Cum să organizezi un duș pentru bebeluși

Dușurile pentru bebeluși ar trebui să fie de neuitat, elegante și, mai presus de toate, distractive! Asigurați-vă că mama în așteptare se simte specială, invitându-i pe prietenii și familia ei și oferind hrana și decorațiuni pentru copii. Acest articol descrie pașii următori pentru a organiza un duș fantastic pentru bebeluși.

pași

Metoda 1
Oaspeți și invitații

1
Faceți o listă de oaspeți. Cine va merge la petrecere? Invitați mama viitoarei mame, mătușilor, surorilor, verilor și prietenilor. După ce știi câte persoane vor merge, poți determina câte invitații va trebui să cumperi, cantitatea de alimente de care ai nevoie și ce spațiu va fi suficient.
 • Dacă nu aveți adresele oaspeților, scrieți-le un e-mail pentru a le întreba.
 • Dacă nu sunteți sigur cine ar trebui să fie invitat, întrebați-i pe mama sau pe sora viitoarei mame, sau pe cineva apropiat de ea, care vă poate ajuta, astfel încât nimeni să nu fie lăsat afară.
 • 2
  Trimiteți invitațiile. Există multe idei minunate pentru a face invitații, de la cele care vin cu un format pentru a umple golurile, cărțile care sunt cumpărate în magazin, invitațiile generate și personalizate pe un computer. Dacă aveți bugetul, puteți trimite mini sticle cu informațiile petrecerii pentru a fi ceva inovatoare și drăguț. De asemenea, puteți obține casete albe simple și le puteți decora ca cuburi pentru copii cu informațiile din interiorul acestora. Cerul este limita!
 • Nu trebuie să trimiteți invitații prin e-mail - invitațiile online (eCards) funcționează la fel ca și în multe modele frumoase.
 • Faceți-vă propriile invitații prin cumpărarea de cărți de carton pentru cartele roz și albastru și scrierea sau tipărirea informațiilor de pe ea. Include confetti roz și albastru în plic.
 • 3
  Includeți informațiile necesare. Faceți-vă clar că evenimentul este un duș pentru bebeluși și asigurați-vă că includeți numele persoanei pentru care este parte. În plus față de aceste detalii esențiale, aceasta include următoarele informații:
 • Data petrecerii
 • Locul unde este efectuată
 • Ora startului și sfârșitului
 • Informații cu privire la cazul în care acesta este înregistrat mama (acest lucru este considerat acceptabil numai dacă nu sunt legate de mama, dacă ești, nu e politicos să facă acest lucru. Puteți avea, de asemenea, informațiile de înregistrare gata pentru a da imprimate sau telefon dacă doriți să știți ).
 • Cereți-le să confirme prezența sau doar cine nu poate merge, astfel încât să știți cine va fi prezent. Setați o dată pentru confirmare.
 • 4
  Trimiteți invitațiile cu cel puțin 3 săptămâni înainte. Dați oamenilor suficient timp să marcheze calendarele și să se organizeze în avans. Veți începe, probabil, să primiți confirmări de prezență câteva zile mai târziu.
 • Metoda 2
  decoratiuni

