Cum de a echilibra o masă de biliard

O masă de biliard trebuie echilibrată corespunzător, astfel încât bilele să se rotească bine prin pluș. Rețineți că o picătură va afecta acuratețea fotografiilor jucătorilor și va face ca bilele să se rotească întotdeauna la aceeași parte sau la aceeași parte a mesei. Cu cateva lucruri pe care le poti cumpara la un magazin de bricolaj sau o amenajare la domiciliu, cum ar fi un nivel de tâmplărie și pene, poți să-ți înalți masa de biliard dacă urmați acești pași.

pași

Partea 1
Verificați nivelul mesei

Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 1
1
Utilizați un nivel de dulgher. Dacă ați observat că bilele de biliard fac curbe ciudate, măsurați-vă masa pentru a vedea dacă este nivelul. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu un simplu nivel de tâmplar. Formatoarele analogice sau digitale sunt, de asemenea, potrivite pentru această sarcină.
 • Acești nivelatori de tâmplărie au, de obicei, bule care se vor potrivi între două linii în centrul acelorași atunci când suprafața este egală și care va aluneca într-o parte atunci când nu este. Acești leferi sunt minunați să știți nu numai dacă masa este neuniformă, dar și cât și în ce direcție trebuie să corectați.
 • Dacă nu aveți nivel de nivel, există aplicații gratuite sau foarte ieftine, cu funcții foarte precise, pe care le puteți descărca în majoritatea smartphone-urilor. Utilizați una din acestea în locul unui nivel de ajustare și pur și simplu puneți telefonul pe suprafața pe care doriți să o revizuiți.
 • Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 2
  2
  Măsurați de-a lungul axei lungi a mesei de biliard. Se află în mijlocul mesei de biliard, orientată de-a lungul axei sale principale. Dacă masa este egală de la un capăt la altul, bulele de nivel vor fi așezate între cele două linii care se află în centrul tubului de sticlă.
 • Dacă bulele din tuburile de sticlă sunt înclinate spre laturile liniilor de mijloc, va trebui să ridicați sau să coborâți un capăt al mesei de biliard.
 • Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 3
  3
  Măsurați în mijlocul mesei de biliard de-a lungul axei minore. Rotiți planorul în direcția opusă, de asemenea în centru, perpendicular pe axa principală a dreptunghiului și aranjați-l la aceeași distanță de marginile acestuia. Acest lucru vă va ajuta să măsurați nivelul mesei dintr-o parte în alta.
 • Măsurați nivelul. Dacă bulele sunt înclinate spre una din laturile liniilor centrale, va trebui să reglați și picioarele care sunt în acea direcție, astfel încât masa să fie egală.
 • Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 4
  4
  Așezați nivelatorul dulgheriei pe fiecare parte a mesei de biliard. În cele mai multe cazuri, problema cu tabelele de biliard este că unul dintre picioare sau mai multe este mai lung decât celelalte trei de pe masă. Pentru ao găsi, plasați nivelul lângă marginea fiecăreia dintre cele patru laturi ale mesei de biliard, pentru a obține o citire mai precisă.
 • Plimbați fiecare parte și fiecare colț al mesei de biliard, verificați cu nivelatorul pentru a afla gravitatea înclinației. Colțul cu cea mai înaltă înclinație va fi cel pe care îl căutați.
 • În unele cazuri, veți obține citiri ciudate, deoarece podeaua casei dvs. ar putea avea o pantă. Dacă se întâmplă acest lucru, puteți face ajustări în același mod de bază, va fi nevoie doar de un efort mai mic pentru ao realiza.
 • Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 5
  5
  Utilizați o minge pentru a verifica nivelul mesei în practică. Rotiți bila albă printr-o secțiune a mesei pe o cale cât mai dreaptă. Puneți-vă ochii la înălțimea suprafeței mesei și urmați calea mingii cu vederea. A se vedea dacă se termină desigur într-o anumită parte a mesei sau dacă traseul este corect.
