Cum să mutați o masă de biliard

Mutarea unei mese de biliard este o sarcină care necesită mult efort. Dacă vrei să te muți pe al tău într-o altă zonă a casei tale, ți-ar fi mai ușor să o faci cu ajutorul mai multor oameni. Pe de altă parte, mutarea unei mese de biliard la alt lucru sau zona de depozitare va necesita, de asemenea, ajutorul altor persoane, pe lângă instrumentele potrivite și multă răbdare.

pași

Metoda 1
Mutați o masă de biliard în jurul casei

Imagine intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 1
1
Ia patru păpuși din lemn. Cu aceste artefacte, puteți muta obiecte grele fără probleme. Înfășurați marginile platformelor cu țesătură sau covor pentru a preveni zgârierea picioarelor mesei de biliard.
 • Imaginea intitulată Mutați un tabel de biliard Pasul 2
  2
  Poziționați echipamentul. Distribuiți platformele pe fiecare colț al mesei de biliard, astfel încât să puteți glisa fiecare dintre ele sub picioare. Ștergeți zona din jurul mesei de biliard astfel încât să nu existe nici un obiect care să fie prins în roți și să împiedice pătrunderea platformelor.
 • Când curățați zona din jurul mesei de biliard, nu uitați să scoateți covorașurile, deoarece acestea pot să se îngrădească și să facă dificilă rularea platformelor.
 • Imaginea intitulată Mutați un tabel de biliard Pasul 3
  3
  Ridicați un capăt al mesei de biliard. Acesta este un lucru pe care îl puteți face singur, dar deoarece mesele de biliard sunt grele, ajutorul unui prieten poate reduce foarte mult efortul. Ridicați masa dintr-o parte.
 • Utilizați picioarele pentru a ridica masa, pentru a evita rănirea spatelui.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 4
  4
  Puneți platformele în poziție. Dacă nu aveți ajutor suplimentar, mutați platforma cu piciorul împingându-l sub masă. Asigurați-vă că nu încercați prea tare atunci când faceți acest lucru, deoarece vă puteți pierde aderența prin abandonarea mesei, ceea ce o poate deteriora. Dacă aveți ajutor de la un prieten, cereți-i să se mute în locul platformei.
 • Repetați această procedură pe toate cele patru picioare ale mesei.
 • Imaginea intitulată Mutați un tabel de piscină Pasul 5
  5
  Blocați roțile platformelor. Atunci când ridicați celălalt capăt al mesei de biliard, veți aplica o forță care ar putea cauza o răsturnare în timp ce se află pe platformele pe care le-ați așezat pe o parte. Pentru a evita acest lucru, blocați roțile sau plasați un obiect pentru a le bloca și a le menține statice.
 • Imagine intitulată Mutați un tabel de biliard Pasul 6
  6
  Ridicați celălalt capăt al mesei de biliard. Asigurați-vă că platformele sunt la îndemână sau că prietenul dvs. este gata să le pună pe loc și apoi să ridice cealaltă parte a mesei. Deplasați celelalte două platforme sub ambele picioare ale acelui capăt al mesei.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 7
  7
  Deblocați roțile de pe platforme și pregătiți-vă să mutați masa. Deblocați roțile platformelor astfel încât să puteți mișca masa de biliard de-a lungul căii planificate. Măsurați toate ușile pe care intenționați să le treceți și comparați-le cu lățimea mesei de biliard. Deplasați covoarele sau alte obiecte care pot aduna sau împiedica roțile platformelor. O roată blocată poate face ca masa să se miște și să se deterioreze, să te rănească, să se prăbușească într-un zid sau să lovească unele dintre lucrurile tale.
 • Imaginea intitulată Mutați un tabel de biliard Pasul 8
  8
  Aplicați o presiune constantă și constantă. Trebuie să controlați viteza cu care mutați masa de biliard. Datorită greutății considerabile a mesei de biliard, dacă vă creșteți foarte mult viteza, va fi aproape imposibil să o opriți. Dacă aveți ajutorul unui prieten, ambele ar trebui să împingă masa de pe colțurile opuse din aceeași parte și, într-o manieră controlată, să o mutați în jurul casei.
 • Dacă îl mișcați singur, trebuie să o faceți dintr-o poziție mai centrală, probabil la sfârșitul celei mai lungi părți, între cele două embrasuri din colț.
 • Greutatea mesei de biliard va face dificilă îndoirea colțurilor. Țineți cont atunci când vă mutați în jurul casei.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 9
  9
  Blocați două platforme. În primul rând, trebuie să scoateți platformele aflate pe partea opusă celor care au blocat roțile. Înainte de a face orice altceva, verificați poziția și alinierea mesei de biliard. Odată ce eliminați platformele, vă va fi dificil să o mutați din nou.
 • Imaginea intitulată Mutați un tabel de biliard Pasul 10
  10
  Scoateți platformele. Ridicați partea din mijloc a laturii lungi a mesei și cereți-i prietenului să elimine rapid platformele. Apoi micșorează-l ușor. Dacă sunteți singuri, îndepărtați rapid platformele folosind piciorul și apoi coborâți ușor masa într-o manieră controlată pentru a evita deteriorarea.
 • După ce ați scos două platforme, puteți debloca roțile celorlalte situate pe partea opusă și le puteți îndepărta în același mod.
 • Metoda 2
  Mutați masa de biliard în altă casă

