Cum să faceți skate online

Patinajele inline sunt distractive și versatile, cum ar fi patinajul pe gheață, dar pe beton. Este o modalitate minunată de a te exersa și de a te distra. Dacă doriți să aflați despre echipamentul și tehnicile de bază, puteți începe să explorați acest mare sport în aer liber.

pași

Partea 1
Ia echipamentul

Imaginea intitulată Inline Skate Step 1
1
Ia o pereche de patine pentru a te potrivi. În majoritatea magazinelor de articole sportive, ar trebui să puteți să vă potriviți dimensiunea pantofului cu o pereche adecvată de patine. Patinele inline ar trebui să rămână destul de strânse, menținând gleznele drepte fără a fi inconfortabil. Este important să evitați ca patinele să fie libere în orice mod.
 • Patinajurile inline sunt în diferite tipuri: patine multifuncționale, patine de viteză, patine de stradă și cascadorii, și patine specializate pentru antrenament încrucișat. Paturile multifunctionale de baza vor servi atunci cand incepeti. Încercați diferite perechi pentru a vedea care dintre ele se simte mai bine.
 • Stai pe patine. Călcâiele dvs. trebuie să se potrivească ferm și să nu alunece pe bocanciul de patinaj și ar trebui să puteți să răsuciți degetele de la picioare. Verificați dacă căptușeala interioară este groasă și că are o umplutură suplimentară în jurul degetelor pentru confort.
 • Imaginea intitulată Inline Skate Step 2
  2
  Cumpărați o cască adecvată. Niciodată patine inline fără a purta o cască pentru a vă ajuta să vă protejați capul de căderi. Adăugați o bandă reflectorizantă și, de asemenea, puteți alerta șoferii în prezența dvs. atunci când vizibilitatea este slabă. Luați o cască cu un marcaj de siguranță.
 • Casca trebuie să fie certificată de comisia relevantă pentru siguranța produsului pentru ca consumatorul să poată fi folosit în patinaj și trebuie să rămână strâns în cap. Luați o cască cu o curea reglabilă pe bărbie și reglați-o astfel încât casca să nu se miște de pe o parte în cealaltă pe cap.
 • Imaginea intitulată Inline Skate Step 3
  3
  Obțineți echipamente de securitate suplimentare. Este posibil să vedeți patinajul fără echipament de siguranță, dar este important să utilizați câteva echipamente de siguranță de bază atunci când începeți. Este ieftin și vă va ajuta să evitați leziunile costisitoare și grave. Trebuie să obțineți:
 • Mansete. Curelele de mână standard vor acoperi zona superioară a mâinii. Unii au de asemenea "placă de alunecare" care acoperă palma mâinii.
 • Tampoane pentru cot Acestea se potrivesc în jurul cotului și protejează această regiune fragilă de căderi.
 • Genunchiere. Asigurați-vă că se potrivesc în jurul genunchiului și că pot fi securizate rapid pentru a împiedica deplasarea acestora în timp ce înclină.
 • Imaginea intitulată Inline Skate Step 4
  4
  Purtați îmbrăcăminte de protecție adecvată atunci când faceți patine. Purtați mâneci lungi și îmbrăcăminte confortabilă atunci când faceți skate pentru a vă proteja de zgârieturi. Deoarece patina inline este un exercițiu, purtați haine care respiră bine, se mișcă ușor și nu sunt prea grele pentru a vă menține răcoroase.
 • Imaginea intitulată Inline Skate Step 5
  5
  Purtați întotdeauna echipament de protecție. Doar pentru că vă îmbunătățiți în patinaj nu înseamnă că sunteți invincibil. Pe termen lung, vă veți împiedica oricum cu un băț sau cu o pietriș. În orice caz, vei cădea. Echipamentul de protecție este important pentru a evita spargerea și alte probleme care apar din căderi pe suprafețe dure. Nu încercați să fiți nepoliticoși și faceți fără ea sau vă veți risca să vă răniți grav.
 • Partea 2
  start

