Cum sa faci o dieta de 2 zile

Pierdeți 2 până la 5 kilograme și rămâneți la această greutate pe o dietă de 2 zile. Se pare dificilă, dar gândiți-vă din nou: o dieta de 2 zile vă curăță corpul, vă ajută să pierdeți greutatea și vă pregătește mental pentru obiectivele de nutriție pe viitor. Următoarea descrie cum se face.

conținut

pași

Imagine cu denumirea Du-te la o dieta 2 zile Pasul 1
1
Ia-ți mâncarea Înainte de a începe cu dieta de 2 zile trebuie să alegeți alimentele pe care le veți consuma. Acestea ar trebui să fie sănătoase și scăzute în calorii. Evitați alimentele junk cu orice preț. Câteva exemple sunt: ​​carne slabă, ovaz, ouă, pâine prăjită cu cereale integrale și legume cu conținut scăzut de calorii. Numai aceste alimente sunt suficiente pentru a completa dieta corect. Asigurați-vă că evitați îndulcitorii, condimentele etc. De asemenea, este important să nu beți băuturi zaharoase. Pentru această dietă trebuie să beți doar apă, o mulțime de apă.
 • Imaginea intitulată Du-te la o dietă de 2 zile Pasul 2
  2
  Faceți un program de când veți mânca ce fel de mâncare. Din moment ce ați ales mâncarea, trebuie să scrieți timpul în care o veți consuma. Această dietă constă în micul dejun, prânzul și mâncarea. Nu ar trebui să fie gustări între mese. Pentru ca această dietă să fie eficientă, trebuie să vă mențineți aportul caloric între 700 și 1000 pe zi - planificați planificarea în consecință și salvați majoritatea caloriilor pentru cină.


 • Imagine cu denumirea Du-te pe o dieta de 2 zile Pasul 3
  3
  Începeți dieta. Pentru moment, trebuie să fi ales mâncarea dorită și să stabiliți un program. Acum sunteți gata să începeți dieta dvs. de 2 zile. Urmați această dietă exact timp de 2 zile.
 • După 2 zile, veți pierde între 2 și 5 kilograme. Pentru a menține această greutate, va trebui să luați o dietă adecvată din acea zi înainte.
 • Imagine cu titlul Du-te pe o dieta de 2 zile Pasul 4
  4
  Repetați dacă este necesar. Puteți să repetați această dietă o dată sau de două ori pe lună - o puteți face pentru a pierde în greutate sau pentru a vă curăța corpul de toxine.
 • sfaturi

  • Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, vă oferă energia de care aveți nevoie pentru restul zilei și trebuie să fie cea mai abundentă mâncare deoarece veți avea toată ziua să ardeți acele calorii.
  • Este extrem de important să alegeți alimente sănătoase cu conținut scăzut de calorii. Mâncarea nedorită are un conținut ridicat de calorii, prin urmare, ar trebui să mănânci foarte puțin pentru a menține gama de calorii pe zi. Acest lucru nu vă va oferi o nutriție adecvată pe care organismul o cere.
  • Asigurați-vă că beți cel puțin 8 pahare de apă în timpul zilei. Este foarte important să vă mențineți în mod corespunzător hidratat în timpul dietei de 2 zile. În plus, faptul că trebuie să fii hidratat ajută la eliminarea toxinelor din corpul tău.
  • Micul dejun și prânzul trebuie să fie lumină. Acestea pot fi fulgi de ovaz, oua sau paine prajita. Fiecare trebuie să fie însoțit de o ceașcă de legume.
  • Cina trebuie să fie cea mai mică. Se compune din consumul de carne la alegere și o ceașcă de legume.
  • Consultați întotdeauna medicul sau nutriționistul înainte de a începe orice program de alimentație.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa mananci foarte multCum sa mananci foarte mult
  Cum sa mananci supa pentru a pierde in greutate repedeCum sa mananci supa pentru a pierde in greutate repede
  Cum sa slabesti in timpul sarciniiCum sa slabesti in timpul sarcinii
  Cum să măriți dieta AtkinsCum să măriți dieta Atkins
  Cum să vă bucurați de mâncarea fast-food în timp ce faceți o dietăCum să vă bucurați de mâncarea fast-food în timp ce faceți o dietă
  Cum sa alegi o dieta care iti merge bineCum sa alegi o dieta care iti merge bine
  Cum să evitați recidivele din dieta AtkinsCum să evitați recidivele din dieta Atkins
  Cum să dieta fără mitul alimentelor care ard grăsimiCum să dieta fără mitul alimentelor care ard grăsimi
  Cum sa faci o dieta daca esti dintr-un palat exigentCum sa faci o dieta daca esti dintr-un palat exigent
  Cum să vă mențineți greutatea în dieta volumetricăCum să vă mențineți greutatea în dieta volumetrică
  » » Cum sa faci o dieta de 2 zile

  © 2011—2020 ertare.com