Cum să organizați un turneu cu palete online

Economisiți timp când gestionați înregistrarea turneului dvs. și nu mai utilizați foi de calcul greoaie pentru a genera clasificările. Vă învățăm cum să gestionați un turneu online. După ce urmați pași simpli, veți avea un spațiu web cu toate informațiile despre turneu (participanți, știri, calendare, clasificări, statistici etc.)

pași

Gestion_torneos.jpg" class ="imagine lightbox">
1
Începeți prin accesarea portalului de gestionare a turneelor xporty.com. Faceți clic pe butonul "Organizați turneul", dacă nu sunteți utilizator înregistrat, finalizați procesul de înregistrare. În continuare veți vedea forma creării unui turneu.
 • Creacion_de_torneo.jpg" class ="imagine lightbox">
  2
  Completați formularul cu informațiile din turneu. Nume, sport, data, locul, termenele de înregistrare și faceți clic pe buton "Creați un turneu".
 • Admin_torneo.jpg" class ="imagine lightbox">
  3
  Configurați turneul din panoul de administrare. Primul pas este de a crea cel puțin o categorie, o categorie folosită pentru a distinge seturi de participanți, de exemplu: bărbați, femei, prima divizie etc. Apăsați pe "Gestionați categoriile și fazele" apoi faceți clic pe buton "Adăugați o categorie" și completați formularul.
 • Tournament_rounds.jpg" class ="imagine lightbox">


  4
  Creați fazele turneului. În ecranul curent, apăsați "faze". O fază poate fi o Ligă, o cravată sau un grup de grupuri. Puteți adăuga cât mai multe faze pe care le doriți pentru dezvoltarea turneului, de exemplu pentru un turneu cu o clasificare de grup și o fază finală de eliminare, va trebui să adăugați două faze. Pentru exemplul din acest articol adăugați o fază a tipului de ligă, dați clic pe buton "Adăugați faza" și selectați o fază de tip "Toate împotriva tuturor", indicați numele și faceți clic pe faza de creare.
 • Tournament_registrations.jpg" class ="imagine lightbox">
  5
  Adăugați participanți Reveniți la pagina de pornire a panoului de administrare făcând clic pe buton "Afișați setările" situat în partea din dreapta sus. Faceți clic pe opțiune "Înregistrare și participanți". În secțiunea "configurație" Puteți defini toate informațiile astfel încât participanții să se poată înregistra pentru turneu și să permită înregistrarea online. Secțiunea "participanți" servește pentru a gestiona participanții din fiecare categorie și în secțiune "Înregistrare online" Puteți gestiona cererile de înregistrare. Pentru acest exemplu, mergeți la secțiunea de pe "participanți", faceți clic pe butonul "adăuga" și adăugați unii participanți.
 • Torneo_participantes_fase.jpg" class ="imagine lightbox">
  6
  Generă calendarul de potrivire. Reveniți la ecranul inițial al panoului de administrare și în secțiune "Configurați calendarul de turnee" Selectați faza pe care ați creat-o în etapa anterioară. Sistemul vă spune că trebuie să definiți ce categorii de participanți vor contesta această fază. Faceți clic pe butonul "Gestionați participanții" și adăugați participanții făcând clic pe link "adăuga" din coloana din dreapta. Reveniți la calendar făcând clic pe "Calendarul și rezultatele". Acum puteți genera calendarul adăugând meciuri manual sau făcând clic pe buton "perechi automate". În configurația fazei puteți modifica, printre altele, și numărul de meciuri (dus-întors, dus-întors).
 • Tournament_clasificacion.jpg" class ="imagine lightbox">
  7
  Configurați clasificarea. Faceți clic pe link "clasificare" pentru a accesa clasificarea fazei. Apăsând pe fiecare participant se va deschide o fereastră cu toate meciurile pe care le-ați jucat. În partea superioară aveți opțiunea de a configura ordinea câmpurilor și de a adăuga formule personalizate. În partea de jos aveți opțiunea de a adăuga bonusuri sau penalități participanților.
 • 8
  Publicați turneul. După cum veți vedea în partea superioară a panoului administrativ, turneul dvs. nu este încă public, dați clic pe buton "publica" astfel încât să fie vizibilă pentru întreaga lume.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum puteți anula un abonament PayPalCum puteți anula un abonament PayPal
  Cum să dezinstalați AVG PC TuneupCum să dezinstalați AVG PC Tuneup
  Cum de a desena online cu Paint NinjaCum de a desena online cu Paint Ninja
  Cum să scrieți în bloguri cu BlogDeskCum să scrieți în bloguri cu BlogDesk
  Cum să înregistrați audio pe un computerCum să înregistrați audio pe un computer
  Cum să înregistrați un scenariu cu Screencast O MaticCum să înregistrați un scenariu cu Screencast O Matic
  Cum se face backup pentru iPhone în iTunesCum se face backup pentru iPhone în iTunes
  Cum se face o foaie de calcul financiar?Cum se face o foaie de calcul financiar?
  Cum se instalează Paypal pe un site webCum se instalează Paypal pe un site web
  Cum se joacă Guitar Hero cu mâna stângăCum se joacă Guitar Hero cu mâna stângă
  » » Cum să organizați un turneu cu palete online

  © 2011—2020 ertare.com