Cum să te descurci cu un adolescent leneș

Cunoști un adolescent leneș? Vrei să se schimbe? Ați ajuns la locul potrivit.

pași

Imagine cu titlul Deal cu un adolescent Lazy Pasul 1
1
Vorbește cu el sau cu ea. Nu bate în jurul tufișului Fii ferm. Nu vă surprindeți dacă reacționați cu furia, deoarece aceste lucruri pot necesita timp. Gândiți-vă la asta din perspectiva adolescenților, dacă este posibil. În fiecare poveste există două laturi. Explicați cât de important nu este să fii leneș și lucrurile pe care nu le vei atinge niciodată în viață dacă nu încerci. Trebuie să aveți răbdare și să lucrați cu programul dvs. atunci când este posibil, cum o vor face unii adolescenți, dar poate nu când doriți.
 • Imagine cu titlul Deal cu un adolescent Lazy Pasul 2
  2
  Stabiliți câteva reguli. Dați-i niște treburi de făcut și adăugați unul nou în fiecare săptămână. Plata pentru aceasta poate ajuta, pentru că puteți obține o recompensă pentru a nu fi leneș. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu plătiți prea mult, pentru că atunci când îi cereți să facă ceva fără să vă plătească, el nu o va face deoarece va fi foarte obișnuit să primească bani. A recompensa din când în când este un stimulent mai bun decât să o faci în mod constant, așa că plătește doar de câteva ori.
 • Imagine cu titlul Deal cu un adolescent Lazy Pasul 3
  3
  Afla care este cauza lenei tale si rezolva-o. Poate că este pentru că este somnoros, pentru că are părinți care sunt stricți, pentru că școala este foarte dificilă pentru el sau pentru că treburile sunt foarte complicate. În acest caz, remediați-l ajutându-l să doarmă mai mult, stabilind reguli mai puțin stricte, ajutându-l cu școala sau făcând dificilă munca lui, pentru că în acest fel poate fi mai ușor să fie mai leneș.


 • Imagine cu titlul Deal cu un adolescent lenes Pasul 4
  4
  Faceți-l să se miște. Înscrieți-vă pentru a practica un sport, pentru a alerga prin parc sau pur și simplu pentru a lua-l la un picnic sau la mall. A fi activ vă poate ajuta să învățați să fiți în aer liber și să nu mai fiți leneși datorită unei creșteri a energiei. Cu toate acestea, în cazul în care lenea ta este obositoare, acest lucru te poate epuiza și mai mult.
 • Image cu titlul Deal cu un adolescent Lazy Pasul 5
  5
  Dacă nu te supune, pedepsește-l. Îți poți lua telefonul mobil, televizorul sau privilegiile de a pleca. Nu fiți prea severi, pentru că ați putea trece printr-o problemă, dar asigurați-vă că sunteți fermi și înțelegeți că trebuie să nu mai fii leneș.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că mâncați sănătos.
  • Convinge-l să nu mai fie leneș, dacă este posibil. Adolescenții răspund, de obicei, mai bine în acest fel.
  • Întreabă-l dacă nu e mulțumit de ceva. Apoi, ascultă-o fără să o judecați. Uneori, este posibil să aveți de-a face cu o depresie și sfatul auditiv al familiei dvs. poate fi benefic pentru el.

  avertismente

  • Nu pierdeți speranța. Lucrurile nu se întâmplă peste noapte.
  • Nu te superi cu el, pentru că adolescenții nu răspund bine când strigă la ei.
  • Se poate întâmpla să aveți o anumită tulburare, cum ar fi autismul sau sindromul Asperger, care sunt ușor de confundat cu lenea. Învață și nu te preface.
  • Forțându-l prin forță poate fi contraproductiv.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găsești un adolescent care a scăpat de acasăCum să găsești un adolescent care a scăpat de acasă
  Cum să preveniți furtul unui adolescentCum să preveniți furtul unui adolescent
  Cum să rezolvați adolescenții complicațiCum să rezolvați adolescenții complicați
  Cum să fiți sănătoși în timp ce sunteți încă leneșiCum să fiți sănătoși în timp ce sunteți încă leneși
  Cum să organizezi dulapul unui adolescentCum să organizezi dulapul unui adolescent
  Cum sa preveniti pisica dumneavoastra de obtinerea de grasimi si lenesiCum sa preveniti pisica dumneavoastra de obtinerea de grasimi si lenesi
  Cum să nu mai fii leneșCum să nu mai fii leneș
  Cum să rămâi organizat cu o rutinăCum să rămâi organizat cu o rutină
  Cum să schimbi opinia pe care o are o femeie din partea taCum să schimbi opinia pe care o are o femeie din partea ta
  Cum să-i deranjez pe un băiat care este un adolescent sau o fatăCum să-i deranjez pe un băiat care este un adolescent sau o fată
  » » Cum să te descurci cu un adolescent leneș

  © 2011—2020 ertare.com