Cum să obțineți o centură neagră în Karate

Dacă antrenezi karate, una dintre primele întrebări pe care ți le va pune este: "Esti o centura neagra?". Cureaua neagra este un simbol international al unui artist martial avansat si un punct important in ziua ta in karate.

pași

Imagine cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 1
1
Alăturați-vă unui club de karate. Asigurați-vă că găsiți un club cu instructori care vă plac și care vă inspiră. La ora și ziua care ți se potrivește cel mai bine.
 • Imagine intitulată Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că sensei-ul tău te poate lua pentru a obține centura neagră. Pentru a realiza acest lucru, sensi dvs. trebuie să aibă experiență. Sensei dvs. trebuie să aibă cel puțin nivelul curelei negre și trebuie să fi luat, de asemenea, alți studenți la nivel în prealabil.
 • Imaginea intitulată Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 3
  3
  Tren de cel puțin două ori pe săptămână. Este aproape imposibil să ajungeți la nivelul antrenamentului centurii negre o dată pe săptămână. Memoria musculară nu durează 7 zile, astfel încât persoanele care se antrenează doar o dată pe săptămână trebuie să treacă mult în fiecare sesiune de antrenament. De două ori pe săptămână ar trebui să fie minimul de tren și se recomandă de trei ori pe săptămână.
 • Imagine intitulată Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 4
  4
  Nu exagerați. De trei ori pe săptămână este ideal. Dacă te antrenezi de 4 până la 7 ori pe săptămână, în majoritatea cazurilor vei alerga înainte de a obține centura neagră. De asemenea, dacă antrenezi atât de des, poate fi în detrimentul dezvoltării tale, deoarece nu ai timp suficient de recuperare pentru mușchii tăi.
 • Image cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 5
  5
  Antrenează-te acasă Practicați-vă Kata-ul, întinde-te, pregătește-te pentru a te întări și practică ceea ce se vede în clasă. Lucrați pentru corectarea tehnicii pe care a corectat sensul dvs.
 • Imagine cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 6
  6
  Ascultați tot ce vă spune instructorul dvs. Unii oameni se deranjează să fie corectați, dar cei care se ocupă de aceste corecții sunt cei care ajung la nivelul curelei negre. Amintiți-vă că de fiecare dată când instructorul dvs. vă corectează, vi se dă cheia pentru a fi o centură neagră.
 • Imagine cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 7
  7
  Ascultați corecțiile pe care instructorul dvs. le face celorlalți în clasă și în clasă în general și verificați dacă aceste corecții se aplică în cazul dvs.
 • Imagine cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 8
  8
  Concurează în turnee Fiecare turneu este o oportunitate de a vă dezvolta și îmbunătăți tehnica. Elevii care concurează în general se dezvoltă mai repede.
 • Imagine cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 9
  9
  Faceți un pas la un moment dat. Este nevoie de mulți ani pentru a deveni o centură neagră, dacă vă concentrați doar pe obținerea acesteia, atunci obiectivul va părea atât de departe și copleșitor. Concentrați-vă pe realizarea unui pas la un moment dat, pentru a obține gradul următor.


 • Image cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 10
  10
  Fii răbdător În medie, durează 4 până la 5 ani pentru a deveni o centură neagră în karate. Uneori, chiar mai mult, în funcție de vârsta, abilitățile, tipul corpului, coordonarea, starea fizică, tipurile de sport pe care le-ați făcut anterior, cât de mult vă instruiți și cât de mult ascultați instructorul.
 • Imaginea intitulată Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 11
  11
  Mergeți la toate evenimentele speciale și seminariile și atelierele care apar.
 • Imagine cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 12
  12
  Aveți grijă de corpul vostru Corpul tău este un instrument în karate, dacă este în stare excelentă, karate va fi prea. Nu fumați, nu mâncați sănătoși și beți multă apă.
 • Imagine cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 13
  13
  Dacă vă răniți, aveți grijă imediat. Principala problemă legată de leziunile sportive este că oamenii nu le dau importanța corespunzătoare și continuă să se antreneze până se agravează și poate fi prea târziu. Accidentele care sunt tratate imediat pot fi aproape întotdeauna vindecate.
 • Imagine cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 14
  14
  Înțelegeți că vor exista vremuri grele. Toți artiștii marțiști trec prin urcușuri și coborâșuri în antrenamentele lor. Vor exista momente când credeți că nu vă îmbunătățiți sau chiar mai rău că vă întoarceți. Faceți tot ce puteți și puteți face întotdeauna.
 • Image cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 15
  15
  Creați legături puternice de prietenie în dojo. Cheia pentru a deveni o centură neagră este să rămâi în karate mult timp. Dacă aveți prieteni buni în dojo, va fi mai ușor să continuați. De ce să nu vă întâlniți în mod regulat cu colegii dvs. dojo?
 • Imagine cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 16
  16
  Diversifică. Nu lăsați karate să fie singura dvs. activitate fizică. Este o idee bună să practicăm un alt sport, cum ar fi înotul, baschetul, fotbalul, gimnastica, clasele de dans etc. Acest lucru pentru a-ti instrui diferit muschii.
 • Imagine cu titlul Obțineți o centură neagră în Karate Pasul 17
  17
  Nu renunta niciodata!
 • sfaturi

