Cum să lupți ca un ninja

Vrei să știi cum să te lupți ca un ninja? Urmați acești pași și în curând veți fi stăpânul umbrelor.

pași

1
Purtați haine de culoare albastru închis. Negrul este mai ușor de văzut în întuneric, dar nu și în costum de ninja, deoarece este clasificat ca un cult, iar poliția nu vede cultele ca fiind ceva bun. Achiziționați echipamente de antrenament, precum și o sabie ninja și o bokken, o sabie practică din lemn. Cumparati manusi fara degete.
 • 2
  Dacă sunteți o zi ninja, purtați haine care nu te fac să iesi în evidență, dar ești confortabil să te miști.
 • 3
  Obțineți o centură multi-scop, cizme și șosete tabi.
 • 4
  Fugiți în fiecare zi și faceți ca burta să dispară. Ridicați greutăți și exersați regulat, deoarece un ninja trebuie să poată să ruleze rapid și să sară aproape oriunde.
 • 5
  Trebuie să-ți cunoști armele, să te descoști. Sabia ninja este dreaptă, ceea ce îl face mai lent să-l desenezi.
 • 6


  Împingeți-vă picioarele și brațele astfel încât să aveți mai multă flexibilitate, timp în care puteți lovi partea superioară a cadrelor ușii, ceea ce este un truc foarte util împotriva persoanelor care nu se întreabă.
 • 7
  Începeți să vă perfecționați folosirea sabiei. Este conceput pentru a înjunghia și unghii rapid spre deosebire de sabia unui samurai care a fost proiectat să taie.
 • 8
  Trebuie să vă puteți deplasa fără să fiți detectat până la momentul potrivit. Probabil credeți că tot ce trebuie să faceți este să vă mișcați încet și să vă îmbrăcați în negru, aceasta este o greșeală deoarece ochii se bazează pe mișcare, adică vă vedeți un obiect și întrebați-vă "ce a fost asta?" reacții și de obicei știți ce este. Creierul dumneavoastră va acționa independent dacă ochii tăi sunt confuzi, adică noaptea dacă te uiți la un obiect în întuneric nu ai idee ce este, dar creierul tău îți spune că este o persoană (o fantomă etc.) Asta te sperie . Încercați să nu fiți auzită și să fiți în afara vederii. Rămâi în umbre și mișcați atunci când nimeni nu vă poate auzi sau vă vedea. Evitați ruperea ramurilor, deoarece acestea sunt capcane de sunet pe care cineva le-ar putea auzi până la 300 de metri dacă există suficientă tăcere. Bocancii tabi sunt ca papuci și poți rula foarte repede cu ei, și sunt din cauciuc, iar atunci când alergi acolo este un impact mic al sunetului. Înclinați puțin, astfel încât să puteți alerga mai repede cu brațele întinse în spate.
 • 9
  Căutați tipurile tipice. Găsiți postările. Dacă persoana mai mare este singură, va fi o țintă ușoară. Cea mai ușoară sarcină este să alergi cât de repede poți și să-l sperii cu personalul înainte să poată reacționa. Reacția medie a unui om este de aproximativ patru secunde. Acest lucru poate părea un pic mai lung, dar include identificarea, reacția dvs. și va încerca să vă gândiți la ce să faceți în continuare. Aduceți persoana îngenuncheată plângând, apoi reveniți pentru a pune în umbră pentru a prinde următoarea persoană, deoarece el ar putea fi conștient de absența partenerului său. Oamenii săraci ar putea fi înarmați, dar nu reprezintă o amenințare pentru un tip îmbrăcat complet în negru și înarmat pe dinți. Acest lucru îi va face să funcționeze chiar dacă sunteți un începător. După prima dvs. lovitură veți ști acum cum să acționați.
 • 10
  Alege-ți bătăliile. Cea mai mare amenințare este cineva antrenat în arta samurai, cum ar fi aikido sau kendo. Acestea sunt arte marțiale foarte grave, iar faptul că folosesc o sabie samurai înseamnă că au un mare avantaj față de tine. Dacă investești într-o sabie bună, poate ai o șansă. Rețineți acest lucru: viteza și natura sunt cei mai buni aliați ai ninjelor.
 • sfaturi

  • Fiind un ninja nu înseamnă că poți merge după bande și ucide la întâmplare, asta se face doar în auto-apărare. De asemenea, această artă marțială este foarte bună dacă sunteți un soldat, deoarece majoritatea forțelor armate își antrenează soldații într-o artă marțială, deci este bine să aveți ceva în plus. Încercați să vă faceți o reputație - nimeni nu va trece calea fără să se gândească de două ori înainte de a vă ataca.
  • Încercați să implicați mai mulți oameni - un grup de ninja poate fi o forță mare, deoarece sabia nu este singura armă folosită de ninja.
  • Trenul în mod constant, poate dura luni de zile pentru a perfecționa abilitățile de bază, dar merită antrenat de ani de zile.
  • Nu exagerați, nu treceți pe străzi cu sabia sări peste mașini etc., deoarece puteți fi arestați pentru mers pe jos de beție sau doar pentru a fi nebuni.

  avertismente

  • Dacă vă îndurați în timpul antrenamentului, părăsiți activitatea până când vă vindecați sau vă puteți răni și mai mult.
  • Evitați confruntările cu săbiile, dacă este posibil. Chiar dacă aveți o sabie mai bună, există o șansă de 50% pe care o pierdeți.
  • În schimb, utilizați shuriken (stele ninja) și grenade de fum.
  • Dacă te rănești, uită-te de adversar și scapă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci un dragon ninja în Dragon CityCum să faci un dragon ninja în Dragon City
  Cum se joacă Pockie NinjaCum se joacă Pockie Ninja
  Cum să joci Fruit Ninja în modul ArcadeCum să joci Fruit Ninja în modul Arcade
  Cum să fugi ca un ninjaCum să fugi ca un ninja
  Cum să atragă Leonardo de la țestoasele NinjaCum să atragă Leonardo de la țestoasele Ninja
  Cum de a desena un ninjaCum de a desena un ninja
  Cum sa faci bombe de fum ninjaCum sa faci bombe de fum ninja
  Cum se fac stelele ninja cu o foaie de hârtieCum se fac stelele ninja cu o foaie de hârtie
  Cum să faci un centru de divertisment pentru ninjaCum să faci un centru de divertisment pentru ninja
  Cum se face o stea ninja cu un dreptunghi de hârtieCum se face o stea ninja cu un dreptunghi de hârtie
  » » Cum să lupți ca un ninja

  © 2011—2020 ertare.com