Cum să obțineți o licență pentru a transporta arme în Georgia

În statul Georgia este necesară o licență de pistol sau un permis de a transporta arme numai dacă doriți să poarte tot timpul cu o armă ascunsă sau goale. Nu este necesar să aveți o licență pentru a transporta arme pentru a cumpăra o armă sau pentru a o înregistra. Pentru a obține această licență, trebuie să începeți procesul vizitând biroul șerifului din județul dumneavoastră. Apoi, trebuie să plătească taxele aplicabile sunt solicitate și să accepte statale și federale revizuire dosarul dumneavoastră penale, care va examina istoricul de crime, delicte, contravenții, abuzul de droguri și alcool și boli psihice. După ce biroul șerifului v-a aprobat cererea de obținere a unei licențe de arme, puteți primi un permis pentru a le purta.

conținut

pași

Get-Gun Licență-in-Ga-Step-1.jpg" class ="imagine lightbox">
Imaginea intitulată Obțineți o licență de arme în Ga Pasul 1
1
Asigurați-vă că îndepliniți cerințele pentru a obține o licență de arma în Georgia. Poți obține licența pentru a transporta arme, dacă aveți vârsta de cel puțin douăzeci de ani, nu ești un fugar, nu au fost condamnați pentru infracțiuni grave și nu au nici o istorie care implica boli psihice sau abuz de alcool sau de droguri.
 • Get-Gun Licență-in-Ga-Step-2.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Obțineți o licență pentru arme în Ga Pasul 2
  2
  Strângeți banii pentru plata taxelor pentru cererile solicitate.
 • Este nevoie de 15 dolari (10 euro) pentru plata taxei de cerere și 5 dolari (3 euro) pentru plata taxei pentru amprentare. Dacă din orice motiv vi se refuză o licență pentru a transporta o armă, aceste plăți nu vor fi rambursabile.
 • Taxele de aplicare și amprentare variază în fiecare dintre județele Georgiei. Contactați-vă biroul șerifului județului înainte de a merge - astfel încât să puteți verifica suma exactă a plăților pe care va trebui să o efectuați.
 • Get-Gun Licență-in-Ga-Step-3.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Obțineți o licență pentru arme în Ga Pasul 3


  3
  Localizați biroul șerifului din județul dumneavoastră. Puteți găsi adresa dvs. pe Internet sau în agenda telefonică.
 • Accesați orice motor de căutare pe Internet și introduceți numele județului și cuvintele cheie, cum ar fi biroul șerifului. Apoi va apărea o listă a rezultatelor căutării, inclusiv site-ul biroului șerifului județean.
 • Faceți clic pe site-ul biroului dvs. de șerif din județ pentru a vă găsi adresa și informațiile de contact.
 • Dacă nu aveți acces la internet, situat în informațiile telefonice locale contactați biroul șerifului din județul dumneavoastră sau sunați la sediul principal al Departamentului de Securitate al Georgiei la 404-624-7000.
 • Get-Gun Licență-in-Ga-Step-4.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imagine intitulată Obțineți o licență pentru arme în Ga Pasul 4
  4
  Vizitează biroul dvs. de șerif din județ. Fiecare dintre județele din statul Georgia cere să solicitați personal permisul dvs. de a transporta arme la biroul dvs. de la șeriful județean.
 • Adu-ți bani pentru plata taxelor pentru aplicații și amprente, precum și pentru un ID de fotografie care îți arată vârsta și identitatea. Fotografiile de identitate acceptate sunt permisul de conducere eliberat de statul Georgia sau documentul de identitate.
 • Get-Gun Licență-in-Ga-Step-5.jpg" class ="imagine lightbox">
  Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru arme în Ga Pasul 5
  5
  Completați cererea de licență pentru a transporta arme. Veți primi o cerere de licență pentru arme atunci când ajungeți la biroul dvs. de șerif din județ. După ce ați completat și ați returnat cererea, biroul șerifului vă va notifica dacă ați fost aprobat sau nu ați obținut o licență pentru a transporta arme.
 • În aplicație va trebui să introduceți informațiile dvs. personale și fundalul dvs. criminal, dacă le aveți. În plus, vi se va cere să oferiți o explicație a motivului pentru care solicitați o licență pentru a transporta arme.
 • sfaturi

  • Statul Georgia recunoaște și respectă licențele de transportare a armelor emise de multe alte state. Nu aveți nevoie să solicite o licență pentru a transporta arme către Georgia, dacă aveți deja unul dintre următoarele state: Alabama, Alaska, Arkansas, Arizona, Colorado, Florida, Idaho, Indiana, Kentucky, Louisiana, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana, New Hampshire, Carolina de Nord, Oklahoma, Pennsylvania, Dakota de Sud, Tennessee, Texas, Utah și Wyoming.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să obțineți o licență de radio amator în Statele UniteCum să obțineți o licență de radio amator în Statele Unite
  Cum se obține o licență de căsătorieCum se obține o licență de căsătorie
  Cum să cumpărați o armă de foc în TexasCum să cumpărați o armă de foc în Texas
  Cum de a cumpăra o armă de foc în MichiganCum de a cumpăra o armă de foc în Michigan
  Cum să cumpărați o armă în OhioCum să cumpărați o armă în Ohio
  Cum de a cumpăra o armă de foc în VirginiaCum de a cumpăra o armă de foc în Virginia
  Cum să cumpărați o armă în NevadaCum să cumpărați o armă în Nevada
  Cum să cumpărați o armă în WisconsinCum să cumpărați o armă în Wisconsin
  Cum să obțineți o licență federală pentru exploziviCum să obțineți o licență federală pentru explozivi
  Cum să devii un armistițiuCum să devii un armistițiu
  » » Cum să obțineți o licență pentru a transporta arme în Georgia

  © 2011—2020 ertare.com