 • Repetați procesul pe anumite secțiuni ale tabelului. Dacă este necesar, ajustați masa în cazul în care mingea se desprinde și se îndepărtează de o parte a acesteia, în special.
 • Rețineți că pentru a aplica această metodă, va trebui să transformați mingea într-o cale extrem de corectă, deci este dificilă și mai puțin precisă decât dacă folosiți un nivel de egalizare. Dacă încercați, comparați rezultatele cu cele pe care le obțineți cu un nivel de nivel, doar pentru a fi sigur.
 • Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 6
  6
  Utilizați o bucată de sticlă și o marmură pentru a calcula nivelul. O altă modalitate de a verifica dacă masa este la nivel, care nu implică un nivel de egalizare, este de a pune o bucată de sticlă în mijlocul mesei de biliard și aranja o marmură care să se rostogolească peste ea.
 • Așezați marmura în centrul bucății de sticlă. Dacă masa este la nivel, marmura va rămâne în poziție. Reglați masa dacă marmura se rotește de pe geam într-o anumită zonă a sticlei.
 • Repetați procesul de pe fiecare parte a mesei. Plasați sticla și marmura între 5 și 7,6 centimetri (2 și 3 centimetri) de fiecare buchacă a mesei de biliard.
 • Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 7
  7
  Găsiți colțul cel mai jos. Buletele nivelatorului vor coborî sau mingea se va deplasa în aceeași direcție în cele două colțuri ale aceleiași laturi. Dacă nivelul este mai înclinat într-un colț decât în ​​celălalt, acesta este cel pe care trebuie să îl ajustați.
 • Dacă planșa nu se înclină, rotiți-o spre cealaltă parte și verificați înclinarea părții perpendiculare.
 • Când găsiți cel mai mic colț, puneți mingea în buzunar, astfel încât să vă puteți aminti ce este.
 • Partea 2
  Reglați înălțimea  Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 8
  1
  Verificați manualul de utilizare, dacă îl aveți. Cele mai multe mese de biliard sunt făcute pentru a se potrivi, astfel încât să puteți nivel, indiferent de suprafața pe care vă aflați. Unele mese de biliard pot avea plăci metalice care pot fi așezate sau scoase pentru a ridica sau coborî laturile. Alte mese de biliard au picioare reglabile, cu părți inferioare care pot fi înșurubate în sensul acelor de ceasornic sau în direcția opusă pentru a ridica sau a coborî fiecare parte. Manualul utilizatorului vă va oferi informațiile specifice despre masa dvs. de biliard.
  • Dacă nu aveți manualul, uitați-vă la picioare pentru a vedea cum sunt asamblate și dacă ele au componente reglabile sau nu. Dacă masa dvs. de biliard nu le are, puteți utiliza pene sau puteți face alte ajustări minore pentru a mări masa.
  • Dacă masa are picioare sau șuruburi, puteți să le ridicați de obicei rotind-le spre dreapta și să le coborâți rotind-le spre stânga. Totuși, consultați întotdeauna manualul de utilizare pentru a fi sigur.
 • Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 9
  2
  Reglați toate șuruburile tuturor pieselor de sub masă. Uneori, șuruburile și piulițele care sunt folosite pentru a construi o masă de biliard se pot desface ușor în timp, ceea ce va face ca masa să devină neuniformă. Este posibil să puteți echilibra masa fără a corecta înălțimea dacă reglați bine toate șuruburile.
 • Mesele de biliard au o varietate de șuruburi care trebuie ajustate și câteva șurubelnițe diferite pentru a face acest lucru. Observați șuruburile pentru a afla ce instrumente aveți nevoie sau consultați manualul de utilizare.
 • Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 10
  3
  Ridicați un picior al mesei care este mai mic. Dacă masa dvs. de biliard este reglabilă, ridicați un grad în cel mai jos colț al acesteia, care este cea mai mică înălțime care poate fi ajustată. Lăsați planșa pe masă și verificați efectul modificării.
