Cum să vă ocupați de legile dvs. în timpul sărbătorilor

Deci, nu ai prea multă dorință să spui pentru a unsprezecea oară când auzi critica soacrei tale pentru că încă nu ai copii sau trebuie să stai jos și să vezi toată colecția de timbre poștale ale socrului tău. Dar, adaptarea așteptărilor dvs., arătarea bunăvoinței dvs. și menținerea ocupată în timpul vacanțelor cu in-legi, vă poate ajuta să nu vă pierdeți temperamentul și poate că ați putea avea chiar și momente distractive cu ei. Deci, cum partidele supraviețuiesc cu in-legi fără a trebui să arunce curcanul în aer sau să bată pomul de Crăciun? Continuați să citiți pentru a afla cum să o atingeți.

pași

Partea 1
Au atitudinea corectă

Imaginea intitulată Copește în legi în timpul vacanțelor Pasul 1
1
Adaptați-vă așteptările. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii fericit dacă soacra te critică nu mai puțin de 10 ori pe oră. Cu toate acestea, înseamnă că familia soțului dvs. nu este familia dvs. și că părinții, frații și alte rude pot avea anumite tradiții, credințe și perspective diferite de cele pe care le-ați avut în timpul educației. Așa cum familia ta pare ciudată pentru tine, probabil că pentru soțul tău pare a fi la fel - poate că tatăl tău nu este la fel de distractiv ca al tău, dar poate fi la fel de bun. Trebuie să țineți minte că nu vă veți distra la fel ca atunci când sunteți cu propria familie, dar chiar dacă nu vă așteptați să se întâmple lucruri uimitoare, Aveți capacitatea de a reuși să aveți vremuri bune.
 • Imaginea intitulată Cope cu în legi în timpul vacanțelor Pasul 2
  2
  Acceptați diferențele. Obișnuiți-vă cu faptul că familia soțului dvs. este foarte diferită de a ta, inclusiv religia și dragostea sau ura lor de a viziona jocuri de fotbal în timpul prânzului mare. Nu vă puteți schimba in-legile, ceea ce puteți schimba este modul în care percepeți diferențele cu propria familie. Nu spuneți glume murdare dacă sunt conservatoare și nu vă predică dragostea pentru arme dacă sunt liberale. Amintiți-vă că, în timp ce mai aparțineți familiei, din punct de vedere tehnic, sunteți încă intrusul și trebuie să fiți persoana care trebuie să se adapteze modului lor de gândire.
 • Cu cât mai devreme acceptă că tu și ceilalți ai tăi sunt diferiți, cu atât mai ușor vei fi pentru tine să nu te mai simți neajutorat.
 • Imagine intitulată Copește în legi în timpul vacanțelor Pasul 3
  3
  Amintiți-vă că părinții voștri v-au însoțit pe soțul / soția. Acest lucru poate fi greu de reținut în timp ce discutați cu soacra dvs. despre modul corect de a coace un tort, dar, la urma urmei, cei doi oameni în fața voastră, indiferent de cât de enervanți și de neplăcuți sunt, l-au ridicat . Cumva, au trebuit să-l influențeze într-un mod pozitiv, pentru ca astăzi să aibă acele caracteristici bune - este imposibil să nu fi fost influențată de părinți, nu-i așa? Data viitoare când vostrele voastre vă deranjează, amintiți-vă că sunt părinții soțului dvs., chiar dacă sunt plini de defecte.
 • Imaginea intitulată Copește în legi în timpul vacanțelor Pasul 4
  4
  Nu vă plângeți să trebuiască să ieșiți cu ei în prealabil. Nimic nu va face lucrurile să se înrăutățească decât să se plângă de soțul tău despre a trebui să petreacă ceva timp cu legăturile tale. Cum ar trebui să te simți? Este adevărat că relația cu legile voastre poate să nu fie cea mai bună, dar dacă ați fost de acord să ieșiți împreună cu ei, atunci care este motivul să vă plângeți? Acest lucru va face rău doar soțului dvs. și vă va face să vă pierdeți încrederea în familia dvs. sau să reacționați împotriva vă apărați părinții. Oricum, nu va duce la nimic bun.
 • Reflectați: cum ați simți dacă partenerul tău ți-a criticat părinții? E adevărat, îi știi defectele, dar le iubești cu toată inima.
 • Imagine intitulată Copește în legi în timpul vacanțelor Pasul 5
  5
  Ține minte că tu și soțul tău sunteți în aceeași echipă. La urma urmei, vei pleca acasă sau vei merge în camera de oaspeți, cu el sau cu ea, nu cu soacra sau cu socrul tău (din fericire). Aceasta înseamnă că trebuie să fiți în aceeași echipă cu soțul / soția, să încercați să calmați lucrurile și să nu mergeți împotriva oricărei persoane sau să începeți să argumentați. În cele din urmă, partenerul tău va fi cel mai bun aliat al tău, mai ales în timpul vacanțelor, așa că nu te opune lui sau ei doar pentru că ești acolo.
 • Partea 2
  Fii ocupat

