Cum să obțineți o licență pentru armele de foc în Massachusetts

Dacă sunteți rezident al Massachusetts, statul solicită să aveți o licență pentru arme dacă doriți să aveți sau să purtați o armă de foc. Deși tipul de licență pe care îl aveți poate varia, indiferent dacă vreți unul în casa dvs. sau doriți să îl luați cu dvs., procedura de solicitare este aceeași. Înainte de a obține o licență de arme, trebuie să luați un curs de siguranță pentru arme de foc, aprobat de statul Massachusetts. Apoi, trebuie să completați cererea pentru cartea de identificare a armelor de foc sau pentru licența de efectuare a armelor și să o deplasați la cea mai apropiată secție de poliție.


pași

Imagine intitulată Obțineți o licență de arma în Ma Pasul 1
1
Înscrieți-vă și participați la cursul de siguranță al armelor de foc. Scopul cursului este de a vă educa pe legile de arme din Massachusetts, precum și de a învăța cum să manipulați în siguranță o armă de foc.
 • Vizitați site-ul guvernului Massachusetts, furnizat în secțiunea de referințe a acestui articol, și dați clic pe link-ul de mai sus pentru a merge la "Inregistrarea armei de foc si legile" ("Legile și înregistrarea armelor de foc").
 • După ce încărcați pagina, faceți clic pe "S-au aprobat cursuri de siguranță pentru armele de bază" ("Aprobate cursuri de bază de siguranță de arme de foc") pentru a accesa o listă completă de cursuri aprobate de statul Massachusetts.
 • Dacă nu aveți acces la Internet, sunați la Biroul Executiv Massachusetts de Securitate și Securitate Publică la numărul 617-727-7775 pentru a afla cum să vă înscrieți pentru unul dintre cursurile aprobate.
 • După finalizarea cursului de siguranță pentru arme de foc, veți primi un certificat de siguranță pentru arme de foc, care va fi solicitat în momentul depunerii cererii pentru o licență de arma în Massachusetts.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență pentru arme în Ma Pasul 2
  2
  Obțineți cererea de licență pentru arme. Puteți tipări o copie a aplicației de pe Internet sau puteți contacta Biroul Executiv Massachusetts de Securitate și Securitate Publică.
 • Vizitați site-ul guvernului din Massachusetts, care se termină "PDF", furnizat în secțiunea Referințe din acest articol. Acest site vă va permite să accesați și să imprimați cererea de licență pentru arme.
 • Dacă nu aveți acces la Internet, sunați la biroul de securitate Massachusetts Security at 617-727-7775 pentru a localiza cel mai apropiat departament de poliție și pentru a obține aplicația acolo.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență de arme în Ma Pasul 3


  3
  Completați cererea de licență pentru arme.
 • Indică faptul că sunteți un nou solicitant prin marcarea părții din ""Nou solicitant" ("Solicitant nou") în partea de sus a formularului.
 • Indicați tipul de licență de arme pe care o veți cere. De exemplu, dacă doriți doar să cumpărați o armă, bifați caseta "Card de identificare a armei de foc" ("Card de identificare a armelor"), în loc de a alege opțiunea de a transporta o armă.
 • Furnizați informațiile dvs. personale în câmpurile furnizate. Trebuie să introduceți numele, adresa, data și locul nașterii, numele părinților dvs., caracteristicile fizice, informațiile despre angajare și angajator și numărul dvs. de securitate socială sau numărul permisului de conducere.
 • Completați chestionarul despre statutul dumneavoastră juridic. Va trebui să răspundeți despre cetățenia dvs., despre crimele și convingerile din trecut, dacă ați suferit de boli psihice sau dependență de droguri sau alcool, dacă v-ați implicat în cazurile de violență domestică și dacă aveți mandate de arest în așteptare.
 • Dacă ați răspuns "da" La oricare dintre întrebările din chestionar, trebuie să oferiți detalii despre circumstanțele fiecărei întrebări.
 • Furnizați numele și informațiile de contact din 2 referințe personale și furnizați o explicație prin care solicitați o licență de arme.
 • Semnați și plasați data în câmpurile corespunzătoare, în partea de jos a aplicației de licență.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență pentru arme în Ma Pasul 4
  4
  Colectați materiale suplimentare pentru a obține o licență pentru arme.
 • Faceți o copie a certificatului dvs. de securitate și obțineți 100 de dolari (72 de euro) pentru plata taxei de depunere a cererii.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență pentru arme în Ma Pasul 5
  5
  Luați aplicația și materialele necesare departamentului local de poliție.
 • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru găsirea celui mai apropiat departament de poliție, sunați la Poliția de Stat din Massachusetts la numărul 508-820-2300 pentru a găsi un birou care să vă proceseze cererea.
 • După depunerea cererii, împreună cu o copie a certificatului de securitate a armelor de foc și a celor 100 de dolari (72 de euro) pentru taxa de depunere a cererii. Poliția va lua amprentele digitale și va efectua o verificare de fond utilizând informațiile furnizate în cererea de licență. Departamentul de poliție vă va informa despre metoda și timpul necesar pentru a primi licența de arme de foc.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci cele mai bune combinatii de arme in Dead Space 3Cum sa faci cele mai bune combinatii de arme in Dead Space 3
  Cum se joacă Weaphones pe AndroidCum se joacă Weaphones pe Android
  Cum se obține o licență de căsătorieCum se obține o licență de căsătorie
  Cum să cumpărați o armă de foc în TexasCum să cumpărați o armă de foc în Texas
  Cum de a cumpăra o armă de foc în MichiganCum de a cumpăra o armă de foc în Michigan
  Cum să cumpărați o armă în OhioCum să cumpărați o armă în Ohio
  Cum de a cumpăra o armă de foc în VirginiaCum de a cumpăra o armă de foc în Virginia
  Cum să cumpărați o armă în NevadaCum să cumpărați o armă în Nevada
  Cum să cumpărați o armă în WisconsinCum să cumpărați o armă în Wisconsin
  Cum să cumpărați o armăCum să cumpărați o armă
  » » Cum să obțineți o licență pentru armele de foc în Massachusetts

  © 2011—2020 ertare.com