Cum să se ocupe de copiii lipsiți de respect

Copiii tăi se comportă fără respect și sunt foarte răsfățați? Acest lucru nu este ceva care poate fi schimbat peste noapte, dar urmați acești pași pentru a vă îmbunătăți comportamentul.

pași

1
Verificați de ce se comportă așa. Aceasta este partea cea mai dificilă, deoarece există mulți factori prin care se comportă în acest fel.
 • Din cauza vârstei sale? Sau este acest stadiu al înțelegerii și revoltei în care ei strigă și bate părinții lor de mai multe ori pe zi? Se spune că în acest stadiu un copil se comportă în acest fel pentru că el învață să spună "NU" și "Este MIO". Este foarte dificil să înțelegi un copil de această vârstă, deoarece nu sunt suficient de maturi și nu procesează lucrurile atât de ușor
 • Îl tratezi cu respect? Fii atent și controla temperamentul tău. Nu strigați la el și nu-i spuneți lucruri ofensatoare, care îi învață că spunând că jurați cuvintele este un lucru bun și că l-ați lovit dacă nu merită.
 • 2
  Au comunicare. Dacă găsiți motivul pentru care copilul se comportă în acest fel, discutați cu el. Cel mai bun lucru este să vorbești de la tată la fiu sau de la mamă la fiică, în funcție de cine se simte cel mai bine cu copilul (pentru a atinge diferite subiecte sau lucruri legate de sexul sexual). În cazul în care copilul dumneavoastră nu este un adolescent și se comportă în mod grosolan, iar eu țip și spune golpea- că nu este modul de a vorbi cu mama / tata, dacă nu vedeți rezultatele încep să ia privilegii cum ar fi TV sau Alte lucruri pe care le place, ca să învețe lecția. Dacă nu puteți vedea vorbind cu sau încercarea de bine, atunci este timpul să pună în aplicare măsuri mai drastice, cum ar fi blocat-i pedepsească și să le lase singuri în cameră, utilizați centura de siguranță și Spank modificări. Aceasta întotdeauna funcționează și copiii vor înțelege că același lucru li se poate întâmpla din nou dacă nu vă supun.
 • 3
  Dacă nu găsiți cauza problemei, încercați să analizați și să rezolvați situația. Dacă aceștia continuă să acționeze nepoliticos, spuneți-i numele și spuneți-i că nu este o modalitate de a vorbi cu voi (cu o voce impunătoare) și că vă așteptați la o scuză. Poate că el începe să plângă, nu contează, nu te lăsa biruit de lacrimi. Trebuie să înțelegeți că ceea ce faceți nu este corect și că trebuie să-l respectați. Spuneți-le de ce îi pedepsiți, astfel încât să nu o mai facă.
 • 4
  Prietenii De multe ori acționează în acest fel pentru a-și impresiona prietenii (în special adolescenții). Dacă acționați în mod grosolan în fața prietenului său, nu te superi având în vizită și să învețe lecția, știi că e nici o modalitate de a vorbi cu părinții lor (unii părinți nu spun nimic să nu-l faci de râs în fața prietenilor săi). Nu încercați să argumentați că sunt unul și doar să vă atrag atenția. Nu este necesar să-l rușinezi în fața prietenului său, dar când ai ocazia, fă-l să înțeleagă că trebuie să te respecte.
 • 5


  Discuțiile. Învățați să faceți o discuție, dacă copilul dvs. vă spune ceva "pentru că prietenii mei da și nu știu" sau ceva similar, o fac doar pentru a vă face să vă simțiți rău. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te întorci să-l ignori și să părăsești camera, dacă te urmărește și te lasă în urmă, nu-i acordă atenție și vei vedea că se va opri să insiste.
 • 6
  Fiți răbdători și nu vă apărați dacă observați că reacționează violent. Este un lucru de a folosi auto-apărarea pe stradă, dar acasă este ceva diferit. Permiteți-mi să vă atace, să-l țineți pentru a evita rănirea și, atunci când o aveți liniștită, spuneți-i: "Să nu mă mai lovești niciodată" și este un moment bun pentru a face acest lucru cu un ton ridicat de voce.
 • 7
  Nu-l lăsa să te manipuleze. Mulți copii manipulează adulții și, uneori, nu-și dau seama, încercați să identificați când copilul dvs. dorește să facă acest lucru cu dvs. Copiii sunt foarte inteligent și de a face totul pentru a obține ceea ce doresc-poate fi dificil la început o notificare atunci când încercați să vă manipuleze, dar în cele din urmă vei realiza și spune că nu va tolera manipulări sale.
 • 8
  Observați-vă copilul și vedeți dacă se comportă fără respect față de alți adulți, indiferent dacă sunt profesori sau antrenori, astfel încât să puteți vorbi cu el și să știți de ce comportamentul său.
 • sfaturi

  • Au multă răbdare.
  • Când simți că nu mai poți face asta, ține minte că este copilul tău și că este pentru binele lor.
  • Returnați privilegiile atunci când vedeți că se îmbunătățește comportamentul acestora.
  • Screamingul și descoperirea sunt inutile. Mai bine stai cu copilul tău să vorbești și să găsești cauza problemelor.
  • Ascultați întotdeauna cu respect.

  avertismente

  • Rezultatele nu sunt peste noapte.
  • Când aveți o problemă cu copilul dvs., evitați să vă prezentați problemele (tata / mama) în discuție. Stați pe margine și încercați să rezolvați problemele - nu cred că copilul dvs. ar dori să audă problemele pe care le aveți la locul de muncă sau cu partenerul dvs.
  • Dacă tot ceea ce menționez eșuează, căutați ajutor de la un profesionist. De multe ori, ajutați mai mult să aveți un partid neutru pentru a rezolva conflictele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezvolți abilitățile sociale ale băiatului tăuCum să dezvolți abilitățile sociale ale băiatului tău
  Cum să disciplinați un copilCum să disciplinați un copil
  Cum să disciplinați un copil de un anCum să disciplinați un copil de un an
  Cum să disciplinați un copil fără pedeapsă fizicăCum să disciplinați un copil fără pedeapsă fizică
  Cum să disciplinați un copil încăpățânatCum să disciplinați un copil încăpățânat
  Cum să înveți maniere unui copilCum să înveți maniere unui copil
  Cum de a consolida încrederea copiilorCum de a consolida încrederea copiilor
  Cum să vorbim cu copiii cu bunătateCum să vorbim cu copiii cu bunătate
  Cum de a calma anxietatea copiilor cu nevoi speciale, mergând la școalăCum de a calma anxietatea copiilor cu nevoi speciale, mergând la școală
  Cum să te descurci cu dușmaniiCum să te descurci cu dușmanii
  » » Cum să se ocupe de copiii lipsiți de respect

  © 2011—2020 ertare.com