Cum să organizezi o petrecere Super Bowl

Super Bowl (Super Bowl) este jucat în fiecare an, oferindu-vă posibilitatea de a vă aduna familia și prietenii care iubesc fotbalul la o petrecere, unde puteți viziona jocul pe ecranul dvs. mare, în timp ce vă bucurați de sandvișuri și băuturi delicioase. În realitate, oaspeții dvs. nu trebuie nici măcar să fie fanii fotbalului sau sportului pentru a prinde spiritul Super Bowl, deoarece este pur și simplu o mare scuză pentru a vă întâlni și a vă distra. Iată câteva sugestii pentru o petrecere Super Bowl la domiciliu.

pași

Imaginea intitulată Arunca o petrecere Super Bowl Pasul 1
1
Invită familia și prietenii, chiar și colegii tăi. Cu cât mai mulți oameni, cu atât mai mult, atâta timp cât toată lumea poate vedea televizorul în mod clar și dispune de băi suficiente. Există multe modalități ușoare de a le invita. O modalitate este trimiterea unei fotografii în mesaj în bloc. Indiferent de modul în care îi invitați, asigurați-vă că detaliile și direcția petrecerii sunt ușor de citit. Calculați cât de mulți oameni vor ajunge în jurul televizorului și dacă subiectul scaunelor poate fi o problemă, adresați-vă prietenilor și vecinilor dacă pot împrumuta scaune, mai ales dacă sunt invitați la petrecere. De asemenea, puteți plasa televizoare mai mici în locuri unde nu puteți vedea bine ecranul mare, asigurându-vă că oaspeții dvs. pot avea întotdeauna o privire asupra jocului, indiferent unde se află.
 • Faceți un buget pentru petrecerea dvs. Dacă credeți că finanțarea partidului este prea mare, includeți în invitație o comandă pentru oaspeții dvs. pentru a confirma participarea și a aduce alimente și băuturi pentru a le împărtăși. Când apelați sau scrieți pentru a vă confirma prezența, aveți ocazia să le cereți un aperitiv, o băutură sau un desert specific, evitând astfel posibilitatea de a repeta un anumit fel de mâncare.
 • Image title Arunca un Super Bowl Partidul Pasul 2
  2
  Curatati si ordonati casa. Asigurați-vă că casa este în stare bună atunci când sosesc oaspeții dvs. Primirea oaspeților dvs. într-un pigsty, cu haine aruncate pe podele sau cutii goale nu este o modalitate foarte bună de a începe o petrecere. Faceți întreaga familie să participe pentru a ușura sarcina. Dacă casa ta este o mizerie, curăță cel puțin camera TV, bucătărie și băi. Închideți ușa celorlalte camere. Nu așteptați în ultimul moment!
 • Dacă locuiți într-o zonă în care este ninsoare, asigurați-vă că există suficient spațiu în intrare pentru a lăsa cizme, jachete și alte accesorii pentru frig.
 • Dacă este necesar, curățați gheața și zăpada la intrarea în casă. Dacă oaspeții tăi se strecoară, nu se vor simți bine.
 • Imagine cu titlul Arunca o petrecere Super Bowl Pasul 3
  3
  Pregătiți casa. Scoateți și comandați mesele de care aveți nevoie, aranjați scaunele și pregătiți grătarul. Acoperiți mesele cu fețe de masă (alegeți cele care sunt ușor de spălat) și puneți sacii de gunoi lângă mese, într-un loc vizibil. Când vă pregătiți locul în care vor merge mâncarea și băutura, gândiți-vă unde se vor opri oamenii pentru a evita blocarea vizionării televiziunii.
 • Decora. Așezați decorațiunile sau numele și culorile echipamentului. Dacă jucați echipa din orașul dvs. sau echipa preferată, profitați la maximum și decorați intrarea în casa dvs., căsuța poștală și chiar luați în considerare purtarea culorilor echipei dvs.
 • Dacă oaspeții dvs. vor încuraja echipe diferite, stabiliți o linie imaginară (sau ar putea fi distractiv să "desenați" una cu bandă) în centrul camerei. Decorează fiecare parte cu culorile echipamentului.
 • Dacă unii dintre oaspeții dvs. nu sunt fani ai fotbalului, este o idee bună să vă pregătiți un loc liniștit într-un alt loc în casă unde să se întâlnească și să vorbească, să se odihnească sau să vadă altceva preferat. Acest loc poate fi practic pentru copiii mici și pentru cei care au grijă de ei.
 • Imagine cu titlul Arunca o petrecere Super Bowl Step 4
  4
  Cumpărați alimente și băuturi. Dacă doriți, puteți cere oaspeților dvs. să vă susțină fie cu bani, fie să aduceți mâncare în casă. Alimentele pot fi jetoane și picături, picnic tipic sau obiecte de grătar, cum ar fi hamburgerii și câinii calzi, sau puteți comanda mâncare în avans, cum ar fi pizza sau sandwich-uri mari.
 • Dacă este posibil, pregătiți alimente cu tema fotbalului american.
 • Pregătește sandvișuri proaspăt coapte sau deserturi de casă cu decorațiuni americane de fotbal.
 • Băuturile includ sucuri și sucuri pentru copii și cei care nu beau și diverse tipuri de bere pentru adulți. Aproape întotdeauna magazine oferte de oferte pentru Super Bowl, cum ar fi 2x1 promoții sau reduceri mari, să profite de ele!
 • Nu uitați să luați în considerare nevoile sau preferințele dietetice speciale (de exemplu, tratamente fără zahăr pentru diabetici și opțiuni fără carne pentru vegetarieni).
 • Image title Arunca o petrecere Super Bowl Pas 5
  5


