Cum să vă ocupați de faptul că copilul dvs. este suspendat de la școală

Primirea unei suspendări din școală înseamnă că frecventarea unei școli a unui student este temporar interzisă pentru o perioadă de timp. Acest lucru poate dura între o zi sau o săptămână sau mai mult, când este dat ca o pedeapsă pentru un comportament greșit. Uneori, o suspendare poate fi acordată pentru o singură infracțiune, dar aceasta a fost severă. Alteori, aceasta poate apărea ca urmare a unui comportament deranjant sau provocator care a fost continuu. În cel de-al doilea caz, se acordă o suspendare atunci când a eșuat utilizând alte metode de disciplină.

pași

Imaginea intitulată Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 1
1
Nu acționați exaltadamente atunci când un reprezentant al școlii comunică cu dvs. pentru a vă informa despre suspendare. Puneți toate întrebările. Aflați următoarele informații:
 • Motivul pentru care copilul a fost suspendat.
Imaginea intitulată Deal cu copilul tău Suspendat de la școală Pasul 1Bullet1
 • Ce sa întâmplat exact.
 • Motivul pentru care a fost decisă acordarea unei suspendări ca pedeapsă.
 • Dacă s-au implicat alți studenți în incident, și dacă da, dacă au primit, de asemenea, o suspendare. În caz contrar, întrebați motivul pentru care nu au făcut-o.
 • Durata suspendării.
 • Ce este de așteptat să facă copilul dvs. în timpul suspendării.
 • Modul în care vă va afecta copilul în mod academic.
 • Imaginea cu titlul Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 2
  2
  Dacă nu primiți toate informațiile pe care ați dorit să le obțineți în prima comunicare, nu vă fie teamă să sunați la școală pentru mai multe detalii. Școlile preferă un părinte care se implică și dorește să știe ce se întâmplă cu copilul tău, mai degrabă decât unul care nu-i pasă de educația copilului tău.
 • Imaginea intitulată Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 3
  3
  Nu dai vina pe scoala. Primirea unei suspendări este o pedeapsă comună în școli. În unele dintre acestea, 30% dintre studenți primesc o suspendare pe an, ceea ce nu indică respingerea copilului.
 • Imaginea intitulată Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 4
  4
  Nu vă așteptați ca copilul dvs. să vorbească imediat despre incident. Acest lucru ar putea fi enervant, dezamăgit sau sensibil la ceea ce sa întâmplat sau poate ați fi mulțumit de ceea ce ați făcut. În același mod, ați putea fi supărați și distrați. Prin urmare, vorbind despre acel incident ar putea să te facă să lupți în zadar. Așteptați până vă puteți liniști (poate a doua zi) pentru a discuta problema.
 • Imaginea cu titlul Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 5
  5
  Aplicați o pedeapsă sau generați o consecință la domiciliu. Majoritatea copiilor nu consideră suspendarea ca pedeapsă. Ei o văd de multe ori ca o recompensă, deoarece primesc timp liber în care nu merg la școală. Dacă dați o pedeapsă acasă, aceasta poate ajuta la prevenirea repetării ei în viitor. Ar fi mai adecvat să-i pedepsești copilul sau să-l privești de privilegiul de a folosi dispozitive electronice cum ar fi televiziunea, computerul, telefonul mobil, jocurile video etc. în timpul perioadei de suspendare.
 • Imaginea intitulată Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 6
  6
  Discutați cu copilul dvs. ce sa întâmplat. Dacă nu doriți să discutați, încercați să vă prelungiți pedeapsa. Cu toate acestea, dacă discutați despre aceasta, atunci este posibil să scăpați o zi sau două de pedeapsă de la furnizarea unor alternative pozitive la comportamentul dvs.
 • Imaginea cu titlul Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 7
  7
  Asigurați-vă că copilul înțelege motivul pentru care comportamentul lui a fost greșit. Nu presupuneți că copilul dvs. înțelege acest motiv. Adolescenții și copiii pot fi foarte egoist și nu văd întotdeauna cum comportamentul lor ar putea afecta negativ alte persoane.
 • Imaginea intitulată Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 8
  8
  Asigurați-vă că copilul înțelege ce vor avea consecințele viitoare ale acțiunilor sale. El putea să se rănească și să-i facă rău altor oameni. De asemenea, dacă repetați acest comportament, școala vă poate expulza.
 • Imaginea intitulată Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 9


