Cum să înotați în mod liber în stil liber

Freestyle a fost în mod tradițional o cursă care le-a permis concurenților să înoate așa cum voiau. Cu toate acestea, după ceea ce este cunoscut ca crol a devenit modalitatea dominantă de a înota în freestyle, termenul freestyle a înlocuit termenul crol drept denumirea accidentului. Freestyle implică alternarea brațelor care fac ca mișcările să urmărească mișcările înainte, în timp ce capul este sub apă și înotătorul respiră din lateral. Este însoțită de o lovitură de două sau șase timpi, sincronizată cu cursa brațului opus. Dacă vrei să înveți cum să înoți în freestyle pentru distracție, exerciții fizice sau pentru competiții, trebuie să înveți să-ți muți brațele, să lovi și să respiri corect.

pași

Partea 1
Aflați etapele accidentului

Imagine intitulată Înoată în mod corect în înot. Pasul 1
1
Perfectează poziția mâinii și a intrării. Pentru a începe lovitura, mâinile ar trebui să fie relaxate și ar trebui să vă puneți degetele împreună. Puneți mâna în apă, începând cu degetele, de aproximativ 38 cm (15 inci) deasupra capului. Palma dvs. trebuie înclinată la un unghi de 45 de grade orientată spre exterior, astfel încât indicele și degetele mijlocii să pătrundă mai întâi în apă. Încheietura mâinii trebuie să fie înclinată și poziționată pe degete, iar cotul să fie ridicat deasupra încheieturii mâinii. Mâna dvs. ar trebui să stropi cât mai puțină apă în timpul intrării. Odată ce mâna este în apă, extindeți brațul încă 10 cm (4 inci).
 • Odată ce mâna este în apă, apăsați-vă mâna în jos și în afară cu degetele ușor în afară. Aceasta se numește "senzație" la apă sau "aderență".
 • Dacă doriți să lucrați la tehnica mâinilor dvs., puteți folosi padele pentru a vă ajuta să vă concentrați asupra modului în care mâinile dvs. intră și ies din apă.
 • Evitați să vă puneți mâna în apă chiar deasupra capului. Vă va încetini și vă va deteriora tehnica.
 • Nu loviți apă cu brațele, în loc de ce mâna dvs. intră în apă, urmați mișcarea și glisați-vă brațul în apă.
 • 2
  Lucrați pe drumul tău. Brațul dvs. va acționa ca o pârghie în această fază a accidentului. Pe măsură ce efectuați cursa, corpul dvs. se va roti în brațul care efectuează mișcarea cursei. Mișcați antebrațul și mâna în jos și înapoi ținându-vă cotul într-un unghi de aproximativ 45 de grade. Cotul trebuie să rămână ridicat în apă în timpul acestei faze a accidentului. Concentrați-vă pe efectuarea curățării cu fluență.
 • Această fază trebuie să aibă loc într-o mișcare rapidă. Cu toate acestea, evitați să încercați să mergeți mai repede în această fază, deoarece nu vă va împinge mult înainte, dar ar putea crea o tragere aerodinamică.
 • 3
  Trageți-vă mâna și antebrațul spre centrul corpului pentru a mătui spre interior. În această parte a accidentului, folosiți-vă mâna ca o paletă și mutați cât mai multă apă. Aici începeți să mutați corpul înainte cu mișcarea dvs. de lovire. Aceasta este prima parte a fazei "propulsive". Și brațul tău se va mișca spre piept și coș. Cotul va începe să se deplaseze la un unghi de 90 de grade. Când mâna ta începe să se apropie de mijlocul corpului tău, vei fi ajuns la întoarcere.
 • Țineți brațele mai aproape de dvs., în loc să vă dați brațele la o parte.
 • 4
  Împingeți-vă brațul într-o mișcare ascendentă, spre exterior și înapoi pentru a mătui înapoi. Aceasta este a doua fază "propulsivă" în care accidentul dvs. poate crește viteza. Doar când mâna ta ajunge în mijlocul corpului tău vei înceta să tragi și să începi să împingi apa. Continuați să împingeți apa până când brațul atinge linia coapsei. Această parte a accidentului vascular cerebral va fi cea mai rapidă fază și poate fi cea mai puternică pentru a vă propulsa înainte.
 • Imaginea intitulată Învârtiți freestyle corect Pasul 5
  5
  Mișcați cotul din apă până când se îndreaptă spre recuperare. În timpul recuperării, brațul dvs. nu se mișcă înainte, ci oferă suport pentru brațul care trage sub apă. Este important să lucrați la tehnica de recuperare astfel încât intrarea mâinii să fie curată. Pentru a termina lovitura, aruncați mâna înainte în alinierea cu umărul din apă. Degetele ar trebui să fie libere pe apă și oscilația mâinii tale ar trebui să fie mai largă decât cea a brațului tău. Brațul tău ar trebui să fie relaxat, iar balansul ar trebui să fie și lat.
 • Concentrați-vă pe rotirea brațului înainte și nu forțați o rotație descendentă la sfârșitul recuperării.
 • Partea 2
  Patalea și rotit

