Cum să te motivezi să fii în regulă

Indiferent dacă începeți să alergați sau sunteți un alergător cu experiență, vor exista momente în care veți lipsi motivația de a ieși și de a vă exersa, în ciuda beneficiilor pe care le aduce. În acest articol propunem o serie de modalități de a readuce entuziasmul, de a face mai ușor și de a vă asigura că rămâneți motivat să conduceți în mod regulat.

pași

Metoda 1
Pentru începători

Imagine intitulată Motivați-vă să executați în mod regulat Pasul 1
1
Începeți încet Cei mai mulți începători vor încerca să meargă prea departe sau prea greu, ceea ce este greșit. Acest lucru se sfârșește prin a fi prea dureros (unele dureri sunt normale la începutul oricărei activități) sau chiar mai rău vă puteți răni.
 • Imagine intitulată Motivați-vă să executați în mod regulat Pasul 2
  2
  Dacă sunteți în afara formei și mai ales dacă sunteți supraponderal (mai mult de 20 de kilograme sau mai mult) începeți să mergeți 20-30 de minute de câteva ori pe săptămână. După câteva săptămâni de început, faceți câteva intervale rapide de mers pe jos, mergând rapid pentru un minut sau două, alternând cu o plimbare lentă.
 • Imagine intitulată Motivați-vă să executați în mod regulat Pasul 3
  3
  Dacă simțiți că sunteți gata să alergați sau dacă ați făcut deja rutina de mers pe jos de cel puțin o lună și sunteți dispus să alergați, începeți cu o plimbare rapidă. Acest lucru va servi ca o încălzire pentru 5-10 minute și apoi alerga pentru un minut sau așa, alternante perioade de plimbare de odihnă.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să executați în mod regulat Pasul 4
  4
  Dacă credeți că puteți rula fără plimbare, faceți o scurtă perioadă de timp la început, la 10 minute, apoi la 12 și apoi la 15 și așa mai departe. Adăugați puțin timp la fiecare 2-3 curse, dar nu vă grăbiți să adăugați o distanță mai mare. Și nu vă grăbiți să mergeți într-un ritm mai rapid.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să executați în mod regulat Pasul 5
  5
  Amintiți-vă că la început cheia este următoarea: Corpul tău se va adapta dacă îi dai timp. Începeți încet, lăsați corpul să se adapteze puțin câte puțin în timp. Mai târziu, când vă obișnuiți să alergați (după câteva luni), puteți adăuga intensitate.


 • Imagine intitulată Motivați-vă să executați în mod regulat Pasul 6
  6
  Acceptați că veți fi tentați să ignorați aceste sfaturi și să fiți mai ambițioși. Dar nu le ignorați, veți avea o experiență mult mai bună dacă le urmați.
 • Metoda 2
  Rămâi motivați

  Imagine intitulată Motivați-vă să executați în mod regulat Pasul 7
  1
  Ia un partener Găsiți pe cineva care este o persoană minunată pentru a avea o conversație cu dvs. și care are același interes de a rula împreună. De asemenea, vă va ajuta să găsiți pe cineva de încredere și să vă ajutați să păstrați spiritele în sus și întotdeauna să plecați la timp pentru a alerga. Nu vă sfătuim rău partenerul. Găsește pe cineva să meargă mereu și rareori să rateze o cursă.
 • Imaginea intitulată Motivați-vă să executați în mod regulat Pasul 8
  2
  Faceți o regulă, puneți-vă pantofii și rulați. Asta e tot ce trebuie să faci. Secretul este că vei alerga odată ce ajungi la ușă. Nu trebuie să fugi prea mult, dar atâta timp cât alergi puțin, poți continua să construiești acest obicei.
 • Imagine intitulată Motivați-vă să executați în mod regulat Pasul 9
  3
  Concentrați-vă pe bucurați-vă de ceea ce faceți. Nu vă concentrați pe cât de dificilă este sau nu o veți mai face niciodată. Gândiți-vă la frumusețea împrejurimilor pe care le veți vedea când alergați. Bucurați-vă de liniște și singurătate sau de conversație dacă sunteți cu un partener. Utilizați-l pentru a contempla, pentru a vă scuti de stres și a vă elibera.
 • sfaturi

  • Dacă chiar o urâți, nu o faceți. În schimb, găsiți o activitate care vă place, cum ar fi ciclismul, înotul, yoga, drumeția, jocul de tenis sau orice vă convine.
  • Dacă doriți, încercați să începeți încet, așa cum a fost explicat mai sus și obțineți un partener care îi place acest hobby. Rularea este foarte drăguță, dacă nu o exagerați de la început și dacă reușiți să aveți o conversație bună în timp ce alergați.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Pantofi de mână de bună calitate
  • Îmbrăcăminte pentru exerciții
  • MP3 player (opțional)
  • companion
  • O rutină obișnuită
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să adăugați exerciții cardiovasculare la rutina dumneavoastrăCum să adăugați exerciții cardiovasculare la rutina dumneavoastră
  Cum să înveți să iubești exercițiileCum să înveți să iubești exercițiile
  Cum să alergi 800 de metri mai repedeCum să alergi 800 de metri mai repede
  Cum să executați 1600 de metri în 5 minuteCum să executați 1600 de metri în 5 minute
  Cum să fugi mai multCum să fugi mai mult
  Cum să rulați distanțe lungiCum să rulați distanțe lungi
  Cum să conduci un kilometru în 6 minuteCum să conduci un kilometru în 6 minute
  Cum să conduci o jumătate de maratonCum să conduci o jumătate de maraton
  Cum să conduci un kilometru în 7 minuteCum să conduci un kilometru în 7 minute
  Cum să vă exercitați în timpul ierniiCum să vă exercitați în timpul iernii
  » » Cum să te motivezi să fii în regulă

  © 2011—2020 ertare.com