Cum să se ocupe de mamici și de dependenți

Soacra voastră încearcă să vă conducă casa ca și cum ar fi ea? Întrebați fiecare decizie pe care o faceți și credeți că știți ce este mai bine pentru dvs. și că nu știți nimic? Se întâmplă brusc și neanunțat să creadă că este perfect normal? Ți-ai făcut viața viața? Gestionați situația și regăsiți controlul asupra casei dvs.

pași

Imaginea intitulată Dealtfel cu o mamă intruzivă, nefericită în legi Pasul 1
1
Setați limitele Lupta soției dvs. să știe că trebuie să faceți o notificare prealabilă a vizitelor dacă familia dvs. este ocupată. Nu luați decizii imediate. Spune "soțul meu și eu o voi discuta și vă voi spune". Dacă nu înțelegeți, vă elimină capacitatea de a intruda. Aveți cheile casei dvs. și le folosiți fără permisiunea dvs.? Dacă da, spuneți calm că trebuie să-l informați despre vizita dvs. și să îi cereți. Dacă refuză, schimbă discretă blocarea.
 • Imaginea intitulată Se ocupă cu o mamă intruzivă, nefericită în legi Pasul 2
  2
  Dacă nu aveți un telefon cu mesaje vocale și robot telefonic, obțineți ambele. Cu identificatorul apelantului, ar trebui să fii cel care decide când vrea companie, nu invers.
 • Image cu titlul Deal cu mama intruzivă, nevoită în legi Pasul 3
  3
  Aveți presiunea pe care acțiunile voastre o vor avea asupra soțului dvs. Trebuie să fiți foarte blânzi pentru că îl puneți într-o poziție în care trebuie să nege nevoile mamei sale și are mai multă istorie împreună cu tine și cu el. Discutați cu el calm despre cele trei probleme principale (nu doar să vă plângeți) și cereți-i sprijinul pentru a schimba situația.
 • Imaginea intitulată Se ocupă cu o mamă intruzivă și necumpătătoare în legi Pasul 4
  4
  Vorbește cu soțul tău despre relația sa în relația ta cu soacra ta. În mod ideal este cel care trebuie să stabilească limite pentru noua sa familie, și ea trebuie să accepte ceea ce spune el, dar tu și el trebuie să de acord 100% cu problema, așteptările și modul în care acestea se vor rezolva problemă. Există multe manipulări de vinovăție și emoție în aceste discuții. Încearcă să faci un lucru bun pentru soțul tău și respectă relația cu mama ei, dar explica nevoile familiei spatiu personal, autonomie, și dreptul de a face propriile greșeli, pentru că este viața ta. Sunteți destul de mare (și înțelept) să vă planificați și să trăiți viața fără intervenția părintească.
 • Imaginea intitulată Deal cu mama intruzivă, nefericită în legi Pasul 5
  5
  Faceți o listă de comportamente ofensive și aflați cum să le rezolvați. Unele comportamente pot fi direct ofensatoare, sau altele pot fi secrete și manipulative. Deschide-ți inima, nu e demon. El se luptă să se separe de fiul său.
 • Imaginea intitulată Se ocupă cu mama invazivă și necumpătă în legi Pasul 6
  6
  Încurajați-o să caute alte interese pe care le-a lăsat în timp. Încercați să remediați relația cu soacra dvs. prin împărtășirea diferitelor activități cu ea. Este probabil că ați lăsat pe mulți să se îngrijească de bărbatul care acum este soțul dvs. și acum nu știe ce să facă cu timpul său.