  1
  Patalea chiar sub suprafața apei. Deși lovirea reprezintă doar 10% până la 15% din puterea în accident vascular cerebral, aceasta este încă o parte importantă a tehnicii dvs. de freestyle. Țineți soldurile aproape de suprafața apei și faceți o serie de lovituri rapide. Este recomandabil să vă concentrați asupra minimizării tracțiunii aerodinamice în timp ce împingeți înainte - prin urmare, gama de mișcări de lovituri ar trebui să fie îngustă. Picioarele nu ar trebui să iasă din apă și nici să treacă sub linia corpului tău.
  • Patale de la șolduri și coapse. Nu vă loviți de genunchi, acest lucru se numește o lovitură de bicicletă și va determina o mai bună aerodinamică. Puteți să vă îndoiți ușor genunchii când vă loviți, dar puterea voastră nu trebuie să provină din asta.
 • Imaginea intitulată Învârtiți freestyle corect Pasul 7
  2
  Utilizați lovitura de două ori. Lovitura în doi timpi necesită mai puțină putere și este utilizată de înotătorii de mijloc și de la distanță. Lovitură un picior pe un ciclu de accident vascular cerebral. Un ciclu al cursei înseamnă cursa unui braț. Loviți un picior împreună cu măturatul în brațul opus (măturatul este atunci când brațul începe să arunce apă spre secțiunea mijlocie a corpului). Dacă vă puteți gândi cum să vă sincronizați brațele și picioarele pe măsură ce vă plimbați, cum vă mișcă brațul înainte în același timp cu piciorul opus, vă puteți imagina cum ar trebui să se sincronizeze cu lovitura în mod similar.
 • Lovitura în șase timpi necesită să loviți de trei ori pentru fiecare ciclu de accident vascular cerebral. A treia oară a ciclului de lovire va începe în timpul fazei de recuperare. Aceasta este o lovitura mai rapida pe care inotatorii rapizi o folosesc.


 • Imaginea intitulată Înoată în stilul înotător corect Pasul 8
  3
  Extindeți degetele picioarelor când faceți lovituri. În cazul în care degetele de la picioare nu sunt extinse atunci când lovesc, atunci va exista mai mult aerodinamic de tracțiune cauzat de fața expusă a piciorului. Degetele picioarelor ar trebui să privească spre interior și degetele de la picioare ar trebui să fie aproape de atingere atunci când lovesc. Când vă întindeți degetele de la picioare, vă exercitați flexibilitatea în glezne. Dacă aveți dificultăți în flexibilitatea gleznelor, luați în considerare utilizarea aripioarelor mijlocii pentru a vă exersa loviturile.
 • Aveți posibilitatea să vă concentrați atât pe tehnica de accident vascular cerebral, cât și pe freestyle, lovind cu mai multă ușurință cu propulsia suplimentară furnizată de aripioare. Folosiți totuși aripioarele pentru a vă ajuta să vă antrenați picioarele în timpul exercițiilor.
 • 4
  Rotiți corpul în funcție de accident vascular cerebral. Rotirea corectă a corpului vă va ajuta cu multe aspecte importante ale accidentului vascular cerebral. În primul rând, puteți pune mai multă putere în accident vascular cerebral. În al doilea rând, veți reduce dragul aerodinamic. Și în al treilea rând, vă va permite să respirați în mod corespunzător. Pe măsură ce vă rotiți corpul de la dreapta la stânga cu loviturile dumneavoastră alternative, corpul dumneavoastră ar trebui să se deplaseze în apă la aproximativ 30 de grade față de suprafața de pe ambele părți. Amintiți-vă să înoțiți mai mult decât orice pe stomac și nu pe partea voastră.
 • Rotiți și corpul înainte. Brațul și umerii trebuie să se extindă înainte și corpul dvs. trebuie să se rotească înainte după ce mâna și brațul au intrat în apă.
 • Bratul tău complet ar trebui să rămână închis aproape de obraz. Nu mutați umerii mai departe de corpul dvs. sau aceasta va determina tragerea aerodinamică.
 • Concentrați-vă pe rotirea corpului de la șolduri și nu de la umeri.
 • Partea 3
  Respirație și exerciții practice

