Cum să executați o lovitură de pedeapsă (fotbal)

[Într-o] penalizare perfectă lovi cu piciorul mingea în sus sau în jos este din lovitură, arătând exact portar dreapta sau la stânga cu o viteză cuprinsă între 90 și 104 de kilometri pe oră (56 și 64 de mile pe oră).Lovirea unei lovituri de departajare este unul dintre momentele cele mai intense și cele mai presante într-un joc de fotbal. Este atât un joc mental, cât și o realizare fizică, și există multe elemente importante care trebuie înțelese și luate în considerare la lovirea loviturilor de pedeapsă. În primul rând, ea servește fi prea încrezător în sine, dar știu punctele tale forte și tactica ta în avans în al doilea rând, nu servește atât de joacă psihologie inversa ca portarul poate anticipa, probabil, intențiile și în cele din urmă, este important să nu dezvăluie jocul cu ochii sau cu mișcarea corpului.

Cu toate acestea, este mai ușor să spuneți toate acestea decât să faceți acest lucru, astfel încât pașii care urmează vizează să vă ajute să fiți un kicker de pedeapsă eficient, astfel încât să puteți câștiga jocul pentru echipa dvs.

pași

Imaginea intitulă Efectuați o lovitură de pedeapsă în Fotbal (Fotbal) Pasul 1
1
Înțelege ce este lovitura de pedeapsă. În timp ce o lovitură de pedeapsă și o lovitură de pedeapsă marca sunt similare, ele sunt de fapt două lucruri diferite și să urmeze propriile lor reguli, ca parte a jocului (în nici un fel, memento al prezentului articol se aplică ambelor tipuri de marcarea unui gol, deoarece strategiile și tacticile sugerate pot fi aplicate în ambele cazuri).
 • În timpul jocului are loc o lovitură de pedeapsă. Punctul de urmărire penală este executat în conformitate cu Legea nr. Este un fel de lovitură liberă, care a fost făcută la 11 de metri (12 yarzi) din poarta si poate fi doar portarul apărarea între kicker și lovitura gol.
 • Loviturile de lovituri apar la sfârșitul unui meci în timpul unui turneu. Nu sunt considerați lovituri de pedeapsă, ci o metodă pentru a determina ce echipă va trece la următoarea etapă a turneului. Apare doar la sfârșitul unui meci care se termină cu o remiză. Deși procedura este similară cu lovitura de pedeapsă, penalty-out nu respectă Legea 14 lovitură de pedeapsă, dar sunt definite în secțiunile suplimentare ale reglementărilor. Shots de la punctul de penalizare sunt cunoscute sub numele de penal.
 • Imaginea intitulă Luați o lovitură de pedeapsă în Fotbal (Fotbal) Pasul 2
  2
  Practici de concentrare și tehnici de calm în cadrul pregătirii dvs. obișnuite. Chiar înainte de a fi în situația de a executa o lovitură de pedeapsă, o parte din formarea dvs. ar trebui să fie de a învăța tehnici pentru a păstra calmul sub presiune.
 • Învață să rămâi concentrat.
 • Practicați calmul sub presiune, fără să vă gândiți la lucruri care ar putea eșua. Practica conștientizării zilnic vă va ajuta să rămâneți atent și atent la moment, fără a fi instabili sau emoțional deranjați.
 • Practicați vizualizarea rezultatelor pozitive.
 • Imaginea intitulă Luați o lovitură de pedeapsă în Fotbal (Fotbal) Pasul 3
  3
  Cunoaște-ți punctele forte în lovitura de pedeapsă. Înainte de a fi în poziția de a lovi cu piciorul o lovitură de pedeapsă, este important să fi instruit mult pentru asta. Aflați în prealabil care sunt cele mai bune strategii pentru a lovi cu piciorul și a le practica. Dacă vă simțiți deprimat, cel mai bine este să ne întoarcem la ceea ce știi, și dacă ai practicat deja lovituri de pedeapsa in antrenamentele, atunci când se confruntă cu o situație reală te simți ca ceva natural.
