Cum să obțineți o licență pentru distribuția de arme

O licență pentru distribuția de arme, numit în mod oficial Federal pentru arme de foc de licență (FFL), este reglementat la nivel federal de către Biroul de alcool, Snuff, arme de foc și Explozivi (ATF). Pentru a obține această licență, trebuie să completeze și să depună o cerere de FFL și un „certificat de conformitate“ la ATF. De asemenea, trebuie să revizuiți reglementările statului dvs. pentru a determina ce alte cerințe sunt necesare. Unele state pot solicita să obțină o licență de distribuție de arme suplimentare pentru starea ta, sau a finaliza un curs de siguranță arme de foc înainte de a putea vinde arme sau arme de foc în regiune. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți obține o licență de distribuție de arme ATF și modul în care puteți îndeplini orice cerințe suplimentare de care aveți nevoie statutul.

pași

Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru distribuitorii de arme Pasul 1
1
Obțineți aplicația FFL și "Certificatul de conformitate". Puteți să tipăriți formularele de pe site-ul ATF sau să le obțineți contactând o sucursală ATF din regiunea dvs.
 • Accesați site-ul ATF furnizat în secțiunea "Referințe" din acest articol, apoi faceți clic pe "ATF F 5310.12 (Formularul 7)" în coloana din dreapta. Veți fi direcționat către o pagină web care arată instrucțiunile pentru completarea aplicației.
Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru distribuitorii de arme Pasul 1Bullet1
 • Faceți clic din nou pe linkul care spune "ATF F 5310.12 (Formularul 7)" în coloana din dreapta pentru a accesa solicitarea. Apoi îl puteți imprima direct din browserul de internet.
 • Reveniți la pagina de instrucțiuni și faceți clic pe link "ATF F 5330.20." Acest link va afișa "Certificatul de conformitate", pe care îl puteți imprima și direct din browser.
 • Apelați la sediul ATF la 1-800-800-3855 pentru a localiza ramura regiunea unde puteți obține formularele dacă nu aveți acces la Internet.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru distribuitorii de arme Pasul 2
  2
  Obțineți 2 copii ale cartelei de identificare a amprentelor digitale. Aceste carduri se pot obține la sediul poliției locale sau la autoritatea competentă.
 • Vizitați cea mai apropiată secție de poliție din zona dvs. Trebuie să faceți un formular de identificare a fotografiilor pentru a obține cartelele de amprente digitale. În unele cazuri, departamentul de poliție locală poate percepe taxe pentru carduri.
  Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru dealerii de arme Pasul 2Bullet1
 • Imagine intitulată Obțineți o licență pentru distribuitorii de arme Pasul 3
  3
  Obțineți 2 fotografii cu dvs. Fotografiile ar trebui să vă arate clar fața și să aibă o dimensiune de cel puțin 2 inci (5,08 cm) în lungime și lățime.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru distribuitorii de arme Pasul 4
  4
  Colectați plata cererii pentru licența de distribuție a armelor. Plata cererii poate varia în funcție de tipurile de arme pe care intenționați să le vindeți. Plățile pot fi efectuate prin ordin de plată, cec sau card de credit.
 • Depuneți 200 de dolari dacă intenționați să vindeți arme care sunt în categoria nedistructivă, cum ar fi armele. Depuneți 3000 de dolari dacă doriți să vindeți dispozitive distructive care ar putea include explozivi, rachete sau gaze toxice.
  Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru distribuitorii de arme Pasul 4Bullet1
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru distribuitorii de arme Pasul 5
  5


  Completați formularul de cerere pentru licența de distribuție a armelor. Vi se va cere să introduceți orice informații referitoare la compania dvs. de distribuție a armelor, cum ar fi numele și adresa dvs. și tipurile de arme care vor fi vândute. De asemenea, vi se va cere informații personale și caziere penală, dacă le aveți.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru distribuitorii de arme Pasul 6
  6
  Completați formularul "Certificat de conformitate". Acest formular vă va solicita informații referitoare la statutul de cetățenie și vă certificați că respectați legile federale privind armele de foc.
 • Imagine intitulată Obțineți o licență pentru distribuitorii de arme Pasul 7
  7
  Trimiteți documentele la ATF. Documentele dvs. vor include aplicația FFL, "certificatul de conformitate", cartelele de amprente, fotografiile și plata.
 • Introduceți această adresă în plic sau pachetul adresat la sediul central al Biroului ATF de alcool, tutun, arme de foc și Explozivi, P.O. Caseta 409567, Atlanta, Georgia, 30384-9567.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru distribuitorii de arme Pasul 8
  8
  Participați la interviul cu un agent al ATF. După ce biroul ATF primește documentele dumneavoastră, contactați un agent ATF pentru un interviu și o inspecție a locației companiei unde va vinde arme sau arme de foc.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru distribuitorii de arme Pasul 9
  9
  Obțineți licența de distribuție a armelor. După obținerea aprobării de la ATF, aceștia vă vor da licența de distribuție a armelor în termen de 60 de zile de la depunerea documentelor dumneavoastră inițiale.
 • Imaginea intitulată Obțineți o licență pentru dealerii de pistoale Pasul 10
  10
  Verificați legile pentru a fi distribuitor de arme în statul dvs. În funcție de locul în care locuiți, vi se poate solicita să obțineți alte licențe de distribuție a armelor, cu excepția FFL.
 • Vizitați site-ul Web al Comunității juridice împotriva violenței (LCAV) furnizat în secțiunea "Referințe" din acest articol. Acest site vă va permite să găsiți legile privind distribuția armelor din regiunea dvs.
 • Faceți clic pe starea în care locuiți. Apoi, veți fi luați la o descriere și o explicație detaliată a legilor privind armamentul statului.
 • Derulați în jos și dați clic pe link "Regulile distribuitorilor." Apoi, puteți să consultați informațiile detaliate despre orice licență suplimentară de arme pe care trebuie să o cumpărați sau cursuri de instruire pe care trebuie să le finalizați conform cerințelor statului dvs.
 • Contactați Departamentul siguranței publice din statul sau regiunea dvs. pentru a afla informații despre legile privind distribuția armelor din regiunea dvs., dacă nu aveți acces la Internet.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Aplicație FFL
  • Certificat de conformitate
  • 2 cartele de identificare a amprentelor digitale
  • 2 fotografii personale
  • Plata pentru solicitare
  • Un plic mare de corespondență
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a desena un cactusCum de a desena un cactus
  Cum se face praf spumantCum se face praf spumant
  Cum se obține o licență de căsătorieCum se obține o licență de căsătorie
  Cum să cumpărați o armă de foc în TexasCum să cumpărați o armă de foc în Texas
  Cum de a cumpăra o armă de foc în MichiganCum de a cumpăra o armă de foc în Michigan
  Cum să cumpărați o armă în OhioCum să cumpărați o armă în Ohio
  Cum de a cumpăra o armă de foc în VirginiaCum de a cumpăra o armă de foc în Virginia
  Cum să cumpărați o armă în NevadaCum să cumpărați o armă în Nevada
  Cum să cumpărați o armă în WisconsinCum să cumpărați o armă în Wisconsin
  Cum să cumpărați o armăCum să cumpărați o armă
  » » Cum să obțineți o licență pentru distribuția de arme

  © 2011—2020 ertare.com