Cum să oferiți un toast la o nuntă

Indiferent dacă doriți să vă dați un discurs la nuntă sau ați fost invitat să faceți acest lucru, ideea de a oferi un toast de nuntă poate fi un proces stresant. Ei bine, nu trebuie să fie. Învățând să găsiți un subiect bun pentru discursul dvs., scrieți-l în mod clar și dați-l corect puteți lua stresul din ecuație și asigurați-vă că aveți cel mai bun cuvânt posibil.

pași

Partea 1
Găsiți un subiect

Imaginea intitulă Faceți un pas de nunta pas 01
1
Începeți să gândiți în prealabil ce veți spune în toast. Aceasta este sansa ta de a onora cuplul, asa ca nu astepta pana noaptea inainte de nunta sa te gandesti la ceea ce ai de gand sa spui. Chiar dacă vrei să fii un pic spontan, e bine să ai un pâine prăjită scrise sub formă de note în cazul în care te vei desprinde.
 • Începeți să vă gândiți la diferite anecdote, povești sau teme pe care le puteți atinge în discursul dvs. Care este primul lucru care vine în minte atunci când credeți că este prietenul sau ruda ta care se va căsători?
 • Ce vrei să spui despre prietenul tău? Ce vrei să subliniezi? Începeți să vă gândiți la ideile principale pe care doriți să le includeți în discursul dvs. Ce este important în unirea a doi oameni?
 • De asemenea, nu vă faceți griji cu privire la subiecte sau concepte abstracte și începeți să scrieți. Luați un stilou și hârtie și începeți să scrieți despre persoana căreia îi veți da toastul. Alegeți să scrieți timp de 10 minute fără oprire. Continuă să scrie și vei vedea ce îți vine în minte.
 • Imaginea intitulă Faceți un pas de nunta Pasul 02
  2
  Scrie ceva scurt, dulce și personal. Cele mai bune toasturi sunt povești sincere care vin direct din inimă. În timp ce unii pot fi amuzanți și alții trist, toate toasturile de nuntă trebuie să aibă un lucru în comun: să plătească un omagiu cuplului sau unui membru al cuplului și să-și sărbătorească uniunea într-un mod personal.
 • Nu trebuie să fii un comic. Un citat plin de umor sau o poveste poate da o notă plăcută, doar o face gustoasă. Anecdotele care implică nuditate, beție sau ex-parteneri ar putea face momentul inconfortabil dacă povestea se dovedește a fi un eșec. Alegeți să fiți cinstit.
 • Imagine cu titlul Faceți un pas de nunta Pasul 03
  3
  Faceți pâinea prăjită pentru cuplu. Efectuarea unui pâine prăjită nu este o oportunitate de a se prezenta. Nu este ziua ta și toastul nu ar trebui să fie despre tine, chiar dacă ești un personaj central într-una din povestirile pe care le spui. Indiferent dacă spuneți un anecdot sau reciți o poezie, pâinea prăjită trebuie să fie legată de cuplu, să plătească omagiu și să vină din inimă.
 • Pentru a verifica, numărați toate utilizările "eu" în discursul dvs. și toate numele de noii soții. Dacă evidențiați mai multe decât acestea, este posibil să fie nevoie să revizuiți discursul.
 • Cu toate acestea, discursurile care se bazează pe cât de dificilă este căsătoria poate face să pară că cuplul este sortit eșecului. În general, este bine să evitați discursurile reci sau intelectuale. Doar urmați emoțiile voastre sincere.
 • Tratați mireasa și mirele ca o singură unitate, chiar dacă ați cunoscut doar unul dintre ei de mult timp. De asemenea, amintiți-vă că nu faceți un toast pentru "acele vremuri bune", faceți-o pentru viitorul dvs.
 • Imaginea intitulă Faceți un pas de paște de nunta Pasul 04
  4
  Găsiți punctul de plecare. Tot ce aveți nevoie pentru a începe toastul este un mic anecdot, un moment sau un subiect care vă va ajuta să începeți și să continuați cu discursul dumneavoastră. Acesta este punctul dvs. de plecare. Toasturile tipice de nunta se vor roti in jurul primei intrebari despre noul partener al prietenului tau sau prima data cand ti-ai dat seama ca cuplul a fost o parte importanta din viata ta si acestea sunt moduri perfecte pentru a deschide toastul și fă-o persoană. Va fi unic pentru că este povestea ta. De asemenea, vă puteți gândi la modalități creative de a vă găsi punctul de plecare:
 • Începeți pâinea prăjită cu o poveste despre o provocare pe care tânărul o întâmpină împreună sau despre cum un membru al cuplului a primit sprijin de la celălalt în timpul unei perioade de nevoie.
 • Începeți toastul cu observații despre modul în care un membru al cuplului sa schimbat de la începerea relației.
 • Când sunteți bătrân și gri, ce vă veți aminti cel mai mult despre cuplu? Ce crezi tu?
 • Toastul începe prin a indica o caracteristică caracteristică care nu este menționată în unul sau ambii parteneri. Dacă prietenul este un astrofizician, dar l-ați văzut făcând ceva ce nu a făcut nimeni altcineva, ia în considerare posibilitatea de a începe acolo. Păstrați comentariul dvs. curat.
 • Partea 2
  Scrieți discursul

