Cum să înotați mai repede

Dacă vrei să fii cel mai rapid înotător, trebuie să lucrezi la dezvoltarea tehnicii și a minții tale și să fii disciplinat în practică. Pe de altă parte, cel mai important lucru este să cunoașteți bine tehnica, altfel nu veți profita la maximum de practici. Dacă doriți să aflați cum să reduceți câteva secunde și chiar minute ale înregistrării, citiți pasul 1 pentru a începe să faceți acest lucru.

pași

Partea 1
Îmbunătățiți-vă tehnica

Imagine intitulată Înotați mai repede Pasul 1
1
Scade rezistența Înotătorii se concentrează adesea pe înot cât mai repede posibil și nu pe înot cu cea mai mică rezistență, ceea ce reprezintă de fapt o modalitate de a crește viteza. Amintiți-vă că pentru a scădea această rezistență necesită o adevărată pricepere, nu doar forță. Există multe modalități de a vă reduce rezistența, cum ar fi îmbunătățirea echilibrului sau înotul mai întins.
 • Imagine intitulată Înotați mai repede Pasul 2
  2
  Îmbunătățiți soldul Este o modalitate bună de a scădea rezistența. Pentru a fi echilibrat, păstrați o poziție cât mai orizontală în timp ce vă deplasați în apă. Cu aceasta veti realiza ca in fata dumneavoastra exista mai putina apa, ceea ce va face sa mergeti mai lent. Este importantă în principal pentru freestyle accident vascular cerebral pentru că trebuie să vă ridicați continuu capul pentru a respira sau a privi înainte, ceea ce afectează echilibrul dvs., determinând-vă să vă lovi mai mult pentru a compensa schimbarea greutății din partea din față a corpului.
 • Se întâmplă ceva diferit cu accidentul de sân și fluture, deoarece corpul tău este fluturat atunci când faci accidentul, în loc să fii perfect echilibrat.
 • Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 3
  3
  Nimic mai întins. La fel de prost ca sună, încercați să vă întindeți la maximum când puteți înota. Cu cât întindeți mai mult, cu atât va fi mai puțin agitată apa și, ca rezultat, se va produce mai puțină rezistență în timp ce vă deplasați prin apă. De exemplu, pentru a înota întins în freestyle, trebuie să vă asigurați că introduceți brațul de recuperare rapid în apă după ce trece peste cap. De asemenea, ar trebui să vă întindeți bratul de recuperare cât mai departe posibil înainte de a începe deplasarea descendentă și apucarea.
 • Gândiți-vă: dacă corpul dvs. este contractat în loc să fie întins și întins, va fi mai dificil să îl deplasați prin apă.
 • Imagine intitulată Înotați mai repede Pasul 4
  4
  Faceți o lovitură eficientă. Pentru a vă menține echilibrul când faceți lovituri, nu trebuie să treceți suprafața apei sau să vă mișcați picioarele mult sub linia corpului. Dacă faceți acest lucru, veți pierde echilibrul prin producerea unei rezistențe mai mari atunci când vă deplasați în apă.
 • Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 5
  5
  Îmbunătățiți propulsia. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să-ți antrenezi mușchii și să-i întărești în timp ce practică mecanica fiecăruia dintre brațele pentru a te asigura că ai dreptate. Amintiți-vă că aproximativ 10% din viteza dvs. este datorată picioarelor dvs., în timp ce restul este datorită brațelor, deci trebuie să vă concentrați asupra efectuării celor mai bune mișcări posibile.
 • Imagine cu denumirea Învârtiți mai repede Pasul 6
  6
  Utilizați laturile Nu vă fie frică să vă întoarceți mai mult dintr-o parte în alta în timp ce faceți mișcările. Cu aceasta veți avea o mai bună utilizare a mușchilor spate și a forței umărului. În practică, costă puțin să te adaptezi, dar când vei ajunge să te agiți, vei avea o mai bună înțelegere a puterii și vitezei tale.
 • Imaginea intitulată Înotați mai repede Pasul 7
  7
  Nu uitați mușchii de bază. Partea centrală a corpului dvs. este formată de mușchii spatelui, șoldului și trunchiului și este deosebit de important să-l utilizați atunci când treceți de la o parte la alta. Folosind aceste mușchii, veți înota mai abil și mai repede, dar ar fi necorespunzător să acordați mai multă importanță centrului dumneavoastră la început decât brațelor și picioarelor.
 • Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 8
  8
  Fixați-vă brațele Pentru a vă maximiza viteza, asigurați-vă că ați aliniat mâna și antebrațul și înapoi. Acest lucru va facilita mișcarea brațului dvs. înapoi în lovituri. S-ar putea să fi auzit că în această tehnică, cotul este ridicat în timpul accidentului liber, pentru că trebuie să-l țineți deasupra capului pentru a stăpâni cu adevărat mișcarea.
 • Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 9
  9
  Țineți capul într-o poziție neutră. Pentru a înota cât mai repede posibil, ar trebui să încercați să vă mențineți capul într-o poziție neutră pe tot parcursul accidentului. Prin plasarea capului în acest fel, veți reduce rezistența și veți efectua curse mai eficiente. Dacă capul nu este centrat, veți înota într-o parte și nu veți face bine deloc. Poziția necorespunzătoare a capului vă poate oferi senzația de "scufundare" din cauza șoldurilor joase sau a picioarelor musculare. Pentru a vă menține corpul cât mai orizontal posibil în poziția freestyle, ar trebui să priviți în jos în loc de sus. Pentru a păstra capul și ochii în jos, trebuie să vă relaxați gâtul, astfel încât partea inferioară a corpului dumneavoastră va rămâne ridicată în apă.
 • Dacă sunteți o persoană care preferă să vizualizeze ideea, să ia următorul sfat înotător McCaffery: „Imaginează-ți că ești o balenă are o blowhole în gât care ar trebui să aibă întotdeauna acces pentru a respira, deoarece altfel ar muri. Dacă gâtul este îndoit, închideți gaura și nu puteți respira. Prin urmare, trebuie să vă poziționați capul astfel încât gâtul să fie în unghi drept ".
 • Imaginea intitulată Înotați mai repede Pasul 10
  10
  Extinde-ți degetele când înoți. Extinzându-le ușor, în loc să le ajustați, veți crea un a "invizibilă" de apă care vă va ajuta să exersați cu 53% mai multă putere. Spațiul ideal dintre degete este de 20 până la 40% din diametrul degetului.
 • Partea 2
  Nimic mai rapid în competiții

  Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 11
  1
  Evitați schițele ilegale. Așa că nu fiți într-o cursă, evitați să faceți o întoarcere ilegală atunci când înoțiți, pentru a nu face greșeala de a face acest lucru atunci când sosește ziua competiției. Nu vrei să nu atingi peretele cu ambele mâini în acea zi doar pentru că nu ai folosit timpul necesar pentru a-l practica. Ținând capul într-o poziție neutră și practicând în practică ceea ce vei face în ziua concursului, vei putea să înoți mai repede.
 • Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 12


  2
  Ea ajunge repede la ziduri. Mulți înotători văd pereții ca un loc confortabil de odihnă, fă-o pentru o fracțiune de timp. Cu toate acestea, dacă doriți să înotați mai repede, nu puteți fi unul dintre ei. Deoarece mulți dintre prietenii înotători și concurenții pot gândi în același fel, depinde de tine merge împotriva norma și a ajunge la peretele cu capul în jos rapid în cel puțin ultimele 2 armfuls din toate stilurile înot, cu excepția în stilul pieptului. Acest lucru vă va ajuta să vă depășiți înregistrarea și să învingeți înotătorii de pe celelalte benzi.
 • Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 13
  3
  Asigurați-vă că ați dat lovitura după start. Când vă împingeți cu peretele, asigurați-vă că faceți lovituri dure pentru a menține viteza pe care ați obținut-o. În cazul stilului toracic, chiar dacă faceți un atac complet, puteți obține acest avantaj. Când faceți asta, continuați să mențineți aerodinamica bună și veți înota în curând mai repede decât oricând.
 • Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 14
  4
  Delfinii lovi cu piciorul sub apă. Dacă aveți deja o lovitură puternică, puteți merge mai repede la lovitura de delfin după ce vă împingeți cu peretele. Procedând astfel, puteți merge chiar mai repede și dacă aveți o lovitură mai puternică sub apă, vă puteți îmbunătăți capacitatea pulmonară și veți obține puterea de lovire pe care trebuie să o depășiți într-o competiție.
 • Partea 3
  Fii persistent

