Cum să faceți skate pe gheață

Deși patinajul de gheață pare intimidant, cu echipamentul potrivit și puțină răbdare, puteți învăța să faceți skate. Selectați materialul corect pentru a vă asigura că sunteți în siguranță pe gheață. Aflați câteva mișcări de bază. Lucrează pe tehnica ta Dacă vă angajați să învățați să faceți skate pe gheață, luați cursuri.

pași

Partea 1
Selectați materialele potrivite

Imagine cu titlul Ice Skate Step 1
1
Purtați haine mai ușoare Când faceți patinaj pe gheață, purtați haine ușor de deplasat și nu deveniți grele când udați. Patinajul este un exercițiu, astfel încât corpul tău se va încălzi odată ce te miști, împiedicându-te să fii rece pe gheață. Alegeți o cămașă strâmtă cu tricouri sau costume.
 • Dacă aveți de gând să patina pe un patinoar în aer liber, purta o tinuta similara. Cu toate acestea, ar putea fi recomandabil să alegeți țesături ușor mai groase sau să adăugați straturi de îmbrăcăminte. De exemplu, purtați o talpă subțire sub un pulover strâns.
 • Imagine cu denumirea Ice Skate Step 2
  2
  Purtați un pulover strâns sau un strat subțire. De vreme ce nu vă mișcați atât de viguros în timpul mișcărilor începătorilor, optați pentru un sacou sau o haină ușoară. Acest lucru ar trebui să fie ușor de pus și de decolare, în cazul în care transpirați, și ar trebui să fie suficient de lumină și mobilă, astfel încât să nu se împiedice mișcările pe gheață.
 • De exemplu, un pulover strans este o alegere buna pentru un costum de patinaj.
 • Imagine cu denumirea Ice Skate Step 2
  3
  Găsiți patinele care te potrivesc bine. Patinele trebuie să fie confortabil confortabile și sunt disponibile în majoritatea dimensiunilor încălțămintei. Când începeți patinajul pentru prima dată, puteți închiria câteva. Acest lucru vă permite să explorați mărci și dimensiuni diferite pentru a descoperi perechea potrivită pentru dvs. Mergeți la un magazin de mărfuri sportive și obțineți o pereche strânsă.
 • Imagine cu inscripția Ice Skate Step 4
  4
  Puneți șosete sau chilot. Pentru a vă menține picioarele calde, utilizați chilot pentru patinaj sau șosete din microfibră. Este important ca picioarele să fie expuse la o umiditate cât mai mică posibil pentru a le menține calde. Utilizați o chilă sau o țesătură din microfibră atunci când faceți patinaj.
 • Nu folosiți niciodată șosete de bumbac. Aceste șosete nu absorb bine umiditatea și vă vor lăsa picioarele reci.
 • Imagine cu titlul Ice Skate Step 5
  5
  Purtați o cască Pentru siguranța dvs., purtați o cască. Acest lucru va împiedica rănirea capului dacă cad pe gheață.
 • Partea 2
  Învățați elementele de bază

  Imagine cu denumirea Ice Skate Step 8
  1
  Practicați căderile. Căderile fac parte din sport, astfel că va fi natural să se întâmple. Căderea cu tehnica potrivită vă va împiedica să vă răniți. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să-i practicați. Pentru a cădea corect, faceți următoarele atunci când simțiți că vă pierdeți soldul:
  • Dacă anticipați nevoia de cădere, îndoiți genunchii și îndoiți-vă într-o poziție abruptă.
  • Cădeți-vă de partea voastră, aplecați în față și puneți-vă mâinile în poală. De îndată ce cădeți, rotiți-vă pe mâini și pe genunchi.
  • La un moment dat, puneți-vă picioarele între mâini. Apoi, ridică-te cu atenție.
 • Imagine cu titlul Ice Skate Step 12
  2
  Învață să frânezi. Odată ce vă simțiți confortabil în patinarea patinoarului, făcând pași de opt metri, alunecând și făcând alunecări lungi, trebuie să știți cum să frânați. Așezați-vă împreună cu picioarele, separați-le când faceți skate și trageți un patinoar în lateral. Acest lucru va ridica ceva îngheț din gheață și va face ca corpul să se oprească. Mișcarea este similară schiului.
 • Imagine cu titlul Ice Skate Step 11


