Cum sa curatati dintii de aur

Aurul este un metal popular care este folosit pentru a face umpluturi și coroane. Aurul este, de asemenea, popular în dinți falsi și detașabili și grătar dentar. Îngrijirea dinților dvs. de aur este la fel de importantă ca și îngrijirea dinților naturali. Dacă aveți un dinte de aur permanent, o umplutură sau o coroană, curățați-le ca și dinții naturali. Dacă aveți un dinte de aur detașabil, asigurați-vă că îl curățați în fiecare zi cu un detergent ușor și apă caldă și lustruiți-l cu o cârpă moale pentru a-și menține strălucirea.

pași

Metoda 1
Curatati dintii permanenti din aur

Imaginea intitulată Curățarea dinților de aur Pasul 1
1
Periați dinții permanenți de aur ca și cum ar fi dinți naturali. Dinții de aur sunt ușor de curățat și puteți să o faceți la fel ca restul dinților. Utilizați o pastă de dinți și periați dinții cu o periuță de dinți.
 • Asigurați-vă că vă periați dinții de două ori pe zi.
 • Imaginea intitulată Curățarea dinților de aur Pasul 2
  2
  puf în mod regulat. Asigurați-vă că atațiți dinții de aur la fel ca tu cu dinții naturali. În timp ce dinții de aur ajută la reducerea uzurii dinților adiacenți și la scăderea cariilor dentare ale dinților care stau la baza, tot trebuie să aveți grijă de ei. Asigurați-vă că atațiți dinții între dinți în timp ce folosiți ața dinților.
 • Trebuie să atașați cel puțin o dată pe zi.
 • Imaginea intitulată Curățați dinții de aur Pasul 3
  3
  Rețineți că agenții de albire nu vor afecta dinții de aur. Dacă sunteți interesat în utilizarea benzilor de albire a dinților, rețineți că nu vor afecta dinții de aur. Compușii din agentul de înălbire nu vor schimba culoarea aurului, deoarece vor albi numai dinții naturali.
 • Imaginea intitulată Curățați dinții de aur Pasul 4
  4
  Curățarea programului cu medicul dentist. Dinții de aur ar trebui să fie îngrijiți ca dinții normali sau alte coroane sau umpluturi. Aceasta înseamnă că trebuie să continuați să programați controale orale periodice cu medicul dentist.
 • În timpul unui control oral, medicul dentist va curăța dinții, inclusiv dinții de aur sau coroana. De asemenea, va căuta orice problemă sau boală parodontală.
 • Metoda 2
  Aveți grijă de dinții de aur detașabili

  Imaginea intitulată Curățarea dinților de aur Pasul 5
  1
  Curățați un dinte de aur detașabil cu un produs de curățare. Dacă aveți un dinte de aur detașabil, ar trebui să îl curățați zilnic. Trebuie să faceți acest lucru cu un detergent neabraziv. După curățare, trebuie să clătiți dintele cu apă caldă și să-l uscați.
  • Discutați cu medicul dentist cu privire la curățarea corectă. Puteți cumpăra curățare special concepute pentru a curăța dinții de aur online.
 • Imaginea intitulată Curățarea dinților de aur Pasul 6
  2


  Utilizați o cârpă pentru a lustrui dintele de aur demontabil. După ce ați curățat-o, asigurați-vă că o uscați. Apoi, utilizați o cârpă moale pentru a lustrui dintele de aur înainte de ao pune înapoi în gură. Acest lucru va ajuta dintele sa isi pastreze stralucirea si luciu.
 • Testați cu o cârpă din microfibră din bumbac moale.
 • Imaginea intitulată Curățarea dinților de aur Pasul 7
  3
  Evitați fumatul Dacă aveți dinți de aur, ar trebui opri fumatul. Fumatul va elimina strălucirea dintelui din aur și va cauza pierderea strălucirii. Dacă nu doriți să renunțați la fumat, atunci ar trebui să cumpărați aur de calitate superioară pentru dinte.
 • De exemplu, trebuie să cumpărați aur de 18 sau 24 de carate dacă doriți să continuați fumatul. Nu va păși la fel de repede ca cea de calitate inferioară.
 • Imaginea intitulată Curățarea dinților de aur Pasul 8
  4
  Se abține de la folosirea de curățare de bijuterii de aur. În timp ce este posibil ca curățarea dinților de la aur pur sau placare cu aur cu bijuterii curat este o idee bună, nu este. Curatatorii de bijuterii sunt toxice cand sunt ingerate. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă curățați dinții de aur cu detergenți de bijuterii.
 • De asemenea, nu trebuie să folosiți nici un email de aur pe dinții de aur.
 • Metoda 3
  Mențineți grătarul dentar

  Imaginea intitulată Curățarea dinților de aur Pasul 9
  1
  Curățați grilajul zilnic în fiecare zi. Dacă utilizați un grătar dentar detașabil, trebuie să îl îndepărtați în fiecare zi pentru al curăța. Periați grătarul cu o pastă de dinți pentru ao curăța și eliminați resturile. Clătiți cu apă caldă. Apoi, între utilizări, puneți grătarul într-o apă de gură antiseptică pentru ao dezinfecta.
  • Curățarea grătarului în fiecare zi va elimina bacteriile care se pot acumula, precum și rămășițele rămase.
 • Imaginea intitulată Curățarea dinților de aur Pasul 10
  2
  Spălați grătarul cu săpun și apă. Un alt mod de a curăța grătarul este utilizarea unui lichid ușor de spălat vase. Scoateți grătarul și înmuiați-l într-un vas de apă caldă amestecat cu lichid de spălat vase. Lăsați-l să se înmoaie timp de aproximativ 1 sau 2 ore, apoi lăsați-l să se usuce la aer.
 • De asemenea, puteți să-l uscați atingându-l cu un prosop.
 • Imaginea intitulată Curățarea dinților de aur Pasul 11
  3
  Limitați timpul de utilizare a grătarului. Grilele dentare sunt capace de aur detașabile, care sunt plasate peste dinți. Asigurați-vă că nu folosiți grilajul tot timpul. Alimentele și bacteriile pot fi prinse sub gratar, iar dacă le folosiți pentru perioade lungi de timp, acestea pot provoca degradarea dinților și gingiilor.
 • Imaginea intitulată Curățarea dinților de aur Pasul 12
  4
  Scoateți grătarul când mâncați. Pentru a menține grătarul și dinții curat și sănătos, scoateți grătarul înainte de a mânca. Consumul de gratar poate duce la prinderea alimentelor sub aceasta, cauzând creșterea bacteriilor și a cariilor dentare.
 • Alimentele prinse sub grill pot deteriora, de asemenea, țesutul de gingii sensibile.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci dinți falșiCum să faci dinți falși
  Cum să îndrepți dinții unei furciCum să îndrepți dinții unei furci
  Cum să vă spălați dinții câineluiCum să vă spălați dinții câinelui
  Cum se determină vârsta unui câine prin intermediul dințilorCum se determină vârsta unui câine prin intermediul dinților
  Cum să evitați căderea dinților la câiniCum să evitați căderea dinților la câini
  Cum sa albiti dintii cu coptCum sa albiti dintii cu copt
  Cum să vă albiți dinții cu coaja de bananeCum să vă albiți dinții cu coaja de banane
  Cum să vă periați dinții cu o perforare a limbiiCum să vă periați dinții cu o perforare a limbii
  Cum să vă spălați dinții fără perieCum să vă spălați dinții fără perie
  Cum să ai grijă de dințiCum să ai grijă de dinți
  » » Cum sa curatati dintii de aur

  © 2011—2020 ertare.com