  Imaginea intitulată Înotați mai repede Pasul 15
  1
  Dezvoltați o rutină structurată. Dacă sunteți parte dintr-o echipă, antrenorul vă va oferi o rutină structurată pentru dvs. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să aveți propria rutină atunci când antrenați singur sau echipa dvs. nu este în sezon. Nu veți putea merge mai repede doar în timp ce înotați ore întregi în piscină fără a avea o rutină. Pe de altă parte, având o rutina care are un antrenament de aerobic, care vă permite să înoate mai mult, și una de putere moderată, care se concentreze pe înot și moderat puternic la distanțe medii, acesta va ajuta să meargă mai repede. Formarea dvs. ar trebui să aibă mai multe elemente, dar seriile principale sau cele mai importante ar trebui să se concentreze asupra rezistenței, vitezei și consolidării musculare. Iată un exemplu de formare structurată pe care o puteți încerca:
  • 10 la 15% din timpul de antrenament într-o încălzire simplă (4 x 100 m de înot moale cu 20 secunde de odihnă la fiecare 100 m)
  • 10 până la 20% din timpul de antrenament în exerciții și lovire (8 x 50 m de exercițiu alternativ cu 1 lovitură și 15 secunde de odihnă)
  • 40 la 70% din timpul de antrenament într-o serie principală (6 x 200 m de înot cu 30 de secunde de odihnă sau 12 x 100 m de înot cu 15 secunde de odihnă)
  • 5 până la 10% din timpul de instruire în răcire (100 m de înot moale)
 • Imaginea intitulată Înotați mai repede Pasul 16
  2
  Alăturați-vă echipei de înot Aflați despre echipamentul de înot din localitatea dvs. și aflați despre costul înregistrării, orarele și ce aveți nevoie. Dacă nu aparțin unei echipe, începe participarea la unul va ajuta cu siguranta sa înoate mai repede, nu numai pentru că te vei simti mai motivat de a practica în fiecare zi, dar pentru că veți avea mai multe abilități practice și va lucra cu un antrenor care vă va instrui pentru a stăpâni tehnica corectă.
 • Dacă te alături unei echipe, angajează-te să te antrenezi în fiecare zi.
 • Strivează-te în practici. Încercați și efectuați intervale de 5 secunde de repaus. Când îl stăpâniți, încercați 10 secunde de repaus, apoi 15 secunde și așa mai departe.
 • Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 17
  3
  Participați la competițiile de înot. Dacă sunteți deja membru al unei echipe de înot, trebuie să participați la concursuri. Nu te deranja. Nu este vorba despre câștig, ci despre depășirea mărcii dvs. Majoritatea înotătorilor înota mai repede în competiții decât în ​​practică, deoarece au mai mult adrenalină și sunt mult mai multe în joc. Puteți să vă smulgeți corpul pentru a înota mai repede, doar pentru a merge la concursuri.
 • Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 18
  4
  Participați la o clinică de înot. Clinicile de înot vă pot învăța cea mai bună modalitate de a efectua loviturile, vă pot oferi recomandări pentru a vă îmbunătăți, ajutați la scufundări și se transformă și, în general, vă oferă o experiență de neuitat. Veți simți motivați să întâlniți oameni ca fiind încântați de înot ca și voi. Unele clinici au chiar antrenori care sunt atleți olimpici. Poate fi costisitoare, dar mulți ar spune că merită.
 • Puteți găsi chiar și o clinică sau un antrenor care să vă înregistreze când înotați și vă dau observații valoroase pentru a vă îmbunătăți tehnica. Este dificil să știți cum vă puteți îmbunătăți dacă nimeni nu vede cum faceți acest lucru.
 • Imagine intitulată Înotați mai repede Pasul 19
  5
  Aflați mai multe despre înot. Pentru a obține o idee mai bună despre cum să înotați mai repede, să vizionați videoclipuri și să citiți cărți. Există multe videoclipuri pe YouTube despre cum să îmbunătățiți accidentele. În plus, există multe cărți despre cele mai bune tehnici de accident vascular cerebral. Pentru a vă motiva, încercați să obțineți astfel de cărți sau alții despre succesul unor înotători ca Michael Phelps, Ryan Lochte și Missy Franklin. Deși este important să vă folosiți corpul pentru a înota mai repede, nu pierdeți nimic care implică și mintea.
 • Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 20
  6
  Du-te la sală Deși este adevărat că antrenamentul este foarte important, vă puteți îmbunătăți viteza prin consolidarea corpului. Poți să faci cardio, alergi cu greutăți și să faci abdomene pentru a-ți îmbunătăți zona centrală. Cu abdomene și brațe mai puternice, veți avansa mai repede în apă. În plus, puteți face acest tip de exercițiu ca odihnă după ce ați petrecut atât de mult timp în apă.
 • Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 21
  7
  Lăsați-i pe alții să te apese Dacă prietenul tău este mai rapid decât tine și scopul tău este să fii mai rapid decât el, gândește-te la el în timpul practicilor de a te strădui mai greu. Înotul în apropierea unui înotător mai rapid vă va presa și vă va ajuta să mergeți mai repede. Asigurați-vă că nu este prea repede să te descurajezi în încercarea ta.
 • Imaginea intitulată Învârtiți mai repede Pasul 22
  8
  Pregătiți-vă mintea și corpul. Toată munca fizică nu va însemna nimic dacă sunteți foarte nervos sau doar nemotivat. Rămâneți concentrat și motivat în timpul practicării și vă simțiți încântați să fiți prezenți în ziua concursului. Nu vă temeți de concurență, ci mai degrabă o priviți ca o oportunitate de a face tot ce puteți. Amintiți-vă că nu este vorba despre a fi cel mai bun înotător din echipă sau de competiție, ci despre a vă oferi cel mai bun dintre voi. Asta va fi suficient pentru a vă motiva să înotați mai repede.
 • sfaturi

