Cum de a lovit pere de box (pere de nebun)

Indiferent de motivul pentru care doriți să faceți exercițiu, lovirea pereului de box este un exercițiu excelent pe care îl puteți adăuga la rutina exercițiilor fizice. Această pungă mică poate fi instrumentul de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți coordonarea mâinii ochilor, pentru a avea reflexe mai bune, pentru a crește rezistența și rezistența brațelor și pentru a efectua un exercițiu cardiovascular bun. Cu atât de multe beneficii, este ușor de văzut că lovirea parului nebun este un exercițiu popular. Cu toate acestea, poate fi un pic dificil să lovești perea la început, dar cu puțină răbdare și practică, poți să-ți impresionezi prietenii cu dungi bune.

pași

Imagine cu denumirea Punch a Speed ​​Bag Pasul 1
1
Reglați corect parul. Cea mai largă parte a părului trebuie să fie la înălțimea gurii sau maxilarului pentru a dezvolta o tehnică adecvată.
 • Imagine cu denumirea Punch a Speed ​​Bag Pasul 2
  2
  Așezați-l în poziția inițială. Așezați-vă în fața pereții cu picioarele separate (distanța de la umeri este bine). Trebuie să fiți destul de aproape de pere, astfel încât să nu trebuiască să vă mișcați picioarele pentru al lovi, dar suficient de departe pentru ca perele să nu vă lovească atunci când se întoarce.
 • Imagine cu denumirea Punch a Speed ​​Bag Pasul 3
  3
  Puneți pumnii mai mult sau mai puțin la înălțimea maxilarului și ridicați umerii astfel încât să fie paraleli cu podeaua. Brațele ar trebui să fie îndoite la un unghi de 90 de grade, iar brațele ar trebui să fie aproape paralele cu solul.
 • Imagine cu denumirea Punch a Speed ​​Bag Pasul 4
  4
  Executați lovitura circulară. Extindeți unul dintre pumnii dvs. și loviți ușor parul. Ar trebui să vă puteți lovi puțin orizontal sau în sus. Este bine să intri în contact cu partea exterioară a pumnului, mai precis cu prima articulație a degetului mic.
 • Imagine cu denumirea Punch a Speed ​​Bag Pas 5
  5
  Mutați pumnul într-un mod circular înapoi în poziția de plecare. Cercul trebuie să fie mic și suficient de lung pentru ca pumnul tău să fie pregătit pentru o lovitură nouă.
 • Imagine cu denumirea Punch a Speed ​​Bag Pasul 6
  6


  Numărați de câte ori se prăvălește parul pentru ao lovi din nou. Dacă aveți un număr impar, atunci puteți să-l dați din nou. După ce ați lovit pere, veți vedea prima sări de pe platformă. Apoi, ea se va întoarce și va sări din nou și apoi din nou pentru a treia oară. Pe măsură ce devii mai repede, nu veți putea vedea recuperările, dar le puteți auzi.
 • Imagine cu denumirea Punch a Speed ​​Bag Pasul 7
  7
  Apăsați din nou perele atunci când se îndepărtează de dvs. Puteți folosi aceeași mână sau cealaltă. Apăsați pe pere când atinge vârful și se întoarce la voi. Ar trebui să faceți legătura cu acesta în mod ideal atunci când este înclinată cu aproximativ 45 de grade față de platformă. Acest hit repornește secvența 1-2-3 și vă permite să continuați în același ritm ca de câte ori doriți.
 • Imagine cu denumirea Punch a Speed ​​Bag Pasul 8
  8
  Combinați o lovitură frontală cu o lovitură circulară. Acesta începe în aceeași poziție ca și mai sus, dar un pic liber, astfel încât umerii sunt relativ ușor înclinate la podea, dar ușor separat de trunchiul pentru a vă permite să facă o pară lovit frontal.Golpea cu degetele tale primul și să încerce să fie a treia săriți și așezați repede mâna în poziția de plecare. Aceasta este rutina cea mai de bază și poate fi repetat cu una sau ambele mâini.
 • Imagine cu denumirea Punch a Speed ​​Bag Pasul 9
  9
  Schimbați pumnul pe care îl folosiți la fiecare două până la trei cicluri. După o lovitură circulară, utilizați cealaltă mână pentru a face o lovire frontală.
 • Imagine cu denumirea Punch a Speed ​​Bag Pasul 10
  10
  Mutați picioarele și jucați-vă cu șoldurile. Când faceți combinații sau alternați între pumnii, trebuie să mutați corpul și nu doar brațele.
 • video

  sfaturi

  • După ce ați practicat și ați obținut ritmul caracteristic, puteți practica tehnici mai complicate, cum ar fi lovitura de cot.
  • Relaxați-vă. Este obișnuit să vă întindeți brațele sau să încercați să loviți perele cu toată puterea. În timp ce mișcările trebuie să fie clare, brațele trebuie să rămână relaxate.
  • Înălțimea perelor este foarte importantă. Dacă este prea mare sau prea scăzută, nu veți avea aceleași beneficii.
  • Este relativ ușor să porniți de la poziția standard. Odată ce câștigi experiență, poți schimba poziția de box sau unele arte marțiale.
  • Lăsarea mâinilor în timpul acestui exercițiu poate face foarte dificilă, încercați să vă țineți brațele și pumnii în locul potrivit încercând mereu să vă îmbunătățiți tehnica.
  • Controlul este mai important decât forța, mai ales dacă începeți. Loviți ușor parul pentru a avea mai mult control și, de asemenea, aveți posibilitatea să numărați recuperările. Dacă acest lucru este încă dificil, încercați să numărați 5 sau 7 recuperări, 5 fiind numărul favorit de începători.
  • Para se adaptează destul de bine la situații diferite și nu trebuie să stați să o dați într-un mod bun. Dacă vă aflați în scaune cu rotile, aceasta poate fi o modalitate bună de a vă exercita.

  avertismente

  • Aveți grijă să nu vă îndoiți prea mult, iar perele să vă lovească în nas.
  • De asemenea, aveți grijă să nu vă loviți prea mult din cauza pericolului de lovire a pumnului cu pumnul.
  • Utilizați de asemenea protecție pentru mâini și mănuși pentru a reduce daunele provocate de impact.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se face 1000 de push-up-uri ale pieptului (șopârle)Cum se face 1000 de push-up-uri ale pieptului (șopârle)
  Cum de a face contracțiile răpitorului în poziția 90 90 și înapoi înapoiCum de a face contracțiile răpitorului în poziția 90 90 și înapoi înapoi
  Cum sa faci exercitii cu benzi de rezistenta pentru a lucra absCum sa faci exercitii cu benzi de rezistenta pentru a lucra abs
  Cum sa faci exercitiul curbat lateral in pilates la nivel avansatCum sa faci exercitiul curbat lateral in pilates la nivel avansat
  Cum să faci exercițiul "o sută" în PilatesCum să faci exercițiul "o sută" în Pilates
  Cum să faci exercițiul de broascăCum să faci exercițiul de broască
  Cum se face exercițiul în întreaga lume cu o minge de exerciții fiziceCum se face exercițiul în întreaga lume cu o minge de exerciții fizice
  Cum sa faci prelungiri abdominale cu o minge de exercitii fiziceCum sa faci prelungiri abdominale cu o minge de exercitii fizice
  Cum sa faci lovitura cu un picior in pilatesCum sa faci lovitura cu un picior in pilates
  Cum se face lovitura de inot cu o minge de exercitiiCum se face lovitura de inot cu o minge de exercitii
  » » Cum de a lovit pere de box (pere de nebun)

  © 2011—2020 ertare.com