  Imaginea intitulă Faceți un pas de paine de nunta Pasul 05
  1
  Faceți un rezumat al discursului. Odată ce ați găsit câteva subiecte, povestiri sau idei pe care doriți să le acoperiți în discurs, puteți alege una dintre cele două alternative: să scrieți cuvintele cuvântului sau să rezumați punctele principale. Ambele sunt metode la fel de eficiente de a scrie un discurs pentru o nuntă.
  • Dacă doriți să fiți mai spontani și mai vorbitori, scrieți principalele puncte de discuție pentru a vă reîmprospăta memoria și pentru a vă menține discursul în mod obișnuit. Includeți citate scurte sau expresii cheie, cum ar fi "Vorbește despre prima dată când am întâlnit prietena, menționează cât de confortabil ați simțit voi doi". Ideea este că întâlnirea îți revigorează memoria, dar discursul real ar trebui să iasă din cap, atâta timp cât urmează următorul pas.
  • Dacă ideea de a te sperie spontan, scrii cuvântul de vorbire cu cuvânt și ai grijă deosebită pentru a adresa publicului. Scrieți totul, fie că este vorba de gesturi, pauze și priviri. Nu vă permiteți nici o ocazie de a distruge momentul. Practicați-vă pentru a vă asigura că vorbirea dvs. nu este robotică.
 • Imagine cu titlul Make a Toast Wedding Step 06
  2
  Scrieți discursul pe cărți. Puteți să apelați la amintiri de prezentări la școală, este un lucru bun. Vrei ca vorbirea ta să meargă bine. Scrierea de note pe cărți este o modalitate bună de a rămâne organizată și concisă, mai ales dacă nu aveți încredere în abilitățile dvs. de vorbire publică.
 • Dacă vă veți scrie cu cuvânt cuvântul dvs. de vorbă, păstrați-l suficient de mare încât să îl puteți citi cu ușurință. Nu puneți totul pe o singură carte. Chiar și așa, este important să vă păstrați cardurile ușor de manevrat, deci încercați să nu aveți mai mult de trei sau patru. Enumerați-le pentru a vă asigura că sunt în ordine.
 • Dacă veți scrie numai punctele principale ale discursului dvs., faceți-o în mod clar și concis. Trebuie să știți propria dvs. scrisoare: asigurați-vă că nu scrieți "Vorbește despre acea petrecere" pe un card și rămâneți necompletat la acel moment.
 • Imagine cu titlul Make a toast de nunta Pasul 07
  3
  Include un sfârșit pentru pâine prăjită. Aceasta include o indicație formală care vă informează despre sfârșitul toastului și despre ceea ce veți spune în continuare. De exemplu: "Acum, hai să facem prajire pentru fericirea lui Jill și Jack. Pentru Jill și Jack! " După cum spuneți acest lucru, mișcați-vă paharul spre ei, apoi sfârșiți-l spre persoana căreia îi dați toastul sau loviți paharul în cazul în care este suficient de aproape.
 • Imagine cu titlul Make a toast de nunta pas 08