  Organizați distribuția produselor alimentare. Un sfat: nu vă faceți griji atât de mult despre asta. Acesta este un grup de prieteni și colegi, iar ideea este că toată lumea se simte confortabilă și servește ceea ce dorește, atunci când dorește și se bucură de informalitatea evenimentului. Nu vă faceți griji despre ce pungă de jetoane deschideți mai întâi, deschideți-le pe toate și puneți câte puțin din fiecare pungă în fiecare castron. Numărul de boluri va depinde de câte oaspeți vin la petrecere. Așezați băuturile în răcitoare sau recipiente din plastic și le umpleți cu gheață. Asigurați-vă că există locații pentru a pune mâncarea caldă atunci când iese, și puneți farfurii, tacâmuri, șervețele, sosuri și pansamente într-un loc confortabil, astfel încât toată lumea să poată servi.
 • Dacă puteți pregăti mâncarea în prealabil și o puteți pregăti, chiar și mai bine, astfel încât nimeni nu va fi forțat să fie în bucătărie tot timpul în timpul petrecerii.
 • Image title Arunca o Super Bowl Party Step 6
  6
  Asigurați-vă că oaspeții dvs. se simt ca acasă când ajung. Discutați despre joc în timp ce vizionați pre-spectacolul. Plasați pariurile pentru a vedea cine crede care echipă va câștiga. Adăugați pariuri alternative, cum ar fi diferența de puncte și numărul de curți pe care va rula MVP (cel mai valoros jucător). Oferiți-vă opinia și discutați despre modul în care a fost întregul sezon în general.
 • Dacă doriți, serviți băuturile la început, dar asigurați-vă că oaspeții dvs. știu unde sunt băuturile și că pot fi serviți mai mult atunci când doresc în timpul jocului. O gazdă bună ar trebui să verifice adesea băuturile și să le completeze atunci când este necesar.
 • Înainte de începerea jocului, trebuie să scrie toată lumea pe o piesă pe care ei o vor câștiga și scorul final. Răsplătește-i pe cel care se apropie cel mai mult de rezultatul cu un dar stupid, ca o piñata mare în formă de fotbal.
 • Dacă doriți să faceți un joc de băutură, stabiliți împreună frazele sau mișcările specifice care le vor face să bea ceva. Dacă doriți mai multe idei, citiți cum să creați jocuri de băut pentru petreceri.
 • Image title Arunca un Super Bowl Party Pasul 7
  7
  Profitați de jumătate de timp ca odihnă să mănânci. Reclamele Super Bowl sunt renumite pentru a fi cel mai bun și cel mai bine plătit TV (se spune că numai 10 milioane de persoane activează televizorul numai pentru reclame), așa că doriți ca oaspeții să poată servi mesele, să ia mâncărurile și să se întoarcă pe site-urile lor. Pentru cei care nu sunt interesați de reclame, profitați de jumătate de timp pentru a discuta progresul jocului și alte subiecte. Dacă sunt prezenți copii, întrebați-i ce gândesc despre joc până acum sau explicați ceva ce nu au înțeles.
 • Desemnați în timp cine va fi managerul care va părăsi încăperea pentru a încălzi sandvișurile sau pentru a pregăti grătarul sau pentru orice altceva pe care decideți să îl serviți ca mâncare. Pentru a fi corect, puteți face schimburi între cei aleși, cu excepția cazului în care bucătarul nu va deranjează lipsa unei părți a jocului.
 • Asigurați-vă că mașina de spălat vase este goală la începutul jocului. Puteți să o completați rapid la sfârșitul jumătății de timp și, astfel, să ușurați curățenia finală a petrecerii. De asemenea, puteți folosi obiecte de unică folosință (ochelari, plăci) și va trebui să vă ocupați de mai puțin haos.
 • Imagine cu titlul Arunca o petrecere Super Bowl Pasul 8
  8
  Recrutați oameni pentru a vă ajuta să curățați sau să ordonați după meci. Întreabă-mă dacă cineva vrea să ia o parte din mâncarea rămasă. Când toată lumea dispare, curăță-ți ușor casa și relaxează-te.
 • sfaturi