  1
  Selectați tema dușului pentru bebeluși. Alege un personaj dintr-un basm, o carte pentru copii sau un desen animat. Puteți alege, de asemenea, animale de copii, flori, fluturi sau alte teme vesele și distractive. Găsiți un magazin special pentru petreceri sau căutați magazine cu discount sau online pentru a cumpăra plăci, fețe de masă, șervețele, steaguri, baloane, suveniruri și alte lucruri pentru a combina tema sau culorile. Plăcile și șervețelele arată atât de frumos pe masa de răcire.
  • Combinarea temei cu camera copilului este o idee specială pe care viitorul mamă o va bucura.
  • Dacă nu cunoașteți sexul copilului, puteți face o temă roz și albastră.
 • 2
  Creați-vă propriile decorațiuni. Fluturașii și baloanele de heliu din jurul camerei și la masa de răcire arată foarte festiv și sunt ieftine atunci când le faceți singur. Jucăriile pentru bebeluși, cum ar fi rațe de cauciuc, animale umplute sau cuburi, sunt decorațiuni drăguțe pe care să le plasați în jurul camerei. Bine ai venit oaspeții și mama viitoare într-un mod special prin plasarea unui semn de duș pentru bebeluși și a baloanelor la intrare. Dacă aveți un program de editare pe computerul dvs., puteți crea un poster singur.
 • Magazinele pentru un dolar sunt locuri excelente pentru a cumpăra articole ieftine.
 • De asemenea, puteți lua în considerare închirierea unei berze cu un semn care anunță sosirea precoce a bebelușului.
 • O altă idee este de a plasa o fotografie încadrată a părinților potențiali pe masa de cadouri pentru a le oferi o notă personală.
 • Asigurați-vă că mama insarcinate Dă-i propriul scaun special aproape de cadouri, marcarea sau legarea unui singur balon (sau o trupa ca Futura anunțând chiar de la mamă se poate folosi ca banda in timp ce deschiderea cadouri!)


 • 3
  Faceți elemente de bază de neuitat pentru masa de băuturi răcoritoare sau cadou. Începeți prin a obține un coș economic de culoare naturală, albă sau altă culoare care se potrivește culorilor petrecerii. Apoi colócale în interiorul unui animal împăiat, o păpușă sau un alt obiect care se potrivește cu tema, și apoi se pune o sticlă sau zuruitoare de pluș înainte sau încheietura mâinii. Adăugați un arc decorativ pe mânerul coșului și legați 4 sau 5 baloane de heliu deasupra mânerului. Așezați centrul central decorat în mijlocul mesei de sifon sau pumn și împrăștiați confetti pentru un duș pentru copii în jurul mesei.
 • Ca cadou special, dați mamei viitoare piesa centrală ca un suvenir al dușului pentru bebelușul ei sau să o arătați în camera copilului.
 • scutece de scutece Acestea sunt dovezi centrale și drăguțe și, de asemenea, le numără ca un cadou pentru copil. Puteți să faceți una singură sau să găsiți o companie care o pregătește într-un mod care se combină cu tema.
 • De asemenea, un aranjament floral proaspăt și simplu, care are culorile petrecerii, este o centrală potrivită și elegantă.
 • Metoda 3
  Alimente și băuturi

  1
  Decideți meniul. Pregătiți o varietate de sandwich-uri și deserturi pentru meniu. Puteți pregăti doar tort și pumn, sau ceva mai elaborat - dacă dușul bebelușului este în timpul prânzului sau cina, pregătiți un meniu mai substanțial decât doar desertul.
  • Gustările sunt ușor de pregătit și există o mulțime de varietăți. Tartine cârnați, șuncă chifle miniaturale, quiche mici, sandwich-uri variate mici cu carne și brânză sau cornuri salata de pui și ouă sunt întotdeauna alegeri excelente.
  • Pregătiți o tavă de fructe sau legume proaspete și serviți-le cu un sos delicios. Căpșunile și strugurii sunt selecții bune de fructe, deoarece nu este nevoie să le tăiați.
  • Puteți colecta meniul cu gustări mici, cum ar fi chips-uri, însoțite de sosuri, se amestecă gustare, cuburi de brânzeturi asortate si biscuiti, nuci, bomboane mentolate sau orice altceva care credeți că va dori oaspeții dumneavoastră. Dacă aveți o masă sau un desert special, pregătiți-o pentru petrecere.
 • 2
  Pregătiți pumni de fructe și alte băuturi. Pregateste-ti propriul pumn folosind sorbets si buton de ghimbir, sau poti cumpara un preparator de pumn congelate in sectiunea de inghetata din supermarket si pur si simplu adauga ghimbir. Lăsați un cuplu de rațe mici de cauciuc să plutească în bolul pentru a obține ceva cu adevărat distractiv! Serviți pumnul în ochelari pentru a da o atingere mai elegantă. Poate doriți să aveți sticle de apă, cafea sau băuturi dietetice pentru oaspeții care o preferă.
 • 3
  Cumpărați sau pregătiți un tort. Tortul este elementul de bază al unui duș pentru bebeluși. Cumpararea unui tort special pentru un grup de oameni poate fi costisitoare, asa ca pregatiti-va un tort sau cupcakes dintr-o varietate de mucegaiuri si puteti glazura. Decorarea lor cu culori bomboane sau alte selecții decorative este o opțiune mai puțin costisitoare.
 • Afișează cupcakes decorate prin plasarea lor pe o placă de tort, cu un picior, cu dulciuri împrăștiate și figurine drăguțe sau rațe de cauciuc în centru.
 • Un cheesecake este o bună alternativă la tortul standard, mai ales când sunt puțini oaspeți. Le găsiți în cele mai multe brutării sau brutării.
 • Metoda 4
  Jocuri