  4
  Practica. Trebuie să scurtați discursul dvs. în aproximativ două minute de lucruri intense care vin direct din inimă. În cele mai multe nunți, probabil există multe toasturi și multe discuții, iar oamenii vor fi gata să mănânce și să danseze la un moment dat, așa că nu vrei să fii singurul care rătăcește și se blochează cu cuvinte. Indiferent de tonul, stilul sau conținutul discursului de nuntă, practică-l pentru a-l perfecționa și a face scurt și dulce.
 • Nu scrieți un discurs extins. Uneori, o ceremonie de nuntă poate dura 15 sau 20 de minute. Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să faceți un pâine prăjită care să se extindă mai mult de 5 minute.
 • Modificați cardurile după cum este necesar. Dacă observați că vă grăbiți în timpul unei părți a discursului, scrieți "încet" undeva în litera în care îl puteți vedea. Dacă în mod repetat sunteți blocat în timpul unei părți, săriți-l. Dacă ceva nu funcționează, vorbiți despre altceva.
 • Dacă sunteți foarte nervos în legătură cu discursul, încercați să vă imaginați locul în care audiența stă și pretindeți că faceți gesturi și contact vizual în această direcție. Dacă practici, va apărea automat în acest moment.
 • Partea 3
  Efectuați discursul

  Imagine cu titlul Make a toast de nunta Pasul 09
  1
  Află când vor fi făcute toasturile. Dacă vrei să faci un pâine prăjită cuplului fericit, probabil că nu ești singurul. La nunți formale, pâinea prăjită este de obicei făcută după masă, între tăierea tortului și desert sau după primele dansuri. Consultați întotdeauna cu profesorul de pâine prăjită sau cu maestrul de ceremonii al evenimentului pentru a cunoaște programul și ordinea toasturilor. O comandă tradițională pentru toast este următoarea:
  • Tatăl mirelui sau un vechi prieten al familiei va face toastul în onoarea cuplului.
  • Mirele va face toastul pentru domnisoarele de onoare.
  • Sponsorul va face pâinea prăjită pentru părinții cuplului.
 • Imaginea intitulă Faceți un pas de nunta pas 10
  2
  Analizați locul în care vă aflați. Înainte de ora zero, aveți o ultimă șansă de a analiza locul și de a determina dacă discursul dvs. scris este potrivit sau nu. Nu este niciodată prea târziu să o modifici. Dacă v-ați aștepta să vorbiți în fața prietenilor și tinerilor din colegiu, dar camera este plină de persoane peste 60 de ani, pâinea dvs. va rămâne acceptabilă? Poate ați putea rezuma povestea călătoriei în Las Vegas?
 • Dacă te afli într-o situație de urgență, în care simți că trebuie să renunți la discursul tău, asigură-te că ai ceva cu care poți să-l susții. Nu ar fi nepotrivit să vorbim foarte scurt, dar sincer, spunând ceva de genul "Nu este nimic mai interesant pentru mine decât să văd că acești doi oameni se angajează unul pe celălalt pentru tot restul vieții lor. Înainte de a ieși din cuvinte, voi termina discursul meu. "
 • Imaginea intitulă Faceți un pas toast de nunta Pasul 11
  3
  Asigurați-vă că prima dvs. băutură este același pâine prăjită. O greșeală obișnuită în nunți este calmarea nervilor cu alcool. Nu riscați să vă transformați toastul bine gândit într-o scenă incomodă trăgând cuvintele și lucrând în fața microfonului. Evitați să beți înainte de a face un toast și sărbătoriți cu unul după ce ați terminat. Va gusta mai bine.
 • Imaginea intitulă Faceți un pas de paine de nunta Pasul 12
  4
  Ridică-te când e rândul tău. Unele toasturi sunt semnalizate atunci când toată lumea își blochează ochelarii, în timp ce în altele camera va fi în tăcere totală, iar maestrul de ceremonii va prezenta fiecărei persoane responsabile să facă acest lucru. Nu contează ce protocol este, urmați-l.
 • În unele culturi, este important să vă asigurați că toate ochelarii sunt plini înainte de a face pâine prăjită. Priviți în jur și verificați dacă toate (inclusiv ale dvs.) sunt pline înainte de a face acest pâine prăjită. Trebuie să fie vin, șampanie sau altceva Uită-te în paharul tău, deoarece prăjirea cu apă este ofensivă în unele culturi.
 • Imagine cu numele Make a toast de nunta Pasul 13
  5
  Publicați-vă relația cu cuplul. Unii oameni de la nuntă pot să nu știe cine ești, făcând acest lucru clar la început, va evita orice confuzie. Coboară paharul când începi să vorbești, dar continuă să o ții într-o mână.
 • Imagine cu titlul Make a toast de nunta Pasul 14
  6
  Dă cuvântul în cel mai bun mod posibil. Găsiți persoana pentru care veți face acest pâine prăjită, dar, de asemenea, faceți schimb de priviri cu oaspeții din când în când. Efectuați un efort conștient de a privi și de a face legătura cu toată lumea. Dacă te uiți la cartela unde ți-ai scris discursul într-o manieră rece și robotică, cu greu te poți implica în acest moment.
 • Dacă observați că vorbiți rapid, ce se întâmplă cu unii oameni care se simt nervoși, faceți un efort conștient de încetinire. Luați pauze între fraze și faceți o pauză. Uite, bea o gură de băutură și încetinește. Vorbiți clar și desfășurați discursul. Apoi, urale!
 • sfaturi

