Cum să te descurci cu o nebună nebună

A gândi sau nu că cumnata ta este "nebună" depinde de ce înseamnă să fii nebun pentru tine. Cu toate acestea, unele dintre semnele pe care sora ta nu ia în considerare nevoile tale sunt, de exemplu, puteți trimite cantități mari de mesaje text scandaloase, pe care le invitați să participe la conversații bârfitor și întotdeauna vor să fie la curent afacerea ta Dar mai mult decât orice, aș putea să încerc să atrag atenția când familia este împreună. Dacă cumnata ta te face să treci prin vremuri dificile și vrei ca această situație să se oprească, învață câteva modalități de a trata atitudinea ei meticuloasă, care depinde în mare măsură de felul în care reacționezi.

pași

Metoda 1
Reamintește "regina drama"

Imaginea intitulată Manipulați o sora nebună în lege Pasul 1
1
Realizați că ați putea avea de-a face cu o regină de dramă. Modul de acțiune al surorilor este complicat chiar și în cele mai bune situații, dar nu este niciodată atât de complicat dacă ați petrecut cea mai mare parte a vieții, apropiindu-vă familia apropiată, este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră. Regina dramă folosește atitudinea ei dramatică pentru a atrage atenția asupra ei.
 • În timpul următoarei reuniuni de familie, stați și priviți. Identificați modul în care interacționează cu membrii familiei lor și modul în care reacționează. Dacă îți dai seama că există o mulțime de conformitate și conformitate cu atitudinea ta, înseamnă că ești obișnuit să fugi de ea.
 • Observați ce se întâmplă când începe să vorbească despre un subiect dramatic. Ceilalți membri ai familiei se grăbesc să fie de acord cu scandalosul lucru scump că este să aibă grijă de copii, să plătească pentru electricitate, să cumpere sampon, să hrănească câinele, să întrețină mașini etc. Îi confirmă plângerile și le adaugă și pe alții? Acest lucru arată că rudele sale împărtășesc viziunea lui plină de viață și că, din nefericire, s-au obișnuit cu ea. Nu le poți schimba, dar poți stabili un nou model de viață fără să te plângi.
 • Realizați ce se întâmplă când nu sunteți de acord cu ea. Te deranjezi ca adult si incearca sa te minimalizezi? Deși este important să vă păstrați poziția cu privire la problemele care vă interesează, dacă ea reacționează într-o manieră copilărească, va trebui să învățați să vă ocupați de acest tip de situație cu grijă. Învăța să nu fie împotriva, dar să nu fie în favoarea lor (există o limită interesantă în acest sens, dar cu privire la recunoașterea nevoile lor interne, „Ia-o de la mine“, „Vă faceți griji despre mine“, „Ajutor“, fără a fi nevoie să împartă viziunea sa asupra lumii).
 • Imaginea intitulată Manipulați o sora nebună în lege Pasul 2
  2
  Nu vă amestecați în situații dramatice. Cumnata ta poate sa-si taie urechile, sa se incalzeasca si sa bleste tot ce vrea, dar nu este nevoie sa-i impartasesti negativitatea. Evita obținerea în probleme personale (mai bizare sunt acțiunile și reacțiile, cu atât mai mult veți obține sora ta ascut ghearele lor de a provoca și, astfel, refocalizare atenția publicului pe ea). Lasă-l să fie așa în casa ta, dar nu pierde timpul. În cazul în care situația se înrăutățește, spuneți-le pur și simplu că vă veți întoarce atunci când este puțin mai liniștită. În mod similar, în cazul în care acest lucru se întâmplă în propria casă, să le spui că e timpul pentru a merge (puteți chiar simulez un compromis fals sau spun că trebuie să mergi la culcare devreme, în cazul în care aveți nevoie într-adevăr o scuză decentă).
 • Metoda 2
  Cum să rezolvați problemele exasperante