  Imaginea intitulată Copește în legi în timpul vacanțelor Pasul 6
  1
  Găsiți ceva util pentru a face. Cheia păstrării calmului este să rămâi ocupată. Desigur, va fi mai dificil pentru in-legi dumneavoastră dacă aveți alte lucruri de făcut în afară de a sta lângă ei și de așteptare pentru ei să vă deranjeze sau vă ofensează. Poate că in-legile tale au nevoie de puțină distragere. Poate că te-ai gândit să-i arăți bunicului nevestei cum funcționează noul DVD player sau le-ai spus soacrei tale că o vei ajuta să facă un desert în acest an. Găsirea unei activități vă poate ajuta să vă apropiați mai mult de legăturile voastre, să găsiți lucruri în comun și să vă concentrați asupra altor lucruri decât stresul mediului.
  • Dacă îi ajuți cu ceva de la domiciliu, nu numai că vor fi distrați pentru o vreme, dar va fi imposibil ca ei să nu cadă cel puțin puțin mai bine datorită ajutorului tău.
 • Imaginea intitulată Cope cu legile în timpul vacanțelor Pasul 7
  2
  Planificați o activitate distractivă. Planificați o activitate de familie care să nu provoace agitație sau să faceți ore întregi pentru a le explica. Toată lumea ar putea juca un simplu joc de masă înainte de cina de Crăciun sau ar putea ieși toți după cina de Ziua Recunostintei. Atâta timp cât in-legi nu credeți că sunteți de planificare astfel de activități pentru a umbri planurile lor obișnuite, ei vor fi recunoscători că ați găsit ceva distractiv și diferit. Verificați în prealabil cu soțul / soția și cu inginerii în avans pentru a vă asigura că nu jigniți pe nimeni.
 • Imaginea intitulată
  3
  Distribuiți tradițiile. Dacă domnii tăi se duc la tine acasă, atunci poți să te asiguri că ți-ai încorporat tradițiile la întâlnirea de celebrare, fie că spui anumite rugăciuni, pregătește anumite mese sau ascultă colinde de Crăciun. Poate că indienii tăi se uită la fotbal înainte de cina de Ziua Recunoștinței, ar fi foarte greu să activezi televizorul? Includerea tradițiilor proprii în petrecerea de sărbătorire va face să se simtă mai bineveniți și mai fericiți să vă viziteze.
 • Dacă vizitați casa dvs. de legi, atunci puteți împărtăși cu ei unele tradiții ale familiei dvs., atâta timp cât nu le jignesc. Acest lucru ar putea fi ceva mic, ca să aduci un fel de fel de mâncare pe bază de cartofi preparat în familie pentru generații.
 • Imaginea intitulată
  4