  3
  Efectuați câteva alunecări de teren. Glisarea este o modalitate de a merge pe gheață care vă va ajuta să vă alunecați. Luați 2 pași înainte și lăsați corpul să alunece puțin în direcția aceea. Fă-o până când te simți confortabil. Apoi, începeți să ridicați un picior când alunecați.
 • În patinajul de gheață, alternați între ridicarea unuia dintre picior și celălalt. Glisarea vă va ajuta să vă simțiți confortabil cu acest sentiment.
 • Imagine cu titlul Ice Skate Step 9
  4
  Încercați să faceți alunecări de teren lungi. Ele sunt egale cu alunecarea de bază, cu excepția faptului că extindeți mișcarea mai mult. După avansare, ridicați un picior în timp ce alunecați, apoi coborâți și ridicați celălalt. Aceasta este baza pentru patinajul de bază. Repetați procesul până vă simțiți confortabil.
 • Imagine cu titlul Ice Skate Step 10
  5
  Faceți pași în opt. După alunecare, se alătură tocurilor. Apoi glisați-vă picioarele și separați-le. După aceasta, îndreptați-le spre ele. Repetați această mișcare, lăsând o urmă în gheață care seamănă cu o clepsidră.
 • Pașii în opt vă ajută să finalizați mișcările generale ale patinajului, dar păstrați-vă picioarele pe gheață.
 • Continuați să faceți pași în opt până când vă simțiți complet confortabil cu mișcarea. De-a lungul timpului, puteți începe să ridicați patinele de gheață în modele alternante pe măsură ce faceți skate.
 • Partea 3
  Utilizați tehnica corectă

  Imagine cu titlul Ice Skate Step 11
  1
  Încălziți-vă mai întâi Trebuie să faceți o încălzire rapidă înainte de patinaj. Acest lucru vă va împiedica să vă îmbolnăviți pe gheață, deoarece corpul dumneavoastră nu poate fi folosit la răceală. La început, crampele pot fi mai frecvente din cauza vremii. Pur și simplu întindeți fiecare picior peste barierele de pe patinoarul de gheață pentru a vă încălzi înainte să faceți skate.
 • Imagine cu titlul Ice Skate Step 12
  2
  Nu te uita în jos. La început, ați putea fi tentați să vă uitați la picioare pentru a vă asigura că efectuați mișcările corecte. Acest lucru nu vă va ajuta într-adevăr să faceți patinaj mai bine și poate provoca accidente. Asigurați-vă că vă țineți capul înălțat, astfel încât să nu loviți pe nimeni pe gheață.
 • Imagine cu titlul Ice Skate Step 5
  3
  Înclinați înainte în timp ce faceți patinaj. Întotdeauna întoarceți-vă puțin înainte când faceți patinajul. Îndoiți genunchii și păstrați-vă greutatea înainte. Înclinarea spatelui vă poate face să cădeți pe spate pe gheață.
 • Imagine cu titlul Ice Skate Step 14
  4
  Practicați frecvent. Patinajul pe gheață este dificilă și durează ani de practică. Deși vă puteți simți copleșit la început, practicați de câteva ori pe săptămână. În timp, veți prinde truc de patinaj.
 • Este dificil să vă judecați propria tehnică, deoarece nu vă puteți observa. Încercați să găsiți lecții profesionale în zona dvs. în intervalul de prețuri. Puteți căuta online sau viziona pliante pe un patinoar local.
 • sfaturi

  • Doar să vă simțiți mai mult pe patine sau să faceți o plimbare liberă în timp ce discutați cu un prieten este o modalitate bună de a vă liniști anxietatea și de a vă face să vă simțiți mai confortabil pe patinele cu role.
  • Nu vă fie frică să cădeți, să vă înfruntați, veți cădea, dar nu ar trebui să vă lăsați să vă descurajeze.

  avertismente

  • Fiți conștienți de ceilalți patinatori de pe patinoarul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se manipulează gheața uscatăCum se manipulează gheața uscată
  Cum să purtați pulovere mariCum să purtați pulovere mari
  Cum sa faci cuburi de gheata aromateCum sa faci cuburi de gheata aromate
  Cum sa faci cuburi de gheata de cafeaCum sa faci cuburi de gheata de cafea
  Cum sa faci inghetata de vanilie de casaCum sa faci inghetata de vanilie de casa
  Cum se face gheața cu culoareaCum se face gheața cu culoarea
  Cum să faci ceai de gheață din frigiderCum să faci ceai de gheață din frigider
  Cum să faci o lovitură de martiniCum să faci o lovitură de martini
  Cum sa inveti sa patineziCum sa inveti sa patinezi
  Cum sa alegi o pereche buna de patine de gheataCum sa alegi o pereche buna de patine de gheata
  » » Cum să faceți skate pe gheață

  © 2011—2020 ertare.com