 • Imaginea intitulă Luați o lovitură de pedeapsă în Fotbal (Fotbal) Pasul 4
  4
  Înțelegeți cum este posibil ca portarul să vă vizualizeze tactica. Portarienii învață să citească mișcările kicker-ului, deoarece reprezintă o parte esențială a reușitei sau eșecului de a evita golurile. Ca parte a acestui ...
 • Portarul deja cunoaște stilul tău de joc și va ști cum să lovească loviturile de pedeapsă pentru că te-a văzut în jocurile anterioare. Chiar și așa, portarul trebuie să-ți citească mișcările în momentul înaintea împușcăturii. Aceasta înseamnă că trebuie să fii atent cu locul în care îți așezi ochii și picioarele, deoarece portarul va urmări foarte atent toate semnalele.
 • Dacă portarul vine să vorbească înainte de împușcare, nu dezvălui nimic. Rețineți că portarul încearcă să vă distragă atenția.
 • Evitați să vă uitați la portar atunci când vrea să vă distragă atenția. Este o tactică deliberată care are scopul de a vă supăra, cum ar fi dans dansator dansat de Bruce Grobbelaar in Cupa Europeana din 1984.
 • Nu vă deranjați să încercați să induceți în eroare portarul privindu-vă în direcția opusă unde intenționați să loviți mingea. Un portar bun știe acest truc, și dacă aceasta este singura dvs. strategie, nu veți reuși.
 • Trebuie să înțelegeți că portarul se uită la unghiurile picioarelor dvs., pentru a căuta indicii care dezvăluie intenția împușcatului. CHIR Jones spune mingea unghiul de abordare arată direcția de împușcat-o în cazul în care dreptaciul vine la un unghi ascuțit, împușcat va veni la dreapta portarului (kicker din stânga), în timp ce o cursă dreaptă înseamnă că Jucătorul de la Dexterous o va lovi în dreapta.
 • Imaginea intitulă Luați o lovitură de pedeapsă în fotbal (Fotbal) Pasul 5
  5
  Poziționați-vă și definiți tactica în timp ce arbitrul plasează mingea pentru fotografiere. Cel mai important este să executați lovitura de pedeapsă într-un mod care să corespundă abilităților dvs. și să echilibrați acest lucru cu puțină cunoaștere stiinta sportiva. Luați în considerare cât de repede poți care dintre următoarele metode vor funcționa cel mai bine pentru tine în acest moment al jocului:
 • Trage cu viteza. Ați cercetat viteza pentru a da lovituri de pedeapsă, se pare că executați rapid o lovitură cu mare forță vă permite să profitați de elementul de surpriză. Dacă vă puteți pregăti repede și puteți lovi cu piciorul o lovitură rapidă în mai puțin de 3 secunde după ce fluiera fluiera, tactica ar putea reusi.
 • Întârziere împușcat. Pe de altă parte, dacă preferați să faceți portarul nervos, puteți pune timp pe partea dumneavoastră. O întârziere de peste 13 secunde poate perturba portarul.
 • Așteptați până când portarul se mișcă. Cu toate acestea, trebuie să fii gata să reacționezi repede odată ce portarul sa mutat sau ai pierdut elementul de surpriză.
 • Abordați mingea ca și cum ați fi fost nedecis. Este a feint pentru a confunda portarul, făcând un pas greșit atunci când alerga spre minge. Trebuie să fii foarte atent când faci asta, deoarece nu ar trebui să arate ca o amenințare când termini cursa sau vei fi mustrat.
 • Imaginea intitulă Luați o lovitură de pedeapsă în Fotbal (Fotbal) Pasul 6


