Cum să organizați un turneu de golf

Un turneu de golf este o modalitate bună de a servi clienților corporativi sau ca un eveniment de strângere de fonduri. Lucrați îndeaproape cu terenul de golf pentru a planifica turneul, mai ales dacă nu ați fost niciodată responsabil de un eveniment de acest tip. Următorii pași vă vor ajuta să organizați cu succes un turneu de golf.

pași

Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 1
1
Setați o dată experimentală pentru efectuarea evenimentului. Includeți o dată alternativă în cazul în care plouă în ziua evenimentului și nu puteți juca. De asemenea, hotărăște data finală pentru înscrieri, astfel încât să aveți suficient timp să vă angajați la furnizori de alimente, premii etc.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 2
  2
  Contactați un teren de golf. Asigurați-vă că semnați un contract cu domeniul, astfel încât să știți ce să așteptați în ceea ce privește prețurile și ce vor oferi (publicitate, băuturi și alimente).
 • Managerul de teren vă poate ajuta să vă planificați turneul și să vă spuneți ce găuri funcționează cel mai bine pentru provocări specializate. Găurile speciale pot include mai multe găuri, unitate mai lungă sau un orificiu mai mare. Selectați un câștigător de sex masculin și de sex feminin pentru fiecare și prezentați premiile într-o ceremonie.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 3
  3
  Obțineți un cabinet de dosare pentru planificarea turneului de golf. În dulapul de depozitare, trebuie să includeți secțiuni pentru participanți, sponsori, furnizori de produse alimentare, premii și contabilitate. Gândiți-vă în avans cu privire la formatul turneului, sistemele de handicap (pentru a se potrivi cu competențele jucătorilor), procesul de înregistrare, modul în care va apărea tabelul de înregistrare și invitațiile și, mai presus de toate, bugetul. Căutați online organizatori de evenimente detaliate pentru a vă ajuta să rămâneți organizați.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 4
  4
  Cumpărați și discutați despre trofeele și amintirile din turneu cu un vânzător recunoscut cât mai curând posibil. Trofeele, tricourile și materialele promoționale personalizate necesită deseori planificarea și ordonarea.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 5
  5
  Decideți taxa pentru participanți și sponsori. Că taxa este o sumă care acoperă banii care vor merge la eveniment și taxele de a folosi câmpul și mâncarea.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 6
  6
  Pachete de sponsorizare a companiilor și trimiterea lor către companii locale. Sponsorii pot fi companii sau persoane fizice care donează bani sau articole pentru evenimentul dvs. de strângere de fonduri. În schimb, numele sponsorului este anunțat pe un banner sau pe un marcator într-unul din găuri.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 7
  7
  Proiectați un kit pentru mass-media și trimiteți-l la mai multe lanțuri de radio, televiziune și ziare pentru a promova turneul de golf. Include pliante și formulare de înregistrare. Dacă aveți o prezență stabilă în social media, este o idee bună să utilizați platforme precum Facebook, Twitter sau alte rețele sociale specializate pentru a promova turneul de golf. Dacă o organizație de caritate organizează evenimentul de golf, este necesar să utilizați Kickstarter.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 8
  8
  Faceți copii ale fluturii și ale formularului pentru a le răspândi pe terenul de golf, precum și printre prietenii și membrii familiei care pot răspândi cuvântul. Informațiile pot fi trimise și prin e-mail dacă este un eveniment corporativ.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 9