  Imaginea intitulată Inline Skate Step 6
  1
  Căutați o zonă plată, uscată de beton pentru a practica patinajul. Parcelele goale de parcare, căile pietonale și alte zone verzi și concrete sunt foarte bune pentru practică. Asigurați-vă că patinajul este permis, astfel încât să nu deranjeze pe nimeni.
  • Căutați parcări neutilizate. Aruncați o privire la companii în timpul weekend-urilor pentru a găsi spații deschise mari care sunt perfecte pentru practică.
  • Căutați parcurile locale. Drumurile și zonele de joacă pot fi potrivite pentru patinaj inline. Asigurați-vă că nu este interzisă și că nu veți împiedica alți utilizatori ai parcului.
  • skate parcuri Speciale sunt comune în multe domenii, dar evitați să mergeți atunci când sunteți doar începutul. Acestea sunt foarte bune atunci când ești experimentat, dar ele pot fi puțin intimidante și accelerate când începi să începi.
 • Imaginea intitulată Inline Skate Step 7
  2
  Practicați-vă în picioare și mențineți echilibrul pe patine. Stați pe "poziție de pregătire" în apropierea unui perete sau altă suprafață de sprijin pentru exercitarea, cu picioarele de aproximativ 15 până la 25 cm (6 la 10 toli) și genunchii îndoiți și împins înainte în formă de V.
 • Înclinați-vă ușor la talie și extindeți brațele înainte în față pentru a menține echilibrul. Uită-te drept înainte. Practic, mențineți echilibrul în această poziție inițial pentru a obține o idee despre poziția și patinele.
 • Păstrați picioarele la distanță de umeri și genunchi ușor îndoite pentru a vă menține echilibrat și stabil.
 • Inițial, poate doriți să încercați să vă obișnuiți cu senzația de patine care merge pe iarbă. Apoi, reveniți pe o suprafață netedă și adoptați poziția de pregătire.
 • Imaginea intitulată Inline Skate Step 8


  3
  Faceți pași mici pentru a vă simți confortabil. Când începi să faci patinaj, te vei simți puțin ca și cum te plimbi cu o pereche de pantofi alunecoși. Învățați să vă mențineți greutatea pe patine este cea mai bună modalitate de a învăța. Luați pași mici înainte de a vă împinge prea tare și începeți să vă rulați, sau picioarele dvs. vor aluneca sub tine.
 • Atunci când practicați, încercați să mergeți puțin mai repede de fiecare dată pentru a vă stimula echilibrul cu mișcarea. Păstrați viteza moderată.
 • Veți găsi probabil că picioarele dvs. se deplasează mai departe în timp ce încercați să mențineți echilibrul. Rămâi în echilibru, lăsați-vă să mergeți și exersați-vă la picioare.
 • Imaginea intitulată Inline Skate Step 9
  4
  Impulsează-te când începi să te simți confortabil. Când mergeți cu un picior înainte, împingeți-vă cu celălalt și glisați înainte pe piciorul cu care ați pășit. Aduceți înainte piciorul cu care ați crescut după pas și schimbați greutatea dvs. spre ea. Apoi, implicați-vă cu celălalt picior. Continuați să alterați picioarele. Sunteți deja patinaj.
 • Aflați cum să mențineți echilibrul pe fiecare picior în timp ce treceți. Transferați greutatea de la piciorul din spate la piciorul din față în timp ce efectuați mișcarea de mișcare și împingere. Faceți acest lucru foarte încet pentru a începe până când începeți să vă simțiți normal.
 • Practicați patinajul pe un picior numai după un timp. Cu cât sunteți mai confortabil pe fiecare picior în mod independent, veți fi un patinator mai bun. Rolați prin glisare pe piciorul stâng și apoi pe piciorul drept și ridicați piciorul de pe podeaua cu care nu alunecați pentru a vă face mai confortabil.
 • Imaginea intitulată Inline Skate Step 10
  5
  Învățați să opriți utilizarea frânei. În timp ce unii începători doresc să se oprească în ceva, există o varietate de modalități de a vă opri odată ce începeți, care nu implică prăbușirea într-un zid. Vă veți simți mai confortabil în patinele dvs. dacă puteți învăța să vă opriți confortabil.
 • Cele mai multe patine inline sunt echipate cu frâne în spate. Pentru a opri, puneți un picior în fața celuilalt și ridicați vârful din față, în timp ce vă sprijiniți, pentru a ajuta frâna de toc să frecați de pământ pentru a încetini. Du-te încet la practică.
 • Când vă simțiți mai confortabil pe patine, puteți roti gleznele în interior sau exterior, pentru a forma un V sau de a plasa o patina perpendicular pe cealaltă pentru a forma un T. Aceasta este o tehnica care este frecvent utilizat cu patine, permițându-vă să utilizați roțile ca frâne care reduc viteza.
 • Partea 3
  Păstrați-vă în siguranță

