Cum să organizați o petrecere de Halloween pentru adolescenți

"dulce sau truc" Este o activitate destul de copilărească de Halloween. De ce să nu vă întâlniți mai bine cu niște prieteni pentru a sărbători? În acest articol veți găsi câteva idei.

conținut

pași

Imagine cu titlul Arunca o petrecere Teen Halloween Pasul 1
1
Întreabă-ți părinții dacă poți avea o petrecere de Halloween. Dacă vă autorizează, începeți cu pregătirile.
 • Imagine cu titlul Arunca o petrecere Teen Halloween Step 2
  2
  Determinați data, locul și ora. Asigurați-vă că este la o dată apropiată de Halloween și că locul are suficient spațiu pentru persoanele pe care intenționați să le invitați. De asemenea, asigurați-vă că petrecerea este la un timp rezonabil.
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere de Halloween pentru adolescenți Pasul 3
  3
  Faceți lista de invitați. În rândul mai multor persoane, va fi probabil mai distractiv, deși acest lucru poate provoca și probleme, invitați numai oameni care doresc să se distreze.
 • Imagine cu titlul Arunca o petrecere Teen Halloween Step 4
  4
  Determinați bugetul. Acest lucru este important pentru a ști cât de extravagante poate fi petrecerea dvs. și veți ști ce ar trebui să vă cheltuiți banii.
 • Imagine cu titlul Arunca o petrecere Teen Halloween Step 5
  5
  Închiriați un DJ sau pregătiți niște muzică pentru petrecere. Adolescentii ca muzica foarte puternica. Asigurați-vă că aveți un dans și opriți luminile. Lumini stroboscopice sunt esențiale. Dacă doriți să mergeți și mai mult, obțineți un aparat de fum pentru ringul de dans.
 • Imagine cu titlul Arunca o petrecere Teen Halloween Step 6
  6


  Asigurați-vă că aveți mai multe activități. Așa e, adolescenții nu se plac întotdeauna că totul este planificat în avans. Lucrul important este că aveți mai multe idei pentru a vă distra oaspeții, dar nu le obligați să participe la anumite activități la un moment dat, doar să lăsați lucrurile să curgă.
 • Imagine cu titlul Arunca o petrecere Teen Halloween Pasul 7
  7
  Decora. Cu unele obiecte de casă, puteți face o casă foarte bântuită. În mod ideal, faceți-o în garaj, dar asigurați-vă că este o casă înfricoșătoare și nu "patetic."
 • Imaginea intitulată Aruncă o petrecere a adolescentului Halloween Step 8
  8
  Planificați câteva activități suplimentare. Creați un fundal pentru fotografii și rugați un adult să preia fotografiile și să le imprime. Puteți avea un cocktail bar fără alcool în pahare de martini. Invitați oaspeții să cânte mere dintr-o găleată, să își taie propriile lămpi de dovleac etc.
 • Imaginea intitulă Aruncă o petrecere a adolescenților de Halloween Pasul 9
  9
  Pregătiți mâncarea. Unele idei perfecte pentru Halloween includ pizza, clătite și alte mese, în funcție de ocazie. Asigurați-vă că aveți suficientă hrană pentru toată lumea și că este variată.
 • Imaginea intitulă Arunca o petrecere de teen Halloween Step 10
  10
  Faceți un concurs de costume cu premii pentru câștigători. Premiile pot fi ceva simplu ca o bomboană sau ceva mai mare ca o carte cadou pentru iTunes. Au un adult să aleagă câștigătorul sau să invite oaspeții să voteze pentru costumele lor preferate.
 • Imagine cu titlul Arunca o petrecere Teen Halloween Step 12
  11
  Nu planificați un program, doar să lăsați totul să curgă. În acest fel, tinerii vor avea un moment mai bun și nu se vor simți obligați, vor doar să se distreze!
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că este întunecată, că toată lumea se distrează și că există muzică în orice moment.
  • Aveți nevoie doar de accesorii de Halloween bune și de multe lumini pentru ca toată lumea să meargă la petrecere. * Nu stabiliți un program.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dai o petrecere grozavăCum să dai o petrecere grozavă
  Cum să fiți invitat la o petrecereCum să fiți invitat la o petrecere
  Cum să faci o băutură de Halloween cu ochi roșiiCum să faci o băutură de Halloween cu ochi roșii
  Cum să organizezi o petrecere la piscinăCum să organizezi o petrecere la piscină
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să vă deghizați ca Billie Joe Armstrong (de la Green Day) la HalloweenCum să vă deghizați ca Billie Joe Armstrong (de la Green Day) la Halloween
  Cum sărbătorește ziua de 14 aniCum sărbătorește ziua de 14 ani
  Cum să faci invitații speciale pentru petrecerea ta de pijamaleCum să faci invitații speciale pentru petrecerea ta de pijamale
  Cum să faci o petrecere în liceuCum să faci o petrecere în liceu
  Cum să organizați o petrecere ocazională de vacanță de vară (adolescenți)Cum să organizați o petrecere ocazională de vacanță de vară (adolescenți)
  » » Cum să organizați o petrecere de Halloween pentru adolescenți

  © 2011—2020 ertare.com