Cum de a lovi mingea ca Cristiano Ronaldo

CR7 este unul dintre cele mai bune din istoria fotbalului. În plus față de jocul lor de echipă, abilitățile sale dribbling diabolice și strategii viclene în domeniu, una dintre abilitățile cele mai notorii Ronaldo este împușcat lui, pe care o numește chanfle fotografiere ("folha uscată" sau "knuckleball"). Învățând tehnica corectă, poți să-l împuști pe Ronaldo în propriul repertoriu. Consultați pasul 1 pentru mai multe informații.

pași

Metoda 1
Aruncări libere de aruncare

Cristiano Ronaldo este cunoscut pentru aruncările libere și pentru stilul brevetat de fotografiere cu chanfle le dă. Pentru a obține lovitură liberă Cristiano Ronaldo trebuie să învețe să pună mingea foarte puțin efect, forțând-o să renunțe brusc în timp ce filmați cu precizie și cu o viteză de super-taxat va fi dificil să se apere de adversar.

Imaginea intitulată Kick Like Cristiano Ronaldo Pasul 2
1
Poziționați mingea cu supapa orientată spre dvs. Când Ronaldo pornește o lovitură liberă, el întotdeauna aliniază mingea astfel încât supapa să intre în contact cu piciorul. Este greu de stabilit dacă acest contact are un efect real asupra traiectoriei mingii sau este doar superstiție, dar nu este nimic în neregulă cu încercarea.
 • Imaginea intitulată Kick Like Cristiano Ronaldo Pasul 3
  2
  Faceți pașii înapoi și în dreapta. Ronaldo are de obicei între 3 și 5 pași înapoi înainte de a lovi cu piciorul. Apoi stă cu brațele jos și cu picioarele bine depărtate, dincolo de lățimea umerilor. Pe măsură ce vă apropiați de minge, faceți niște pași distinctiv mici înainte de ao lovi. Făcând acești pași ajută la inducerea în eroare a portarului și a altor apărători, astfel încât aceștia nu știu exact când va veni licitația.
 • Imaginea intitulată Kick Like Cristiano Ronaldo Pasul 7
  3
  Plantați bine piciorul de sprijin și înclinați-vă înapoi. Poziționați celălalt picior lângă minge și înclinați-vă înapoi pentru a obține unghiul corect pentru a obține un arc ascendent cu mingea.
 • Aruncările sale libere tind să urce foarte repede, ca și cum ar exploda de pe picioare. Acest lucru vine de la înclinarea rapidă înapoi înainte de lovirea mingii. Efectuat corect mingea nu va intra în vigoare, dar face un arc de cerc a căzut în sus și în jos, apoi rapid, sau în zig-zag, în funcție de forța care a fost pus în licitație.
 • Imaginea cu titlul 590553 4
  4
  Lovi mingea în centru cu piciorul de tragere. Vrei să intri în contact cu mingea cu osul lung care merge de la degetul mare până la toc. Urmați supapa pe care ați pus-o cu fața spre dvs. la începutul loviturii libere.
 • Pentru a da împușcăturii fluierul caracteristic, va trebui să evitați să oferiți curbei sau efectului mingii. Încercați să-l lovi cât mai aproape de centrul exact cum puteți, fără a vă face să vă întoarceți deloc piciorul.
 • Imaginea cu titlul 590553 5
  5
  Remate. Cea mai importantă parte a loviturii este licitația. Remata arătând piciorul lovind oriunde vrei să mergi mingea, rotindu-l spre obiectivul dvs. și de ridicare a solului dumneavoastră picior de sprijin și luând-l. Luați-vă genunchiul prin lovitură în loc de lovitura mai tradițională, unde ajungeți în partea laterală.
 • Imaginați-vă că doriți ca genunchiul piciorului dvs. care lovește să atingă bărbia după ce a intrat în contact cu mingea. Efectuată corect, piciorul cu care ați lovit trebuie să atingă mai întâi podeaua. Acum, așezați-vă și urmăriți-vă împușcăturile cu chinfle în toată gloria sa imprevizibilă.
 • Metoda 2
  Centrarea și negocierea  Unul dintre marile lucruri despre jocul lui Ronaldo este acela că el își echipează echipa, căutând cele mai bune ocazii pentru ca el să înscrie. Aceasta implică centrele mari și loviturile de colț. În plus, puteți trece de-a lungul întregului câmp, jucând la stânga, la dreapta sau în centrul atacului. Jocul lui cu ambele picioare îl face unul dintre cei mai mari care au jucat acest sport.