  Spune-le să vorbească. Aceasta este o altă modalitate excelentă de a rămâne ocupat și activ în timpul șederii dvs. în in-legi. Veți avea mult mai multă distracție în timpul sărbătorilor decât dacă ați petrecut tot timpul petrecut într-o tăcere sepulcră. Cu educația, adresați întrebări prietenoase pentru a le face să se simtă bineveniți. Întrebați-i despre locurile lor de muncă, animalele lor de companie, planurile lor de weekend sau despre o călătorie recentă. Nu-i faceți să se simtă ca într-un interviu, dar asigurați-vă că îi întrebați despre viața lor și arată un adevărat interes pentru răspunsurile lor.
 • Dacă întrebările devin monotone, nu uitați că puteți împărtăși experiențele proprii. Examinați povestirile pe care le veți spune în prealabil pentru a vă asigura că acestea sunt potrivite.
 • Imaginea intitulată Copește cu legile în timpul sărbătorilor Pasul 10
  5
  Planificați ceva timp singur dacă aveți nevoie de el. Poate știi că după patru ore cu socrul tău, capul tău va exploda. Este bine să recunoști asta înainte de ziua cea mare - este de fapt mai bine decât să negi că ai nevoie de ceva timp singur. Deci, asigurați-vă că vă planificați o activitate rapidă: ieșiți să vă apelați prietenii, mergeți la magazin pentru a cumpăra mai multe alimente, băuturi sau mergeți cu copiii dvs. la locul de joacă. Anunțați-le pe toate în avans, astfel încât acestea să nu par ciudate după ce v-ați văzut în pace.
 • Amintiți-vă că nu este absolut nimic în neregulă cu dorința de timp singură. Acest lucru va fi mai puțin insultător decât ședința cu ei și răsucirea pe scaun în mânie, așteptând ca totul să se încheie.
 • Partea 3
  Mențineți o atitudine cordială