  Imaginea intitulată Manipulați o sora nebună în lege Pasul 3
  1
  Uită-te mai întâi la tine. Poate fi dificil să o faci când cineva te provoacă, dar este important pentru că acțiunea ta este cea care va defini dacă ea simte sau nu că poate continua să acționeze în același mod cu tine. Unele aspecte pe care ar trebui să le luați în considerare sunt:
  • Rămâneți liniștit și, din acest motiv, există riscul să credeți că sunteți prost și că vă puteți impune asupra dvs. sau că suferiți. Aveți grijă, vă puteți simți fericit știind că vă simțiți așa. Va folosi tăcerea pentru a-și impune punctul de vedere în detrimentul dvs. Dacă doar zâmbești și te opui situației, e ca și cum ai deveni un mic om pentru ea.
  • Arguți și, din acest motiv, credeți că fratele sau sora lui se căsătoreau cu un amărât cantankerous care o urăște și va face orice să stea între ei. Ați putea să simțiți că aveți o atitudine defensivă față de ea - este vorba despre a nu fi interesat de ceea ce gândește și de a nu încerca să o minimalizeze. Acest lucru nu înseamnă că nu există loc pentru a nu fi de acord cu aceasta - doar că ar trebui să încercați să fiți atenți în încercarea de a vă restructura înțelegerea.
 • Imaginea intitulată Manipulați o sora nebună în lege Pasul 4
  2
  Setați limitele Precizați factorii în care simțiți că vă presează, ferm și politicos, și evită sentimentalismul în acest dialog. Dacă lăsați lucrurile limpezi, respectați faptele și încercați să nu faceți ca o problemă, cumnata ta nu va avea nici o cale de ieșire. Țineți cont de faptul că poate continua să vă supărească pentru a-ți exprima opinia în mod asertiv și eficient - cu toate acestea, acest lucru nu vă va împiedica să vă clarificați poziția. În cele din urmă, ea trebuie să învețe să respecte pe cineva care nu vrea să continue să se certe, care nu-și pierde temperamentul și care nu-și muște limba, dar care este absolut clară atunci când își stabilește limitele. Și dacă nu, toți ceilalți membri ai familiei își vor da seama că aveți mintea cea mai lucidă în cameră.
 • De exemplu, să spunem că fiica ta Sheila a alergat afară și a căzut la pământ. Cumnata ta insista ca trebuie sa mearga la doctor sau ceva teribil se poate intampla. Cu toate acestea, sunteți sigur că nimic nu se va întâmpla așa și știu că sunteți un părinte responsabil, dar sora ta continuă ca importunándote și exagera lucrurile rele care ar putea întâmpla dacă nu urmezi sfaturile lor. Spuneți-i foarte calm următoarele: "Este foarte frumos din partea ta că ați observat că Sheila a răzuit genunchiul, dar sunt convinsă că totul va fi bine. Acest lucru se întâmplă tot timpul și este modul în care va învăța să se relaționeze cu lumea exterioară. Nu trebuie să mergi la doctor. Și asta este, sa terminat - nu mai este nevoie să continuăm să ne certăm. Dacă cumnata ta insistă, zâmbește și schimbă subiectul ei - refuză să continue să vorbească despre același lucru.
 • Metoda 3
  Tu și soțul / soția

  Imaginea intitulată Manipulați o sora nebună în lege Pasul 5
  1
  Vorbește cu soțul tău despre sentimentele tale. Evitați să spuneți nume, insulte sau implicând ceva legat de cumnata ta. Dimpotrivă, explică-ți sentimentele atunci când ai nemulțumirea de a fi în prezența sorei tale. Soțul sau soția dvs. nu pot să vă piardă sentimentele, așa că trebuie să fii clar și inteligent atunci când este vorba de a le exprima. Aceasta vă va informa că ați recunoscut comportamentul cumnatăi dvs. pentru ceea ce este, și că ați decis să nu suferiți niciodată consecințele neplăcute.
  • De exemplu, spuneți: "Georgia, când sora ta vorbește despre cât de dificilă este să plătești pentru educația privată a copiilor ei, mă simt încătușată, pentru că nu știe când să înceteze să vorbească. Din moment ce ne putem permite să ne permitem ipoteca, mă simt inconfortabil cu acest tip de plângeri pe tot parcursul nopții. Aș vrea să nu mai fiu în această poziție de acum încolo, înțelegându-i problemele, dar nu lăsându-i să continue să vorbească despre același lucru toată noaptea. Aș vrea să mă ajuți să găsesc alte subiecte de conversație care nu au nimic de-a face cu banii. Crezi că o poți face?
 • Imaginea intitulată Manipulați o sora nebună în lege Pasul 6
  2


  Cereți-i soțului să se gândească cu atenție la modul în care dezvăluie informații despre familie. Spuneți-i că vă place să auzi cum își face cumnata ta, dar nu-ți place să asculți dramele lor obișnuite inutile. Ajutați-l să diferențieze ceea ce considerați "dramă" de ceea ce considerați "știri reale" și, în același timp, să învățați împreună să vorbiți despre subiecte de familie mai puțin dramatice într-un mod mai emoțional.
 • Observați cu atenție soțul / soția atunci când simțiți că cumnata dvs. își repetă scenele dramatice acasă. Ai putea chiar să ai un semnal special în loc să vorbești de fiecare dată când se întâmplă.
 • Interziceți bârfa acasă (sau oriunde). Ori de câte ori există o situație ușor apropiată de bârfe, fă-te conștient unul de celălalt și oprește-l. Nu contează dacă simți că bârfează despre tine - ești o persoană suficient de mare pentru a nu se comporta în același fel.
 • Metoda 4
  Cum să rezolvați apelurile și mesajele text

