Cum să faceți patinajul

Patinaj pe role

Ar putea fi o activitate distractivă de agrement, un sport competitiv sau un mijloc de transport. Când înveți poziția corectă, pentru a glisa și a opri, vei patina de-a lungul pistei într-un timp scurt. Continuați să citiți pentru a afla aspectele fundamentale ale patinajului și aflați câteva sfaturi pentru a-ți lua aptitudinile într-o altă dimensiune.

pași

Partea 1
Aflați elementele de bază

1
Pune-ți echipamentul de patinaj. Singurul lucru de care ai nevoie este o pereche de patine care te potrivesc bine. Puteți cumpăra o pereche la un magazin de sport sau o puteți închiria la un patinoar. Dimensiunile sunt, de obicei, aceleași cu dimensiunile standard ale încălțămintei. În plus față de patine, vă recomandăm să obțineți următoarele produse:
 • O casca Pe măsură ce începeți, purtați o cască vă va ajuta să vă simțiți mai confortabil. Toți cade de câteva ori la început, deci casca vă va proteja de o rănire a capului.
 • Genunchii și ghearele pentru încheietura mâinii Este foarte probabil ca mâinile și genunchii să cadă la pământ de câteva ori în timp ce învățați să faceți patinajul. Dacă sunteți îngrijorat de răzuire un pic, proteja-te cu tampoane genunchi și agățate de încheietura mâinii.
 • 2
  Puneți-vă în poziția corectă. Puneți-vă picioarele la înălțimea umărului, îndoiți genunchii și leșinați puțin. Coborâți spatele și înclinați-vă puțin înainte ca să vă aflați într-o poziție confortabilă. Când faceți skate, balanța va fi cheia și această poziție vă va împiedica să cădeți.
 • Prima dată când te duci la pistă, vei simți că nu ai control asupra patinei, ai putea pierde echilibrul și cădea de câteva ori înainte să te simți confortabil în picioare. Este perfect normal, pur și simplu continuați să practicați această poziție până când o stăpâniți.
 • Este greu să te ridici perfect când ești pe patine. După ce ați stăpânit această poziție, practicați-vă corectarea din timp în timp a posturii prin mișcarea ușor a patinei pentru a vă ajuta să mențineți echilibrul. Uită-te la asta așa: dacă stați fără patine și cineva te-a împins puțin, ți-ai mișca picioarele pentru a-ți recâștiga echilibrul. Același principiu se aplică și atunci când se folosește patine, numai cel care vă dă faptul că "împinge" nu este o persoană, ci roțile și presiunea muschilor.
 • 3
  Merge ca o rață. Cu tocurile și vârfurile picioarelor în afară, începeți să mergeți înainte, mai întâi la piciorul drept, apoi la stânga, apoi la dreapta și așa mai departe. Continuați într-o poziție semi-ghemuită și păstrați-vă călcâiele direct sub corp, astfel încât să puteți echilibra mai ușor.
 • Practicați până când puteți "merge" confortabil cu patinele fără a vă pierde echilibrul. În primul rând, puteți cădea de câteva ori, doar ridicați-vă și amintiți-vă să vă țineți corpul centrat pe tocuri și să rămâneți în poziție semi-ghemuită.
 • Pe măsură ce deveniți mai încrezători, începeți să vă mișcați rapid și faceți pași mai lungi. Împingeți roțile mai greu, astfel încât să vă deplasați mai departe cu fiecare pas.
 • 4
  Aflați cum să glisați. Pentru a prelungi fiecare pas pe care îl luați, lăsați-l să se rotească pentru o clipă. Împingeți cu un picior și alunecați-l cu celălalt până când ritmul se termină, apoi faceți-l din nou, dar cu celălalt picior. În timp ce glisați pe un picior, păstrați celălalt, fără să atingeți solul, astfel încât să nu vă împiedice să alunecați.
 • Practicați întoarcerea spre dreapta și spre stânga în timp ce glisați. Când vă întoarceți la dreapta, aplecați corpul puțin în dreapta. Când vă întoarceți la stânga, aplecați corpul puțin în stânga și amintiți-vă întotdeauna să vă aflați în poziția semi-ghemuită.
 • Glisați mai repede. Mutați picioarele mai repede și obțineți un impuls apăsând roțile împingând înainte. Practicați-vă cu greutatea corpului dvs. pentru a vă ajuta să câștigați viteza prin înclinare atunci când faceți pași. Echilibrați-vă brațele și câștigați viteza, îndoind coatele și deplasându-le în față și în față ca și cum ați alerga.
 • 5
  Practica oprirea. Patinoanele trebuie să fie echipate cu o frână situată pe călcâiul patinei. Pentru a opri, glisați cu paralele în paralel. Rămâi în poziție semi-ghemuită și aplecați puțin înainte. Puneți patina dreaptă puțin mai spre stânga, ridicați vârful patinei din dreapta și apăsați puternic pe călcâi. Cu cât apăsați mai greu, cu atât veți opri mai repede.
 • Va fi important să vă opriți cu o mișcare în siguranță, nu apăsați frâna la sol cu ​​indecizie. Dacă nu exercitați forța necesară asupra frânei, vă puteți pierde echilibrul și cădea.
 • Dacă vă este dificil să exercitați presiunea necesară la început, încercați să folosiți mâinile pentru a vă apăsa genunchiul drept și pentru a vă ajuta să obțineți puterea de oprire.
 • Partea 2
  Testați manevrele speciale