  Imaginea intitulată Inline Skate Step 11
  1
  Învață să cade corect. Când cădeți, îndoiți genunchii, extindeți brațele, cădeți în față, astfel încât greutatea dvs. să cadă pe încheietura mâinii și să alunece să se oprească. Dacă o faceți în mod corect, ar trebui să cădeți chiar pe genunchi și pe ceilalți protectori și puteți să vă ridicați și să încercați din nou.
  • Pe termen lung, toți patinatorii cad. În general, acest lucru nu se întâmplă atunci când încep doar, ci când se simt mai puțin confortabil și devin arogant. Este important să folosiți întotdeauna protectori pentru a vă menține cât mai sigură posibil.
 • Imaginea intitulată Inline Skate Step 12
  2
  Du-te încet. Este important să faceți skate la o viteză moderată, chiar dacă vă simțiți mai mult și mai confortabil. Este distractiv să mergeți rapid, bineînțeles, dar este important să rămâneți conștienți de obstacolele care ar putea fi în calea dvs. de a vă menține cât mai sigure posibil.
 • Imaginea intitulată Inline Skate Step 13
  3
  Rămâi alertă. Este responsabilitatea ta ca un patinator să fii atent la ceilalți din jurul tău, nu invers. Arătați utilizatorilor căilor pietonale, parcurilor etc. că patinajul dvs. nu vă pune în pericol plăcerea. Lucrurile pe care trebuie să le aveți în vedere sunt:
 • Trebuie să fii mereu conștient de pietoni, cărucioare pentru copii, copii mici, oameni care nu ți-au văzut prezența, cicliști și orice schimbări bruște în jurul tău.
 • Imaginea intitulată Inline Skate Step 14
  4
  Continuați să practicați După ce te confortabil cu echilibru, diapozitive și se va opri, puteți începe de învățare elemente mai avansate de patinaj inline, cum ar fi și se transformă apoi gata pentru rampe, curse, face mănâncă și chiar concurează.
 • sfaturi

  • Luați apă cu dumneavoastră în cazul în care veți fi deshidratat. De asemenea, vă puteți curăța rănile suficient de bine pentru a vă întoarce acasă.
  • Dacă aveți de gând să cumpărați patine folosite, verificați mai întâi dacă acestea sunt în stare bună.
  • Practica pe betonul uscat. Ploaia poate face betonul foarte alunecos.
  • Când începeți, luați pe cineva împreună cu dvs. pentru a vă ajuta în caz de cădere.
  • După ce a luat măsuri pentru a afla cel mai bun mod de a patina pentru un incepator este de a forma un V clasping călcâiele. Apoi, începe să ia măsuri înainte, formând un V, și în curând observați că sunteți de fapt alunecarea. Nu pasi înalți sau largi și țineți genunchii îndoiți.
  • Ea poartă de apă atunci când vremea este caldă, și ia în considerare utilizarea de protecție solară, o pălărie și haine pe care le acoperă.
  • Căutați modificările disponibile pentru patine. Există diferite posibilități, cum ar fi schimbarea roților de mijloc etc.
  • Citiți garanția producătorului acoperă pentru a se asigura patinează pentru o perioadă considerabilă de timp.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Inline patine
  • Echipa de securitate
  • apă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena un elicopterCum de a desena un elicopter
  Cum sa faci un parc de skate pentru un skateboard de degeteCum sa faci un parc de skate pentru un skateboard de degete
  Cum sa inveti sa patineziCum sa inveti sa patinezi
  Cum să plasați echipament de hocheiCum să plasați echipament de hochei
  Cum să cumpărați patine de gheațăCum să cumpărați patine de gheață
  Cum să devii un patinator artisticCum să devii un patinator artistic
  Cum se face diferența între un patinator fals și un adevărat skateboarderCum se face diferența între un patinator fals și un adevărat skateboarder
  Cum sa alegi o pereche buna de patine de gheataCum sa alegi o pereche buna de patine de gheata
  Cum să frânați cu zăbrele liniareCum să frânați cu zăbrele liniare
  Cum sa faci patinaj (pentru incepatori)Cum sa faci patinaj (pentru incepatori)
  » » Cum să faceți skate online

  © 2011—2020 ertare.com