Cum să lupți repede

Indiferent dacă doriți să învățați să luptați pentru a vă proteja pe tine însuți, acasă sau pur și simplu ca măsură de siguranță, practica este perfectă. Fiți pregătit mental și fizic prin provocarea de a vă învăța și de a vă îmbunătăți abilitățile de luptă prin tehnici de bază.

pași

Metoda 1
Faceți o încălzire adecvată

Imagine intitulată Fată rapidă pas 1
1
Practicați foarte mult Practica este perfectă în ceea ce faci, inclusiv lupta. Dacă nu sunteți dispuși să practicați multe, nu veți mai reveni mai repede. Scopul practicării este de a face mișcarea de atâtea ori că puteți să o faceți fără să gândiți și în mod automat. Deveniți un luptător pe autopilot, făcând exerciții pentru a înregistra mișcări în mintea ta.
 • Imaginea intitulată Lupta rapidă pas 2
  2
  Practicați o anumită întindere dinamică. Înălțimile dinamice diferă de cele statice. Funcția de întindere statică este să trageți și să țineți mușchii în poziție. Pe de altă parte, întinderea dinamică mișcă mușchii și îi încălzește, făcându-i să funcționeze. Când vă gândiți la întinderea dinamică, luați în considerare sarirea frânghiei, a face squats, lunges și salturi foarfece. Pentru brațe, faceți mișcări similare cu îmbrățișările și rotiți brațele. Dacă simțiți că corpul se mișcă, este probabil o întindere dinamică.
 • Comparați-vă mușchii cu benzi elastice. Când este rece sau mișcarea este restricționată, înseamnă că sunt foarte răniți. Când încălzi mușchii, permiteți organismului să se pregătească să se miște mult. Când vă simțiți muschii relaxați, ați terminat încălzirea.
 • Imagine intitulată Fight Fast Step 3
  3
  Fă-ți mintea să intre în joc. Imaginați-vă rezultatul ideal al luptei. Vizualizați modul în care doriți să câștigați și să vă imaginați fiecare mișcare în fiecare moment. Întreabă-te dacă îți vei lovi adversarul cu un pumn sau dacă vei pumni 30 de lovituri într-un minut. Dă-i drumul și ridică-ți adrenalina.
 • Este important să vă dezvoltați încrederea în voi înșivă. Dacă vă este frică să vă implicați într-o luptă, analizați-vă teama. Este adevărat că ai putea fi rănit și că adversarul tău te-ar putea lovi în nas. Totuși, gândiți-vă la ceea ce veți câștiga și va fi cel mai bun lucru care vi se întâmplă în timpul săptămânii. În timp ce vă pregătiți, înțelegeți că sunteți, de asemenea, bine pentru alte activități fizice.
 • Imagine cu denumirea Fight Fast Step 4
  4
  Pregătiți-vă pentru a practica. Nu te-ai prezenta pentru un interviu de angajare cu papuci si papuci, deci nu te lupta cand nu esti pregatit. Puneți pantaloni scurți de la sală și legați șireturile pantofilor de alergat care vă vor ajuta să ajungeți în mediul înconjurător. În acest fel, vă veți asigura, de asemenea, să efectuați mișcările adecvate în timp ce practicați.
 • Asigurați-vă că nu mâncați prea mult sau aveți un stomac gol înainte de a practica. Mâncați o gustare ușoară, sănătoasă, în avans, pentru a vă asigura că puteți trata exercițiile până când veți mânca o gustare după antrenament. În acest fel, nu veți simți somnolență ca atunci când mâncați hamburgerii și cartofii prajiti. De asemenea, nu uitați să rămâneți hidratat.
 • Metoda 2
  Lansați cele mai bune împunsătură

