Cum se face meditația sexuală

Meditația sexuală este o modalitate de a crește gradul de conștientizare a organismului pentru a crește plăcerea în timpul actului sexual. Meditația sexuală regulată, fie singură, fie împreună cu partenerul dvs., poate crește senzația de intimitate și plăcere în timpul actului sexual.

pași

Partea 1
Pregătiți-vă

1
Discutați cu partenerul dvs. despre meditație. Meditația poate fi o modalitate sănătoasă de a îmbunătăți viața sexuală. Discutați cu partenerul dvs. despre motivul pentru care doriți să încercați meditația sexuală.
 • Spune-i despre beneficiile meditației sexuale. Sexul bun vă cere să fiți pe deplin conștienți de corpul vostru. Acest lucru vă permite să percepeți mai bine senzațiile. Meditația te învață să exersezi atenția și conștiința, ceea ce are ca rezultat o relație sexuală mai plăcută.
 • Cuplurile care se angajează în meditația sexuală se simt adesea mai aproape una de cealaltă. Implicarea în meditație vă poate permite să deveniți mai conștienți de corpul partenerului dvs., care îmbunătățește activitatea sexuală.
 • Imagine cu denumirea Meditația sexuală Pasul 1
  2
  Pregătește-te să-ți eliberezi mintea. Odată ce ați decis să vă implicați în meditația sexuală, trebuie să vă pregătiți pentru a vă limpezi mintea. Alege un loc liniștit fără distragere. Reduceți luminile din dormitor sau din camera de zi și eliminați toate dispozitivele electronice, cum ar fi telefoanele, televizoarele și laptopurile. Păstrați camera la o temperatură confortabilă. Dacă este prea rece sau prea cald, puteți fi distras.
 • Imagine cu denumirea Meditația sexuală Pasul 2
  3
  Pre-meditat. Când te pregătești să-ți eliberezi mintea, trebuie să faci o pre-meditație. Este un ritual care vă permite partenerului dvs. să înceapă să-și internalizeze conștiința.
 • Ambele trebuie să-și închidă ochii. Apoi, încercați să mențineți conștiența mediului dumneavoastră. Fiți atenți la corpul vostru, la respirație și încercați să îndepărtați alte gânduri și să vă concentrați asupra momentului prezent.
 • Când vă simțiți gata să meditați, atingeți ușor genunchiul partenerului. Dacă partenerul tău nu-și deschide ochii, ar trebui să îl interpretezi ca pe un semn că nu este gata să înceapă meditația. Dacă partenerul tău atinge genunchiul tău înainte să fie gata, ține-ți și ochii închiși.
 • Partea 2
  Intră în meditație

  Imagine cu denumirea Meditația sexuală Pasul 4
  1
  Puneți-vă în poziția corectă. Odată ce partenerul tău și tu termini să faci premeditatia, ar trebui să se pună în poziția corectă a procesului. Ei se pot culca sau se pot așeza cu picioarele într-o poziție de lotus, în funcție de ceea ce preferă. În mod ideal, ei ar trebui să-și scoată hainele înainte de meditația sexuală.
  • Păstrați-vă coloana vertebrală drept și brațele în părțile laterale, indiferent dacă sunteți așezat sau culcat. Sprijina-ți brațele în voia ta, dacă faci meditația în ședințe.
  • Țineți bărbia în sus și capul aliniat cu coloana vertebrală, dacă stați.
 • Imaginea intitulată Meditația sexuală Pasul 5