  • Uita de argintărie și argintărie! Trucul este de a folosi plăci de hârtie și tacâmuri și cupe din plastic, care, pe lângă faptul că sunt de unică folosință, sunt foarte ieftine. Utilizați tacâmuri regulate, cum ar fi pensete, doar pentru a servi mâncarea.
  • Luați în considerare pregătirea sau cumpărarea unui tort cu decorațiuni Super Bowl.
  • Dacă aveți un grătar sau un grătar, ajutați-vă reciproc sau pregătiți mâncarea înainte de a începe jocul. Dacă cineva nu-i deranjează să fie în fața unui grătar în abur în loc de televizor, toată lumea ar trebui să ajute într-un fel.
  • Asigurați-vă că controlați răcitoarele care conțin alcool în timp ce copiii sunt în jur.
  • Puteți să vă simplificați viața achiziționând pachetul "Super Bowl Party in a Box" care include plăci, șervețele, ochelari și un bol de gustare în formă de minge.

  avertismente

  • Controlați cantitatea de băuturi alcoolice ale oaspeților dvs., dacă vor conduce mai târziu. Oferiți-le să luați acasă cei care au băut prea mult sau să apelați la un taxi. Ei își pot lua mașina a doua zi.
  • Avertizați oaspeților dvs. că pe pante ar putea fi oameni care se întorc din baruri și propriile lor petreceri Super Bowl, deci luați măsuri de precauție suplimentare.
  • Nu folosiți un grătar în interiorul casei, dacă nu este electric. Dacă este rece afară, apelați la sobă un grătar electric sau o sobă.
  • Canadienii care urmăresc Super Bowl nu pot să se bucure de reclamele mari la jumătatea timpului, dar în schimb, în ​​funcție de canalul pe care îl urmăresc, vor vedea reclame locale.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Televizoare cu ecran mare și, probabil, altele mai mici.
  • snacking
  • băuturi
  • scaune
  • Mese și fețe de masă
  • Grill (opțional)
  • Bilet de pariuri (opțional)
  • Jocuri (opțional)
  • Un loc liniștit, unde cei care nu-și plac sporturile pot scăpa.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se obține Mario în Super Mario 64 DSCum se obține Mario în Super Mario 64 DS
  Cum de a debloca Mr. Game și urmăriți în Super Smash Bros. MeleeCum de a debloca Mr. Game și urmăriți în Super Smash Bros. Melee
  Cum de a debloca Toon Link în Super Smash Bros. BrawlCum de a debloca Toon Link în Super Smash Bros. Brawl
  Cum de a debloca Rosalina în Super Mario World 3DCum de a debloca Rosalina în Super Mario World 3D
  Cómo desbloquear a Jigglypuff en Super Smash Bros BrawlCómo desbloquear a Jigglypuff en Super Smash Bros Brawl
  Cum de a debloca lumea 4 în Super Mario Bros pentru DSCum de a debloca lumea 4 în Super Mario Bros pentru DS
  Cum să găsești Yoshi în Super Mario 64Cum să găsești Yoshi în Super Mario 64
  Cómo guardar en New Super Mario Bros DSCómo guardar en New Super Mario Bros DS
  Cómo hacer un Final Smash en Super Smash Bros. BrawlCómo hacer un Final Smash en Super Smash Bros. Brawl
  Cum de a face o chuza în Grand Theft Auto IVCum de a face o chuza în Grand Theft Auto IV
  » » Cum să organizezi o petrecere Super Bowl

  © 2011—2020 ertare.com