  Imagine intitulată Mutați un tabel de biliard Pasul 11
  1
  Îndepărtați embrasurile. Toate mesele de biliard standard au patru embrasuri la colțuri și două pe laterale. În funcție de designul mesei de biliard, acestea pot fi fixate în mai multe moduri, deși, de obicei, acestea vor fi fixate cu ajutorul unor capse. Așezați-vă pe spate sub arbust și pârghie pentru a scoate capsele cu ajutorul unei șurubelnițe plate sau a unui dispozitiv de îndepărtare a capselor.
  • Pentru a împiedica căderea buzunarului pe fața dvs., nu vă sprijiniți direct sub masă și luați în considerare utilizarea unui anumit tip de protecție a ochilor.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 12
  2
  Demontați șinele. Încă o dată, partea care ține șinele la masă depinde de tipul de masă, dar cel mai probabil veți găsi șuruburi care le fixează. Pentru ao îndepărta cu ușurință, utilizați o cheie convențională pentru priză.
 • Aruncați fiecare șină. Dacă șinele sunt fixate în secțiuni, probabil că ai nevoie de ajutorul cuiva pentru a le transforma în același timp și pentru a le deconecta.
 • Imagine intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 13
  3
  Scoateți simțitul. Aceasta este cea mai delicată parte a procesului, deoarece dacă rupeți simțitul, îl puteți ruina complet. Dacă pâsla este fixată cu capse, puteți utiliza un dispozitiv de îndepărtare a capselor pentru a evita deteriorarea acesteia.
 • Dacă simțul este blocat, îl puteți îndepărta trăgând ușor înapoi, niciodată în sus sau înainte, având grijă să nu-l rupeți.
 • Dacă intenționați să reutilizați pâsla, îndoiți-o pentru a preveni șifonarea.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 14
  4
  Separați tabla din tabel. Ardezia va fi probabil fixată cu șuruburi la structura mesei de biliard. Pentru a le elimina fără prea multe probleme, utilizați o mașină de găurit adecvată care are tipul corect de burghiu.
 • Uneori, ceara de albine este folosită pentru a preveni daunele. Dacă este cazul dvs., utilizați o șurubelniță plată pentru a răzui ceara de albine înainte de a deșuruba ardezia.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 15


