Cum să înotați sub apă fără ochelari

Unii oameni sunt obișnuiți să poarte ochelari de înot atunci când au posibilitatea de a înota. Dar pentru cei care nu au ochelari sau nu le au la îndemână, nu există niciun motiv pentru a evita să mergeți la piscină sau la lac, cu atât mai puțin pentru a evita scufundarea. Dacă nu aveți nici o problemă cu pierderea vizibilității, înotul sub apă fără ochelari nu va fi o problemă.

pași

Partea 1
Aranjarea lor sub apă fără ochelari

Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 1
1
Uită-te în jurul tău Din moment ce nu veți putea vedea atât de subacvatic așa cum ați vedea cu ochelarii, aruncați o privire înainte să mergeți sub suprafața. Dacă vă aflați într-o piscină, țineți minte cât de aproape sunteți de pereți și cât de aproape sunteți să înotați lângă dvs. Dacă intenționați să înotați într-un lac, țineți minte orientarea și direcțiile care duc la apă puțin adâncă sau la apă foarte adâncă.
 • Imaginea intitulă Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 2
  2
  Închide ochii și ține-ți respirația. Înainte de scufundări, țineți-vă ochii închiși și luați mult aer. Dacă doriți să rămâneți scufundați cu o singură respirație în timpul înotului, asigurați-vă că distanța pe care doriți să o călătoriți este una pe care o puteți. În caz contrar, va trebui să ieșiți și să respirați.
 • Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 3
  3
  Încercați să înotați în linie dreaptă. Pentru a evita crasarea în ceva sau cineva, țineți cont de direcția pe care doriți să o faceți înainte de a începe să înotați. Rămâi în acea direcție cât mai bine puteți până când ajungeți la destinație. Când vă înotați, asigurați-vă că ambele părți ale corpului sunt sincronizate, astfel încât să nu deviați pe o parte mai mult decât cealaltă.
 • Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 4
  4
  Păstrați-vă mâinile și picioarele în mișcare constantă pentru a vă scufunda. Dacă doriți să rămâneți sub apă, asigurați-vă că vă împingeți ușor corpul în jos cu fiecare mișcare pentru a contracara capacitatea dumneavoastră de a pluti. Utilizați, de asemenea, acest lucru pentru a realiza cât de aproape de suprafață sunteți. Ridicați brațul în orice punct la suprafață și, dacă simte aerul, este posibil să trebuiască să mergeți mai adânc.
 • Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 5
  5
  Du-te să respiri și să-ți recapeți orientarea. Cu excepția cazului în care este o distanță scurtă, va trebui probabil să aveți grijă de aer. Vedeți cât de departe ați umplut și dacă ați rătăcit de la calea dorită. Luați o clipă pentru a vă reajustați înainte de a vă scufundați din nou.
 • Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 6
  6
  Nimic în spatele unei persoane cu ochelari. Dacă acea persoană știe unde merge, întreabă-i dacă poți să ții (ușor) glezna sau dacă se poate ajunge în fața ta pentru a-ți verifica direcția din când în când. Acest lucru este util dacă sunteți îngrijorat în special de dezorientarea sau de lovirea ceva în modul în care mergeți.
 • Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 7
  7
  Rămâi calm. Amintiți-vă că în orice moment vă veți întoarce la suprafață și veți respira în mod normal. Dacă ai lovit pe cineva, nu-ți face griji. Scuzați-vă și explicați-vă că nu aveați ochelari de înot în timp ce înotați sub apă.
 • Partea 2
  Înotați în apă proaspătă cu ochii deschiși

  Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 8


  1
  Asigurați-vă că apa este sigură. Cel mai mare risc în păstrarea ochilor tăi sub apă este posibilitatea de contaminare. Dacă apa pare foarte tulbure sau miroase rău, vă recomandăm să țineți capul deasupra apei. Păstrați-vă ochii închiși dacă trebuie să vă scufundați în apă proaspătă care nu este curată.
  • Nu vă plimbați niciodată în mare fără ochelari. Apa sărată din ocean arde corneea.
 • Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 9
  2
  Luați testul în apă. Spălați-vă capul și deschideți-vă ochii. Cel mai probabil este că nu vă simțiți foarte confortabil și că viziunea voastră este foarte neclară. Unii pot vedea mai bine decât ceilalți sub apă, dar nu veți putea decât să recunoașteți formele și umbrele. Blind de multe ori înainte de a părăsi apa.
 • Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 10
  3
  Continuați să vă aclimatizați ochii. Viziunea voastră va rămâne neclară, dar dacă continuați să înotați sub apă cu ochii deschisi pentru tot mai mult și mai mult timp, senzația de disconfort va trece. Evitați atingerea ochilor în timp ce vă aflați sub apă, astfel încât particulele să nu intre în ochi sau pleoape.
 • Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 11
  4
  Clătiți-vă ochii când ieșiți. Deși nu este necesar, este bine să vă spălați ochii cu apă curată sau cu soluție salină după înotul fără ochelari. O clătire bună ar trebui să elimine orice potențială amenințare care a intrat în ochi când ați înotat.
 • Dacă purtați lentile de contact, este recomandat să nu vă deschideți ochii în timp ce înotați fără ochelari. Lentilele de contact oferă un spațiu pentru a rămâne în ochii tăi, riscând răni. Dar dacă înoțiți cu ei, scoateți-le și clătiți-le și ochii, de asemenea, instantaneu.
 • Partea 3
  Înotați în apă cu clor cu ochii deschiși

  Imaginea intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 12
  1
  Verificați nivelul de clor. Dacă aveți propria piscină, asigurați-vă că nu a fost tratată recent cu clor. Dacă nivelul de clor este prea mare, vă va provoca arsurile mai mult decât în ​​mod normal, iar senzația nu va dispărea. Un semn că apa a fost tratată este mirosul puternic de clor.
 • Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 13
  2
  Scoateți apa de la piscină peste ochi. Înainte de a vă scufunda complet capul, țineți-vă ochii deschiși când presărați apă pe fața dumneavoastră. Punerea capului în fața capului cu ochii deschiși poate fi foarte incomod pentru unii. Stropirea apei este o modalitate mai confortabilă de a vă aclimatiza ochii înainte de a merge sub apă.
 • Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 14
  3
  Înotați pentru o vreme cu ochii deschiși. Arsura poate continua, dar va disparea in timp ce va petreceti mai mult timp cu ochii deschisi sub apa. Pentru a evita disconfortul suplimentar, țineți ochii închiși atunci când înoțiți în față. Dacă aveți ochii deschiși, apa care trece prin fața voastră se va mișca de-a lungul suprafeței ochilor dvs., cauzând fricțiuni acolo unde anterior nu era.
 • Imagine intitulată Înot subacvatic fără ochelari de protecție Pasul 15
  4
  Clătiți-vă ochii când părăsiți apa. Urmați acest pas pentru a elimina orice urme de clor care ar fi rămas în ochi sau pe pleoape. În afară de aceasta, în general, se recomandă spălarea părului și corpului după înotul în apă clorurată. Dacă rămâne pe piele, tinde să se usuce și s-ar putea să vă simțiți inconfortabil.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum se joacă Marco PoloCum se joacă Marco Polo
  Cum să-i înveți pe copil să înoateCum să-i înveți pe copil să înoate
  Cum să cumpărați ochelari sau ochelari mai ieftiniCum să cumpărați ochelari sau ochelari mai ieftini
  Cum să fii la modă la o petrecere la piscinăCum să fii la modă la o petrecere la piscină
  Cum să vă deschideți ochii sub apă fără ochelari și fără durereCum să vă deschideți ochii sub apă fără ochelari și fără durere
  Cum să țineți respirația sub apăCum să țineți respirația sub apă
  Cum să înveți să înoțiCum să înveți să înoți
  Cum se execută trei lovituri diferite de înotCum se execută trei lovituri diferite de înot
  Cum să faci exerciții în apăCum să faci exerciții în apă
  Cum de a face accident vascular cerebral delfini sub apăCum de a face accident vascular cerebral delfini sub apă
  » » Cum să înotați sub apă fără ochelari

  © 2011—2020 ertare.com