  2
  Concentrați-vă pe spațiu și pe respirație. La începutul meditației, concentrați-vă asupra spațiului și respirației voastre. Luați respirații adânci și relaxante și acordați atenție aerului care intră și iese din corpul vostru. Încearcă să fii conștient de tine și cum te simți. Evaluați cum se simte aerul în jurul corpului dumneavoastră și cum se simt toate părțile corpului, de la mâini la picioare.
 • 3
  Vizualizați-vă corpul Când începeți meditația, vizualizați-vă corpul. Gândește-te cum arată corpul tău înăuntru și afară. Încercați să vizualizați energia internă a corpului. Utilizați-vă imaginația Vizualizați diferite culori pentru dorința sexuală. Asta este, imaginați-vă că sentimentele dvs. au forme, culori și sunete abstracte. Lasă-ți imaginația să zboare.
 • Imagine cu denumirea Meditația sexuală Pasul 7
  4
  Concentrează-te pe partenerul tău. Odată ce ați terminat vizualizarea, schimbați focalizarea spre partenerul dvs. Încearcă să te gândești la ea.
 • Simțiți-vă în jurul corpului. Evaluați respirația și respirația partenerului. Faceți-vă partenerul și priviți-i ochii. Uitați-vă la mișcările corpului.
 • Încercați să comunicați cu partenerul dvs. prin expresii. Încearcă să-ți folosești fața, mâinile și ochii pentru a-ți arăta partenerului ce simți. Observați expresiile partenerului dvs. Încercați să vedeți ceea ce vă simțiți prea.
 • Încearcă să fii cât mai conștient de corpul tău și de senzațiile pe care le ai. Scopul meditației sexuale este de a intensifica conștiința, care poate crește excitarea sexuală.
 • Imagine cu denumirea Meditația sexuală Pasul 8
  5
  Se întâmplă cu actul sexual. După aproximativ 20 de minute de meditație sexuală, începeți cu actul sexual. Dacă actul este mai plăcut după meditația sexuală, discutați cu partenerul dvs. despre a face acest tip de meditație în mod regulat.
 • 6
  Încearcă meditația sexuală taoistă. Odată ce ați încercat meditația sexuală de bază, încercați să treceți la formele mai complexe. Taoist meditația sexuală este o formă de meditație care se concentrează pe realizarea dorințelor partenerului dvs. și a dvs. de îmbinare.
 • meditație taoiste începe care deține mâna partenerului și încearcă să fuzioneze respirația lor, adică prin potrivirea ritmul de inhalare si expiratie. Continuați până când respirau ca și cum ar fi fost unul.
 • Pulsul este o altă formă de meditație taoistă sexuală. Deschideți ușor și închideți mâna partenerului sau masați încheietura mâinii cu un ritm neted și regulat. Acest lucru îi ajută pe partenerul dvs. să se relaxeze și să crească senzația de soliditate.
 • Pentru a se angaja pe deplin în meditația taoistă sexuală, sunt necesare timp și dedicare. Ar trebui să te familiarizezi cu cele 8 principii ale taoismului și să ai o atitudine regulată și atentă la meditație. Dacă sunteți interesat de meditația taoistă sau taoistă, discutați cu partenerul dvs. pentru ca împreună să poată lua cursuri pe această temă. Cu o orientare profesională, ei pot învăța, ca un cuplu, să adopte taoismul și să se angajeze în meditația taoistă sexuală.
 • 7
  Aflați mai multe despre sexul tantric. Sexul tantric este o formă de sex meditativ în care utilizați meditația pentru a îmbunătăți senzațiile în timpul actului sexual. Sexul devine o formă de meditație. Mai multe practici de meditație yoga Ele vă pot ajuta să vă implicați în sexul tantric. Dacă partenerul dvs. și sunteți interesat, căutați o carte despre sexul tantric într-o bibliotecă sau luați un curs împreună pe această temă.
 • sfaturi

  • Meditația practică singură pentru a dobândi obiceiul de a-și îndepărta mintea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci o femeie însărcinatăCum să faci o femeie însărcinată
  Cum să găsiți motivația de a meditaCum să găsiți motivația de a medita
  Cum să faci meditație activăCum să faci meditație activă
  Cum se face meditația creștinăCum se face meditația creștină
  Cum să faci meditație deplină a conștiințeiCum să faci meditație deplină a conștiinței
  Cum se face meditația wiccaCum se face meditația wicca
  Cum să faci o meditație conștientăCum să faci o meditație conștientă
  Cum să meditați mersul pe josCum să meditați mersul pe jos
  Cum să meditezi pe computerCum să meditezi pe computer
  Cum de a îmbunătăți memoria cu meditațiaCum de a îmbunătăți memoria cu meditația
  » » Cum se face meditația sexuală

  © 2011—2020 ertare.com