  Imaginea intitulată Kick Like Cristiano Ronaldo Pasul 1
  1
  Luați mingea în zonă. Spre deosebire de Beckham, cunoscut pentru centrele sale lungi, grațioase de arc, cu o mare precizie și într-adevăr, Ronaldo sunt mai mult ca trece mici, în spatele partea din spate de baschet. El ia mingea adânc în teritoriul adversarului și apoi îl pune în aer, prin câmpul în căutarea unui partener pentru a bloca sau a trage.
  • Deși el joacă de obicei pe partea stângă a terenului, Ronaldo se schimbă de asemenea, în funcție de progresul jocului. În plus, va merge în centrul atacului pentru a primi o trecere.
 • Imaginea intitulată Kick Like Cristiano Ronaldo Pasul 6
  2
  Aruncați mingea spre un coechipier. Pentru a lansa un centru în stilul lui Ronaldo, a lua legătura cu piciorul tău priceput și pune piciorul tău de sprijin bine în spatele mingii. Asigurați-vă împușcat foarte scurt pentru a lua mingea cât mai mare posibil, oferindu-vă partenerul dvs. posibilitatea de a da din cap.
 • Imaginea intitulată Kick Like Cristiano Ronaldo Pasul 8
  3
  Lucrați în centrele dvs. cu ambele picioare. Unul dintre cele mai extraordinare lucruri despre Ronaldo este că el pare să fie la fel de bun cu ambele picioare. Centrele și focurile lor cu piciorul stâng sunt ca zig-zag și precise ca și cele cu piciorul drept. Lucrați cu piciorul pe care nu-l stăpâniți practicându-vă cu ambele picioare și aruncând arcul cu piciorul greșit de câte ori este posibil. Practicați fundamentele până când puteți obține puterea potrivită din ambele picioare, indiferent dacă se simte invers.
 • Imaginea intitulată Kick Like Cristiano Ronaldo Pasul 4
  4
  Controlați driblingul cu mișcări ale picioarelor. Munca lui Ronaldo îl face capabil să scoată centrele la timp, făcându-i jocul imprevizibil și interesant să se uite. Dacă doriți să puteți lua mingea atât de adânc în teritoriul rival, va trebui să reușiți să evitați apărătorii opuși și să-i scoateți din cutiile lor.
 • Practicați mișcările în picioare pentru a imita dribla mare a lui Ronaldo. În plus, încercați să faceți și să vă exersați mașina distinctivă care trece în spatele piciorului.
 • Imaginea intitulată 590553 10
  5
  Încearcă-l. Afacere față de un apărător. Lăsați un spațiu de 3 secunde între cele două. Rotiți mingea. Lovi cu piciorul repede. Du-te înapoi cu viteză mare cu același picior.
 • sfaturi

  • Practicați înainte de a încerca în fața antrenorului.
  • Practica este perfectă.
  • Faceți opriri în mijlocul fotografiilor.
  • Exercițiu și jog, care vă vor ajuta.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să apreciezi un joc de fotbal la televizorCum să apreciezi un joc de fotbal la televizor
  Cum să îndoiți mingea în fotbalCum să îndoiți mingea în fotbal
  Cum să îndoiți o minge de fotbalCum să îndoiți o minge de fotbal
  Cum se execută aruncări libere ca Roberto CarlosCum se execută aruncări libere ca Roberto Carlos
  Cum să înțelegeți semnalele unui arbitru de fotbalCum să înțelegeți semnalele unui arbitru de fotbal
  Cum de a face driblinguri ca Lionel MessiCum de a face driblinguri ca Lionel Messi
  Cum să faci tăierea lui Cristiano RonaldoCum să faci tăierea lui Cristiano Ronaldo
  Cum să faci bicicleta în picioare în fotbalCum să faci bicicleta în picioare în fotbal
  Cum să tăiem o minge de golf la distanța corectăCum să tăiem o minge de golf la distanța corectă
  Cum să faci o puntă în fotbalul americanCum să faci o puntă în fotbalul american
  » » Cum de a lovi mingea ca Cristiano Ronaldo

  © 2011—2020 ertare.com