Cum sa obtii un copil sa se miste pentru o ecografie

Dacă sunteți însărcinată și sunteți interesat (ă) să descoperiți sexul copilului dvs., este o idee bună să învățați cum să faceți o mișcare pentru un ultrasunete. Un ultrasunete sau un ultrasunete este un test non-invaziv care utilizează unde sonore pentru a crea imagini ale copilului, uterului și placentei. Acest test nu este folosit numai pentru a determina sexul copilului. În plus, tehnicianul cu ultrasunete va căuta anomalii fizice, pentru care va verifica localizarea placentei și va măsura creșterea copilului dumneavoastră. Pentru a maximiza probabilitatea determinării sexului copilului, este o idee bună să urmați câteva sfaturi despre cum să faceți această mișcare în interiorul uterului, deoarece mișcarea crește posibilitatea ca tehnicianul cu ultrasunete să poată vedea organele genitale al copilului

pași

Metoda 1
Fă-ți copilul să se miște pentru un ecograf

Image cu titlul Ia un copil pentru a muta pentru un pas cu ultrasunete Pasul 1
1
Beți mere sau suc de portocale cu 30 de minute înainte de programare. În general, sucurile nu iau mult timp pentru a fi absorbite în sânge. Zahărul din aceste sucuri, de obicei, îi trezește pe copii în timp ce se află în uter. De asemenea, unii medici declară că lichidele reci sunt suficiente pentru a trezi copilul, deoarece intră în corpul tău și înconjoară uterul.
 • În mod similar, dacă nu ați oprit consumul de cofeină după ce ați aflat că sunteți însărcinată, puteți bea o ceașcă de cafea sau o cutie de sifon. Cofeina va intra în sânge și poate stimula bebelușul să se miște.
 • Imagine intitulată Obțineți un copil pentru a vă deplasa pentru un pas cu ultrasunete 2
  2
  Mergeți puțin înainte de programarea dvs. pentru ultrasunete. Acest lucru ar putea fi util dacă simțiți că bebelușul nu se mișcă deoarece ar putea dormi. În timp ce mersul pe jos, de obicei, calmează și îl roagă pe copil să-l facă să doarmă dacă este treaz, îl poate și să-l trezească din puiul de uterin.
 • Imagine intitulată Obțineți un copil pentru a muta pentru un pas cu ultrasunete Pasul 3
  3
  Tuse sau râde în timpul numirii pentru ultrasunete. Tusea și râsul pot face copilul să se trezească imediat, ceea ce va crește șansele de a schimba poziția.
 • Introducerea unei conversații cu tehnicianul cu ultrasunete ar putea fi de asemenea utilă. Cu toate acestea, nu este o idee bună să-l distrageți, deoarece se află într-o fază importantă de ultrasunete. Prin urmare, trebuie să cereți permisiunea înainte de a intra într-o conversație cu el sau ea.
 • Imagine cu titlul Ia un copil pentru a muta pentru un pas cu ultrasunete Pasul 4
  4
  Dă copilului o împingere blândă. Tehnicianul cu ultrasunete poate folosi o sondă pentru a împinge ușor copilul și a încerca să îl schimbe într-o poziție mai bună. De asemenea, puteți folosi mâinile pentru a scutura ușor sau pentru a împinge copilul.


 • Metoda 2
  Înțelegeți scopul și timpul diferitelor ultrasunete efectuate în timpul sarcinii

