Cum să organizați o recepție de nuntă hawaiană

O tendință care devine populară la sărbătorile de nuntă este pentru cuplu să aleagă o temă pentru ceremonie și recepție. O temă hawaiană evocă imagini romantice despre plaje, apusuri de soare, flori tropicale, luaus, leis și ukulele. De fapt, cuvântul "luau" mijloace "o sărbătoare". Pentru a conduce eficient o sărbătoare hawaiană, este important să încorporăm elemente ale acestei teme în toate aspectele recepției, de la alimente la decorare. Utilizați aceste sfaturi pentru a avea o recepție de nuntă hawaiană.

pași

Metoda 1
Promovează rochia hawaiană

Imaginea intitulată Arunca o recepție de nuntă hawaiană Pasul 1
1
Alegeți o rochie tradițională hawaiană pentru mireasă și mireasă. O mireasă hawaiană poartă în mod obișnuit o rochie lungă, albă, cu o haku lei sau un inel de flori hawaiiene în jurul capului ei. Un mirez hawaian poartă în mod obișnuit pantaloni albi și o cămașă albă, cu o brâu strălucitor în jurul taliei. Mirele poartă, de asemenea, o verigă de lei verde în jurul gâtului.
 • Imaginea intitulată Arunca o recepție de nuntă hawaiană Pasul 2
  2
  Selectați o rochie hawaiană pentru petrecere. Poate fi formal sau informal, în funcție de formalitatea evenimentului. Pentru un eveniment mai formal, selectați costume cu cămăși de culoare deschisă pentru bărbați și rochii de cocktail de mătase pentru femei. Pentru un eveniment semi-formal sau casual, alegeți pantaloni de lenjerie și cămăși hawaiiene pentru bărbați și rochii de vară cu printuri hawaiiene pentru femei.
 • Imaginea intitulată Arunca o recepție de nuntă hawaiană Pasul 3
  3
  Adresați-vă oaspeților dvs. să poarte haine hawaiiene pentru recepția de nuntă. Îmbrăcămintea hawaiană a oaspeților va ajuta la crearea atmosferei hawaiiene la recepție. Bărbații pot purta cămăși hawaiiene, în timp ce femeile se pot îmbrăca în rochii de bumbac sau de in, cu amprente tropicale.
 • Metoda 2
  Ia Leis pentru petrecere și pentru oaspeții tăi

  Imaginea intitulată Aruncă o recepție de nuntă hawaiană Pasul 4
  1
  Dă-i pe toți oaspeții tăi să citească. În timp ce oaspeții intră la nuntă și / sau recepție, decorează fiecare cu un lei, care este un colier făcut din flori proaspete. În Hawaii, leul este prezentat în festivități ca un simbol al aprecierii, iubirii și respectului.
  • Selectați maile leis sau kukui nut leis pentru bărbați. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că bărbații nu vor să poarte un colier de flori proaspete, oferi lei maile, care arată ca frunze verzi, sau kukui nut leis, care sunt nuci kukui pe un șir.
  • Luați în considerare mătasea leis dacă nu aveți prea mult buget. Deși florile proaspete leis sunt tradiționale în sărbătorile din Hawaii, florile de mătase leis sunt mai puțin costisitoare și pot fi păstrate ca și suveniruri de nuntă.

  Metoda 3
  Oferiți-le oaspeților dvs. etichete hawaiiene pentru numele sau locul lor

  Imaginea intitulată Arunca o recepție de nuntă hawaiană Pasul 5
  1
  Urmați tema hawaiană cu etichete personalizate. Cu ajutorul unui site web, traduceți numele oaspeților în Hawaiian și tipăriți-le pe etichete.

  Metoda 4
  Decorați cu decorațiuni hawaiiene

  Imaginea intitulată Arunca o recepție de nuntă hawaiană Pasul 6


  1
  Decorați zona de recepție cu lanterne Tiki.
  • Utilizați lanterne Tiki pentru a oferi iluminat festiv pentru o recepție de nuntă de noapte.
  • Utilizați torțe Tiki pentru a organiza aranjamente de flori pentru o nuntă în timpul zilei. Scoateți rezervorul de combustibil din torță și umpleți-l cu flori proaspete sau de mătase.
  • Împingeți țesătura de șifon între torțe pentru a crea coridoare sau zone de recepție a secțiunilor. Îmbrăcați țesătura ușoară cu lanternele Tiki pentru a crea un impact decorativ în spațiul de recepție.
 • Imaginea intitulată Arunca o recepție de nuntă hawaiană Pasul 7
  2
  Utilizați piese centrale hawaiiene. Deoarece elementele centrale sunt foarte vizibile, ele reprezintă o modalitate ideală de a realiza o temă hawaiană.
 • Decorați mesele cu ananas și alte fructe tropicale. Puneți fructe tropicale în recipiente mari de sticlă pentru elemente centrale simple și colorate.
 • Creați piese centrale de flori tropicale. Utilizați flori tropicale proaspete, cum ar fi plumerias și orhidee pentru a crea o centrală parfumată și dramatică. Adăugați frunze verzi verzi pentru a le face să pară mai pline. Dacă florile proaspete sunt foarte scumpe, ia în considerare cele de mătase.
 • Decorați cu figurine hawaiiene. Luați în considerare utilizarea figurinelor de cupluri hawaiiene sărutându-se pentru tort sau chiar figurine ale dansatoarelor hula folosite în mașini, de obicei, pentru personaje centrale cu personalitate.
 • Creați centre de nucă de cocos sau bambus. Pentru a luau noaptea, puneți lumânări în cochilii de nucă de cocos sau tulpini de bambus pentru a crea elemente centrale care servesc și ca iluminare.
 • Imaginea intitulată Aruncă o recepție de nunta hawaiană Pasul 8
  3
  Decorează mesele de mâncare, bufetul și barul. Pentru a servi nuci de macadamia și alte obiecte mici folosiți cochilii mari de mare în loc de plăcile adânci tradiționale. Coji mai mici sau coji de nucă de cocos pot fi folosite pentru a stoca condimente sau tacâmuri.
 • Înfășurați fuste de iarbă în jurul marginilor meselor de serviciu pentru a da o atingere hawaiană spațiului de recepție.
 • ==

