Cum să dormi în timpul zilei

Există o mare diferență între somn în timpul zilei și somn noaptea. Cele mai evidente diferențe sunt că în ziua în care există mai mult zgomot, majoritatea oamenilor pe care îi cunoașteți sunt treji și, bineînțeles, soarele strălucește, în timp ce corpul vostru este obișnuit să doarmă noaptea. Deși organismul unei persoane este programat să se trezească în zori și să doarmă noaptea, există metode pe care le puteți utiliza pentru a vă ușura și pentru a vă face mai sănătoase să vă inversați programul, în caz că trebuie.

pași

Metoda 1
Creați un mediu calm

Imaginea intitulată Somnul în timpul zilei Pasul 1
1
Eliminați distragerile. Opriți telefonul mobil, închideți perdele întunecate sau jaluzele și luați în considerare purtarea unei măști, a urechilor și a unui mesaj "Nu întrerupeți" ușa. Există multe alte lucruri care se întâmplă în timpul zilei (de exemplu, există lumina soarelui), ceea ce face mai greu să dormiți. Prin blocarea cât mai multor stimuli externi, puteți crea o atmosferă care să imite noaptea și vă ajută să vă smulgeți corpul în gândirea că este timpul să dormiți.
 • Dacă aveți copii și ar trebui să vă puteți localiza în caz de urgență, configurați-vă telefonul mobil pe vibrator numai pentru numărul de telefon al școlii.
 • Imaginea intitulată
  2
  Spune prietenilor și familiei tale. Amintește-ți orice persoană apropiată de tine că programul tău a fost inversat și că nu te caută când dormi. Ei vă vor înțelege și vor face tot posibilul pentru a vă odihni.
 • Imaginea intitulată
  3
  Folosește o mașină de zgomot alb. Vă va ajuta să blocați sunetele zilei care, așa cum ați crede, sunt mult mai puternice decât sunetele nopții.
 • De asemenea, puteți pune radioul cu muzică netedă, un ventilator sau un dispozitiv audio personal, cum ar fi un iPod, pentru a asculta sunetele oceanului, pădurii sau unui râu.
 • Imaginea intitulată Somn în timpul zilei Pasul 4
  4
  Păstrează dormitorul tău rece. Menținerea lui la rece este un factor foarte important pentru tine de a dormi, indiferent dacă folosiți aer condiționat, un ventilator normal sau un ventilator de tavan. Nimic nu întrerupe mai mult somn decât căldură incomodă.
 • Metoda 2
  Pregătiți-vă să dormiți

  Imaginea intitulată
  1
  Nu consumați alimente stimulative înainte de a merge la culcare. Pe măsură ce dormiți în timpul zilei pentru că ați fost în sus toată noaptea, asigurați-vă că nu consumați cafea, ceai sau orice produs cu cofeină sau stimulant legat de miezul nopții. Este bine să mâncați ceva de genul ăsta la începutul nopții lungi, dar așa cum se întâmplă în timpul zilei, dacă mâncați ceva prea târziu, veți fi foarte energic și nu veți putea dormi când vă culcați.
 • Imaginea intitulată
  2
  Aveți grijă de corpul vostru Nu există prea multă diferență cu o rutină obișnuită de a lucra și a fi treaz în timpul zilei și a dormi noaptea. Mâncarea sănătoasă și exercițiile fizice vor ajuta corpul să se adapteze mai repede, să se mențină toată noaptea și să doarmă în timpul zilei.
 • Imaginea intitulată


  3
  Nu consumați băuturi alcoolice înainte de a dormi. Deși vă poate ajuta să adormiți, alcoolul poate face dificil să rămâneți adormit, să dormiți adânc și confortabil și vă poate determina să vă treziți foarte devreme. Cea mai bună regulă este să nu consumați niciun fel de stimulant sau să vă liniștiți atunci când aveți acest program invers.
 • Excepția de la această regulă este de a evita orice element de valoare medicală, cum ar fi alcoolul sau un ajutor pentru somn, în cazul în care medicul prescrie un medicament pentru a elibera o problemă de somn.
 • Imaginea intitulată
  4
  Protejează-ți ochii de lumină. Înainte de a dormi, purtați ochelari de soare întunecați și chiar o pălărie cu margini largi pentru a ține soarele din vedere cât mai mult posibil. Lumina soarelui vă activează ritmul natural circadian și vă poate face greu să adormiți dacă ați fost expus la acesta.
 • Metoda 3
  Programați ziua și noaptea

  Imaginea intitulată
  1
  Luați nopți la un moment dat strategic. Luați în considerare inversarea unui program normal. Nu vrei să iei un pui de somn la ora șase seara dacă dormi la ora zece noaptea, pentru că este foarte probabil că va fi dificil să dormi la ora zece. Același lucru este valabil în acest caz. De obicei, chiar înainte de a lucra și în timpul vacanței (dacă mergi la lucru noaptea) sunt momente perfecte pentru a dormi puțin dacă ai lipsă de somn.
 • Imaginea intitulată
  2
  Creați o rutină Mergând la somn și trezirea în același timp în fiecare zi vă ajută să vă adaptați rapid la programul de somn în timpul zilei. A dormi în timpul zilei și a fi treaz noaptea merge împotriva ceasului dvs. natural biologic, creând o rutină este o parte foarte importantă pentru a face această schimbare ușoară pentru corpul tău să facă.
 • Imaginea intitulată
  3
  Nu te trezi toată noaptea pentru multe nopți la rând. Indiferent dacă trebuie să fii treaz toată noaptea pentru muncă sau alte îndatoriri, dacă poți să stai treaz doar câteva nopți la un moment dat, urmat de câteva nopți puteți dormi, fără îndoială că te poți recupera mai repede și mai ușor .
 • Imaginea intitulată
  4
  Ieșiți când vă treziți. Mergând la soare, corpul se va trezi mai repede și vă va activa ritmul natural circadian, astfel încât să credeți că este dimineața devreme, când este, probabil, târziu după-amiaza.
 • sfaturi

  • Citiți a carte Vă poate ajuta să adormiți în cazul în care sunteți prea obosit și nu puteți adormi.
  • Dacă sunteți neliniștit, ar fi bine dacă face exerciții sau practică yoga.
  • Nu te culca pe pat dacă ești prea obosit să dormi. Ridicați-vă, faceți ceva și reveniți mai târziu.
  • Dacă vecinii voștri sunt foarte zgomotoși, nu ezitați să le cereți să nu facă așa de mult zgomot.
  • Numără-ți oile în capul tău.

  avertismente

  • Ajutoarele pentru somn trebuie să fie prescrise de un medic.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci un somn nou-nascut toata noapteaCum sa faci un somn nou-nascut toata noaptea
  Cum să măriți timpul în care bebelușul doarmeCum să măriți timpul în care bebelușul doarme
  Cum să te trezeștiCum să te trezești
  Cum să stai treaz noapteaCum să stai treaz noaptea
  Cum să preveniți ca câinele să vă trezească noapteaCum să preveniți ca câinele să vă trezească noaptea
  Cum să-ți faci câinele să adoarmăCum să-ți faci câinele să adoarmă
  Cum să ajustați programul de somnCum să ajustați programul de somn
  Cum să ajustați programul de somnCum să ajustați programul de somn
  Cum să vă condiționați corpul să aibă nevoie de mai puțin somnCum să vă condiționați corpul să aibă nevoie de mai puțin somn
  Cum se trezește fără ceas deșteptătorCum se trezește fără ceas deșteptător
  » » Cum să dormi în timpul zilei

  © 2011—2020 ertare.com