  Imagine intitulată Fight Fast Step 5
  1
  Practicați poziția împunsătură. Ar trebui să vă aplecați ușor cu genunchii îndoiți, cu coturile în față spre corp și cu pumnii de lângă fața dumneavoastră. Păstrați-vă brațul țintuit pentru a vă proteja maxilarul și pentru a vă menține picioarele luminoase. În funcție de mâna dvs. dominantă, păstrați partea laterală a corpului înclinată în spatele restului.
  • De exemplu, dacă aveți de gând să aruncați o mână dreaptă, partea stângă a corpului dvs. ar trebui să fie plasat ușor în stânga. Țineți partea dominantă ușor înclinată în spatele dvs.
  • Nu uitați, de asemenea, să vă mențineți poziția corectă a mâinii atunci când faceți poanson. Închideți degetele și țineți degetul mare din pumn. Dacă îndoiți degetul mare, degetele se pot rupe.
 • Imagine cu denumirea Fight Fast Step 6
  2
  Hit cu tot corpul. Dacă loviți doar cu mușchii brațului dvs., lovitura va fi slabă și goală. În schimb, utilizați forța și greutatea corpului pentru a vă aduce pumnul înainte într-o spirală. Când lansați a jab, întoarceți corpul și faceți un pas înainte în fața adversarului. În acest fel, veți folosi forța asupra celor mai puternici mușchi ai picioarelor pentru a împinge pumnul înainte.
 • După lansarea a jab, sari repede și înapoi sus păstrarea postura pentru a vă proteja de un contraatac.
 • Extindeți brațul complet când aruncați împunsătură. În acest fel, veți crea o mișcare puternică de atac.
 • Imaginea intitulată Fight Fast Step 7
  3
  Faceți o pauză. Nu practică lovirea fără oprire. În schimb, permiteți mușchilor să respire și să se relaxeze după perforare. Practicați-vă din nou când nu vă mai simțiți obosiți. Permiterea mușchilor să ia o pauză va permite fiecărui pumn pe care îl dai să fie cel mai bun. Dacă practici în acest fel, vă veți învăța corpul să dea cele mai bune și mai multe lovituri în loc de lovituri ineficiente și slabe.
 • La început, nu vă faceți griji cu privire la viteză. Este mai important să vă pumnii pe calea cea bună. Amintiți-vă că întotdeauna trebuie să vă pumnii în mod corespunzător. Nu vă va ajuta să vă loviți rapid dacă nu o faceți corect.


 • Metoda 3
  Dezvoltați mușchii rapizi

  Imagine cu denumirea Fight Fast Step 8
  1
  Faceți 10 seturi rapide de 10 până la 15 repetări ale șopârlelor extinse. Șopârlele extinse reprezintă doar 1/3 din șopârlele complete. În acest fel, veți exercita tricepsul și veți dezvolta memoria musculară pentru a da pumnii mai repede. Măriți viteza și puterea loviturilor prin efectuarea acestui exercițiu.
 • Imaginea intitulată Fight Fast Step 9
  2
  Cutie cu un adversar imaginar la mănuși cu viteză de 100%. Boxul cu un adversar imaginar în fața unei oglinzi vă permite să vă concentrați pe tehnică și viteză. Concentrați-vă pe tehnică și nu folosiți greutăți. Controlați timpul pentru a stabili cât timp puteți menține viteza maximă. Pe măsură ce dezvoltați puterea, puterea și o mai bună coordonare, puteți da mai multe lovituri în mai puțin timp.
 • Imaginea intitulă Fight Fast Step 10
  3
  Utilizați o pere sau o pară nebună. Această echipă de box vă permite să fiți mai repede. Nu numai că mărește viteza pumnalelor, dar vă permite să vă concentrați asupra preciziei, calendarului și coordonării. Când atingi o pere de box, ea se îndreaptă imediat spre tine, forțându-te să o lovești din nou. Această repetare întărește umerii și brațele, creând un timp de răspuns rapid.
 • Metoda 4
  Lansați cea mai bună lovitură din muay thai

