Cum să loviți o minge de fotbal care vizează jucători de tineret

De câte ori am auzit strigătele de la părinți și antrenori: "lovi cu toc, nu cu vârful piciorului"? Suna ușor, dar trebuie să înțelegeți că aceasta înseamnă schimbarea evoluției copilului. Din acest motiv, mulți oameni se luptă cu această sarcină care pare a fi simplă. Acest articol indică modul de realizare a acestuia cu succes.

pași

Imaginea intitulată Lovitura unei mingi de fotbal pentru jucătorii de fotbal pentru tineri Pasul 1
1
Înțelegeți că afectează o gamă largă de vârste. Mulți oameni cred că aceasta este o problemă care afectează jucători în categoria de vârstă de 5 până la 9 ani, când este frecvent observată la jucători între 13 și 16 ani. Unul dintre beneficiile cercetării în timpul realizării filmului Blast the ball este că a lucrat cu jucători de toate nivelurile și din întreaga lume. Constatările, care nu ne-au surprinzător, vă pot surprinde. Există jucători avansați de fotbal care nu pot executa corect diferitele tipuri de lovituri. Dacă o pot face, deseori nu o pot face cu ambele picioare. Înțelegerea formei exacte și corecte este esențială pentru dezvoltarea jucătorilor avansați. Primul pas este să "vindeci" lovitura cu vârful.
 • Imaginea intitulată Lovitura unei mingi de fotbal pentru jucătorii de fotbal pentru tineri Pasul 2
  2
  Ia timp pentru a identifica motivele care stau la baza. Este destul de ușor de înțeles dacă luați timp pentru a studia progresul, cauza și "vindecarea". Fiecare fază a loviturii de fotbal a fost studiată timp de 18 luni la copii de șase ani până la jucători profesioniști. Odată ce a fost capturat "evoluție" pe video și viteza a fost încetinită, era destul de evident de ce jucătorii au dat lovitura cu vârful și pașii spre "vindeca" sau să modifice mișcarea respectivă.
 • În primul rând trebuie să înțelegeți cum încep jucătorii să lovească o minge. Jucătorii minori nu intră "lovind modul". Ei pur și simplu alerga în spatele mingii și atunci când ei cred că sunt aproape sau atunci când piciorul lor face contact cu mingea, ei împing piciorul lor pentru a face împușcat. Ei încearcă să forțeze piciorul înainte ca să miște mingea. În această etapă nu există premeditare pentru a efectua lovitura. Aceasta se numește stadiul "coliziune". Lovirea mingii este o idee de ultim moment care este combinată în timp ce jucătorul rulează.
 • Pe măsură ce jucătorii se maturizează, ei învață că dacă lovi cu piciorul mingea mai mult, va ajunge la o distanță mai mare. Acest lucru pare grozav, dar începe un obicei dificil de modificat. Unii lovesc așa de tare încât să cadă la pământ după aruncarea mingii.
 • Imaginea intitulată Kick a Ball Soccer pentru jucătorii de fotbal pentru tineri Pasul 3
  3
  Identificați un alt motiv pentru a lovi cu piciorul. Este poziția naturală a piciorului. Cand alergam sau mergeam pe pozitia schimbarilor piciorului. La sfârșitul pasului, vârful piciorului este îndreptat în jos pentru că mingea a fost lovită de zona piciorului unde sunt degetele. Pe măsură ce piciorul se mișcă înainte în timp ce merge sau se mișcă, degetul natural se întoarce la poziția care arată înainte.
 • Imaginea intitulată Lovitura unei mingi de fotbal pentru jucătorii de fotbal pentru tineri Pasul 4
  4
  Faceți pe cineva să meargă pe jos. Concentrați-vă pe poziția picioarelor dvs. la capătul sau la spate al pasului și apoi urmăriți-i în timp ce avansează. Vârful piciorului începe să se rotească în mod natural înainte și în sus. Cere-i să meargă sau să iasă cu vârfurile picioarelor îndreptate cât mai mult timp posibil. Rezultatul este un copil sau un adult care ia măsuri ca un cal al rasei Clydesdale. Problema este că aceasta este o poziție nenaturală. E același lucru când îi cerem să se lovească cu toc.
 • Imaginea intitulată Lovitura unei mingi de fotbal pentru jucătorii de fotbal pentru tineri Pasul 5
  5
  Încearcă să faci un mic test. Rețineți că doar adulții o pot face. Lovitura cu vârful piciorului. Da, se lovește prost. Lăsați piciorul să se învârtă în mod natural, ca și cum ați merge sau ați jogging. Piciorul tău rămâne foarte aproape de pământ. acum, "fără a schimba nimic", îndreptați vârful piciorului spre pământ și răsuciți piciorul din nou. Dacă ați făcut-o corect, trebuie să blestemați - vă apucați de picior deoarece ați lovit punctul de pe teren când ați făcut-o și ați întins mușchii superioare ale piciorului. Nu-ți face griji, nu vei umfla prea mult și vei bloca timp de 4 zile, dar dacă ne cerem copiilor noștri să facă asta, de ce să nu încercăm mai întâi asta? Deci, cum începem să facem această mișcare "nenatural"? Videoclipul și programul de cercetare Ball Blast au fost create deoarece este dificil de explicat în scris. În acest articol se va face cel mai bun efort.
 • Imaginea intitulată Lovitura unei mingi de fotbal pentru jucătorii de fotbal pentru tineri Pasul 6
  6
  Aveți răbdare Această mișcare sau schimbări nenaturale au nevoie de timp. Cu practica, vei face bine. Apoi vine timpul jocului și copilul se va întoarce la mișcarea care se naște instinctiv. În timp, noua lovitură va deveni instinctivă sau va fi înregistrată în memoria musculară a copilului.
 • Imaginea intitulată Lovitura unei mingi de fotbal pentru jucătorii de fotbal pentru tineri Pasul 7


