Cum să arăți grozav în ziua nunții tale

Privind minunat în ziua nunții înseamnă să fii radiant, relaxat și gata să începi o viață nouă cu persoana pe care ai ales să-ți petreci restul vieții. Părul, unghiile, machiajul, rochia, fac parte din a deveni mireasa pe care vrei să o iei în acea zi specială. Deoarece fotografiile pe care le luați în acea zi vor rămâne pentru tot restul vieții dvs., este important să arătați și să vă simțiți minunați.

conținut

pași

Imaginea intitulată Uită-te bine în ziua nunții Pasul 1
1
Alegeți-vă rochia în avans. Rochia ta este unul dintre cele mai importante lucruri în planurile tale de nuntă, așa că asigură-te că ai destul timp să alegi una care îți place - nu pe cel mai bun prieten, nu pe domnișoarele de onoare sau pe mama ta, Îți place. Pentru ziua nunții voastre, veți dori o rochie în care să puteți sta, să mergeți și să dansați fără să vă faceți griji și fără să vă simțiți inconfortabil. Dați timp dacă decideți să trimiteți pentru a face rochia, dar chiar dacă ați cumpărat-o "făcut", veți avea nevoie de timp pentru orice ajustare care trebuie făcută.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine în ziua nunții Pasul 2
  2
  Alegeți un stil clasic de coafură. Nu doriți să umbriți rochia cu un stil extraordinar de coafură. Păstrați-o simplă și clasică, și nu uitați să practicați aspectul acasă sau cu stilistul dvs. înainte de ziua nunții.
 • Imaginea intitulată Uită-te bine în ziua nunții Pasul 3
  3


  Manecurați-vă profesional. Faceți-o cu o zi înainte de nuntă. Acesta este ceva ce nu vrei să faci cu mult timp în avans, în caz că spargeți, se va sparge, etc. Dacă nu vă place aducându-le false sau pictate, doar asigurați-vă că acestea sunt cortitas, slefuite, lustruite și strălucitoare. Mâinile dvs. vor fi centrul atenției când veți arăta inelul și fotografiile
 • Imaginea intitulată Uită-te bine în ziua nunții Pasul 4
  4
  Creșteți-vă frumusețea cu machiajul. • Machiajul este ultimul lucru de care trebuie să vă faceți griji. Acest lucru se face în ziua nunții, dar trebuie să programați un test în prealabil. Nu încercați să vă transformați într-o altă persoană cu un machiaj super-dramatic. Arată mai bine.
 • Utilizați machiajul puțin mai greu decât cel folosit în mod normal, astfel încât în ​​fotografii să nu arătați ca o față spălată, dar nu exagerați. Și dacă nunta ta este noaptea, cu o lumină mai subtilă, aplicați machiajul ca și cum ați merge la un club sau la restaurant pe timp de noapte, puțin mai greu decât în ​​timpul zilei, dar nu prea mult. Evitați rujul roșu, precum și rozul roz. Umbrele și rujul înghețat nu sunt cu siguranță folosite.
 • A face o fotografie cu o cameră digitală sau un telefon este o modalitate excelentă de a vă verifica machiajul înainte de fotografiile de nuntă.
 • Cumpărați o mască proaspătă pentru a împiedica blocarea acesteia. De asemenea, dacă aveți piele sensibilă, acest "nu" este timpul pentru a încerca un brand nou. Ultimul lucru pe care îl doriți este să ajungeți la altar cu pete sau cosuri datorită unei reacții alergice.
 • Imaginea intitulată Uită-te minunat în ziua nunții Pasul 5
  5
  Pregătește-te în prealabil să te simți minunat. • Noaptea inainte de nunta ta nu este timp pentru petrecere, asa ca ai 8 ore de somn. Dacă aveți de gând să aveți o cină de repetiție sau o petrecere de bacalaureat, asigurați-vă că se termină devreme. Luați moderat, sau mai bine, nu beți nimic. Ochii roșii și o prăjitură groaznică vor lua distracția nunții tale.
 • Nu mâncați prea mult în noaptea de dinaintea nunții, deoarece se va sfârși să vă mențineți rochia mai strictă dimineața. In plus, veti simti umflat Pentru a depăși nervi, încercați mersul pe jos, va ajuta cu nervii de pre-nunta. Relaxare cu muzică liniștitoare în fundal, o ceașcă de ceai, baie și să fie gata de a adormi cu imagini dintr-o căsătorie fericită în visele tale.
 • sfaturi

  • Cu aceste sfaturi, veți avea o nuntă perfectă. Fie ca această zi să fie începutul unei vieți pline de fericire și bucurie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a scutura talie de o rochieCum de a scutura talie de o rochie
  Cum sa faci nunta ta simplaCum sa faci nunta ta simpla
  Cum sa dati o rochie de mireasaCum sa dati o rochie de mireasa
  Cum sa alegi lenjeria de mireasaCum sa alegi lenjeria de mireasa
  Cum sa alegi un voal de nuntaCum sa alegi un voal de nunta
  Cum sa gasesti pantofii de nunta perfecteCum sa gasesti pantofii de nunta perfecte
  Cum sa faci machiaj pentru o nuntaCum sa faci machiaj pentru o nunta
  Cum să vă bucurați de nunta în timp ce sunteți însărcinatăCum să vă bucurați de nunta în timp ce sunteți însărcinată
  Cum sa alegi rochia perfecta pentru dansul de bun venitCum sa alegi rochia perfecta pentru dansul de bun venit
  Cum să alegeți rochia dvs. promoționalăCum să alegeți rochia dvs. promoțională
  » » Cum să arăți grozav în ziua nunții tale

  © 2011—2020 ertare.com