  Imaginea intitulată
  1
  Perfectați-vă forma Ca și cu pumnalele, fără forma corectă, nu veți putea să aruncați o lovitură puternică. Luați în poziție pentru o lovitură muay thai plasând piciorul stâng în fața celuilalt și mâinile sus lângă fața similară cu o postură de împunsătură. În acest fel, șoldul se va deschide și vă va permite să aveți un leagăn puternic. Când sunteți gata să faceți mișcare, aplecați înainte plasând greutatea corpului pe degetele picioarelor din față și înclinându-vă parțial partea din spate. Practicarea mișcării vă va ajuta să vă simțiți confortabil cu el.
  • Când vă sprijiniți, așezând greutatea pe degetele picioarelor, mâna de ghidare vă va proteja fața. Între timp, mâna dominantă va începe să se miște în spatele corpului tău.
 • Imaginea intitulată Fight Fast Step 12
  2
  Arătați genunchiul spre obiectivul dvs. Când vă mutați la picioarele picioarelor și ridicați piciorul spre adversar, îndreptați-vă genunchiul dominant spre țintă. Gândește-te ca și cum ai ridica piciorul pentru a da impresia unei lovituri false.
 • În acest moment, devine clar cât de important este să plasați greutatea corpului pe degete și nu pe tocuri. Când țineți greutatea pe degetele de la picioare, permiteți-le restului corpului să continue să se întoarcă complet.
 • Imaginea intitulă Fight Fast Step 13
  3
  Continuați cu o lovitură completă. După ridicarea genunchiului, coborâți piciorul înapoi la pământ. Fără a pierde impuls, înclinați-vă înainte și plasați greutatea corpului pe degetele de la picioare. Apoi, întoarce-te și aruncă o lovitură spre adversar. Amintiți-vă că trebuie să vă loviți adversarul cu robinetul și nu cu piciorul. Aplicați o forță suficientă corpului pentru a face o întoarcere de 180 de grade.
 • Lovitură repede. Dacă faceți lovitură înceată, veți fi expuși și vulnerabili la atacul inamicului. Kick rapid pentru a utiliza muschii dvs. în mod continuu, arunca o lovitură puternică și să păstreze adversarul la gol.
 • La sfârșitul traseului de 180 de grade, ridicați genunchiul de ghidare de partea dvs. cu mâna de ghidare. În acest fel, veți proteja corpul oricărui jab sau kick-ul pe care îl primiți de la adversar.
 • Când este făcută corect, loviți-vă Muay Thai poate fi cea mai devastatoare mișcare de luptă. Continuați să practicați o cale sigură de a pune capăt luptei.
 • sfaturi

  • Nu fi un apelaj arogant. Chiar dacă adversarul tău arată slab și mic, se poate mișca rapid și eficient. Dacă rămâneți concentrat, veți împiedica inamicul să vă ia prin surprindere.
  • Pregătiți-vă pentru a primi un pumn. Este puțin probabil ca voi să interveniți într-o luptă fără să vă răniți sau să vă pierdeți. Prin deschiderea ideii, vă puteți adapta la durere cât mai repede posibil.
  • Studiați diferite arte marțiale, deoarece unele dintre ele s-ar putea adapta mai bine la coordonarea dvs.

  avertismente

  • În mod frecvent, luptele vă pot aduce în multe probleme. Luptați-vă numai dacă viața ta depinde de ea și nu folosește niciodată arme dacă nu este în apărare.
  • Nu vă luptați cu murdăria dacă viața dumneavoastră nu este în pericol sau adversarul dvs. ar putea face același lucru cu dumneavoastră.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înveți Muay ThaiCum să înveți Muay Thai
  Cum de a deveni un luptător mixt de arte marțiale din UFCCum de a deveni un luptător mixt de arte marțiale din UFC
  Cum sa cresti mai mult cu intinderiCum sa cresti mai mult cu intinderi
  Cum sa pumn cu vitezaCum sa pumn cu viteza
  Cum să te antrenezi pentru a te luptaCum să te antrenezi pentru a te lupta
  Cum se încălzeșteCum se încălzește
  Cum se face partea divizatăCum se face partea divizată
  Cum se face o întindere intensă laterală în yogaCum se face o întindere intensă laterală în yoga
  Cum sa faci replici repedeCum sa faci replici repede
  Cum de a face o "split" lateralăCum de a face o "split" laterală
  » » Cum să lupți repede

  © 2011—2020 ertare.com