Cum să organizați un turneu de fotbal online

Economisiți timp când gestionați înregistrarea turneului dvs. și nu mai utilizați foi de calcul greoaie pentru a genera clasificările. Vă învățăm cum să gestionați un fotbal, un fotbal 7 sau un turneu de fotbal în interior. După ce urmați pași simpli, veți avea un spațiu web cu toate informațiile despre turneu (participanți, știri, calendare, clasificări, scoreeri, statistici etc.)

pași

Gestion_torneos.jpg" class ="imagine lightbox">
1
Începeți prin accesarea portalului de gestionare a turneelor xporty.com. Faceți clic pe butonul "Organizați turneul", dacă nu sunteți utilizator înregistrat, finalizați procesul de înregistrare. În continuare veți vedea forma creării unui turneu.
 • Creacion_de_torneo.jpg" class ="imagine lightbox">
  2
  Completați formularul cu informațiile din turneu. Nume, sport, data, locul, termenele de înregistrare și faceți clic pe buton "Creați un turneu".
 • Admin_torneo_futbol.jpg" class ="imagine lightbox">
  3
  Configurați turneul din panoul de administrare. Primul pas este de a crea cel puțin o categorie, o categorie folosită pentru a distinge seturi de participanți, de exemplu: bărbați, femei, prima divizie etc. Apăsați pe "Gestionați categoriile și fazele" apoi faceți clic pe buton "Adăugați o categorie" și completați formularul. Pentru acest exemplu, adăugați categoria "Prima divizie".
 • Tournament_rounds.jpg" class ="imagine lightbox">
  4
  Configurați fazele. În ecranul curent, apăsați "faze". O fază poate fi o Ligă, o cravată sau un grup de grupuri. Puteți adăuga cât mai multe faze pe care le doriți pentru dezvoltarea turneului, de exemplu pentru un turneu cu același sistem ca Liga Campionilor, va trebui să creați două faze, un grup după grup și o fază eliminatorie finală. Pentru exemplul din acest articol adăugați o fază a tipului de ligă, dați clic pe buton "Adăugați faza" și selectați o fază de tip "Toate împotriva tuturor", indicați numele și faceți clic pe faza de creare.


 • Tournament_registrations_futbol.jpg" class ="imagine lightbox">
  5
  Adăugați echipament Reveniți la pagina de pornire a panoului de administrare făcând clic pe buton "Afișați setările" situat în partea din dreapta sus. Faceți clic pe opțiune "Înregistrare și participanți". În secțiunea "configurație" Puteți defini toate informațiile pentru a vă înregistra pentru turneu și pentru a activa înregistrarea online. Secțiunea "participanți" Acesta servește pentru a gestiona echipele din fiecare categorie și în secțiune "Înregistrare online" Puteți gestiona cererile de înregistrare. Accesați secțiunea din "participanți", faceți clic pe butonul "adăuga" și adăugați niște echipamente.
 • Tournament_fixtures.jpg" class ="imagine lightbox">
  6
  Generă calendarul de potrivire. Reveniți la ecranul inițial al panoului de administrare și în secțiune "Configurați calendarul de turnee" selectați faza creată în secțiunea anterioară. Sistemul vă spune că trebuie să definiți care echipe din categorie vor contesta această fază. Faceți clic pe butonul "Gestionați participanții" și adăugați echipament făcând clic pe link "adăuga" din coloana din dreapta. Reveniți la calendar făcând clic pe "Calendarul și rezultatele". Acum puteți genera calendarul adăugând meciuri manual sau făcând clic pe buton "perechi automate". În configurația fazei puteți modifica, printre altele, și numărul de meciuri (dus-întors, dus-întors).
 • Tournament_clasificacion_teams.jpg" class ="imagine lightbox">
  7
  Configurați clasificarea. Faceți clic pe link "clasificare" pentru a accesa clasificarea fazei. În partea superioară, aveți opțiunea de a configura ordinea câmpurilor și de a adăuga formule personalizate, în partea inferioară puteți adăuga bonusuri sau penalități echipelor. Dacă faceți clic pe o echipă, se va deschide o fereastră cu toate meciurile jucate
 • 8
  Publicați turneul. După cum este indicat în partea superioară a panoului de administrare, turneul dvs. nu este încă public, faceți clic pe buton "publica" astfel încât să fie vizibilă pentru întreaga lume. Adresa URL publică a turneului îl puteți vedea pe teren "Site-ul turneului".
 • Torneo_home_futbol.jpg" class ="imagine lightbox">
  9
  Modificați aspectul paginii de turneu. În pagina publică a turneului faceți clic pe butonul "schimbare" situat în partea dreaptă sus a antetului pentru a schimba imaginea antetului turneului.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să înregistrați audio pe un computerCum să înregistrați audio pe un computer
  Cum se face o foaie de calcul financiar?Cum se face o foaie de calcul financiar?
  Cum se joacă Guitar Hero cu mâna stângăCum se joacă Guitar Hero cu mâna stângă
  Cum să joci Stick Tennis pe un iPadCum să joci Stick Tennis pe un iPad
  Cum se joacă jocul de baschet ascuns pe Facebook MessengerCum se joacă jocul de baschet ascuns pe Facebook Messenger
  Cum să atragă jucători de fotbalCum să atragă jucători de fotbal
  Cum de a câștiga potul de pariuri la turneul de baschet NCAACum de a câștiga potul de pariuri la turneul de baschet NCAA
  Cum să faci un scop american de hârtie de fotbalCum să faci un scop american de hârtie de fotbal
  Cum să organizați un turneu de poker acasăCum să organizați un turneu de poker acasă
  Cum se face un tort pepene verde în formă de minge de fotbalCum se face un tort pepene verde în formă de minge de fotbal
  » » Cum să organizați un turneu de fotbal online

  © 2011—2020 ertare.com