Cum să se ocupe de un soț care a fost căsătorit anterior

Dacă sunteți angajat sau ați fost căsătoriți cu acel cuplu uimitor timp de mai mulți ani, ideea că soțul dvs. a fost căsătorit anterior poate fi greu pe stomac, mai ales dacă ex dumneavoastră este în termeni rău cu tine. Aici veți vedea cum puteți găsi ajutor dacă aveți dificultăți în a vă ocupa de reziduurile căsătoriei anterioare a soțului / soției dvs.

pași

Image cu titlul Deal cu un soț / soție`s Previous Marriage Step 1
1
Evaluați situația. Dacă toți cei implicați vor să încerce să se înțeleagă (ceea ce este deosebit de important dacă sunt implicați copii), faceți un efort de cooperare. Realizați faptul că fostul partener al soțului dvs. este o ființă umană - dacă el sau ea face un efort să vă trateze cu respect, trebuie să faceți același lucru. Chiar dacă vă aflați într-o situație în care primul nu cooperează sau mai rău, sunteți de acord că nu poți face nimic, dar încercați să-l ignore și să fie as`re frumos confruntat cu prezența sa. Cea mai bună metodă de a combate imaturitatea este să o ignorați și să nu vă alăturați niciodată. Dacă nu primește o reacție, probabil va renunța.
 • Image cu titlul Deal cu un soț / soție`s Previous Marriage Step 2
  2
  Luați în considerare sursa sentimentelor dvs. ambivalente sau preocuparea cu privire la ex. Dacă o parte din dvs. se simte nesigură în legătură cu dvs. sau cu unirea cu soțul / soția, problema exului poate fi o problemă reală în ceea ce privește propria dvs. nesiguranță. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că soțul dvs. are încă sentimente pentru fostul dvs. sau că ex încă crede că aveți "o șansă", este timpul să vă uitați la întreaga situație mai realist, pentru a vă permite să renunțați la aceste sentimente. De exemplu:
 • Întreabă-te dacă soțul tău a mers înainte și te-a căsătorit dacă mai vrea să continue cu fostul său. Căsătoria este un angajament deosebit și arată că persoana a trecut mai departe, deci ar trebui să aveți încredere în asta. Dacă există probleme de încredere, acum este momentul să le rezolvăm.
 • Ați avut o experiență rău în trecut în care un ex a făcut ceva care a afectat șansele de a fi cu cineva? Puneți-o în perspectivă, atunci acest "nu" va fi același.
 • Ești influențată de exemplul altcuiva, ca o pierdere suferită de un părinte, de o personalitate de televiziune sau de o celebritate? Din nou, acestea nu sunt exemple bune, deoarece nu sunt circumstanțele dvs. personale!
 • Îți este greu să vorbești cu soțul tău despre ex-ul tău? Dacă da, poate că este timpul să vorbiți despre subiect, inclusiv disconfortul dvs., pentru ca amândoi să găsiți o modalitate bună de a aborda argumentele ex. Și nu uitați, probabil că aveți și un ex, deci va fi un moment bun pentru a vă reasigura sentimentele pe care ar putea-o avea soțul / soția dvs. despre ex!
 • Image cu titlul Deal cu un soț / soție`s Previous Marriage Step 3
  3
  Gestionați situația cu copiii implicați. Nu încerca să te comporți ca și cum ai fi tatăl biologic al copiilor soțului tău. Ei se vor apropia mai mult de tine dacă le dai timp și spațiu - să-i stabilească ritmul. El rămâne tolerant, amabil și considerat, chiar dacă comportamentul față de dvs. este diferit.
 • Niciodată nu vă supărați de soțul / soția pentru a trebui să plătiți pensia alimentară (dacă este cazul). Realizați că atunci când acceptați soțul / soția în viața voastră, acceptați și toate sarcinile. Învață să te gândești că pensia alimentară este o factură pe care una dintre cele două le-a dobândit, dar că cei doi vor plăti împreună, la fel ca soldurile cardurilor de credit dobândite înainte de căsătorie. De asemenea, dacă se întâmplă ceva cu voi și cu copiii implicați, doriți să vă asigurați că copiii dvs. sunt bine îngrijiți, deci ar trebui să permiteți și acest lucru pentru ex.
 • Dacă credeți că ex-ul este lacom sau că obțineți de la soțul / soția mai mult decât meritați, fiți foarte atent să discutați acest lucru cu soțul / soția. Este mai bine să discutați indirect despre costurile implicate în creșterea copiilor și lăsați-vă pe soțul / soția să tragă propriile concluzii. Asigurați-vă că faceți acest lucru numai pentru că, la urma urmei, este angajamentul dumneavoastră față de copii și o cheltuială constantă.
 • Image cu titlul Deal cu un soț / soție`s Previous Marriage Step 4