  Imaginea intitulată Manipulați o sora nebună în lege Pasul 7
  1
  Evitați să răspundeți la ceea ce nu merită un răspuns. Nu răspundeți nici unui mesaj care nu are nimic de-a face cu o reuniune de familie, mesaje pozitive sau ceva perfect normal. Dacă primiți mesaje de la sora ta, în care exprimă revoltător lucruri care se întâmplă să vă, disconfort în legătură cu ceva ce ai făcut sau ceva care are de a face cu bârfe, ignora-le și lăsați-gândire.
  • Dacă vă simțiți supărat și doriți să răspundeți la mesajul dvs., nu faceți asta. Luați-vă furia sau iritarea ca un semn că trebuie să lăsați subiectul un moment bun. Răspunzând furios mesajele se poate termina numai în mai multe tensiuni pe ambele părți.
 • Imaginea intitulată Manipulați o sora nebună în lege Pasul 8
  2
  Păstrați relațiile la minim prin intermediul rețelelor sociale cu cumnata ta, în cazul în care te provoacă excesiv. Dacă ea este cu adevărat o durere de cap și o regină dramatică, rețelele sale sociale ar putea reflecta nevoia ei de atenție. Puteți cădea cu ușurință în rețelele lor de furie și dramă dacă urmăriți constant actualizările Facebook sau Twitter.
 • Dacă adăugați ca prieten, puteți face mai multe lucruri.
 • Primul este pur și simplu ignorarea cererii. Când vă întreb despre subiect, spuneți-le că nu utilizați foarte mult rețele sociale pentru a vorbi despre lucruri importante (sau că nu le folosiți) - sau
 • Al doilea este să-i răspundă astfel: "Mulțumesc, dar nu. Nu accept cereri în acest moment pentru afaceri, confidențialitate, supraîncărcare etc. " Ar trebui să adăugați ceva de genul: "În plus, ne vedem reciproc foarte des și prefer să vorbesc cu dumneavoastră față în față" - sau
 • A treia opțiune este să vă schimbați profilul în privat, astfel încât să nu puteți vedea care sunt prietenii dvs. Sau nu spuneți nimic sau spuneți-i că ați încetat să utilizați rețelele sociale sau că aveți doar un grup mic de contacte pe care nu doriți să le extindeți în acest moment. Dacă spui că nu ai primit niciodată cererea, o vei restitui pur și simplu - dar ai putea câștiga suficient timp ca să-l lași să revină. Refuzați să vorbiți din nou despre subiect - sau
 • A patra alternativă este să oferim ceva mai neutru. Oferiți-l să îl adăugați la Pinterest și să vă concentrați doar pe gusturile dvs. comune. Nimic nu este firesc sau îndrăzneț, desigur.
 • Încercați să evitați termenul "prieteni" atunci când discutați despre motivul pentru care nu acceptați solicitarea lor. Din nefericire, utilizarea acestui termen în rețelele sociale a cauzat multe persoane să o ia în serios. Mulți sunt de fapt urmași sau fani, dar nu "prieteni" exact. Cumnata ta se poate simti devalorizata daca implici ca o respingi ca pe un "prieten".
 • Dacă este deja un urmaș al uneia sau mai multor rețele sociale, vă recomandăm să o blocați și să creați unele dintre profilurile dvs. private. Sau, cel mai probabil, trebuie să explicați ce sa întâmplat (cu o scuză credibilă). Dacă ea este o regină de dramă, nu numai că va realiza, dar va fi ofensată.
 • Imaginea intitulată Manipulați o soră nebună în lege Pasul 9
  3
  Aveți grijă dacă vă decideți să mergeți înainte și să fiți prietenul dvs. prin intermediul rețelelor sociale sau prin telefon. Dacă se comportă într-un mod abuziv, este recomandat să păstrați o înregistrare a acesteia și eu predau soțul sau un alt membru al familiei, dacă este necesar. Înregistrați mesaje, e-mailuri, mesagerie vocală etc. Unele regine de teatru tind să atace când nimeni altcineva nu le poate vedea și crede că nu vei avea curajul să le spui. Nu este vorba despre căutarea în mod deliberat a greșelilor dvs., dar este o modalitate de a vă proteja dacă ceva nu va scăpa de sub control. Oricum, acest lucru trebuie să fie ultima soluție (dacă se comportă în mod corespunzător în situații publice legate de sora ta, toată lumea va ști care de fapt funcționează bine și care este aruncat combustibil pe foc.
 • Metoda 5
  Un viitor mai plăcut în companie