  1
  Învățați să faceți skate înapoi. Când un patinează înainte, unul este condus prin plasarea picioarelor într-o formă "V" și exercitând o presiune asupra tocurilor. Apoi, pentru a schița înapoi, va trebui să plasați picioarele într-o formă "V" inversată, să aveți capetele împreună și să separați tocurile. Rămâi în poziția semi-ghemuită și apăsați pe degetul drept în timp ce celălalt picior este ridicat, apoi coborâți piciorul stâng și apăsați pe vârful piciorului stâng cât piciorul drept este ridicat.
  • După cum nu puteți vedea în spatele dvs. și sunteți nevoiți să vă întoarceți să vedeți din când în când, poate fi mai dificil să mențineți echilibrul în timp ce faceți skate înapoi. Începeți încet și calculați cum să întoarceți corpul pentru a vă întoarce fără a cădea. Evitați înclinarea înapoi, deoarece din acest motiv mulți oameni cad.
  • Este nevoie de practică, dar cu timpul poți să alunecați înapoi. Extindeți pașii pe care îi luați cu patinele și faceți o excursie cu unul înainte de a coborî pe celălalt. Mențineți apăsarea vârfului și faceți un "V" inversat cu picioarele.
 • 2


  Faceți vârful de călcâi. În acest truc, va trebui să aliniați patinele și patina pe călcâiul unui picior și vârful celuilalt. Glisați de câteva ori pentru a obține un impuls, apoi ridicați degetele mai greu pentru a schița, astfel încât să puteți patina doar pe călcâi, în timp ce celălalt picior se trage în spate. Ridicați călcâiul patinei care se strecoară, astfel încât numai patinele pe călcâiul unei patine și vârful altui.
 • 3
  Faceți o cruce. Mai întâi, glisați pentru a câștiga impuls. Când sunteți gata să vă întoarceți, faceți-o prin punerea unui patinat în fața celuilalt și folosindu-l pentru a merge în altă direcție. De exemplu, dacă vă întoarceți la stânga, puneți patina dreaptă în fața patinei stângi, întoarceți-vă corpul spre stânga și împingeți cu patina dreaptă în direcția stângă. Întoarceți-vă umerii în direcția în care doriți să mergeți și înclinați-vă la acea virajă, pentru a vă menține echilibrul. Asigurați-vă că genunchii sunt ușor îndoiți, pentru a vă stabili mai mult.
 • 4
  Încercați să sari. Împingeți-vă de câteva ori, apoi puneți patinele împreună, rață și săriți pe o distanță scurtă. Pe măsură ce câștigi încredere, practică sărind din când în când tot mai sus. Puteți încerca, de asemenea, să faceți un pas cu pas, un mod elaborat de schimbare a direcției.
 • Partea 3
  Perfectează-ți abilitățile