  1
  Organizați o varietate de jocuri. Jocurile reprezintă o modalitate bună de a angaja oaspeții și de a rupe gheața, deci luați în considerare un amestec de jocuri active și scrise. Puteți crea propriile jocuri scrieri cum ar fi descifra cuvinte copilul, se potrivesc copilul cu mama ei celebru, sau a afla cât de multe cuvinte sunt formate din numele părinților amintiți-vă pentru a oferi creioane sau stilouri pentru oaspeți, în cazul în care efectuează acest tip de de jocuri. Premiile pot fi elemente ieftine, cum ar fi lumânări, loțiuni parfumate, cutii de bomboane, cărți cadou drăguțe sau bilete de loterie.
  • Unele jocuri mai active sunt "cartoful fierbinte", unde oaspeții formează un cerc și trec o păpușă în timp ce cântă o cântare. Cine are păpușă când muzica se oprește este în afara jocului. Trebuie să continue până când o singură persoană rămâne în rundă.
  • Bingo-ul pentru bebeluși este distractiv și îl puteți găsi la orice magazin de jocuri sau puteți fi creativ și puteți crea cărți proprii cu un computer. Se joacă la fel ca bingo-ul normal, cu excepția faptului că numerele sunt modificate prin cuvinte legate de copii.
  • Pentru joc "Puneți scutecul pe o păpușă fără a vă uita", tot ce aveți nevoie este o păpușă, un scutec, o cârligă și o mască de dormit.
  • "Înghițiți sticla" Este un joc distractiv. Pentru ao juca trebuie sa plasezi o sticla (30 mililitri) de pumn, apa sau alta bautura intr-o sticla si participantii trebuie sa o bea. Primul care se termină câștigă.
  • Un alt joc foarte distractiv care va fi de neuitat este "Sculpturi pentru copii". Alocați fiecărui participant un obiect legat de bebeluși, cum ar fi o sticlă, un suzetă, un dinte de lapte sau un alt obiect plastilin mic. Persoana care divide sculpturile cele mai corecte câștigă.
 • 2
  Dă-ți amintiri. Obțineți suveniruri (sau suveniruri) pentru oaspeți pentru a lua acasă. Gurile de ciocolată sau de dulciuri pastelate înfășurate într-un tul plin de culoare și legate de un arc împreună cu o etichetă personalizată sunt niște suveniruri clasice și economice. Creați și imprimați propriile etichete cu ajutorul unui computer.
 • O memorie distractivă și originală, care servește și ca joc, este biletul de zgârieturi, care este imprimat cu numele mamei însărcinate și data dușului pentru bebeluși. Fiecare persoană primește un bilet la zero și unul dintre ei este câștigătorul. Oaspeții care nu câștigă la fel vor avea o amintire personalizată a dușului pentru bebeluși.
 • sfaturi