  6
  Concentrează-te pe vizualizarea unde vrei mingea să se termine, fără a-ți folosi ochii. Așa cum sa explicat mai sus, portarul urmărește ochii, și mai nervos sunteți, cu atât mai probabil scrutez portarul si in plasa in loc de minge. Pentru a evita acest lucru, urmați aceste sfaturi:
 • Alegeți locul în care doriți să direcționați mingea înainte de a se apropia de minge.
 • Evitați să vă uitați la portar. Dacă este mai ușor pentru tine, pretindeți că portarul nu este prezent.
 • Rămâi concentrat asupra mingii. Ține-ți ochii pe minge în orice moment și rămâi concentrat. Dacă pierdeți concentrarea, riscați să vă pierdeți liniștea.
 • Imaginea intitulă Luați o lovitură de pedeapsă în fotbal (Fotbal) Pasul 7
  7
  Lovit mingea după ce arbitrul a indicat cu fluierul său. Decideți mai întâi dacă doriți să faceți lovituri cu precizie sau putere (acest lucru vă va determina stilul să lovească) și apoi loviți după cum se recomandă mai jos:
 • Acuratețea - dacă doriți acuratețea înainte de alimentare, atunci este recomandat să faceți lovitura cu interiorul piciorului.
  Imaginea intitulă Luați o lovitură de pedeapsă în fotbal (Fotbal) Pasul 7Bullet1
 • Putere - Uneori, puterea poate fi suficientă pentru a trece mingea de lângă portar: un kicker puternic, care poate lovi cu piciorul o viteză de 140 km / h (80 mph) poate ajunge mingea la obiectivul de a 500 de milisecunde, în timp ce pentru a trece de la centrul golului la unul dintre posturi durează 600 de milisecunde. Pentru a realiza această lovitură, lovit puternic cu totem (partea de șireturi).
  Imaginea intitulă Luați o lovitură de pedeapsă în fotbal (Fotbal) Pasul 7Bullet2
 • Luați o scurtă durată, de doar patru sau șase pași (sa constatat că este cea mai bună abordare). Boots puternic și în jos pasă, și are drept scop de aproximativ 7,5 cm (3 inci) Arata: Chris Jones spune un proiect puternic și sub o linie de accident vascular cerebral scurt este imposibil de oprit.
  Imaginea intitulă Luați o lovitură de pedeapsă în fotbal (Fotbal) Pasul 7Bullet3
 • Imaginea intitulă Luați o lovitură de pedeapsă în fotbal (Fotbal) Pasul 8
  8
  Rămâi alertă Nu dezactivați după lovirea mingii. Pregătește-te pentru o revenire dacă portarul oprește împușcat, sau dacă mingea lovește postul sau bara. Ia-ți timp
 • sfaturi

  • Nu simțiți că lovitura trebuie să decoleze de pe podea - poate fi eficient să tragi mingea la nivelul solului, departe de portar. De asemenea, pregătiți-vă pentru o sărire.
  • Mențineți întotdeauna concentrarea și calmul.
  • Încercați să înclinați un pic înainte - acest lucru va ajuta la menținerea mingii pe podea. Păstrați corpul pe minge.
  • Dacă joci cu un portar care întotdeauna sare întotdeauna, poți da o lovitură dreaptă în mijloc și te uiți la drum.
  • Atunci când lovi cu piciorul mingea, priviți la plasă și alegeți un loc bun de țintire.
  • Nu vă îndoiți de locul în care vă căutați, deoarece portarul o va realiza și va profita de el.
  • Deși este adevărat că aproape toată lumea se așteaptă să înscrie o lovitură de pedeapsă, deoarece este cel mai bun avantaj puteți avea de a face, nu fac această așteptare presiune mai mare la cap, dar nimeni nu te poate ști ce simt acele secunde prețioase înainte de a da lovitura criminală, eliminați astfel criticile din mintea voastră.
  • Încercați să loviți mingea de pe supapă, pentru a obține un pic de traiectorie.

  avertismente

  • Nu vă aplecați prea mult înapoi sau nu luați mingea la ultimul rând al stadionului.
  • Imaginile criminale sunt, mai presus de toate, un exercițiu mental. Încearcă să te gândești că ești singur când lovesti.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Minge de fotbal
  • Scopul cu plasă
  • Un gardian (opțional dacă practicați)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se înscrie dintr-o lovitură liberă directăCum se înscrie dintr-o lovitură liberă directă
  Cum să înscrieți golurile într-un meci de fotbalCum să înscrieți golurile într-un meci de fotbal
  Cum să oprești o pedeapsăCum să oprești o pedeapsă
  Cum să îndoiți o minge de fotbalCum să îndoiți o minge de fotbal
  Cum să domine mingeaCum să domine mingea
  Cum se execută aruncări libere ca Roberto CarlosCum se execută aruncări libere ca Roberto Carlos
  Cum să înțelegeți semnalele unui arbitru de fotbalCum să înțelegeți semnalele unui arbitru de fotbal
  Cum să înțelegeți poziția avansată sau în afara jocului în fotbalCum să înțelegeți poziția avansată sau în afara jocului în fotbal
  Cum să înțelegeți semnalele unui arbitru de fotbal asistentCum să înțelegeți semnalele unui arbitru de fotbal asistent
  Cum să faci o echipă de fotbalCum să faci o echipă de fotbal
  » » Cum să executați o lovitură de pedeapsă (fotbal)

  © 2011—2020 ertare.com