  1
  Practicați-vă pe un patinoar. Cea mai bună modalitate de a vă îmbunătăți patinajul va fi să practici frecvent. Căutați una din aceste indicii în zona dvs. și mergeți cel puțin o dată pe săptămână, pentru a vă îmbunătăți abilitățile de fiecare dată. Practicați alunecarea, în picioare, alunecând înapoi și cu cea mai mare viteză posibilă. Păstrați practicarea până când vă simțiți confortabil în mișcare și oprire în timp ce echilibrați constant.
 • 2
  Participați la o echipă sau la o ligă. Este distractiv să lupți singur, dar dacă vrei o provocare, ia în considerare aderarea la o ligă. Derby-ul cu rotile a devenit un sport foarte popular și majoritatea orașelor au o ligă în care vă puteți înregistra. Dacă nu există unul în orașul dvs., puteți aduna câțiva prieteni și creați propria ligă.
 • Roller hockey este un alt stil popular de patinaj, care este, de asemenea, orientat spre ligile. Pentru acest sport va trebui să aveți o pereche de patine inline.
 • Patinaj agresiv, Ca și skateboarding-ul, acesta constă dintr-o serie de trucuri îndrăznețe. Asigurați-vă că aveți echipamentul de protecție dacă doriți să-l încercați.
 • 3
  Cumpărați patinele menite să vă îmbunătățiți performanța. Există multe tipuri de patine pentru vânzare și pe măsură ce vă îmbunătățiți nivelul, trebuie să investiți într-o pereche de patine în funcție de nevoile dvs. specifice și să vă ajute să ajungeți la nivelul dorit. Luați în considerare opțiunile de mai jos:
 • Patină interioară. Dacă doriți să faceți skate în interiorul unei piste speciale, puteți cumpăra propria pereche, astfel încât să nu fie nevoie să le închiriați de fiecare dată când mergeți.
 • Patinele exterioare. Acestea au roți concepute pentru a fi durabile și pentru a rezista la condiții mai grele. Puteți să le folosiți pentru a schița pe asfalt și alte materiale rutiere.
 • Viteza de patinaj. Acestea sunt concepute pentru a merge mai repede decât patinele obișnuite, deci luați-le în considerare dacă vă place să zburați pe patinoar sau pe stradă. Puteți să cumpărați patinele de viteză online, ale căror roți sunt în linie dreaptă sau cele tradiționale, ale căror roți sunt distribuite în grupuri de câte două.
 • sfaturi

  • Asigurați-vă că vă legați șireturile strânse, altfel ar putea să se descurce și vă puteți pierde echilibrul dacă vă pasc pe ele.
  • Asigurați-vă că patinele se potrivesc bine. Dacă utilizați o dimensiune greșită, veți avea probleme la păstrarea soldului.
  • Dacă te duci la un patinoar, folosește barele situate pe laturi pentru a te sprijini, dacă ai nevoie de el.
  • Încercați să mergeți la pistă la un moment bun și o zi. Practica cel puțin o dată pe săptămână vă va ajuta să vă îmbunătățiți.

  avertismente

  • Dacă vă faceți nervi sau tremurați, șansele dvs. de cădere vor crește.

  Lucruri de care ai nevoie

  • patine
  • Casca (opțional)
  • Suport pentru genunchi (opțional)
  • Mânere (opțional)
  • Un loc bun pentru skate (calea de acces a casei, podele din lemn etc.)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena o cască de fotbalCum de a desena o cască de fotbal
  Cum sa faci o casca samurai in origamiCum sa faci o casca samurai in origami
  Cum sa inveti sa patineziCum sa inveti sa patinezi
  Cum să plasați echipament de hocheiCum să plasați echipament de hochei
  Cum să cumpărați patine de gheațăCum să cumpărați patine de gheață
  Cum să devii un patinator artisticCum să devii un patinator artistic
  Cum sa alegi o pereche buna de patine de gheataCum sa alegi o pereche buna de patine de gheata
  Cum sa alegi un skateboard bunCum sa alegi un skateboard bun
  Cum să evitați rănile atunci când conduci un patinoarCum să evitați rănile atunci când conduci un patinoar
  Cum să frânați cu zăbrele liniareCum să frânați cu zăbrele liniare
  » » Cum să faceți patinajul

  © 2011—2020 ertare.com