  Throw-a-Hawaiian-Nunta-Receptie-Step-13.jpg "class =" imagine lightbox "">
  Imaginea intitulată Arunca o recepție de nuntă hawaiană Pasul 13
  Arunca-o-Hawaii-nunta-recepție-Pas-12.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Arunca o recepție de nunta hawaiană Pasul 12
  Arunca-o-Hawaii-nunta-recepție-Pas-11.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Aruncă o recepție de nuntă hawaiană Pasul 11
  Arunca-o-Hawaii-nunta-recepție-Pas-10.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine cu titlul Arunca o recepție nunta hawaiană Pasul 10
  Arunca-o-Hawaii-nunta-recepție-Pas-9.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Arunca o recepție de nuntă hawaiană Pasul 9
  1. Alegeți muzica hawaiană pentru a crea atmosfera la recepția de nuntă. Închiriați o trupă live, un chitarist sau cineva care joacă ukulele și se specializează în muzica hawaiană. Dacă muzica live nu se încadrează în bugetul dvs., puneți pe computer un CD cu muzică hawaiană sau o listă de muzică hawaiană.
  2. Selectați muzica tradițională hawaiană pentru nuntă. În loc să se audă mireasa marțială, piesa de nunta hawaiană se joacă în momentul în care mireasa intră în recepție.
  3. Închiriați un dansator hula pentru ai învăța pe oaspeți să danseze la recepție. Dansatorii hulai pot învăța oaspeților mișcările de bază ale hulei, care vor adăuga elemente de cultură și recreere la recepție.

  Prezintă un tort de nuntă hawaian

  1. Creați un tort de nuntă hawaian. Un tort de nuntă de bază poate fi ușor transformat într-un tort hawaian, prin adăugarea de flori proaspete sau de mătase. Dacă preferați niște figuri mai iubite și prietene pentru pastă, luați în considerare figurinele unui cuplu hawaian.

  Serveste mancare si bauturi hawaiiene

  1. Oferă preparate tradiționale hawaiiene pentru oaspeții de la recepție. Luați în considerare elemente pentru meniul dvs., cum ar fi carnea teriyaki, carnea de porc kahlua, carnea de pui mochiko, puiul de huli-huli, mahi-mahi, laulau, somon lomi lomi, poi și haupia.
  2. Include fructe tropicale hawaiiene, cum ar fi ananas proaspăt și papaya. Fructul poate fi tăiat în cuburi și pus pe frigaruri, combinat ca o salată de fructe sau chiar fă un sos pentru a completa alte elemente de meniu.
  3. Închiriați un serviciu de alimentație specializat în hrana hawaiană. Multe servicii oferă meniuri special pentru luaus care ar fi adecvate pentru primirea unei nunți hawaiiene.
  4. Acesta oferă băuturi tradiționale hawaiiene. Mai tais și albastru Hawaiians sunt băuturi alcoolice populare în luaus. De asemenea, puteți oferi versiuni fără alcool sau puteți oferi un pumn de fructe fără alcool.

  Include limba hawaiană în toast

  1. Adăugați un element hawaian la toast la recepție. Chiar și cei care nu sunt familiarizați cu limba hawaiană pot încorpora câteva cuvinte în toastul lor. Luați în considerare cuvinte precum "ho`oheno," ce inseamna a iubi, "Ho`olaule`a," ceea ce înseamnă o sărbătoare, sau "hau`oli, ceea ce înseamnă bucurie.

  avertismente

  • Păstrați torțele și lumanările Tiki departe de orice material inflamabil.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci ghirlande de hârtie hawaiianăCum să faci ghirlande de hârtie hawaiiană
  Cum sa faci un colier hawaian cu panglicaCum sa faci un colier hawaian cu panglica
  Cum sa faci un album de povesti de nuntaCum sa faci un album de povesti de nunta
  Cum să organizezi o cină de repetițieCum să organizezi o cină de repetiție
  Cum sa dati o rochie de mireasaCum sa dati o rochie de mireasa
  Cum sa alegi lenjeria de mireasaCum sa alegi lenjeria de mireasa
  Cum sa gasesti pantofii de nunta perfecteCum sa gasesti pantofii de nunta perfecte
  Cum sa faci o coafura pentru o mireasaCum sa faci o coafura pentru o mireasa
  Cum sa faci o fusta hawaiana cu serpentinaCum sa faci o fusta hawaiana cu serpentina
  Cum se scrie o invitație formalăCum se scrie o invitație formală
  » » Cum să organizați o recepție de nuntă hawaiană

  © 2011—2020 ertare.com