Cum să organizați o petrecere de Crăciun pentru copii

Planificarea unei petreceri de Crăciun pentru copii poate fi foarte stresantă și obositoare, dar dacă urmați acești pași simpli, veți descoperi că poate fi mai distractivă decât ați crezut.

pași

Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Christmas Party Step 1
1
Începeți prin a pregăti o listă de copii pentru a vă invita. Doar notați copiii pe care îi place copilul tău. Doar pentru că te descurci bine cu părinții unui copil, nu poți să presupui că copilul tău și acel copil se înțeleg. Mențineți această listă relativ scurtă și ușor de gestionat.
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Christmas Party Step 2
  2
  Includeți adolescenții sau alți adulți care vă vor ajuta să supravegheați petrecerea. Gândiți-vă la nu mai mult de 4 sau 5 copii pe adult. Dacă există mai mult decât atât, atunci lucrurile pot scăpa de sub control.
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Christmas Party Step 3
  3
  Alegeți meniul pe care îl veți difuza. Amintiți-vă că nu trebuie să fie foarte complicat și nu trebuie să oferiți oaspeților o masă completă dacă nu doriți. Cu cookie-urile, cartofii și pumnul pot fi suficiente. Amintiți-vă că este o petrecere, nu trebuie să serviți doar alimente sănătoase. Colaborați cu copiii dvs. în acest sens, dar amintiți-vă că aveți ultimul cuvânt.
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Christmas Party Step 4
  4
  Planificați jocurile și activitățile. Consultați secțiunea Sfaturi pentru câteva idei. Amintiți-vă că nu toate jocurile trebuie să fie legate de Crăciun. Cereți-i copilului să facă o listă cu jocurile preferate. Ce joacă la școală? Ce jucați atunci când vă întâlniți cu prietenii dvs.?
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Christmas Party Step 5


  5
  Căutați muzică de Crăciun. Acesta ar trebui să fie mulțumit de un ritm relativ rapid (nimic de la Bing Crosby sau Nat King Cole pentru petrecere). Nu trebuie să joci tot timpul, dar ar fi frumos să o joci când sosesc invitații, sau în timpul unui joc de meșteșug sau un joc liniștit.
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Christmas Party Step 6
  6
  Alegeți decorațiunile. Luați un inventar al a ceea ce aveți înainte de a alerga să cumpere lucruri! Casa ta nu trebuie să arate ca un culoar de Crăciun al unui magazin. Utilizați doar ceea ce aveți deja.
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Christmas Party Step 7
  7
  Cumpărați sau faceți invitații. Asigurați-vă că spun unde va fi petrecerea, la ce oră va începe și la ce oră ar trebui părinții să-și ridice copiii. De asemenea, trebuie să le spui dacă trebuie sau nu să aducă un cadou pentru a face un schimb.
 • Imagine cu titlul Gazdă un copil`s Christmas Party Step 8
  8
  Trimiteți invitații în timp, aproximativ la jumătatea lunii noiembrie. Chiar dacă nu crezi că oaspeții vor face ceva despre Crăciun, la mijlocul lunii decembrie, în cazul în care doar să așteptați ultimul minut, poate că programele lor sunt pline și oricine poate participa la petrecere!
 • sfaturi

  • Planificați mai multe jocuri decât credeți că vor fi necesare, în cazul în care activitățile planificate sunt finalizate foarte rapid, au activități de rezervă. Oricum, nu spune tuturor că trebuie să participe la toate jocurile. Copiii se vor gândi la ideile lor despre ceea ce vor să facă.
  • Puteți găsi multe idei bune despre decorațiunile sau activitățile de a face meserii pe internet.

  avertismente

  • Obțineți informațiile de contact ale părinților oaspeților: numere de telefon, nume complet, adresă etc. astfel încât să le puteți contacta în caz de urgență.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baieCum să înveți un copil cu nevoi speciale să meargă la baie
  Cum să faci un râs de copilCum să faci un râs de copil
  Cum să te descurci cu vina în care copilul tău este un singur copilCum să te descurci cu vina în care copilul tău este un singur copil
  Cum să se ocupe de copiii lipsiți de respectCum să se ocupe de copiii lipsiți de respect
  Cum să trimiteți o scrisoare lui Moș CrăciunCum să trimiteți o scrisoare lui Moș Crăciun
  Cum sa faci o petrecere de ceai pentru copiiCum sa faci o petrecere de ceai pentru copii
  Cum să faci o petrecere pentru copiiCum să faci o petrecere pentru copii
  Cum să organizați o petrecere de înghețată pentru copiiCum să organizați o petrecere de înghețată pentru copii
  Cum să dai o petrecere pe plajăCum să dai o petrecere pe plajă
  Cum să te distrezi la o petrecereCum să te distrezi la o petrecere
  » » Cum să organizați o petrecere de Crăciun pentru copii

  © 2011—2020 ertare.com