  1
  Rotiți corpul la suprafață și inhalați prin gură. Acest lucru vă va permite să vă relaxați gâtul și mușchii capului. Dacă vă întoarceți capul, puteți pune stres inutil pe gât. Țineți fruntea și coroana ușor scufundate în timp ce respirați. Imaginați-vă că aveți un pahar de vin în echilibru pe partea cealaltă a capului, pe care nu îl puteți vărsa.
  • Nu rotiți prea mult. Este recomandabil doar să vă înclinați corpul cu 30 de grade în una sau în cealaltă direcție.
  • Nu țineți respirația mai mult decât trebuie să înoateți. Inspirați fiecare accident vascular cerebral dacă simțiți nevoia.
  • Nu vă ridicați capul în sus - acest lucru vă va face căderea șoldurilor și picioarelor și va trebui să vă deplasați pentru a vă restabili echilibrul.
  • Țineți corpul și brațele întinse în timp ce respirați. Păstrați corpul drept și nu pierdeți extensia în timp ce respirați.
 • 2
  Suflează bule prin nas și gură pentru a vă expulza respirația. Dacă țineți respirația, puteți dezvolta sentimente de anxietate în timp ce înotați, ceea ce vă va încetini și vă va distrage atenția. Puteți aplica bule de aer în apă puțin adâncă. Expirați 70% prin gură și 30% prin nas. Expirați ultimele 20% mai puternic. Împingeți-vă fața și suspinul sau zumzetul prin nas sau gură pentru a crea un jet de bule.
 • În timp ce vă aflați sub apă, asigurați-vă că expirați tot aerul astfel încât să nu trebuiască să exhaleți aer când trebuie să inhalați.
 • Imaginea intitulată Învârtiți freestyle corect Pasul 12
  3
  Țineți fruntea chiar sub apă, în timp ce înoțiți. Apa trebuie să fie între linia părului și sprâncenele tale. Păstrați-vă relaxarea muschilor gâtului și a spatelui în timpul înotului. Capul trebuie înclinat la aproximativ 45 de grade înainte. Dacă vă îndoiți capul prea mult spre piept, veți provoca mai multă rezistență.
 • 4
  Practicați-vă tehnica de accident vascular cerebral și respirație. Lucrați pe părți izolate ale accidentului vascular cerebral și tehnici de respirație prin exerciții de practică în afara și în apă. Concentrarea pe diferite părți ale accidentului vascular cerebral de care aveți nevoie să lucrați vă va ajuta să vă dezvoltați un accident vascular cerebral complet mai puternic.
 • Practica accident vascular cerebral dvs., rotația corpului și poziția capului afară din apă. Apleca înainte la talie și a efectuat cele cinci etape de accident vascular cerebral: intrare matura matura matura in jos spre interior și de recuperare. Practica de rotație a corpului în mod corespunzător și practica ținând capul în continuare, atunci când respiri într-o parte. Rotiți umerii pentru a lucra la un accident vascular cerebral mai mult. Exagerează rotația de a practica si acest lucru va ajuta la crearea musculare de memorie atunci când înoți.
 • Faceți exerciții de respirație. Impulsionați-vă de perete și mențineți brațul drept întins în fața dvs. Utilizați brațul stâng pentru a vă deplasa și în cel de-al doilea accident vascular cerească respirați pe partea stângă. Practicați suflarea bulelor prin gură și nas complet și inhalând o respirație plină prin gură. Apoi alternați și efectuați același exercițiu pe partea dreaptă. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai confortabil cu tehnicile de inhalare și expirare și să stabiliți un model de respirație. Concentrați-vă pe rotirea suficientă pentru a obține o respirație completă.
 • Pataleo exerciții practice. Împingeți-vă pe perete cu picioarele și mâinile și extinde brațele în fața ta. Păstrarea capul sub apă, lovind puternic pe durata respirației. Nu este recomandabil să se concentreze asupra a merge prea repede, în schimb, încercați să se concentreze pe tehnica. Păstrați degetele picioarele întinse, picioarele îndreptate spre interior, astfel încât degetele sunt aproape ating, șoldurile ridicat și ridicat lovind. Păstrați picioarele relaxat și lovituri de la coapse. Repetați acest exercițiu de 3 până la 4 ori.
 • Imaginea intitulată Înoată în stilul înotător corect Pasul 14
  5
  Purtați ochelari de înot în timp ce înotați. Nu trebuie sa poarte ochelari pentru înot înota liber stil cu toate acestea, trebuie să închidă ochii atunci când înot pot obține anxios. Și va fi mai greu să se concentreze asupra accident vascular cerebral dumneavoastră. ochelari de înot poate ajuta uzura vă menține echilibrul și orientarea. Știi când să se oprească și vei putea vedea pereții piscinei și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la crashing în alte înotători.
 • Reglați cureaua, trăgând-o până când lentilele de înot se potrivesc cu fața ferm și confortabil.
 • Ajustați podul nasului. Trageți ambele părți dacă podul nasului este o bandă. Podul nasului se potrivește bine dacă apăsați ochelarii de înot în ochi și lipiți fără probleme.
 • Loc ochelari de înot în cap plasându-le pe ochi, astfel încât să adere la fata ta, si apoi cu degetele mari, se deplasează banda din spatele capului, astfel încât lentilele sunt ferm în loc.
 • avertismente