  Imaginea intitulată Copește cu legile în timpul vacanțelor Pasul 11
  1
  Rămâi interesat. O parte din motivul pentru care nu vă împărtășiți cu legile voastre este că pot suspecta că nu vă pasă. Deși acesta este cazul, dacă doriți să vă înțelegeți și doriți ca totul să fie cât mai plăcut, atunci va trebui să le zâmbiți, să le priviți în ochi, să vorbiți cu ei despre orice și să petreceți timp cu ei. Nu-l transmiteți pe telefon și vedeți e-mailurile muncii dvs. în colțul camerei. În schimb, stați cu ei și arătați-le că apreciați că petreceți timpul împreună, indiferent cât de dificil ar fi acesta.
  • Simte-ți limba și nu mai caută ceva mai bun. Acum sunt familia ta și nu poți scăpa.
 • Imagine intitulată Copește în legi în timpul vacanței Pasul 12
  2
  Dă-le un cadou special. Oferindu-le un cadou drăguț va face ca aceștia să se simtă bineveniți și fericiți să fie cu voi. Asigurați-vă că darul este adecvat și nu prea scump și întrebați-vă soțul / soției care ar putea fi cea mai bună opțiune. De exemplu, ați putea cumpăra o sticlă bună de vin, un joc frumos de bile de golf sau chiar imaginea pe care ați plăcut-o atât de mult. Asigurați-vă că este ceva ce le place și că nu trebuie să se simtă obligați să-și revină în favoarea lor.
 • Dacă găsești un cadou bun, poți să-i dai unul similar de fiecare dată: un castron bun, o cană de bere, o carte din piele etc. Aceasta va iniția o nouă tradiție și vă va uni familia mai mult.
 • Imaginea intitulată Copește în legi în timpul sărbătorilor Pasul 13
  3
  Evitați să argumentați. E adevărat, poate că tu și inginerii tăi nu sunteți de acord, bine, aproape totul, dar trebuie să vă certați? Bineînțeles că nu. Discuțiile nu vor aduce nimic bun și nu veți putea convinge pe nimeni că aveți dreptate. În schimb, veți crea doar tensiune, furie soțul / soția și complica situația mult mai mult. Nu este momentul să vă lăudați despre cunoștințele voastre sau să le puneți pe loc - este timpul să vă înțelegeți.
 • Dacă nu puteți spune nimic care să contribuie, rămâne tăcut. Acest lucru va fi dificil, dar este mult mai bine decât argumentarea.
 • Imaginea intitulată Cope cu legile în timpul vacanțelor Pasul 14
  4
  nu "crezi că ești profesor". Nu este momentul să-i spuneți soacrei sau socrului dvs. despre situația politică din țara dvs., de ce o astfel de propunere sau o astfel de propunere ar trebui să fie respinsă, sau de ce metoda dvs. de gătit a curcanului este superioară a lor. Nimănui nu-i place un ginere sau o nerăbdătoare nora, în afară de asta, singurul lucru pe care îl vei obține este să arați ca un know-it-all și nu cineva care face efortul de a se alătura familiei sale. S-ar putea să știți că mulți oameni îți vor lua în considerare părerea sau modul tău de a face lucruri superioare celorlalți, dar legiuitorii tăi nu își vor schimba mintea și cu siguranță nu vor dori încercările tale de ai ajuta pe ei.
 • Imaginea intitulată Cope cu legile în timpul vacanțelor Pasul 15
  5
  Nu fi agitat. Păi, poate îți place să bei un Cabernet din cele mai bune podgorii din lume, în timp ce soacra ta bea numai cutie de vin. Înseamnă că ar trebui să o respingi? Bineînțeles că nu. Doar lăsați-vă să mergeți și nu faceți o reputație de a fi pretențios. Este adevărat că este posibil să nu aveți aceleași lucruri de lux cu care vă obișnuiți în casa părinților sau în propria casă, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă comportați ferm.
 • Dacă într-adevăr trebuie să consumați anumite alimente sau băuturi, atunci vă oferim să pregătiți o masă specială. Astfel, puteți mânca ceea ce vă place fără să vă plângeți de mâncarea voastră. Deși, chiar și așa, ar trebui să acceptați tot ce vă oferă.
 • Imaginea intitulată
  6
  Retrageți-vă un moment dacă lucrurile vor ieși din loc. Dacă știți că unele dintre comentariile tatălui sau soacrei dvs. vă vor deranja sau sunteți pe cale să vă luptați cu cumnata dvs., atunci este timpul să vă retrageți pentru o vreme. Spuneți că trebuie să obțineți aer curat, trebuie să vă apelați la muncă sau chiar să petreceți cinci minute în baie pentru a vă limpezi mintea. Acesta nu este un semn de slăbiciune, dimpotrivă, este un semn al autocontrolului. Dacă vă luați ceva timp singur, vă veți liniști și vă veți conduce în alegerea tehnicii pentru a face față în mod sensibil situației.
 • Respirați profund înainte de a vă întoarce la conversația pe care o cunoașteți că vă va face să vă supărați. Acest truc simplu vă va împiedica să spuneți ce nu ar trebui să faceți.
 • Imaginea intitulată Copește în legi în timpul sărbătorilor Pasul 17
  7
  Faceți complimente sincere. Nu faceți complimente superficiale în cazul legilor voastre. Ar trebui să găsiți ceva pozitiv pentru a le spune fără ipocrizie pentru a le face să simtă că sunteți fericiți să fiți cu ei. Dacă vă vizitați casa, menționați cât de frumos este noul dvs. mobilier sau asigurați-vă că îi felicitați pentru deliciile alimentelor, fără a exagera. Dacă soacra ta a devenit un nou permanent sau socrul tău a pierdut în greutate, spune-le cât de fantastice arată. Toată lumea îi place să primească un compliment și poate chiar să facă și una pentru tine.
 • Dacă vi se pare că este foarte dificil să le oferiți un compliment, atunci aveți niște comentarii gata. Acest lucru se poate simți oarecum forțat, dar va fi o cauză bună.
 • Imaginea intitulată
  8
  Vă mulțumim pentru legitimație pentru timpul minunat cu ei. Chiar dacă ați petrecut o seară ciudată, oribilă și plictisitoare, la sfârșitul sărbătorilor, vă mulțumim pentru că v-ați primit acasă sau că ați venit acasă. Deși nu este sincer, obișnuința de a fi la fel de bună cu ei îi va face mai ușor să le găsească în timp unele puncte comune Îți vor aminti că te comporți mai cordial decât ultima dată și cine știe? Poate că vor pleca cu momente plăcute în inima ta sau chiar și de tine.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să vă transformați soacra în alt locCum să vă transformați soacra în alt loc
  Cum să te facă să te iubeștiCum să te facă să te iubești
  Cum să-ți impresionezi in-legiCum să-ți impresionezi in-legi
  Cum să interacționezi cu noua ta familie politicăCum să interacționezi cu noua ta familie politică
  Cum să te descurci cu soția ta geloasă a cumnatului tăuCum să te descurci cu soția ta geloasă a cumnatului tău
  Cum să se ocupe de mamici și de dependențiCum să se ocupe de mamici și de dependenți
  Cum să se ocupe de o mamă abuzivăCum să se ocupe de o mamă abuzivă
  Cum să te descurci cu o mamă-mamă?Cum să te descurci cu o mamă-mamă?
  Cum să ne ocupăm de o soacră dificilăCum să ne ocupăm de o soacră dificilă
  Cum să te apropii de soacraCum să te apropii de soacra
  » » Cum să vă ocupați de legile dvs. în timpul sărbătorilor

  © 2011—2020 ertare.com