Cum să organizezi cea mai bună petrecere de Halloween pentru fete

Obosit de prietenii tăi spunând că sunt petrecerile tale "te plictisitor?" Sunteți gata să vă amintiți petrecerea de Halloween ca "cel mai bun partid din lume?" Următoarea noapte de vrăjitoare veți avea petrecerea cea mai infricătoare, cea mai amuzantă și cea mai de neuitat la care a trecut orice persoană. Dacă, desigur, nu vă sperie foarte ușor.


pași

Image title Găzduiește cele mai bune petreceri de Halloween pentru fete Pasul 1
1
Telefonați toți prietenii pe care doriți să îi invitați. În loc să oferiți detaliile partidului cu vocea dvs., practicați un accent sinistru sau râde de vrăjitoare și provocați-i pe prietenii dvs. să meargă la casa dvs. în momentul în care ați organizat petrecerea. El adaugă că trebuie să meargă în deghizare. Asigurați-vă că petrecerea se termină după ora 9 noaptea, pentru a putea face activități în întuneric.
 • Image title Gazdă cele mai bune petreceri de Halloween pentru fete Pasul 2
  2
  Partidul începe cu un concurs de costume. Cere-i fraților și părinților tăi să vadă un mic "Parada costumelor" în care pot fi muzică înfiorătoare în fundal și un podium în care își arată costumele frumoase și creative. În timpul petrecerii, lăsați-i să comenteze între ei, astfel încât la sfârșitul petrecerii să anunțe câștigătorul și să-i dea un mic premiu ca o pereche de cercuri infricosatoare sau un colier.
 • Image title Găzduiește cele mai bune petreceri de Halloween pentru fete Pasul 3
  3
  Alegeți câteva jocuri de Halloween pentru a juca în timpul petrecerii. Chiar dacă destinul unei persoane nu poate fi cunoscut Într-adevăr, este distractiv să faci distracții vechi distractiv sau juca jocuri nevinovate, cum ar fi cele de mai jos.
 • Metoda 1
  Nucile de prietenie  Acesta este un joc distractiv pentru a prezice viitorul unei prietenii. Toți trebuie grupați în perechi. Fie ca fiecare fată să aleagă o piuliță pe care o vei da și să o frigem la foc. Fiecare pereche va plasa piulița într-o lingură sau o tigaie. Dacă nu aveți foc în aer liber, va fi suficient ca focul să fie în cuptor. Vedeți cum sunt prăjite nucile. Dacă acestea sunt arse încet și în tăcere, prietenii care dețin aceste nuci vor avea o prietenie fericită cu înțelegere reciprocă - în timp ce dacă nucile sunt aprinse de flacără, prietenia acestor oameni nu va dura mult timp și comportamentul față de cealaltă persoană va fi înălțat ca cel al nucilor din foc.

  Metoda 2
  Buruieni de avere

  Acest joc este mai distractiv și vesel. Fiecare fată trebuie să aibă ochii cu ochii ochelari și trebuie să fie condusă de unul dintre frați sau de părinți la terasă. Acolo ea smulge prima perie pe care o atinge. Apoi, o conduce în casă, unde își scoate batista și vede buruienile pe care le-a început. Dacă este curbată, înaltă, scurtă, grasă, drăguță sau urâtă, așa va fi viitorul soț al fetei. Cantitatea de teren rămasă între rădăcini este cantitatea de avere pe care o vor avea. Dacă sunteți tipul de persoană care are o grădină impecabilă și nu aveți buruieni, întrebați un vecin, dacă îl puteți îndepărta de la al dumneavoastră și apoi să-l plasați pe o masă, unde vor fi ghidat fetele.