  • Când efectuați saltul, mențineți bărbia în gât pentru a evita pierderea lentilelor de înot.
  • Păstrați corpul drept pentru a crește viteza.
  • Împingeți-vă brațele cât mai mult posibil pentru a face un accident vascular cerebral mai lung. O cursa lunga este esentiala pentru viteza.
  • Când faceți o întoarcere, expulzează aerul prin nas.
  • Încercați să nu atingeți apa cu brațele, deoarece vă poate încetini. Încercați să alunecați cu brațele, în mișcare cu apă.
  • Unii oameni preferă lovituri puternice, mai degrabă decât lovind, deoarece ajută la economisirea energiei și reduc nevoia de oxigen. Ar putea fi un pic mai lent, dar mai eficient.
  • În primul rând, faceți curse din apă sau mergeți la o sală de gimnastică pentru înotători.
  • Fața ta trebuie înclinată la un unghi de 45 ° orientată spre fundul bazinului. Dacă capul nu este în locul potrivit, loviturile dvs. vor fi mai puțin eficiente.
  • Țineți coatele în sus în timpul accidentului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să-i înveți pe copil să înoateCum să-i înveți pe copil să înoate
  Cum de a da lovitura de un centimetruCum de a da lovitura de un centimetru
  Cum se execută trei lovituri diferite de înotCum se execută trei lovituri diferite de înot
  Cum să faci exerciții în piscinăCum să faci exerciții în piscină
  Cum de a învăța cum să faceți accident vascular cerebral lateralCum de a învăța cum să faceți accident vascular cerebral lateral
  Cum să înveți copiii să înoate freestyleCum să înveți copiii să înoate freestyle
  Cum să înveți să înotațiCum să înveți să înotați
  Cum să-i înveți pe copil să rămână pe linia de plutireCum să-i înveți pe copil să rămână pe linia de plutire
  Cum să faci bani cu fotbal liberCum să faci bani cu fotbal liber
  Cum să faci piept în pieptCum să faci piept în piept
  » » Cum să înotați în mod liber în stil liber

  © 2011—2020 ertare.com