Cum să ne ocupăm de o rudă politică prepotantă

De obicei, o căsătorie înseamnă că nu pierzi un fiu, fiică, soră sau frate, ci că ești câștigând un frate, soră sau orice altceva. Dar ce se întâmplă dacă familia politică se dovedește a fi un amestec de personalități și unul dintre membrii săi se dovedește a fi ofensiv, dominant sau arogant? Când ai făcut tot ce ai putut pentru a integra noul membru al familiei, dar comportamentul lor este încă enervant, cum te descurci fără a-ți pierde membrul familiei?

pași

Imaginea intitulată Cope cu un avangardist Pasul 1
1
Recunoașteți problema Ai de-a face cu o soră zgomotos, arogant, se bucură de propriile glume mai mult decât oricine altcineva, sau ai de a face cu un frate dominant și conducător auto face toate eforturile pentru a depăși toate anecdotele, să încerce să fie masculul alfa și să treacă peste fratele tău și tatăl tău pare jignitor sau critica sora ta, sau copiii în fața întregii familii?
 • Imaginea intitulată Cope cu un avangardist Pasul 2
  2
  Recunoașteți și evitați detonatoarele. Înainte de a lua legătura cu acest membru al familiei politice, vizualizați scenariile care vă afectează întotdeauna. Ce se spune sau se face că rezultă în fierberea sângelui? Odată ce ați determinat acele declanșatoare (care tind să fie la fel de emoționale, manifestate în moduri diferite), gândiți-vă la modalități de a le evita. Există cineva care face întotdeauna un comentariu ignorant atunci când politica, religia sau drepturile animalelor sunt menționate în TV? Lăsați camera atunci când redați acele melodii într-un program sau în reclama canalului pe care îl urmăriți. Evadează rapid. Dacă nu puteți evita declanșatorul, treceți la pasul următor.
 • Imaginea intitulată Cope cu un avangardist Pasul 3
  3
  Ignorați tot ce puteți. Alege-ți bătăliile. Nu are sens să înceapă o discuție pentru toate lucrurile mici care te irită despre ruda ta politică. Când obiceiurile sau comentariile dvs. iritante nu sunt îndreptate spre dvs., încercați să le alunecați. Nu permiteți diferențelor simple să împartăți oamenii.
 • Imaginea intitulată Cope cu un avangardist Pasul 4
  4
  Nu ridicați temperatura emoțională. Dacă este imposibil să evitați conflictul, răspundeți sincer, nu rușinos sau prea simpatic. Amintiți-vă că, în ciuda eforturilor dvs. de a evita conflictele directe, această persoană a dat dovadă de puțină atenție sentimentelor voastre asupra oricărei probleme la îndemână. Nu lăsați teama de a suferi sentimentele membrilor familiei sau ale membrilor familiei să vă împiedice să răspundeți corespunzător. De exemplu, să spunem că în familia ta toată lumea știe că ruda ta politică este de la un partid politic și că ești de la altcineva. Relația voastră politică ar putea face un comentariu care să se opună credințelor voastre asupra acestui subiect. Când spun "Ce fel de idiot ar putea să voteze pentru el?" ridică-te și spune "Îmi pare rău, sunt aici și te ascult, știi?" Acest lucru necesită blândețe, doriți să acționați bine, în timp ce, în același timp, clarificați faptul că comentariul dvs. v-a rănit. Dacă răspundeți "Și ce?" poți răspunde "Că ar fi mai bine să evitați o discuție. Nu putem vorbi despre fotbal sau ceva mai puțin conflictual?" Aceasta este o sugestie corectă, dar dacă continuați să discutați, întrerupeți din nou și spuneți "Nu glumesc, este o chestiune sensibilă și nu cred că este oportună să o jucăm în această întâlnire. Să trecem la altceva". Uită-te în sus pentru sprijin. Este aproape sigur că, chiar dacă este doar pentru deferență, cineva este de acord cu tine.


