Cum să plătiți pentru nunta ta

Plata pentru propria nunta poate fi o provocare, indiferent de situatia financiara. Mulți oameni sunt destul de norocoși să primească ajutor financiar din partea familiilor lor, dar dacă nu se află în această situație, vor trebui să facă nunta visurilor lor pentru ei înșiși. Urmați acești pași pentru a vă plăti nunta, indiferent de situația dvs.

pași

Imagine cu titlul Plătiți pentru propria dvs. nunta Pasul 1
1
Creați un buget Faceți acest lucru înainte de a face orice altceva, inclusiv instituția. Trebuie să știți cu exactitate cât de mulți bani puteți salva săptămânal sau lunar pentru a ști cât de mult puteți petrece la nuntă.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru propria dvs. nunta Pasul 2
  2
  Ia-ți nunta într-un sezon ca decembrie, deci ai niște economii. Nunti in vara sau toamna devreme tind sa fie mai scumpe. Discutați cu localnicii pentru a obține prețuri mai mici sau prețuri speciale.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru propria dvs. nunta Pasul 3
  3
  Aflați câte persoane veți invita. Faceți un buget în avans pentru a vă ajuta să înțelegeți modul în care oamenii pot obține acele luxuri.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru propria dvs. nunta Pasul 4
  4
  Deschideți un cont separat. Imediat ce tu și prietenul tău te implici, ar trebui să mergi la bancă și să deschizi un cont de economii, în special pentru fondurile de nuntă. Găsiți un cont de economii cu o rată ridicată a dobânzii. Dacă aveți de gând să așteptați pentru o lungă perioadă de timp, puteți obține, de asemenea, valoarea banilor.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru propria dvs. nunta Step 5


  5
  Discutați cu prietenii și familia. Poate știu pe cineva care a făcut fotografii la o nuntă înainte și ar fi dispus să lucreze gratuit sau pentru un procent. Puteți fi un prieten al unui designer grafic care vă poate proiecta invitațiile de nuntă. S-ar putea să fiți surprinși să vedeți cât de dispuși prietenii și familia dvs. să-și doneze timpul și abilitățile.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru propria dvs. nunta Pasul 6
  6
  Închiriați un planificator de nuntă. Un planificator vă va costa bani în plus, dar puteți afla despre reducerile și ofertele disponibile. Puteți depinde de un planificator de nunți pentru a vă reduce costurile.
 • Imaginea intitulată
  7
  Luați în considerare utilizarea unui card de credit. Deschideți un card de credit pentru al utiliza numai pentru achizițiile de nuntă. Acest lucru extinde plățile un pic, astfel încât să nu trebuie să plătească totul la o dată.
 • Imagine cu titlul Plătiți pentru propria dvs. nunta Pasul 8
  8
  Creați planuri de plată. Discutați cu fotograful dvs. și verificați planurile de plată pe care le oferă. Veți fi surprinși de cât de dispuși să lucreze cu un program de plăți dacă aceasta înseamnă că veți obține afacerea dvs.
 • sfaturi

  • Tăiați lista invitaților pentru a economisi bani.

  avertismente

  • Nu uitați să economisiți bani pentru luna de miere, dacă doriți să luați unul.
  • Aveți grijă când utilizați un card de credit. Nu veți dori să aveți datorii mari și să aveți o reputație proastă în viitor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să te căsătorești cu o altă religieCum să te căsătorești cu o altă religie
  Cum sa faci nunta ta simplaCum sa faci nunta ta simpla
  Cum sa faci un album de povesti de nuntaCum sa faci un album de povesti de nunta
  Cum să includă nevadele într-o nuntăCum să includă nevadele într-o nuntă
  Cum să organizezi o cină de repetițieCum să organizezi o cină de repetiție
  Cum sa faci un tort de nunta cu cupcakes (madgalenas)Cum sa faci un tort de nunta cu cupcakes (madgalenas)
  Cum să oprești o nuntăCum să oprești o nuntă
  Cum să vă invitați pe fostul dvs. la nuntăCum să vă invitați pe fostul dvs. la nuntă
  Cum să te căsătorești în MexicCum să te căsătorești în Mexic
  Cum sa devii un fotograf de nuntaCum sa devii un fotograf de nunta
  » » Cum să plătiți pentru nunta ta

  © 2011—2020 ertare.com