Cum să se ocupe de copiii enervanți

Uneori, un copil poate fi supărat indiferent cât de mult îi iubești și îi pese de ele. Enervant, țipând, plângând în mod constant și pur și simplu răsfățați sunt tipurile de comportamente care vă pot pune capăt răbdării și vă pot provoca dureri de cap. În loc să lăsați acest ultim lucru să vi se întâmple, mențineți calmul și evaluați situația înainte de a reacționa.

pași

Metoda 1
Se ocupă cu copiii altor persoane

Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 1
1
Așteptați părinții copilului să vorbească. Ridicarea unui copil este ceva foarte personal - prin urmare, evitați să disciplinați unul fără permisiunea părinților. Acțiunile dvs. pot părea inadecvate dacă nu aveți tehnici similare de părinți. De exemplu, unii părinți nu pot să-și strige sau să-și certa copiii în public.
 • Disciplina unui copil nu este treaba ta și nici nu vezi dacă părinții copilului îl disciplinează. Copiii pot arăta comportamentul lor rău între ei - prin urmare, este posibil să nu fie nevoie să intervină. Încercați să rămâneți departe de zilele de lucru, astfel încât copiii să învețe să se joace cu alții.
 • Dacă este un comportament mai puțin intens, puteți distrage copilul fără să-l disciplinați. Oferiți-vă o băutură sau jucați în altă parte.
 • Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 2
  2
  Nu individualizați un copil. Utilizați "noi" în loc de "voi" pentru a crea o abordare mai comună sau de echipă. Nu doriți ca un copil să simtă că este subliniat ca fiind o problemă. De exemplu, spuneți ceva de genul "Nu spunem asta, nu este frumos".
 • Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 3
  3
  Scoateți copilul din situație. Dacă există un alt copil care a devenit incontrolabil și violent, retrage-te imediat de acolo. Siguranța copilului ar trebui să fie preocuparea dvs. principală - deci, puteți spune o scuză pentru a părăsi sau a informa tatăl copilului că este timpul pentru o pauză.
 • Dacă acest lucru se întâmplă în casa dvs., pur și simplu separați copiii în camere diferite și chemați părinții lor.
 • Imaginea cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 4
  4
  Vorbește cu copilul tău Nu lăsați comportamentul rău al celuilalt copil să influențeze comportamentul dvs. Lăsați copilul să știe în avans ceea ce vă așteptați de la el și să verificați mai târziu pentru a confirma că este așa sau să-l disciplinați dacă nu vă respecta regulile.
 • Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 5
  5
  Discutați cu părinții copilului cu probleme. Aveți grijă să nu le jigniți, deoarece ați putea da impresia de a fi critici și părinții ar putea acuza propriile lor deficiențe în creșterea copilului dumneavoastră. Facilitați conversația cu un compliment și faceți o soluție satisfăcătoare.
 • De exemplu, spune ceva de genul "Álvaro este un copil minunat și fiul nostru îi place când poate să rămână și să se joace - cu toate acestea, uneori Álvaro este un pic cam dur". Asigurați-vă că informați doar părinții, deoarece, dacă alți copii sau părinți aflăm, ei ar putea deveni defensivi dacă copilul problematic este prezent.
 • Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 6
  6
  Tratează copiii ca bătrâni. Când vorbiți cu copiii, încercați să nu folosiți un ton diferit sau să nu simplificați vocabularul. Trebuie doar să aveți o conversație, astfel încât să nu faceți ceva mai special dacă sunteți deja tensionat cu copiii.
 • Image titled Deal cu copiii enervant Pasul 7
  7
  Aflați interesele lor. Stabiliți o conexiune prin ascultarea a ceea ce vorbesc copiii și punând întrebări. Acest lucru este ușor deoarece copiii încep de multe ori o conversație fără a trebui să întrebe dacă sunt confortabili. Dacă aveți de-a face cu copiii timizi, dați-i să participe vorbind despre păpușile pe care le doresc.
 • Dacă vă gândiți că este dificil, gândiți-vă că sunteți un reporter sportiv și pur și simplu povestiți acțiunea pe care o vedeți. "Oh, te joci cu blocuri. Arată ca un castel. Este un castel? Lăsați copilul să se simtă interesat și să înceapă să participe la o conversație.
 • Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 8
  8
  Stați la nivelul copilului. Stați la nivelul ochilor și faceți contact vizual. Așezați-vă pe scaun, îngenuncheați sau pur și simplu îndoiți-vă, astfel încât să arătați mai puțin intimidați unui copil. Nu vorbiți prea repede sau cu voce tare.
 • Nu atingeți niciun copil. Evitați să atingeți alți copii, chiar și într-o manieră nevinovată sau fără amenințare, deoarece copilul sau cineva care vede că ați putea să-l interpretați greșit.
 • Imagine cu titlul Deal cu copii enervant Pasul 9
  9
  Puneți întrebările corecte. Puneți întrebări despre jocuri, păpuși, filme etc. Nu întrebați întrebări private care ar putea să vă facă să vă simțiți incomod ca "Aveți o prietena?" Va trebui să puneți întrebări care vă fac să vă simțiți fericiți și doriți să interacționați cu dvs. într-un mod pozitiv.
 • Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 10
  10


