Cum să ingerați mai multă vitamină E

Vitamina E este o vitamina extrem de important care pastreaza valoarea nutritivă și protejează împotriva demenței și a bolii Alzheimer la o vârstă înaintată. S-a descoperit că vitamina E reduce boli de inima si atac, de asemenea, ajută oamenii care sunt în convalescență după un atac de cord. Din fericire, vitamina E este un nutrient răspândită, deși nu la fel de mare ca in alte diete, cum ar fi vitamina C sau vitamina D. obiective plantearte Al și menținerea unui regim alimentar echilibrat, pentru a primi o mulțime de vitamina E este destul de ușor.

pași

Image cu titlul Parboil Broccoli Pasul 6
1
Mănâncă legume Legumele contin o doza mare de vitamina E. Spanacul este in special foarte bogat in vitamina E. Puteti adauga suplimentar vitamina E la salata, inclusiv avocado, o alta sursa importanta de vitamina E.
 • Imagine cu denumirea Mănâncă mai mult vitamina E Pasul 2
  2
  Adăugați alimente bogate în vitamina E, cum ar fi migdale, unt de arahide, broccoli și roșii în dieta dumneavoastră. Alte alimente bogate în vitamina E sunt kiwi și mango. Fiți atenți la ceea ce mâncați. Dacă aveți nevoie să creșteți aportul de vitamina E, asigurați-vă că mâncați alimentele care vă îmbogățesc dieta.
 • Imaginea intitulată Parboil Broccoli Pasul 4
  3
  Gatiti-va bine mancarea. Vitaminele și alți nutrienți sunt în mod obișnuit pierduți în procesul de gătire. Acest lucru poate fi evitat prin consumul de alimente crude, deoarece alimentele crude mențin nutrienții originali. Când depozitați mâncarea, asigurați-vă că este într-un recipient care se închide bine, astfel încât aerul să nu intre și să rămână mai bine.


 • Imagine cu denumirea Mănâncă mai mult vitamina E Pasul 4
  4
  Utilizați uleiurile corecte. Vitamina E se găsește într-o varietate de uleiuri, astfel încât să puteți obține, de asemenea, vitamina E în timpul procesului de preparare a alimentelor. Floarea soarelui, șofrănelul și uleiul de arahide conține o cantitate bună de vitamina E. Amintiți-vă doar pasul anterior dacă v-ați hotărât să vă gătiți alimentele în aceste uleiuri.
 • Imaginea cu denumirea Mănâncă mai mult vitamina E Pasul 5
  5
  Verificați aportul. Doza zilnică recomandată de vitamina E este de 600 UI până la 1500 UI. Admisia zilnică recomandată este de 10 mg pe zi.
 • Imaginea cu denumirea Mănâncă mai mult vitamina E Pasul 6
  6
  Luați un supliment. În timp ce mulți nutriționiști spun că aceasta nu este cea mai bună metodă de creștere a valorii nutritive și a consumului de vitamine, dacă consumați mai puține vitamine, aceste suplimente ar putea fi o opțiune bună. Ca și în cazul oricărui medicament, consultați un medic înainte de a adăuga orice supliment de vitamină la regimul zilnic de dietă.
 • avertismente

  • Dozele mari de suplimente de vitamina E nu sunt sănătoase. De aceea, nu luați niciodată mai mult decât doza recomandată de orice supliment care conține vitamina E.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți un păr minunat sănătosCum să obțineți un păr minunat sănătos
  Cum se face ser de vitamina CCum se face ser de vitamina C
  Cum sa-ti faci propriile creme anti-imbatranire cu vitamina CCum sa-ti faci propriile creme anti-imbatranire cu vitamina C
  Cum să păstrați pielea proaspătă cu alimenteCum să păstrați pielea proaspătă cu alimente
  Cum să vă hrăniți iepurele cu legumele potriviteCum să vă hrăniți iepurele cu legumele potrivite
  Cum să dați vitamina C porcului dumneavoastră de cobaiCum să dați vitamina C porcului dumneavoastră de cobai
  Cum să absorbiți mai bine suplimentele de vitamină ACum să absorbiți mai bine suplimentele de vitamină A
  Cum sa mananci mai multa vitamina BCum sa mananci mai multa vitamina B
  Cum sa-i dai copiilor suficienta vitamina BCum sa-i dai copiilor suficienta vitamina B
  Cum sa alegi o vitamina prenatalaCum sa alegi o vitamina prenatala
  » » Cum să ingerați mai multă vitamină E

  © 2011—2020 ertare.com