  9
  Inginerul copilului dvs. are un mod diferit în care ar fi putut acționa în incident. Pentru aceasta, puteți să jucați un rol. Există mulți copii care de obicei nu participă la acest lucru, totuși, permiteți copilului să știe că participarea în cooperare poate avea un impact asupra pedepsei.
 • Imaginea cu titlul Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 10
  10
  Asigurați-vă că nu participați la școală pentru întâlniri în timpul suspendării, dacă nu aveți supravegherea dvs. De exemplu, dacă veți lua unul dintre frații dvs. sau veți participa la o ședință școlară. Dacă copilul dvs. desfășoară o activitate extracurriculară la școală, el sau ea va fi de obicei interzis să o facă în perioada de suspendare. Unele școli pot apela poliția dacă un student este în școală în timpul suspendării. Cu toate acestea, majoritatea școlilor vor cere părinților sau tutorilor să-și ia copilul cât mai curând posibil.
 • Imaginea intitulată Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 11
  11
  Dacă școala alocă o activitate școlară pentru copil, asigurați-vă că o faceți. Acest lucru vă va ajuta copilul să se întoarcă la școală. În plus, el nu va fi atât de în urmă cu temele și școala va fi mai dispusă să-l facă să se întoarcă la orele sale.
 • Imaginea intitulată Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 12
  12
  Asigurați-vă că copilul dvs. are o rutină greoaie în fiecare zi. Este foarte ușor să lăsați copilul doar să doarmă și să nu facă nimic toată ziua. Ce vă va face mai greu să vă întoarceți la școală. Setați o oră pentru a obține informații și dacă școala nu atribuie sarcini, alocați-le pe unele. Există multe surse disponibile online care vă pot oferi câteva idei.
 • Imaginea intitulată Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 13
  13
  În același mod, poate ajuta copilul să aibă ocazia de a învăța. Faceți excursii, vă ajutați să gătiți, să faceți cumpărături, să învățați să aveți grijă de grădină, să vizitați biblioteca și să citiți ceva care vă interesează sau vă uitați la un documentar educațional. De asemenea, puteți stabili că aveți un proiect de cercetare. Toate acestea vă vor ajuta să învățați.
 • Imaginea intitulată Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 14
  14
  Luați în considerare posibilitatea ca alte probleme să existe. Mulți copii care primesc o suspensie suferă de probleme de bază cum ar fi tulburări de deficit de atenție, autism, dificultăți de învățare, probleme de auz, probleme de vedere, probleme de sănătate, inteligență ridicată, printre altele. Uneori, aceste probleme nu sunt diagnosticate sau tratate corect, iar perioada de suspendare ar putea oferi timpul ideal pentru a face acest lucru.
 • Imaginea intitulată Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 15
  15
  După revenirea la școală, părinții și elevul vor fi rugați să participe la o întâlnire pentru a discuta cum vor fi prevenite comportamentele viitoare. În mod frecvent, școala va impune alte sancțiuni, cum ar fi pierderea participării la grupuri sportive, un acord de comportament sau o fișă de monitorizare a comportamentului.
 • Imaginea intitulată Deal cu copilul tău suspendat din școală Pasul 16
  16
  Asigurați-vă că copilul dumneavoastră continuă activitățile extrașcolare. Acest lucru se datorează faptului că îi ajută să aibă o structură, continuitate, interacțiune socială și stimulare. Dacă copilul dvs. nu participă la aceste activități, atunci ar trebui să căutați unul care vă oferă aceste rezultate.
 • sfaturi

  • În ciuda faptului că este o problemă gravă, suspendarea din școală nu este sfârșitul lumii. Se întâmplă foarte des în ultima vreme.

  avertismente

  • Problemele majore pot determina școala să dea suspensii mai îndelungate, să-și îmbunătățească comportamentul și să dea o expulzare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să păstrați ecranul în Windows 8Cum să păstrați ecranul în Windows 8
  Cum să joci școala acasăCum să joci școala acasă
  Cum să pedepsească un copil pentru că este obraznicCum să pedepsească un copil pentru că este obraznic
  Cum să disciplinați un copil de un anCum să disciplinați un copil de un an
  Cum să disciplinați un copil fără pedeapsă fizicăCum să disciplinați un copil fără pedeapsă fizică
  Cum să disciplinați un copil încăpățânatCum să disciplinați un copil încăpățânat
  Cum să includeți spanking în disciplina unui copilCum să includeți spanking în disciplina unui copil
  Cum să instigi disciplina la copiiCum să instigi disciplina la copii
  Cum să vă ocupați de expulzarea copilului de la școalăCum să vă ocupați de expulzarea copilului de la școală
  Cum să-ți faci pe fiul tău să te supunăCum să-ți faci pe fiul tău să te supună
  » » Cum să vă ocupați de faptul că copilul dvs. este suspendat de la școală

  © 2011—2020 ertare.com