  7
  Începeți prin a face copilul să se apropie de minge. Majoritatea jucătorilor tineri plasează talpa piciorului în spatele și departe de minge. Acest lucru determină faptul că în a "balanța ascendentă" lovi cu piciorul și lovi cu piciorul mingea în mod natural. Efectuarea acestora pe o parte sau ușor în fața mingii forțează mingea să fie înapoi înapoi în cercul de echilibru.
 • Imaginea intitulată Lovitura unei mingi de fotbal pentru jucătorii de fotbal pentru tineri Pasul 8
  8
  Practicați ridicarea piciorului. În Blast mingea este o secțiune completă dedicată "sări în fotbal". Este un salt ușor sau un pas înainte de a da lovitura mingii de fotbal. La fel ca în orice sport, cum ar fi baseball, golf, tenis etc., atunci când mergeți înainte să loviți mingea, trebuie să ridicați mai întâi sau să faceți o întoarcere înapoi. Întregul picior va reveni cu forță și veți observa că înălțimea sau turnul este atât de mare încât piciorul aproape atinge partea din spate a jucătorului. Acum, în loc de a "împinge" jucătorul trebuie să se pregătească pentru a efectua lovitura.
 • Imaginea intitulată Lovitura unei mingi de fotbal pentru jucătorii de fotbal pentru tineri Pasul 9
  9
  Scurtați picioarele cu care faceți clic. Nu cu intervenția chirurgicală, ci cu menținerea poziției "V" a piciorului până la întoarcere. Când piciorul face întoarcerea înapoi și începe să se deplaseze înainte, are o poziție solidă în "V". Jucătorii trebuie să mențină această poziție în "V" până la lovitură. Așezați-vă împreună cu picioarele împreună - ridicați ușor partea șoldului piciorului cu care veți lovi mingea și apoi ardeți ușor genunchiul. Trebuie să faceți ambele - veți observa că dacă păstrați această poziție puteți îndrepta vârful piciorului și puteți întoarce piciorul înapoi și înainte. Piciorul nu va atinge pământul. În schimb, poziția în "V" Se va schimba prin lovitură și nu va dispărea niciodată complet (nu există blocare dreaptă a piciorului).
 • Imaginea intitulată Lovitura unei mingi de fotbal pentru jucătorii de fotbal pentru tineri Pasul 10
  10
  Începeți cu o abordare unghiulară. Diferite stiluri de lovituri corecte sunt predate. Unul dintre ele este lovitura dreaptă care nu are un focar unghiular sau o întoarcere înfășurată. Cu lovitura dreapta, mingea este lovita cu canelura. Cu toate acestea, lovitura unghiulara are un focus pe baza unghiului, iar piciorul se va roti usor prin si in jurul frontului. Acest arc va permite de asemenea ca vârful piciorului să fie îndreptat spre exterior, cerând "scurta" mai puțin piciorul și astfel sunt mai puțin probabil să vă lovească degetele. Atunci când lucrează cu jucători de tineret, lovitura unghiulară este predată mai întâi.
 • Imaginea intitulată Lovitura unei mingi de fotbal pentru jucătorii de fotbal pentru tineri Pasul 11
  11
  Cunoașteți părțile piciorului. Când se execută lovitura unghiulară, mingea este lovită cu creasta (primul metatarsal). Cu cuvintele simple, acesta este osul situat sub articulatia primului picior si este cel mai mare os al piciorului. Când glezna este imobilizată, aceasta creează o cantitate mare de forță de impact.
 • Imaginea intitulată Lovitura unei mingi de fotbal pentru jucătorii de fotbal pentru tineri Pasul 12
  12
  Învățați să loviți mingea chiar spre stânga, din centru (pentru jucători dreptaci). Aceasta se aplică lovitului unghiular deoarece jucătorul se apropie de un unghi. Lovirea mingii în centru va provoca un impact "lovit rebound" și va crea o mulțime de transformări laterale.
 • sfaturi