 • Imaginea intitulată Cope cu un avangardist Step-ul 5
  5
  Asigurați-răspunsul se potrivească infracțiunii. Dacă stați liniștit sau reprimați sentimentele, nu ajutați situația să se îmbunătățească. Nu este nevoie să faceți o mare problemă, dar simplul act de răspuns sincer poate avea o diferență pozitivă. Următoarele sunt câteva exemple comune:
 • Scandalosul: când începeți să vă sărbătoriți fiecare dintre glumele voastre, doar să vă sprijiniți și să vă comentați "Văzând pe cineva care se bucură atât de mult de glumele lor, îmi face bine inima. Dar asta pare a fi o audiență dificilă, nu crezi?" În general, actul simplu de a arăta că încercați prea mult sau că este pur și simplu prea scandalos vă va spune că trebuie să vă controlați. Dacă nu vă deranjează, încercarea dvs. de a închide acest lucru nu va ajuta, dar puteți aborda persoana și le puteți spune "Bunicuța încearcă să spate, trebuie să mă ajuți să-i reamintesc pe toți să vorbească liniștit". Spune-o ferm, dar fără furie sau ostilitate. Încercați să-l recrutați ca asistent, în loc să-i suprimați modul natural de a fi.
 • Necredinciosul: atunci când noua familie politică se simt obligați să împărtășească detalii intime ale vieții sexuale a cuplului în timpul unei întâlniri sau cina, indignată ca și cum ați fost scandalizați nu de ajutor, pentru că de multe ori acest lucru se hrănește numai tendințele oarecum exhibitionista care sunt în joc. In schimb, spune în mod clar "Îmi dai prea multe informații, nu-mi spune nimic altceva". Dacă persistă, repetați ceea ce ați spus. Adesea ne costă atât de mult efort pentru a ne strânge curajul, încât ne face să fim timizi să repetăm ​​ceea ce am spus. Facem o încercare de a contracara situația și apoi renunțăm când ne ignoră. Nu renunta la acest comportament nepoliticos. Repetați obiecția și priviți în jurul mesei pentru sprijin (sperăm că sprijinul vine de la cineva care îi place infractorul sau cel puțin respectă). Dacă nu puteți obține sprijin, ridicați-vă și părăsiți camera. Trebuie să sperăm că cei care rămân vor fi rușinați și vă vor sprijini.
 • Superiorul: indiferent cât de greu a fost săptămâna ta, a ta a fost mai rău. Indiferent cât de acută este durerea ta, a ta este mult, mult mai rău. Nu contează cât de multe squat ați făcut, el poate face mai mult. Indiferent de ce este, această persoană are un răspuns, iar răspunsul său este întotdeauna același el este superior. De fapt, poate fi distractiv odată ce te recunosc comportamentul. Nu te simți frustrat, pas doar o parte, cu un zâmbet și găsește un alt grup de prieteni sau rude cu care să împartă dumneavoastră istorie- partea de sus nu se opresc niciodată și niciodată nu treci peste asta, asa ca cel mai bine este pur și simplu să accepte faptul că nu contează ai spus, el va avea ultimul cuvânt. Acceptați-l și du-te drumul tau.
 • Șoferul: se vor întâlni la casa surorii tale înainte de a merge la cină la un restaurant. Trebuie să plece la ora 7:00. pentru a ajunge la restaurant la timp și să nu pierdeți rezervarea de la ora 8:00. și, în plus, mori de foame. Dar, la ora 18.00, cumnatul tău dă un duș și, după ce a așteptat toată lumea, se termină plecarea la aproape 8 dimineața. Acesta este comportamentul clasic de control, este vorba de a face ca toată noaptea să depindă de el. În loc de așteptare pentru același lucru se întâmplă a doua oară, spune sora ta (este important ca ea înțelege unde trebuie să pună limite) decât să aștepte în la momentul convenit restaurantul spune că dacă nu ați ajuns la 20 de minute mai târziu În momentul rezervării, veți cere cină fără ele și pot ajunge în momentul în care doresc. Este vorba de a vă controla propriile circumstanțe și de a nu-i permite să vă victimizeze (la fel ca și sora ta). Ea a ales să-și accepte comportamentul, dar tu nu, și nu ar trebui so suporți. Dacă când ajungeți, ați terminat cina, nu vă simțiți rău pentru a spune "Ce păcat că nu am avut cina împreună, mâncarea a fost Delicios, știu că te vei bucura de ea. Suntem obosiți și ne întoarcem acasă, ne-am simțit bine".
 • Părintele dominant: acesta este un tată care își umilește fiul sau fiica cu afirmații constante de autoritate în public. Tatăl își reafirmă autoritatea și, ca o consecință, o dovedește te prin copilul. În acest caz, o provocare nu este soluția. Este evident că orice provocare pentru autoritatea tatălui ar putea pune copilul în pericol de un tratament chiar mai rău, așa că este mai bine să nu facă acest lucru, cu excepția cazului lucrurile sunt într-adevăr de sub control și este tată abuziv legal. În schimb, să mențină o relație decentă cu părinții, reafirmându autoritatea și asigurându-i că nu este nevoie să dovedească nimic. Petrece timp cu fiul și să cultive o relație iubitoare de încredere, dar nu încercați să obțineți între copil și părinte, orice părinte va rezista că, și acest tip de părinte este probabil să reacționeze violent, care este exact ceea ce ați încercat să evite. Simplul fapt de a avea o relație caldă și sprijin reciproc cu acel copil ar putea face diferența, așa cum ar putea fi văzută ca cineva care poate fi chemat atunci când lucrurile devin dificile.
 • Scuza geografică / etnică: am auzit totuși fraza "Trebuie să o înțelegi, este italiană / New Jersey / Philadelphia / exclusivist", sau una dintre mii de alte scuze care au legătură cu mediul cultural, geografic sau etnic. Luați în considerare întrebarea din partea membrului familiei de ce toți, membrii familiei, trebuie să înțelegeți cuplul iubit, dar nu trebuie să înțeleagă că restul familiei nu se simte confortabil cu acest tip de comportament. În anumite situații, există un element de provocare în acest tip de comportament. De exemplu, persoana ar putea lua în considerare "intimidare" ca test de prietenie (poate că vine dintr-o colonie în care respectul este câștigat prin a fi nepoliticos). Dacă nu răspundeți la eșecuri de intimidare și, de asemenea, la ruda politică. În mintea acestei persoane, dacă răspundeți la intimidare, nu inițiați un conflict, dar îl acceptați. De exemplu, cumnata ta exclama cu voce tare "E grozav, cine ar face așa ceva?" Te ridici și spui "Ce crezi?" Putea să râdă și să spună "Acest lucru este evident". Și după aceea, te va trata mai bine decât ceilalți membri ai familiei. Nu vă fie frică să răspundeți, dar nu fiți ostili.
 • Imaginea intitulată Cope cu un avangardist Step-ul 6
  6
  Acceptă-ți ruda politică așa cum este. Nu încercați să o schimbați, nu este foarte probabil să vă modificați comportamentul doar pentru a vă face plăcere. Tot ce vă puteți aștepta este o remiză - atunci rugați-vă că timpul va îndulci comportamentele dvs. mai ciudate. Înțelegeți că aveți de-a face cu o persoană dificilă și că trebuie să vă pregătiți să nu vă lăsați să vă afecteze și să fiți dispuși să plecați în anumite ocazii. Nu merită să te implici într-o bătălie dacă rezultatul îți pierde fiul, tatăl sau fratele tău. Încercați să luați binele cu cel rău. Uneori este dificil, pentru că este foarte ușor să fii redus pentru a tăcea disconfortul când sunt împreună. Dar membrul familiei dvs. a găsit ceva de genul ăsta în această persoană, așa că face un efort pentru a vedea calitățile bune în el, în special dacă sunt implicați copii.
 • Imaginea intitulată Cope cu un avangardist Pasul 7
  7
  Se străduiesc să fie prietenos. Luând un moment pentru a spune sau a face ceva frumos și amabil va fi foarte satisfăcător pentru dvs. și pentru receptor. În loc să repetați rutina obișnuită, salutați familia cu bunătate, cu căldură și afecțiune sinceră. Indiferent de cât de mic sau de nesemnificativ poate părea un gest, acesta va contribui foarte mult la crearea unei atmosfere relaxate și vesele pentru toți. În plus, puteți combina un zâmbet sincer cu un compliment pentru a crea un sentiment de aptitudine.
 • sfaturi