  • Preparată. Listele vă pot salva viața! Faceți o listă cu toate lucrurile pe care trebuie să le faceți și marcați-le când le completați. Dacă dușul pentru bebeluși va avea loc în casa altcuiva, faceți o listă cu orice lucru pe care trebuie să-l transportați și marcați-l când îl puneți în mașină - de exemplu, de la mâncare la linguri și servirea obiectelor, de la premii la creioane pentru jocuri. În felul ăsta nu vei uita nimic în acea zi urâtă.
  • Utilizați plăci, ochelari, ustensile și servetele de unică folosință pentru a curăța mai ușor. Alege culori și desene decorative care se combină cu tema pregătită pentru dușul pentru bebeluși.
  • Puteți da un buchet (sau corsaj) viitoarei mame și viitoarei bunici. O altă idee diferită și distractivă este să-i dai o bandă "Mama viitoare" sau un pin pentru utilizare. Le puteți găsi la multe magazine de petreceri. Asigurați-vă că luați multe imagini ale ei folosind-o și deschizând cadouri.
  • Nu uitați să desemnați o masă pentru cadouri. Acoperiți-l cu o față de masă simplă și puneți un buchet de baloane la capătul mesei. Pentru ao face specială, plasați o fotografie încadrată a părinților potențiali.
  • O altă idee bună de a ajuta părinții potențiali este de a cere oaspeților să aducă scutece de unică folosință pentru a participa la o tombolă. Poți să cumperi un premiu care costă mai puțin de 20 de dolari. Asigurați-vă că le spuneți să aducă diferite dimensiuni și nu doar pentru nou-născuți, dar veți avea doar asta.
  • Dacă nu aveți prea mult timp să faceți dușul pentru bebeluși, puteți sări peste jocuri. Mai întâi hrăniți-o pe mama însărcinată și o deschideți, în timp ce ceilalți mănâncă. Pe măsură ce mama deschide darurile fiecăruia, dă-i să meargă în față pentru a-și alege darul. Acest lucru poate ajuta pe toată lumea să știe cine este cine și cine devine mai rapid, dacă timpul este o problemă.
  • Au cineva scrie numele persoanei care a dat / darul / s, deschis, pentru că este ușor pentru a obține confuz în cazul în care cărțile sunt separate, atunci este dificil să-și amintească cine a dat.
  • Puteți rupe gheața cerând fiecărui oaspete să se prezinte și să indice modul în care au întâlnit viitoarea mamă.
  • Dușurile pentru bebeluși din casă sunt foarte plăcute. Cu toate acestea, dacă cheltuielile nu reprezintă o problemă (sau dacă vor fi mai mulți oameni decât să vină în casa dvs.), închiriați o cameră într-un complex de apartamente sau într-un centru comunitar sau chiar într-o cameră într-un hotel sau restaurant. (Probabil că aveți mai mult noroc referindu-vă la actul dvs. ca a "petrecere" în loc de a "duș pentru bebeluși", deoarece coordonatorii știu că au tendința să dureze mai mult timp în timpul deschiderii cadourilor și că nu pot risca să aibă parte să coincidă cu cea care urmează).
  • Muzica de fundal la un duș pentru bebeluși este plăcută. Aveți posibilitatea să puneți un CD cu cântece tradiționale sau moderne în timpul petrecerii, deoarece generează o atmosferă plăcută și apoi o puteți da viitorilor părinți la sfârșitul dușului pentru bebeluși.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să joci "Mama, pot"Cum să joci "Mama, pot"
  Cum să vă bucurați de o mamă cu normă întreagăCum să vă bucurați de o mamă cu normă întreagă
  Cum să organizezi un duș pentru bebelușii ambelor sexeCum să organizezi un duș pentru bebelușii ambelor sexe
  Cum se scrie o invitație formalăCum se scrie o invitație formală
  Cum să faci o petrecere de surpriză pentru mama taCum să faci o petrecere de surpriză pentru mama ta
  Cum să invitați o petrecereCum să invitați o petrecere
  Cum puteți cere oaspeților dvs. să confirme prezența lorCum puteți cere oaspeților dvs. să confirme prezența lor
  Cum să organizezi un cocktailCum să organizezi un cocktail
  Cum să organizezi o petrecere tematică în piscinăCum să organizezi o petrecere tematică în piscină
  Cum se scrie o invitațieCum se scrie o invitație
  » » Cum să organizezi un duș pentru bebeluși

  © 2011—2020 ertare.com