  • Unul dintre cele mai importante puncte de lucru cu jucătorii de tineret este să-i înceapă încet. Toți un copil vrea să facă este să lovească mingea greu. Este foarte greu să-i forțezi să lovească încet și încet. Se recomandă începerea acestui exercițiu făcându-l împotriva peretelui. Dacă plasați jucătorii la 2 metri de perete, ei se vor teme de minge și de lovituri. Acest lucru îi va forța să lovească mai ușor. De asemenea, dacă lovesc prea mult, trebuie să plece să ridice mingea. nu începeți acest exercițiu la 16,5 m (18 de metri) de la un gol de fotbal. I instinctul lor irezistibil de a lovi cu piciorul puternic în plasa îi va forța să se concentreze asupra puterii.
  • Planificați ca durata acestui proces să dureze între 6 și 12 luni, în funcție de vârsta jucătorului. Dați-i să practice mișcările de mai multe ori pe săptămână. Cu timpul va deveni ceva instinctiv, mai degrabă decât nenatural. Fiți răbdători și continuați să practici.

  avertismente

  • Începe întotdeauna procesul de lovire a mingii ÎNALT. Este foarte ușor să suferiți o entorsă în partea superioară a piciorului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să atragă jucători de fotbalCum să atragă jucători de fotbal
  Cum de a desena un fotbalCum de a desena un fotbal
  Cum de a alege serverul perfect în World of Warcraft folosind "Realm Pop"Cum de a alege serverul perfect în World of Warcraft folosind "Realm Pop"
  Cum se joacă Scrabble SlamCum se joacă Scrabble Slam
  Cum să joci "văd, văd"Cum să joci "văd, văd"
  Cum se joacă cu o lanternăCum se joacă cu o lanternă
  Cum să joci patru pătrateCum să joci patru pătrate
  Cum să joci război (joc de cărți)Cum să joci război (joc de cărți)
  Cum să devii antrenor profesionist de fotbal (fotbal)Cum să devii antrenor profesionist de fotbal (fotbal)
  Cum să faci o pălărie de curcubeu sau taco de fotbalCum să faci o pălărie de curcubeu sau taco de fotbal
  » » Cum să loviți o minge de fotbal care vizează jucători de tineret

  © 2011—2020 ertare.com