  • Dacă vă aflați implicat într-un conflict, respirați, numărați până la zece, și nu izbucniți sau nu sunteți nepoliticoși, pentru că asta va face doar să înrăutățească lucrurile. Nu te duci la nivelul tău. Nu fi sarcastic și discutați problema cu confidenții dvs. mai târziu, în loc să reacționați la provocările rudelor voastre politice.
  • Evitați ca membrul dvs. de familie, care sa căsătorit cu persoana insuportabilă, să fie nevoit să aleagă între dvs. și partenerul vostru. A pune pe cineva în această poziție caută probleme.
  • Amintiți-vă că timpul să vorbim despre aceste chestiuni este înainte de căsătorie, încercarea ulterioară este mult mai complexă.

  avertismente

  • Nu vorbi niciodată rău despre ruda ta politică, chiar și atunci când partenerul tău o face. În cazul în care membrul dvs. de familie vă spune o discuție, o luptă sau o problemă cu partenerul dvs., nu manifestați bucurie și începeți să vorbiți despre cât de mult vă ușurați să vedeți adevărul despre partenerul dvs. Dacă o faceți, atunci când faceți pace și, adesea, va fi, veți fi persoana rea ​​și acum că membrul familiei dvs. știe că vorbești prost despre partenerul tău, vei fi exclus din confidențialitate viitoare. În schimb, simpatizați-vă, încercați să fiți obiectiv pentru a arăta lucrurile pe care le-ați observat, fără a fi ostile sau aspru în legătură cu aceasta. În loc să vorbești prost despre partenerul dvs., încercați să ajutați membrul familiei să-și rezolve problema, arătând cu bunăvoință natura dominantă sau dominantă cu care se confruntă și găsind strategii pentru a face față situației.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a face o rudă stăruitoare să aibă grijă de el însușiCum de a face o rudă stăruitoare să aibă grijă de el însuși
  Cum să faci un râs de copilCum să faci un râs de copil
  Cum să te ocupi de rudele care nu-ți plac soțul / soțiaCum să te ocupi de rudele care nu-ți plac soțul / soția
  Cum să te ocupi de membrii familiei pe care îi urăștiCum să te ocupi de membrii familiei pe care îi urăști
  Cum să te descurci cu soția ta geloasă a cumnatului tăuCum să te descurci cu soția ta geloasă a cumnatului tău
  Cum să facem față problemelor de familieCum să facem față problemelor de familie
  Cum să scăpați de membrii familiei disfuncționaleCum să scăpați de membrii familiei disfuncționale
  Cum să-ți tăcere frațiiCum să-ți tăcere frații
  Cum să nu mai concurezi cu cumnata taCum să nu mai concurezi cu cumnata ta
  Cum să eviți problemele politice cu rudele încăpățânașeCum să eviți problemele politice cu rudele încăpățânașe
  » » Cum să ne ocupăm de o rudă politică prepotantă

  © 2011—2020 ertare.com