  • Nu renunta! Când începeți antrenamentul, vă veți simți epuizat și amorțit deoarece, deși înotul este foarte bun pentru dumneavoastră, corpul dumneavoastră nu este obișnuit cu o pregătire intensivă. Dă-i timp. Vă poate lua 6 luni pentru a începe să vă simțiți bine în practică, este doar o chestiune de timp.
  • Folosirea unei pălării pentru a vă aduce părul înapoi poate, de asemenea, reduce timpul de înot în câteva secunde, deoarece scade rezistența care survine la înot.

  Lucruri de care ai nevoie

  • costum de baie
  • lentile
  • capac
  • tabel
  • Vapoare pentru picioare
  • Lopete (padele)
  • aripioare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să cumperi benzi de exercițiiCum să cumperi benzi de exerciții
  Cum să conduci 400 de metriCum să conduci 400 de metri
  Cum să conduci un kilometru în 6 minuteCum să conduci un kilometru în 6 minute
  Cum să vă dezvoltați rezistența la înotCum să vă dezvoltați rezistența la înot
  Cum să te distrezi în piscinăCum să te distrezi în piscină
  Cum se execută trei lovituri diferite de înotCum se execută trei lovituri diferite de înot
  Cum să faci exerciții în piscinăCum să faci exerciții în piscină
  Cum de a consolida mușchii posteriori ai gâtuluiCum de a consolida mușchii posteriori ai gâtului
  Cum să faci exerciții în apăCum să faci exerciții în apă
  Cum de a face lungimea piscineiCum de a face lungimea piscinei
  » » Cum să înotați mai repede

  © 2011—2020 ertare.com