  5
  Plasați tabla în vehiculul dvs. Stânca care formează suprafața plană pe care jucați trebuie să rămână îngrijită pentru a garanta utilizarea ulterioară a mesei. De obicei, tabla vine într-o singură bucată sau în trei. Ridicați bordul de pe picioarele mesei și puneți-l în vehiculul în care îl veți transporta.
 • Aveți posibilitatea să stivuiți bucățile de bord una deasupra celeilalte, fără a vă îngrijora siguranța, dar asigurați-vă că acestea sunt legate corect și că nu lovesc nimic care le-ar putea deteriora.
 • Pentru a vă asigura că ardeaua nu este deteriorată, împachetați-o într-o pătură, o cârpă sau alt capac.
 • Imagine intitulată Mutați un tabel de biliard Pasul 16
  6
  Scoateți picioarele. Acum, că ați eliminat părțile delicate ale mesei și le-ați păstrat corect, nu trebuie să aveți nicio problemă pentru a elimina picioarele. Cel mai probabil, va trebui să folosiți din nou un burghiu și un bit adecvat pentru a elimina cu ușurință picioarele.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 17
  7
  Încărcați structura. Puteți plasa structura pe partea superioară a plăcii. Dacă masa are un finisaj lăcuit, ar trebui probabil să o înfășurați cu o cârpă sau cu un anumit tip de umplutură pentru al proteja de deteriorare.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 18
  8
  Transportați masa la noua dvs. locuință. În acest moment, nu veți avea probleme să manipulați toate părțile rămase și nici nu trebuie să dezarhivezi nimic altceva. Finalizați încărcarea în vehiculul în care îi veți transporta și aduceți masa în noua locație.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 19
  9
  Evaluați noua locație. Va trebui să luați măsuri pentru a vă asigura că masa se potrivește fără probleme în locul în care o veți lua. Cu toate acestea, ceea ce este și mai important este că trebuie să ștergeți zona în care o veți plasa, precum și calea pe care o veți trece. Dacă vă împiedicați în timpul transportului ardeului, ați putea ruina complet masa de biliard.
 • Imaginea intitulată Mutați un tabel de biliard Pas 20
  10
  Reasamblați masa în ordine inversă. Fiți foarte atent când montați din nou masa, pentru că dacă faceți acest lucru greșit, îl puteți lăsa neuniform, ceea ce va afecta modul de joc. Începeți prin asamblarea picioarelor și a structurii, apoi plasați restul părților.
 • Dacă tabelul se termină neuniform, deformat, iar cu arda crăpat sau deteriorat, revedeți secțiunea din acest articol referitor la rezolvarea problemelor.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 21
  11
  Instalați tabla. Aceasta este una dintre cele mai dificile și delicate părți ale mesei de biliard datorită greutății sale. Orice deteriorare a plăcii poate deteriora utilizarea mesei de biliard. Plăcile dintr-o singură bucată vor fi instalate mai ușor, este necesar doar să le glisați pentru a se potrivi la locul lor. Pe de altă parte, în mesele cu plăci de trei bucăți, este necesar să le mutați pe fiecare și să le așezați deasupra cu un spațiu între ele. Apoi trebuie să faceți următoarele:
 • Asigurați-vă că piesele nu au fost deteriorate și că se potrivesc perfect. Sunt știfturile diblurilor care leagă piesele îndoite sau deformate? În acest caz, ar trebui să mergeți la magazinul de hardware pentru a cumpăra altele noi.
 • Glisați fiecare piesă folosind conectorii potriviți între ele și potriviți tabla albă asamblată în poziție.
 • Aveți grijă să nu zdrobiți mâinile sau degetele între piesele plăcii, deoarece puteți suferi un vătămare gravă.
 • Metoda 3
  Remediați problemele

  Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 22
  1
  Verificați răsucirea sau tensiunea în structură. Mai ales cu vechile mese de biliard cu o structură dificil de dezarmat, în timpul transportului pot apărea probleme în aspectul cadrului. Acest lucru poate împiedica reinserția consiliului.
  • Utilizați un nivel pentru a vă asigura că structura are forma corectă. De asemenea, el folosește un pătrat de tâmplar pentru a verifica unghiurile de la colțurile mesei.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 23
  2
  Acceptați faptul că este posibil să existe îndoială. Tabelele vechi sau cele care se află într-un loc o perioadă lungă de timp pot suferi modificări sau s-au adaptat la forma mediului natural în care se aflau. Acest lucru poate însemna că veți avea nevoie de o piesă suplimentară, în afară de piesele de pe masă, pentru a vă echilibra și pentru a evita oscilerea pe care o puteți observa odată ce se află în noua locație.
 • Atunci când alegeți o piesă pentru a echilibra masa, aveți nevoie de un material care nu este comprimat din cauza greutății. Poate fi suficiente bucăți de resturi sau o țiglă rezistentă.
 • Imagine intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 24
  3
  Re-nivel masa. În general, clădirile au o înclinație ușoară. De aceea, mesele de biliard au picioare reglabile. După ce vă ocupați de aspectul structurii și de orice dezechilibru, puteți începe nivelul mesei. Cereți unui prieten să țină nivelul deasupra părții plate a cadrului și procedați astfel:
 • Citiți măsurarea nivelului.
 • Dacă masa nu este la nivel, ridicați capătul care are nevoie de ajustare.
 • Cereți unui prieten să ajusteze piciorul în direcția corectă.
 • Coborâți masa de biliard.
 • Verificați din nou măsurarea nivelului și repetați procedura, dacă este necesar.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pas 25
  4
  Fixați tabla În cazul în care consiliul suferă pagube considerabile, este foarte probabil ca un profesionist să-l repare sau chiar să îl înlocuiască. Cu toate acestea, dacă este vorba doar de fisuri minore sau de rupere, puteți să le reparați pe cont propriu. În cazul fisurilor sau al așchiilor, amestecați niște ipsos și aplicați-l pe zona afectată - în timp ce în cazul fisurilor mari, va trebui să utilizați chit pentru a-l fixa.
 • După ce plasturele sa întărit, ar trebui să șlefuiți suprafața pentru a o regla.
 • Imaginea intitulată Mutați un tabel de biliard Pasul 26
  5
  Ridicați ardezia într-o structură deformată. Dacă întreaga structură a mesei a fost deformată până la punctul în care placa se sprijină pe suport sau sub un unghi, nu puteți face prea multe lucruri. După montarea ardeului și repararea daunelor, puteți tăia pene subțiri (sau șanțuri) din lemn și le puteți folosi pentru a alinia ardezia.
 • Imaginea intitulată Mutați o masă de biliard Pasul 27
  6
  Determinați modul cel mai potrivit de a manipula șinele vechi. Unele mese de biliard vechi vor avea șuruburi speciale care leagă șinele de marginea îngustă a ardei. Prin urmare, dacă doriți să îndepărtați și să așezați șinele pe o asemenea masă, veți avea nevoie de o cheie cu piuliță T pentru a face procesul mult mai ușor.
 • sfaturi

  • Când asamblați din nou masa, trebuie să o reglați continuu pentru a obține rezultate mai bune. Odată ce ați terminat, puteți echilibra întreaga structură. Cu toate acestea, efectuarea unor reglaje minore asupra capselor vă poate împiedica să efectuați o nivelare semnificativă a structurii asamblate.

  avertismente

  • Mutarea unei mese de biliard pe cont propriu presupune anumite riscuri. Orice daune provocate în timpul transportului poate necesita reparații sau înlocuirea unor părți.
  • Mesele de biliard sunt de obicei foarte grele. Prin urmare, încercarea de a vă deplasa pe cont propriu sau de ao face în timp ce vă răniți vă poate pune în pericol.

  Lucruri de care ai nevoie

  Mutați o masă de biliard în jurul casei

  • 4 păpuși din lemn
  • prieten (i) (opțional dar recomandat)
  • bandă

  Mutați o masă de biliard în altă casă

  • cartierul dulgher (opțional)
  • ochelari de protecție
  • șurubelniță sau remover
  • prietens (opțional dar recomandat)
  • burghiu
  • cheie pentru țevi
  • dubă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să găzduiască bile de biliardCum să găzduiască bile de biliard
  Cum se construiește o masă de picnicCum se construiește o masă de picnic
  Cum de a alege un tactic de piscinăCum de a alege un tactic de piscină
  Cum să faci o arcadă cu bile de plajă pentru o petrecereCum să faci o arcadă cu bile de plajă pentru o petrecere
  Cum se face o față de masăCum se face o față de masă
  Cum se face o masăCum se face o masă
  Cum se joacă 8 piscină cu bileCum se joacă 8 piscină cu bile
  Cum se joacă piscina de protecțieCum se joacă piscina de protecție
  Cum se joacă piscinaCum se joacă piscina
  Cum să dezarmezi o masă de biliardCum să dezarmezi o masă de biliard
  » » Cum să mutați o masă de biliard

  © 2011—2020 ertare.com