  • În karate există două tipuri de grade care sunt numite "kyu" și "da". Kyu înseamnă student și se referă la elevul care nu este încă o centură neagră. Numărul kyu se referă la câte grade sunteți înainte de a fi o centură neagră. De exemplu, 6o kyu înseamnă că ai 6 grade înainte de centura neagră. Cele mai multe stiluri de karate au 10 grade kyu, deși altele pot avea mai mult sau mai puțin kyus.
  • Dan se referă la gradul după centura neagră și lucrează opus cifrelor kyu. De exemplu, un dan dan 6 ar fi la 6 grade după centura neagră.
  • Cele mai multe stiluri au 10 grade, dar numai până când danul 5 se bazează de obicei pe calificare. De obicei durează aproximativ 20 de ani pentru a ajunge la cel de-al cincilea dan. Cele mai mari note de dans sunt de obicei acordate pentru servicii sportive.
  • Toate stilurile au propriul sistem de curea. Singurul lucru pe care îl au în comun este că centura albă este cea inițială. Apoi vor avea culori diferite și ordine diferite. Ele pot avea - alb, galben, portocaliu, roșu, verde, albastru, violet și maro. Pentru unele stiluri, roșul este la un nivel foarte ridicat chiar înainte de negru, iar pentru alții este la un nivel foarte scăzut imediat după alb.
  • Multe stiluri au puncte sau dungi pe centurile lor pentru a reprezenta grade. Acestea sunt în mod normal grade și sunt folosite în special la copii.
  • Pentru a avansa în intervale, va dura între 6 și 12 luni în fiecare clasă. Deja ca o centură neagră va dura ani pentru a avansa în grad.

  avertismente

  • Odată ajuns pe centura neagră, oamenii s-ar putea confrunta cu o serie de probleme. Mulți oameni își pierd concentrarea și interesul pentru formare, deoarece centura neagră a fost un obiectiv excelent pentru o lungă perioadă de timp. Este important să aveți alte obiective în karate.
  • Cureaua neagră nu este sfârșitul zilei, ci începutul. Odată ce obțineți centura neagră este momentul în care învățarea profundă poate începe.
  • Multe cluburi au o limită minimă de vârstă pentru centurile negre. Alte cluburi vor avea un grad de copil sau un junior de centură neagră pentru copii și vor trebui să fie reevaluate atunci când ajung la o anumită vârstă pentru un adult sau un grad superior.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum de a descoperi o centură Gucci falsăCum de a descoperi o centură Gucci falsă
  Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)Cum sa poti purta o curea (pentru barbati)
  Cum de a lega o curea de karateCum de a lega o curea de karate
  Cómo dar karatazosCómo dar karatazos
  Cum să rulați Mae Geri (karate Shotokan)Cum să rulați Mae Geri (karate Shotokan)
  Cum să executați o poziție corectă în karate ShotokanCum să executați o poziție corectă în karate Shotokan
  Cum să începi să faci karateCum să începi să faci karate
  Cómo entender lo básico del karateCómo entender lo básico del karate
  Cum sa alegi o arta martialaCum sa alegi o arta martiala
  Cum de a alege o școală taekwondoCum de a alege o școală taekwondo
  » » Cum să obțineți o centură neagră în Karate

  © 2011—2020 ertare.com