 • Imaginea intitulată Se ocupă cu o mamă intruzivă, nefericită în legi Pasul 7
  7
  Încurajați-vă relația cu soțul dvs. Reamintiți-i că are o relație frumoasă și durabilă și întrebați-l cum a făcut-o ultima.
 • Imaginea intitulată Se ocupă cu mama intruzivă, nevoită în legi Pasul 8
  8
  Dă-i un nou rol. Puteți cere legilor voastre să cultive o relație specială cu copiii (nepoții). Vrei să ai grijă de ei o duminică în fiecare lună? Acest lucru vă va oferi timp pentru a vă îmbunătăți relația cu soțul dvs. și pentru a vă ocupa de momentele în care soacra dumneavoastră vă înnebunește. Asigurați-vă că le-ați spus despre regulile mesei, momentele și lucrurile de genul acesta și le spuneți că trebuie să respecte stilul dvs. parental sau că vizitele vor trebui să se încheie.
 • Imaginea intitulată
  9
  Va fi doar un pic de timp și legăturile voastre vor îmbătrâni brusc și vor depinde mai mult de tine și de soțul tău fizic și probabil financiar, așa că încercați să setați aceste limite și să le arătați dragostea.
 • Imagine intitulată Deal cu mama intruzivă, nefericită în legi Pasul 10
  10
  Nu se poate trăi viața altora, dar mamele fac adesea asta pentru a-și crește copiii și pentru a-și susține soții. Că ea încearcă să vă gestioneze viața este o continuare a ceea ce a făcut în ultimele decenii propria familie.
 • Imaginea intitulată Dealarea mamei intruzive și nevoiașe în legi Pasul 11
  11
  Trebuie să fii blând cu sentimentele tale sau vei ajunge să-ți pierzi sprijinul soțului și trebuie să prezinți un front unit dacă vrei să se schimbe lucrurile. Dacă nimic nu funcționează, gândiți-vă să vă mișcați. Acesta este un pas foarte extrem, dar fericirea propriei familii este ceea ce este important, iar distanța va reduce la minimum aceste vizite bruște. Dar va însemna, de asemenea, mult mai multe vizite când voi rămâne cu voi.
 • sfaturi

  • Încercați să fiți drăguți, dar fermi.
  • Opriți orice atac asupra soțului dvs. Lăsați-l să știe că nu veți suporta nici un atac personal sau că va încerca să vă facă să vă simțiți vinovați.
  • Exprimați-vă nevoile și sentimentele. Puneți-le în scris și faceți mai multe copii. Poți să spui că ai pierdut pe a ta sau ai uitat că nu ai putea să faci ceva în particular.
  • Luați în considerare faptul că soacra dvs. poate fi, probabil, copendenta, și toate sau majoritatea celor de mai sus vor fi doar combustibil în foc.

  avertismente

  • Uneori, soțul tău poate fi blocat când îi spui că mama lui a trecut linia. Acest lucru poate fi un semn al mai multor probleme grave. Dacă încă nu acceptați că există o problemă, este posibil să aveți timp să vă gândiți să căutați o opinie imparțială din partea unui consilier sau a unui prieten.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-i spui soțului tău că vrei să divorțeziCum să-i spui soțului tău că vrei să divorțezi
  Cum să vă transformați soacra în alt locCum să vă transformați soacra în alt loc
  Cum să te ocupi de rudele care nu-ți plac soțul / soțiaCum să te ocupi de rudele care nu-ți plac soțul / soția
  Cum să te descurci cu soția ta geloasă a cumnatului tăuCum să te descurci cu soția ta geloasă a cumnatului tău
  Cum să ne ocupăm de soacraCum să ne ocupăm de soacra
  Cum să vă ocupați de un soț controlant?Cum să vă ocupați de un soț controlant?
  Cum să se ocupe de o mamă abuzivăCum să se ocupe de o mamă abuzivă
  Cum să te apropii de soacraCum să te apropii de soacra
  Cum să răspundeți unui telefon furios prin telefonCum să răspundeți unui telefon furios prin telefon
  Cum să nu mai concurezi cu cumnata taCum să nu mai concurezi cu cumnata ta
  » » Cum să se ocupe de mamici și de dependenți

  © 2011—2020 ertare.com