Cum să organizați un schimb de cadou de tip elefant alb

Un schimb de cadouri de elefant alb este un mod plăcut de a te distra cu colegii de la locul de muncă sau la adunările de familie. "Elefantul alb" al cadourilor este în mod tradițional "prezent", considerat extrem de dezgustător sau care nu se potrivește gustului destinatarului. Ideea din spatele unui schimb de cadouri de tip elefant alb este de a oferi tuturor posibilitatea de a scăpa de aceste daruri dezagreabile și de a obține unul nou! Schimburile de elefant alb de cadouri pot fi efectuate în moduri diferite. Unele state în regulile pe care obiectele trebuie să le fi fost anterior, ceea ce înseamnă că vă întoarceți pentru a da un obiect nedorit sau un trinket. Alții cumpără un cadou nou, de obicei ieftin și prost, doar pentru petrecere. Scopul este de a alege cadouri absurde, distractive sau distractive. Dacă nu vă puteți gândi la un cadou, vizitați magazinul local de articole folosite.

pași

Partea 1
Joc de bază

Imaginea intitulată Organizează un schimb de cadouri alb elefant Pasul 1
1
Setați regulile pentru grupul dvs. Este aceasta o petrecere "dă-departe" sau ar trebui prietenii tăi să cumpere ceva nou? Cât ar trebui să cheltuiască? Asigurați-vă că toată lumea înțelege regulile, cum ar fi dacă ar trebui să cumpere ceva nou sau nu sau cât de mult ar trebui să cheltuiască pentru cadou. Nu doriți ca o persoană să primească o nouă consolă de jocuri video și o altă persoană să primească un protector de stilou utilizat.
 • Imaginea intitulată
  2
  Găsiți acel cadou perfect "de elefant alb". Lăsați-o înfășurată pentru un cadou sau împachetați cadou-ul pentru tine și duceți-l la petrecere.
 • Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea unui cadou care este atât de nebun și potrivit, luați în considerare aceste idei de cadouri:
 • Bijuterii groaznice
 • Parfum sau loțiune cu o esență neplăcută.
 • Statuile ieftine și urâte sau alte mărci decorative.
 • Artă rară se găsește la magazinul local de mâna a doua.
 • O cămașă respingătoare, un pulover, o cravată sau o cravată.
 • Videoclipuri pentru exerciții, în special cele ale lui Richard Simmons.
 • O carte cu un obiect obscur și de modă veche, cum ar fi "Cultivos de gusanos" sau "Poesía amorosa del siglo 14".
 • O fotografie încadrată a liderului tău, dar numai dacă șeful are un bun simț al umorului.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fii rezervat cu privire la darul tău. Ideea este că oamenii nu știu de cine vine darul. Odată ce ați realizat-o, puneți darul într-o "cutie cadou" împreună cu toate celelalte daruri.
 • 4
  Înregistrați numere consecutive pe bucăți mici de hârtie. Faceți cât mai multe numere ca numărul de persoane care participă la schimbul de cadouri. De exemplu, dacă participă 15 persoane, scrieți numerele de la 1 la 15 pe bucăți mici de hârtie. Împingeți-le o dată sau de două ori și puneți-le într-un bol mic sau pungă.
 • 5
  Fiecare să scrie un număr. Numărul va însemna ordinea în care aceștia aleg cadourile.
 • Imaginea intitulată Organizează un schimb de cadouri pentru elefant alb Pasul 5


  6
  Începeți cu persoana care intră în numărul 1. Prima persoană alege orice cadou ambalat în cutia cadou și îl deschide. Turnul se termină.
 • Imaginea intitulată Organizează un schimb de cadouri pentru elefant alb Pasul 6
  7
  Alegeți următoarea persoană dacă doresc să fure un cadou deschis anterior sau să aleagă un cadou învelit din cutia cadou.
 • O persoană care dorește ca darul lor să fie furat trebuie fie să fure un dar de la altcineva, fie să aleagă un cadou de rezervă din cutia cadou.
 • Nu poți fura imediat darul care a fost furat. Trebuie să așteptați cel puțin o întoarcere înainte de a fura înapoi un cadou pe care l-ați deținut.
 • Un cadou nu poate fi furat de mai multe ori pe schimb.
 • Imaginea intitulată Organizează un schimb de cadouri pentru elefant alb Pasul 7
  8
  Repetați în funcție de număr. Persoana cu numărul cel mai mare următor poate alege fie un cadou din cutia cadou, fie poate fura un cadou de la altcineva. Persoanele care au furat cadouri pot alege un cadou din cutia cadou sau pot fura obiecte care nu au fost furate.
 • Partea 2
  variații