  9
  Urmăriți grupurile și plățile în momentul în care vă înscrieți. În mod normal, grupurile constau din patru jucători. Puteți potrivi participanții individuali cu alți participanți solizi sau cu grupuri care nu au suficienți jucători. Finalizați comenzi pentru trofee, premii și suveniruri pe baza cifrelor de la data finală de înregistrare.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 10
  10
  Contactați furnizorii de produse alimentare Cele mai multe turnee de golf se termină cu o masă și o ceremonie. Orice mâncare furnizată între găurile de joc 9 și 10, în general, provine de la același teren de golf.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 11
  11
  Creați placarde sau semne pentru găuri sponsorizate. Asigurați-vă că sunt conștienți de faptul că veți utiliza logo-ul dvs., astfel încât nu există conflicte de drepturi de autor.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 12
  12
  Atribuiți pozițiile de start pentru echipe. Cele mai multe turnee au un start de lansare - aceasta constă în a avea o echipă pe fiecare dintre cele 18 găuri și toate încep în același timp.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 13
  13
  Colectați articolele pentru licitații. Licitațiile sunt excelente pentru organizarea de evenimente de strângere de fonduri pentru a mări suma totală a banilor acumulați. Achiziționați un număr mare de bilete de tombolă pe care participanții le pot cumpăra individual pentru licitații sau pentru o tombolă. Tombola împarte banii de la vânzarea biletelor, cu 50% pentru câștigătorul tombolei, iar restul pentru eveniment.
 • Image cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 14
  14
  Finalizați aranjamentele cu terenul de golf și cu vânzătorul de alimente.
 • Imagine cu titlul Desfășurarea unui turneu de golf Pasul 15
  15
  Armați evenimentul. Plasați un tabel de înregistrare pentru participanți pentru a vă înregistra și a cumpăra bilete. De asemenea, face un tabel cu elemente de licitație. Plasați un container lângă elementele de licitație silențioase unde participanții își pot pune biletele. Desenați bilete la ceremonie pentru a determina câștigătorul.
 • sfaturi

  • Atunci când comandați trofee, premii și suveniruri, luați în considerare un articol de apreciere pentru voluntarii-cheie și pentru echipele acestora. Personalizarea tricourilor, stilourilor, cani sau etichete pentru inele sunt câteva opțiuni.
  • Atribuiți-i pe cineva să facă fotografii despre eveniment. Includeți o copie a fotografiilor echipei pe cărțile de mulțumire.
  • Au echipele să urmărească scorul lor. Adăugați totalurile și premii pentru cele mai bune echipe după masă.
  • Echiparea corectă a turneului de golf are multiple avantaje, deci asigurați-vă că nu sacrificați calitatea pentru a obține prețuri mai mici. Beneficiile includ: publicitate gratuită în alte domenii, asocierea organizației dvs. de caritate cu amintiri bune și recunoașterea numelui dvs. în turneu.
  • Asigurați-vă că aveți suficientă apă pentru participanți și voluntari.

  avertismente

  • Nu așteptați până în ziua turneului de golf pentru a colecta taxele de intrare. Obțineți banii în avans pentru a reduce riscul de a pierde bani dacă unii participanți nu apar. Toți banii inscripțiilor trebuie să fie ne-rambursabili.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Planificarea dulapului de depozitare
  • Pachete de informații
  • Pliante promoționale
  • Bannere / semne
  • Vânzătorii de produse alimentare
  • Premii
  • Elemente la licitație
  • Premii de tombolă
  • Rachete bilete
  • 50/50 Desenați
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să organizați un turneu de poker acasăCum să organizați un turneu de poker acasă
  Cum se calculează handicapul tău la golfCum se calculează handicapul tău la golf
  Cum să schimbi mânerul unui club de golfCum să schimbi mânerul unui club de golf
  Cum sa cumperi cluburi de golf onlineCum sa cumperi cluburi de golf online
  Cum de a construi o verde pentru golfCum de a construi o verde pentru golf
  Cum să creați un teren de golf în grădina dvs. din spateCum să creați un teren de golf în grădina dvs. din spate
  Cum sa alegi un club de golfCum sa alegi un club de golf
  Cum să tăiem o minge de golf la distanța corectăCum să tăiem o minge de golf la distanța corectă
  Cum se joacă discul de golfCum se joacă discul de golf
  Cum se citește un tabel de scor la golfCum se citește un tabel de scor la golf
  » » Cum să organizați un turneu de golf

  © 2011—2020 ertare.com