  • Deoarece nunțile sunt la fel de unice ca cuplurile care le au, nu ezitați să vă ajustați cuvintele și toastul în funcție de ocazie.
  • Fără îndoială că toastul se va baza pe perspectiva ta asupra cuplului, dar asigurați-vă că steaua în acel moment este același cuplu (sau cel puțin unul dintre ei, pe care îl cunoașteți) și nu cel care o face.
  • De obicei, oamenii de la petrecerea de nuntă vor fi mai familiarizați cu unul dintre fetițe decât cu celălalt. Încercați să cunoașteți cealaltă persoană cât mai bine și să includeți ceva legat de un aspect unic al cuplului (ceva despre personalitatea sau interesele lor).
  • Poate fi tentant să faci un pâine scurtă, dulce și generică. Dar probabil că tânărul îi place ceva mai personal, altfel ar putea crede că nu vă deranjează să faceți această datorie sau că cuplul nu este suficient de interesant pentru a fi subiectul unui toast.
  • Purtați o batistă dacă credeți că puteți plânge puțin timp vorbind.
  • Publicul va fi foarte indulgent atâta timp cât pâinea ta este sinceră, decentă și relativ scurtă. O reclama TV dureaza doar 30 de secunde si numai difuzoarele de incredere ar trebui sa fie mai mult de un minut si jumatate.

  avertismente

  • Evitați glumele interne, precum și alte referințe care ar putea părea inadecvate pentru ocazie. Acesta este motivul pentru care este posibil să evitați să vorbiți despre sfârșitul nefericit al zilelor "sălbatice" ale prietenului dvs., chiar dacă au fost atât "parteneri în crimă", ca să spunem așa.
  • nu Utilizați acest eveniment ca o modalitate de a vă începe cariera de comedian. Dacă spui o glumă și nimeni nu este amuzant, se termină cât mai repede posibil.
  • Nu beți înainte de a face un pâine prăjită. Discursul tău trebuie să fie clar, fără a trage cuvintele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să includă nevadele într-o nuntăCum să includă nevadele într-o nuntă
  Cum să organizezi o cină de repetițieCum să organizezi o cină de repetiție
  Cum să faci pâine prăjită cu brânzăCum să faci pâine prăjită cu brânză
  Cum se face pâine prăjită în cuptorCum se face pâine prăjită în cuptor
  Cum să faci toastul de usturoiCum să faci toastul de usturoi
  Cum să faci pâine prăjită cu pâine din ChallahCum să faci pâine prăjită cu pâine din Challah
  Cum se face un toast cu untCum se face un toast cu unt
  Cum să oprești o nuntăCum să oprești o nuntă
  Cum se face un toastCum se face un toast
  Cum să faci un toast în onoarea unei feteCum să faci un toast în onoarea unei fete
  » » Cum să oferiți un toast la o nuntă

  © 2011—2020 ertare.com