  Imagine cu titlul Ia un copil pentru a muta pentru un pas cu ultrasunete 5
  1
  Rețineți că "primul trimestru de ultrasunete" Se face între 10 și 14 săptămâni. În acest stadiu, se utilizează ca metodă pentru a confirma prezența unei sarcini sau ca atare "diagnosticarea cu ultrasunete" pentru acele femei care nu își pot aminti când au avut ultima lor perioadă și nu sunt siguri cât de mult timp de sarcină au.
  • În acest ecograf, medicul dumneavoastră va căuta bătăile inimii copilului, precum și prezența acestuia în interiorul uterului (pentru a vă asigura că nu există anomalii în timpul sarcinii). De asemenea, medicul dvs. poate utiliza, de asemenea, unelte de măsurare pe computer (unde este înregistrat ultrasunetele) pentru a evalua ceea ce este cunoscut "cephalo-caudal lungime". Această lungime este utilizată pentru a determina timpul de sarcină.
  • Nu toate mamele suferă o ultrasunete în timpul primului trimestru de sarcină. Dimpotrivă, acest lucru este rezervat pacienților a căror medici sunt preocupați de succesul sarcinii sau când nu există nici o certitudine cu privire la datele. În general, toate mamele suferă o ultrasunete în timpul celui de-al doilea trimestru, ceea ce reprezintă o evaluare mai detaliată a copilului. Aceasta se face între 18 și 20 de săptămâni de sarcină.
 • Imaginea intitulată Obțineți un copil pentru a vă deplasa pentru un pas cu ultrasunete 6
  2
  Înțelegeți că "al doilea trimestru de ultrasunete" Este mai detaliat. Acesta este de obicei efectuat între 18 și 20 de săptămâni și are capacitatea de a evalua o varietate de aspecte, cum ar fi sexul copilului (în majoritatea cazurilor) și creșterea și dezvoltarea acestuia în general.
 • În acest ultrasunete se efectuează în cel de-al doilea trimestru, în care veți fi interesat de strategiile de învățare pentru a face copilul să se miște. Un motiv special pentru care cuplurile sunt interesate este că, atunci când există mai multă mișcare, există o probabilitate mai mare ca tehnicianul cu ultrasunete să poată determina sexul copilului (care este principalul interes al multor persoane).
 • Sexul copilului (bărbat sau femeie) poate fi determinat în timpul ultrasunetelor din trimestrul al doilea prin prezența sau absența unui penis. De obicei, acest lucru este observabil dacă există suficiente mișcări fetale (sau dacă copilul este într-o poziție unde poate fi văzut de la început).
 • Imaginea intitulată
  3
  Rețineți că nu este obișnuit să efectuați ecografii în timpul celui de-al treilea trimestru. Acestea se fac numai în cazuri mai complicate în care medicul dorește să verifice copilul (de exemplu, pentru a-și verifica nivelul lichidului, pentru a-și măsura măsurarea sau pentru a monitoriza cazuri speciale, cum ar fi când mama suferă de diabet gestational).
 • sfaturi

  • Majoritatea oficiilor medicilor nu vor putea să stabilească cu certitudine dacă veți avea un băiat sau o fată. Poate că vă pot da un procentaj, de exemplu, să vă spun că există șansa de a avea un copil de 80%.
  • În funcție de cât de avansată este sarcina, unii medici vă vor cere să beți o anumită cantitate de apă înainte de a vă numi și evitați să mergeți la baie. Această cantitate de apă poate varia între 250 ml și 1 litru (între 8 și 32 uncii). Umflarea vezicii urinare va apăsa pe uter și va oferi o imagine mai bună a bebelușului, care poate ajuta tehnicianul cu ultrasunete să vă ia măsurătorile.
  • În ciuda tuturor acestor pași, bebelușul dvs. poate să nu coopereze. Este posibil ca bebelușul dvs. să nu vrea să se miște, că picioarele sale sunt traversate sau că nu se află într-o poziție sau locație optimă. Atâta timp cât tehnicianul poate obține măsurătorile și o evaluare generală a stării de sănătate a bebelușului dvs., se consideră că numirea dvs. a fost fructuoasă. Majoritatea oficiilor medicilor nu vă vor reprograma programarea pentru simplul motiv că sexul copilului dvs. nu a putut fi determinat.

  avertismente

  • Dacă nu ați avut ocazia să discutați cu medicul dumneavoastră, asigurați-vă că îi informați pe tehnolog dacă aveți probleme noi, cum ar fi sângerări vaginale ușoare sau crampe. Dacă, dintr-un anumit motiv, tehnicianul descoperă ceva tulburător în timpul ecografiei, el sau ea nu va putea să analizeze rezultatele cu dvs. În general, ar trebui să așteptați și să discutați despre ultrasunete cu medicul dumneavoastră.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să determini sexul copilului tău în Sims 3Cum să determini sexul copilului tău în Sims 3
  Cum să aflăm dacă el este într-adevăr tatăl copilului tăuCum să aflăm dacă el este într-adevăr tatăl copilului tău
  Cum puteți determina stilul de învățare al copilului dumneavoastrăCum puteți determina stilul de învățare al copilului dumneavoastră
  Cum să-i înveți pe copil să adauge și să scadăCum să-i înveți pe copil să adauge și să scadă
  Cum să-i înveți pe copiii dvs. cum să spele vaseleCum să-i înveți pe copiii dvs. cum să spele vasele
  Cum să înfășeri un copilCum să înfășeri un copil
  Cum să stimulezi dezvoltarea afectivă socială a copilului tăuCum să stimulezi dezvoltarea afectivă socială a copilului tău
  Cum să interpretați imaginile unui ultrasuneteCum să interpretați imaginile unui ultrasunete
  Cum să determini sexul iepurelui tăuCum să determini sexul iepurelui tău
  Cum de a crește lichidul amnioticCum de a crește lichidul amniotic
  » » Cum sa obtii un copil sa se miste pentru o ecografie

  © 2011—2020 ertare.com