Cum să te distrezi în timpul jogging-ului

Credeți că "jogging-ul" este obositor, greu și o sarcină complet obositoare și obositoare? Urmați următoarele sfaturi pentru a vă face mai ușor, mai interesant și mai distractiv să faceți jogging sau să faceți jogging.

pași

Imagine cu titlul Enjoy Jogging Step 1
1
Consultați medicul înainte de a începe un exercițiu. El sau ea va determina dacă sunteți în formă bună pentru jogging, pentru cât timp și cât de mult exercițiu ar trebui să faceți.
 • Imagine cu titlul Enjoy Jogging Step 2
  2
  Gândiți-vă la alte lucruri. În timp ce alergi, nu te gândi la alergare. Este foarte probabil să vă epuizați cu ușurință dacă vă gândiți la ceea ce faceți - în special, dacă vă gândiți când vă puteți opri sau cât timp este nevoie pentru a termina funcționarea.
 • Imagine cu titlul Enjoy Jogging Step 3
  3
  Pune niște muzică. În prezent, mulți oameni din această generație sunt conectați la iPod-uri în timp ce se antrenează, și asta e minunat! Unul dintre cele mai populare playere muzicale pentru ritmul actual al vieții este iPod Shuffle (aleatoriu). Ascultarea melodiilor în timpul exercițiilor va face timpul să zboare! De asemenea, puteți sorta melodiile din lista de redare, astfel încât melodia dvs. preferată să fie la final, astfel încât veți continua antrenamentul până la sfârșitul anului pentru a obține premiul pentru a asculta melodia preferată.
 • Imagine intitulată Bucurați-vă de Jogging Step 4


  4
  Fugi calm! Nu începe să alergi prea repede sau te vei obosi foarte curând. Păstrați-vă ritmul propriu într-un ritm ferm și confortabil, care este ușor mai puternic decât în ​​mod obișnuit, și când sunteți pe punctul de a termina, eliberați turbo-ul în picioare! De asemenea, dacă simțiți nevoia de odihnă, faceți-o!
 • Imagine intitulată Enjoy Jogging Step 5
  5
  Evitați exagerarea și deveniți un super alergător și alerga timp de 3 ore sau ceva ireal. Încercați să vă stabiliți obiectivele în funcție de timpul pe care îl efectuați în fiecare zi. Prima dată: alerga timp de 10 minute, a doua oară: 20 de minute, a treia oară: 30 și așa mai departe. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă petreceți toată ziua, deoarece vă puteți simți plictisit și epuizat.
 • 6
  Purtați pantofii potriviți! Ar trebui să utilizați pantofi de alergat care vă plac și care sunt confortabili pentru exerciții fizice. De asemenea, există unele pantofi care au un senzor care funcționează în sincronizare cu iPod-ul dvs. și care vă informează despre progresul dvs. pe măsură ce alergați.
 • avertismente

  • Fiți conștienți de trafic atunci când alergați de-a lungul drumului. Reduceți volumul căștilor, astfel încât să puteți auzi traficul apropiat și alte pericole.
  • Epuizare, probleme medicale. Discutați cu medicul înainte de a începe un program în desfășurare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pantofi de alergare bune.
  • Haine confortabile
  • Un music player (opțional).
  • Sticlă de apă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să dezactivați un iPod nanoCum să dezactivați un iPod nano
  Cum se încarcă un iPod ShuffleCum se încarcă un iPod Shuffle
  Cum se descarcă muzică gratuită pe iPodCum se descarcă muzică gratuită pe iPod
  Cómo encender un iPodCómo encender un iPod
  Cum se evită izolarea iPod-uluiCum se evită izolarea iPod-ului
  Cum de a extrage muzică de pe iPod cu iTunesCum de a extrage muzică de pe iPod cu iTunes
  Cum se face repetarea cântecului iPod-uluiCum se face repetarea cântecului iPod-ului
  Cum se face iPod-ul mai repedeCum se face iPod-ul mai repede
  Cum să vă copiați iPod-ul pe două PC-uri diferiteCum să vă copiați iPod-ul pe două PC-uri diferite
  Cum să importați muzică de pe un iPodCum să importați muzică de pe un iPod
  » » Cum să te distrezi în timpul jogging-ului

  © 2011—2020 ertare.com