  4
  Aflați cum să detectați o toxică ex. Nu totul este vorba de a fi dulce și calm sau de a ignora ex. În cazul în care ex se comportă într-un mod toxic, aceasta poate duce la otrăvirea căsătoriei dvs. și ar trebui să o opriți, cu blândețe dar ferm înainte de a se întâmpla. Identificarea unui ex-toxic este de a privi dincolo de anomaliile ocazionale și de declarațiile dureroase, spre un model de utilizare sau dependență excesivă a soțului / soției. Unele semne de ex toxice pot include:
 • Ei ajung neanunțați la domiciliu, sperând să vadă soțul și / sau copiii în orice moment.
 • Ele trec peste activitățile, locațiile și planurile viitoare.
 • Încearcă să vă saboteze relația.
 • Copiii spun lucruri oribile apropiate de tine, care ar putea veni doar dintr-o sursă: ex.
 • Soțul / soția și dvs. sunteți sursa vinovăției pentru tot ceea ce nu este corect în viața voastră, inclusiv propriul comportament.
 • Ei nu pot ajuta decât să comenteze instabilitatea sau incompatibilitatea căsătoriei tale. Ei comentează modul în care au făcut lucrurile cu soțul dvs., inclusiv criticând ceea ce faceți "pe care soțul dvs. o face acum. De exemplu, "N-a plăcut niciodată să facă asta. El face doar pentru a urmări fluxul. Într-o zi el va exploda împreună cu tine, așa cum a făcut cu mine.
 • În loc să respectați ordinele juridice, nu veți face nimic sau nu faceți contrariul, doriți doar să continuați să căutați prin procese legale.
 • Image cu titlul Deal cu un soț / soție`s Previous Marriage Step 5
  5
  Nu trăiți în trecut. Este posibil ca soțul dvs. să vrea să depășească deciziile pe care le-a luat în trecut, astfel încât trăirea în ele nu va ajuta niciodată. De fapt, dacă insistați asupra celor dintâi, puteți fi un obstacol în a lăsa trecutul în urmă și a forma un trecut cu o orientare mai pozitivă care aparține celor doi. Concentrați-vă pe a face timpul împreună să fie bine, astfel încât amintirile dvs. pozitive ar trebui să înceapă să lase amintirile ex, pentru ambii.
 • Image cu titlul Deal cu un soț / soție`s Previous Marriage Step 6
  6
  Învață să fii fericit. Fii recunoscător pentru faptul că tu și soțul tău te-ai găsit unul pe celălalt. Trebuie să fiți fericiți, deoarece ambii sunt fericiți. Nu te gândi la tine ca la "a doua soție" sau la "al treilea soț". Numerele sunt numai pentru cei care trăiesc în trecut, sunteți doar soțul sau soția soțului / soției dvs. și el / ea este a ta. Este la fel de simplu ca asta. Nu vă complicați și luați lucrurile încet și veți avea o căsnicie fericită și durabilă.
 • sfaturi

  • Amintiți-vă că toate experiențele vieții soțului vostru au meritat să le uniți, așa că, în realitate, trebuie să fiți recunoscători pentru fiecare experiență din trecutul dvs. pentru că toți au slujit, astfel încât să fiți împreună în prezent. Asta nu înseamnă că este distractiv să ne gândim la toate detaliile, lucru important este că actualul eclipsă trecutul. Nu vă veți simți recunoscător tot timpul, dar încercați să păstrați acest lucru în minte atunci când aveți nevoie de el.
  • Soluționarea unui soț dintr-o căsătorie anterioară poate fi foarte dificilă, mai ales dacă ați apărut rapid după (sau poate în timpul) divorțului. Încercați să fiți răbdători. Sprijina soțul / soția, probabil că are nevoie de el deoarece un divorț (mai ales unul complicat) este foarte stresant.

  avertismente

  • Dacă nu puteți opri obsesia cu soțul / soția dvs. ex, este timpul să discutați cu cineva care vă poate sfătui cu privire la gândurile voastre obsesive.
  • Este ușor să dezvolți un mod de gândire egoist, "în special" dacă nu ai fost niciodată căsătorit și nu suportă nicio povară asupra relației. Încercați să scăpați de acest lucru și să mențineți un mod pozitiv de gândire.
  • Dacă ex este într-adevăr răzbunător, nu vă relaxați și țineți-vă. Există momente în care este posibil să aveți nevoie de îndrumare juridică sau financiară pentru a vă ajuta să o rezolvați în mod obiectiv dacă prima este de fapt crudă și răzbunător.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se calculează pensia conjugalăCum se calculează pensia conjugală
  Cum să ai încredere în soțul tăuCum să ai încredere în soțul tău
  Cum să-ți convingi soțul să aibă un copilCum să-ți convingi soțul să aibă un copil
  Cum să-ți convingi soțul să aibă grijă de copiii luiCum să-ți convingi soțul să aibă grijă de copiii lui
  Cum să-i spui soțului tău că vrei să divorțeziCum să-i spui soțului tău că vrei să divorțezi
  Cum să divorțezi rapid în New YorkCum să divorțezi rapid în New York
  Cum să te divorțezi în ArkansasCum să te divorțezi în Arkansas
  Modificarea unei cereri de divorțModificarea unei cereri de divorț
  Cum să te descurci cu soția ta geloasă a cumnatului tăuCum să te descurci cu soția ta geloasă a cumnatului tău
  Cum să se ocupe de mamici și de dependențiCum să se ocupe de mamici și de dependenți
  » » Cum să se ocupe de un soț care a fost căsătorit anterior

  © 2011—2020 ertare.com