  Metoda 3
  Lumanarea aprinsă

  Nu credeți că ar fi distractiv să-i vedeți pe prietenii tăi disperați în jurul unei camere cu mâinile legate în spatele lor și suflă tot ceea ce văd? Ei bine, există un joc care implică următoarele: legătura cu ochii și legătura mâinile unei fete la un moment dat și ascunde o lumânare aprinsă undeva în fața ochilor unde ceilalți fete îl pot vedea. Apoi, fată blindată ar trebui să încerce să găsească lumânarea și să o oprească în mai puțin de cinci minute. Cel care reușește să facă acest lucru în cel mai scurt timp câștigă jocul.

  Metoda 4
  Cei trei copii

  Trei cupe sunt așezate pe masă - unul umplut cu lapte, altul cu apă și altul gol. Fiecare fată se întoarce la ochi și o îndrumă spre masă, unde trebuie să-și pună mâna în interiorul uneia dintre cupe. Fata care își sprijină mâna pe o ceașcă de lapte trebuie să fie binecuvântată cu un prim copil care va fi ca un sfânt sau un înger. Cel care își pune mîna în apă va avea un prim fiu comun, dar foarte dulce și, în cele din urmă, cel care își sprijină mâna în ceașcă goală sau nu va avea copii sau primul ei copil va fi un imp.

  Metoda 5
  Pescuitul merelor

  Poate că mulți vor ști cum să joace acest joc bine cunoscut, dar, oricum, aici sunt instrucțiuni pentru cei care nu știu. Umpleți o cadă cu apă și puneți merele să plutească. Trebuie să existe același număr de mere ca și oamenii. Fiecare fată încearcă să-și prindă un măr cu dinții și apoi o poate mânca. În acest joc nu există câștigători sau perdanți, ceea ce îl face ideal pentru copii.


  4. Organizați a vânătoare de comori unde trebuie să fiți ghidat cu dovleci luminate iluminate. Scrieți indicii ca "Aproape de apă, albastru și curat, veți găsi următorul indiciu" și veți avea daruri la fiecare oprire. În cele din urmă, în cazul în care comoara este, poate doriți ca ei să stea cu dovleci și să povestească povești de groază. Unul dintre părinți sau frați poate sta în mijlocul cercului, poate primi mai multe cadouri (comoara) dintr-un cazan (unul suficient de plastic) și le poate distribui și, de asemenea, povestesc povești de groază.


  5. Organizați a dans sub lună. Joacă o harpă, un flaut sau o muzică înfricoșătoare care să danseze sub Lună. Acesta va fi un sfarsit bun pentru petrecerea ta de Halloween!

  sfaturi

  • Jocurile sunt mai distractive dacă se joacă în întuneric.
  • Asigurați-vă că vă avertizați că vor exista povești de groază. Unele fete pot avea coșmaruri, deci va fi mai bine să le spuneți glume.
  • Dacă petrecerea nu merge așa cum a fost planificată, va fi mai bine să cânți muzică și dans.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să fiți invitat la o petrecereCum să fiți invitat la o petrecere
  Cum să faci o petrecere de surpriză pentru mama taCum să faci o petrecere de surpriză pentru mama ta
  Cum să organizați o petrecere bună la domiciliuCum să organizați o petrecere bună la domiciliu
  Cum să faci o petrecere de aniversare pentru câiniCum să faci o petrecere de aniversare pentru câini
  Cum să organizați o petrecere pentru adolescențiCum să organizați o petrecere pentru adolescenți
  Cum să vă bucurați de ziua de naștere la școalăCum să vă bucurați de ziua de naștere la școală
  Cum să te distrezi la o petrecere de fraternitateCum să te distrezi la o petrecere de fraternitate
  Cum să faci invitații speciale pentru petrecerea ta de pijamaleCum să faci invitații speciale pentru petrecerea ta de pijamale
  Cum sa faci o petrecere de pajamale spaCum sa faci o petrecere de pajamale spa
  Cum să faci o petrecere în liceuCum să faci o petrecere în liceu
  » » Cum să organizezi cea mai bună petrecere de Halloween pentru fete

  © 2011—2020 ertare.com