  Imagine cu titlul Manipulați o soră nebună în lege Pasul 10
  1
  Fixați-i să trăiască împreună (ca). Ți-ai ales soțul, nu pe familia ta. In timp ce familia lui este parte din pachetul care nu fac parte din intimitatea ca un cuplu și nu împărtășesc aceeași zi în care voi doi. Dacă în mod clar că nu sunteți gelozie interesat, insinuări, zvon sau bârfă, devin în curând clar că ea micimea ei, meschinăria și atitudini rele nu te afecteaza ca au folosit pentru a. În cele din urmă te deranjează încetează să mai fie ceva ce iti place si vei avea, cel mai probabil să (împotriva voinței sale) găsi pe altcineva să tachineze și necăjească.
  • Petreceți mai puțin timp lângă cumnata dvs. În ce ocazii îl găsiți? Deși s-ar putea să simțiți că va trebui să continuați să-l îndurați, puteți găsi diverse modalități de a petrece mai puțin timp lângă el. De exemplu, cereți altor membri ai familiei dvs. să vă caute în alt moment decât în ​​momentul în care se află în apropiere și mai des. Dar nu faceți întotdeauna, sau veți avea un motiv legitim să vă plângeți - deși timpul petrecut cu familia nu trebuie neapărat să îl includeți. Dacă locuiți departe și trebuie să vizitați o dată pe an, lăsați-l să se afle în casa ta pentru a vă odihni.
  • Faceți plimbări, ieșiți și nu rămâneți mai mult decât timpul potrivit dacă este un eveniment de familie care vă va scoate din cutiile dvs. Membrii familiei știu să recunoască mai bine punctele de exasperare decât oricine și, din păcate, unii le place să le apese. În aceste cazuri, cumnata ta ar putea avea probabil "aliați" pentru a da prima atingere. Deci, cu cât mai puțin timp petreceți lângă acele momente de reclamație, cu atât mai bine.
 • 2
  Ascultați cu adevărat. Când vă aflați lângă cumnata dvs., încercați să o ascultați și să o înțelegeți în loc să vă permiteți personalității defensive să preia controlul. Când ajunge în partea de sus a muntelui său de reclamații, mai degrabă decât încercarea de a descuraja spunând că „dacă credeți că este greu pentru a încerca să te pui în locul meu“, se concentreze pe ea și să încerce să discearnă ceea ce este adevăratul motiv pentru reclamații și bârfe lor. Descoperirile tale te pot surprinde. Ca răspuns, faceți comentarii neutre precum: "Îmi pare rău că a trebuit să plătiți o factură la electricitate. Trebuie să fie greu cu patru copii face să își îndeplinească obligațiile în fiecare lună. „Nu da sfaturi sau să vă spun cum ai rezolva, și niciodată nu va va oferi să își plătească datoriile pentru a rezolva problemele lor. Sunt ale tale, le ascultă.
 • Imaginea intitulată Manipulați o sora nebună în lege Pasul 12
  3
  Arătați-vă compasiune. În cazul în care sora ta a fost o durere de cap mai mult de o dată și a făcut chiar și lucruri pentru a vă afecta sau te trage în jos, există probabil să-l încercați din nou, chiar dacă ignorați. Dar, dacă sunteți gata pentru ea și ai început să înțeleagă în cazul în care problemele lor (nesiguranță, singurătate, partea sentimentala, trebuie să recâștige controlul), puteți fi plin de compasiune cu acțiunile lor și de a separa-te de drama, în același timp. Dacă nu rezolvă problemele tale, acesta va fi obligat să o facă de la sine și de a nu mai vedea-te ca o țintă viabilă pentru a atinge.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să debifați rudele enervanteCum să debifați rudele enervante
  Cum să te descurci cu soția ta geloasă a cumnatului tăuCum să te descurci cu soția ta geloasă a cumnatului tău
  Cum să eviți dramaCum să eviți drama
  Cum să identificați regina albinăCum să identificați regina albină
  Cum să identificați o furnică reginăCum să identificați o furnică regină
  Cum de a măsura dimensiunea patului tăuCum de a măsura dimensiunea patului tău
  Cum să nu mai concurezi cu cumnata taCum să nu mai concurezi cu cumnata ta
  Cum să descoperi cine sunt prietenii tăi adevărațiCum să descoperi cine sunt prietenii tăi adevărați
  Cum să scapi de prietenii ipocrițiCum să scapi de prietenii ipocriți
  Cum să începeți o conversație prin mesaj cu persoana dorităCum să începeți o conversație prin mesaj cu persoana dorită
  » » Cum să te descurci cu o nebună nebună

  © 2011—2020 ertare.com