 • Dacă era prea mult și masa era neuniformă în direcția greșită, du-te înapoi până unde era și utilizați pene pentru a face ajustări minore. Veți găsi mai multe detalii în secțiunea următoare.
 • Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 11
  4
  Reglați celelalte picioare ale mesei, dacă este necesar. Uneori, va trebui să faceți mai multe ajustări mici în diferite colțuri ale mesei pentru a obține că suprafața este complet nivelativă. Luați în considerare faptul că, în parte, este un proces de încercare și de eroare, deci nu vă descurajați. Lăsați planșa pe masă și verificați nivelul după efectuarea fiecărei ajustări.
 • De asemenea, puteți lăsa piciorul ajustat așa cum este și utilizați pene în celelalte colțuri, dacă preferați. În parte este un proces de încercare și de eroare.
 • Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 12
  5
  Utilizați pene pentru a regla fin nivelul. Pene sunt bucăți conice de lemn pe care le puteți folosi pentru a umple golurile și a ajusta înălțimea lucrurilor, cum ar fi o masă de biliard. De obicei, acestea sunt vândute în secțiunea de tâmplărie din magazinele hardware și DIY și materialele pentru renovarea casei, în ambalaje de diferite dimensiuni.
 • Dacă este necesar, puteți reduce grosimea penei pentru a se potrivi sub picioarele mesei, pentru a vă asigura că acestea nu sunt vizibile. Cu toate acestea, dacă picioarele sunt destul de groase, nu va trebui să vă faceți griji despre asta.
 • Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 13
  6
  Găsiți niște ajutoare dacă trebuie să adăugați pene. Cereți unuia sau mai multor participanți să ridice colțul mesei pe care trebuie să o ridicați. Puneți cu grijă pană sub picior și cereți asistenților să coboare ușor masa.
 • Utilizați nivelatorul pentru a verifica nivelul mesei de biliard. Verificați ce efect a cauzat pană la nivelul suprafeței.
 • Continuați să adăugați pene sub picioare până când masa este la nivel. Dacă este necesar, lucrați în celelalte colțuri pentru a efectua alte ajustări.
 • Imaginea intitulată Nivelul unei mese de biliard Pasul 14
  7
  Se termină atunci când aveți suficient de avansat. Rețineți că mesele de biliard nu trebuie să fie perfect level, astfel încât să puteți juca bine pe ele. Dacă reușiți să o reglați aproape complet, chiar dacă nu este perfectă, nu continuați să reglați și să eliminați aceeași pană din nou și din nou.
 • Rotiți câteva bile pentru a vedea cum se mișcă. Dacă simți că e bine, părăsi masa așa.
 • Repetați testul de sticlă și marmură. Dacă marmura rămâne în poziție, aveți o masă de biliard pe care puteți juca.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Masă de biliard
  • nivelator
  • Plăci metalice
  • 1 sau mai mulți asistenți
  • chocks
  • Bile albă
  • Bucată de sticlă
  • marmură
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum sa faci V Jolt in Resident EvilCum sa faci V Jolt in Resident Evil
  Cum să găzduiască bile de biliardCum să găzduiască bile de biliard
  Cum de a alege un tactic de piscinăCum de a alege un tactic de piscină
  Cum să faci o arcadă cu bile de plajă pentru o petrecereCum să faci o arcadă cu bile de plajă pentru o petrecere
  Cum se face o față de masăCum se face o față de masă
  Cum se joacă 8 piscină cu bileCum se joacă 8 piscină cu bile
  Cum se joacă piscina de protecțieCum se joacă piscina de protecție
  Cum se joacă piscinaCum se joacă piscina
  Cum să dezarmezi o masă de biliardCum să dezarmezi o masă de biliard
  Cum se instalează tălpi de biliardCum se instalează tălpi de biliard
  » » Cum de a echilibra o masă de biliard

  © 2011—2020 ertare.com