  Imaginea intitulată Organizează un Intro de schimb de cadouri albe pentru elefant
  1
  Acceptați și implementați cât mai multe variante ale jocului după cum doriți. Există multe variații în schimbul de cadouri de elefant alb. Căutați între câteva dintre ele și decideți ce doriți să implementați înainte de începerea jocului.
  • Nu deschideți cadouri până la sfârșit. Acest lucru accelerează jocul și adaugă un element de mister: nimeni nu știe cu adevărat ce fură dacă nu poate ghici ce este.
  • Marcați cadouri în funcție de sex, dacă este posibil. Etichetați un cadou ca fiind "masculin", "feminin" sau "unisex".
  • Poți înfășura cărți care conțin instrucțiuni să arate cadouri și să le pună în cutia cadou. Instrucțiunile conțin reguli cum ar fi "Oricine primește această carte alege două cadouri, deschide ambele și întoarce unul din cele două la cutia cadou" sau "Oricine primește această carte alege un cadou și nu-l poate fura". Dacă alegeți să faceți acest lucru cu aceste carduri, țineți cont de două lucruri:
  • Persoanele care fac cărți cu instrucțiuni trebuie să aducă atât un card cât și un cadou. Nu vor fi suficiente cadouri pentru toți dacă oamenii care scriu cărți nu aduc cadouri.
  • Cardurile de instrucțiuni sunt mai greu de implementat dacă alegeți să deschideți darurile până la sfârșit. Evident, este imposibil să faci "deschideți două daruri și să alegeți unul" dacă deschideți darurile până la sfârșit.
 • Primul jucător poate avea opțiunea de a schimba cadouri cu alt jucător la sfârșit. Deoarece primul jucător nu are opțiunea de a fura, puteți avea această opțiune la sfârșit. Această opțiune funcționează cel mai bine atunci când cadouri sunt ținute închise până la sfârșit - în caz contrar, primul jucător va avea un avantaj special.
 • 2
  Experimentați cu furtul. Există multe variații diferite ale furtului într-un schimb de cadouri de tip elefant alb. Joacă-te cu câteva variante diferite.
 • Un obiect care a fost furat de trei ori "îngheață". După ce un obiect își schimbă mâinile de trei ori, nu poate fi furat din nou și rămâne cu a treia persoană care a furat-o. Asigurați-vă că țineți evidența de câte ori un articol este furat într-un notebook pentru a evita confuzia.
 • În mod alternativ, se poate stabili o limită a numărului de cazuri în care o persoană este jefuită (în loc de numărul de cazuri în care un obiect este furat). Dacă stabilesc o limită de trei ori, de exemplu, un obiect poate fi furat de mai multe ori, atâta timp cât este furat de la cineva care nu și-a atins limita de trei.
 • Aceasta stabilește o limită a numărului de jafuri pe rând. Dacă, de exemplu, dacă limitați furtul la trei cadouri pe rând, după ce al treilea cadou este furat, jucătorul al cărui cadou a fost furat trebuie să aleagă un cadou din cutia cadou.
 • sfaturi

  • Dacă găzduiți o petrecere de elefant alb, poate doriți să alegeți o anumită temă, cum ar fi "decorațiunile de acasă pe care nu le mai folosiți" sau "uneltele neobișnuite". Dacă grupul dvs. este folosit pentru petreceri de elefant alb, aceasta va fi o provocare nouă și distractivă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena un elefant pentru copiiCum de a desena un elefant pentru copii
  Cum de a desena un elefantCum de a desena un elefant
  Cum să înfășoară un cadou într-o pungă de cadouriCum să înfășoară un cadou într-o pungă de cadouri
  Cum sa faci un cravat cadou cu ziarulCum sa faci un cravat cadou cu ziarul
  Cum să înveți un câine să urmărească lucrurileCum să înveți un câine să urmărească lucrurile
  Cum sa faci un elefant cu prosoapeCum sa faci un elefant cu prosoape
  Cum să cumperi cadouri de Crăciun fără a avea mulți baniCum să cumperi cadouri de Crăciun fără a avea mulți bani
  Cum sa alegi un cadou de Craciun pentru seful tauCum sa alegi un cadou de Craciun pentru seful tau
  Cum să începi cumpărăturile de Crăciun devremeCum să începi cumpărăturile de Crăciun devreme
  Cum să găsiți un cadou pentru cineva care nu vă placeCum să găsiți un cadou pentru cineva care nu vă place
  » » Cum să organizați un schimb de cadou de tip elefant alb

  © 2011—2020 ertare.com