  Înaintează copiii cu părinții lor. Copiii nu au, de obicei, un filtru - deci, dacă vă întreabă ceva despre care considerați că este necorespunzător pentru a vă răspunde, adresați-i părinților. De asemenea, le puteți cere să răspundă la întrebare și să spună: "Ce crezi?"
 • De exemplu, "Aceasta este o întrebare excelentă! Pun pariu că tatăl tău și mama vor ști răspunsul mai bine decât mine! "
 • Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 11
  11
  Vorbește cu un adult Dacă vă aflați într-o locație de afaceri (de exemplu, într-un restaurant sau într-un birou), puteți discuta cu un manager dacă vă deranjează comportamentul unui copil. Îl puteți cere să se deplaseze în altă parte sau să vorbească cu părinții. Cu toate acestea, asigurați-vă că situația justifică ceea ce spuneți. Dacă puteți opri pur și simplu să acordați atenție copilului, faceți-o.
 • Dacă sunteți într-un restaurant și părinții copilului îi permit să fie enervant și depășiți limitele, este posibil ca și alți clienți să-și exprime ceea ce cred. Aveți grijă să nu deranjați personalul sau părinții cu mici solicitări.
 • Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 12
  12
  Uită-te la lucrurile din perspectiva copilului sau a părinților. Copiilor li se permite să se distreze și să râdă. Ele pot fi străine de eticheta socială, dar au dreptul de a fi ei înșiși. Copiii vor fi deosebit de neascultători dacă se află într-un loc nou și au fost plictisiți toată ziua. De asemenea, nu uitați că părinții au dreptul să-și scoată copiii și să scadă stresul de a fi acasă.
 • Empathize cu părinții și stresul care vine din faptul că trebuie să distrați copii. Dacă vă apropiați de un părinte într-o manieră frontală, puteți crește stresul. O abordare mai bună trebuie să fie sprijinirea și calmul.
 • Metoda 2
  Faceți-vă cu copiii voștri

  Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 13
  1
  Calmează atașamentul. În timp ce unii copii sunt mai sociabili decât alții, copilul dumneavoastră poate deveni atașat dacă este neliniștit într-o situație nouă. Copiii pot citi limbajul corpului și se pot uita la tine pentru a găsi liniște. Nu forțați-vă copilul cu forța, dar lăsați-l să stea aproape timp de aproape 10 minute și să plece încet încet.
  • Stați în apropiere, jucați și discutați cu copilul, dar nu-l țineți înapoi. Rămâi în aceeași cameră în care te deplasezi încet. Asigurați-vă că întotdeauna spuneți "La revedere" pentru a-i spune că vă întoarceți.
 • Image titled Deal cu copii enervant Pasul 14
  2
  Setați tonul și nu întăriți strigătul. Copiii plâng pentru că vor ceva, dar nu știu cum să o obțină. Nu vă dați copilului, dimpotrivă, alegeți modelul tonului pe care doriți să îl folosească. Spuneți lucruri cum ar fi "Folosiți-vă cuvintele" sau "Îmi place tata să bea? Cum întrebi ceva? "
 • Asigurați-vă că ați lăudat copilul dacă utilizează tonul corect și cere ceva politicos. Arătați-i ce vrei să spui dacă nu-și amintește cum să ceară.
 • Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 15
  3
  Setați reguli pentru a spune lucrurile. Copiii spun lucrurile altora pentru că își dezvoltă sentimentul de bine și rău și se supără atunci când văd o ruptură a regulilor. Spuneți copilului că este de datoria lor să afle cine încălcă regulile, atâta timp cât nimeni nu se rănește sau face ceva periculos. Reduce luptele fratelui, oferindu-le fiecărui spațiu separat.
 • Dacă nu aveți prea mult spațiu, poate fi suficientă atribuirea unui colț fiecărui frate. Faceți-i să ordoneze lucrurile și să le spună că sunt responsabili de acea zonă.
 • Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 16
  4
  Asigurați-vă copilului să participe la pregătirea mâncării, astfel încât să nu devină specială atunci când mănâncă. Copiii prin natura lor devin speciali atunci când mănâncă, deoarece vor ca mâncarea să se simtă confortabilă. Este, de asemenea, una dintre singurele ocazii când puteți avea control. Copilul dumneavoastră să participe prin alegerea și pregătirea hranei proprii. De exemplu, vă permite să spălați cartofii sau să răspândiți brânză pe paste făinoase.
 • De asemenea, puteți utiliza un cronometru, astfel încât copilul dumneavoastră să nu piardă timpul în timpul mesei. Dacă copilul dumneavoastră este înfometat, mențineți gustări sănătoase pe rafturile joase. Unele sandvișuri pot fi granola și boabe întregi.
 • Imagine cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 17
  5
  Fă-ți copiii să-și îndeplinească sarcinile Copiii își evită sarcinile, pentru că, evident, nu le place să le facă. Puneți o cutie mare într-un loc complicat (de exemplu, în garaj) și puneți câteva păpuși acolo pentru câteva zile dacă copiii dvs. nu-i păstrează când le cereți să facă acest lucru. Acest lucru îi va învăța să-și pună păpuși în locul lor și vor afla, de asemenea, că există o consecință dacă nu respectă regulile.
 • Imaginea cu titlul Deal cu copiii enervant Pasul 18
  6
  Faceți blestemul copilului în pace. Copiii se bucură de blestem când văd reacția pe care o primesc de la ceilalți. Ei pot atrage atenția sau cred că este adecvat dacă îl văd pe adulți repetându-l. Nu faceți o problemă să blestemați - totuși, spuneți-i să urce scările și să bleste tot ce vrea în camera lui. A nu avea un public va face mai puțin distractiv.
 • Spune unui alt membru al familiei că nu e bine să râzi când balaurul tău blestemește. De asemenea, permiteți copilului să știe că profanitatea poate răni sentimentele oamenilor. Găsiți cuvinte de înlocuire împreună cu copilul, pentru a nu mai folosi limbajul vulgar.
 • sfaturi

  • Nu disciplina copiii care nu sunt ale voastre. Educația este foarte personală.

  avertismente

  • Nu atingeți niciodată copilul altei persoane. Cel mai important lucru este că nu ai lovit niciodată un copil.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să nu mai fii tată sau mama elicopteruluiCum să nu mai fii tată sau mama elicopterului
  Cum să disciplinați un copil de un anCum să disciplinați un copil de un an
  Cum să disciplinați un copil fără pedeapsă fizicăCum să disciplinați un copil fără pedeapsă fizică
  Cum să disciplinați un copil încăpățânatCum să disciplinați un copil încăpățânat
  Cum să educăm copiii pentru a schimba o societate coruptăCum să educăm copiii pentru a schimba o societate coruptă
  Cum să înveți maniere unui copilCum să înveți maniere unui copil
  Cum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baieCum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baie
  Cum de a consolida încrederea copiilorCum de a consolida încrederea copiilor
  Cum să vorbim cu copiii cu bunătateCum să vorbim cu copiii cu bunătate
  Cum de a calma anxietatea copiilor cu nevoi speciale, mergând la școalăCum de a calma anxietatea copiilor cu nevoi speciale, mergând la școală
  » » Cum să se ocupe de copiii enervanți

  © 2011—2020 ertare.com