Cum de a asambla un board penny

O masă penny este un mic skateboard din plastic care este flexibil, ușor și ideal pentru distanțe scurte sau manevre pe străzile orașului. De la un tabel

Penny este mai puțin greu și mai scurt decât un skateboard normal, va trebui să înveți să stați pe acest tip de bord și cum să îl manipulați și să-l loviți.

pași

Partea 1
Stai pe o masă penny

Imagine cu denumirea Ride a Board Penny Pasul 1
1
Plasați masa penny pe o zonă de pietriș. Acest lucru este deosebit de important dacă nu ați învățat niciodată să conduceți un skateboard. Chiar dacă căderile vor fi mai dureroase, pietrișul vă va menține ferm în timp ce învățați să stați pe tablă.
 • Imaginea intitulată Ride a Board Penny Pasul 2
  2
  Puneți piciorul pe care nu-l dominați pe bord, în spatele celor două șuruburi care conectează roțile din față la bord. Acesta este piciorul pe care nu îl veți folosi pentru a lovi cu piciorul și va fi întotdeauna în fața celuilalt picior pentru a obține echilibru. Corpul tău ar trebui să se încline înainte.
 • Imagine cu denumirea Ride a Board Penny Pasul 3
  3
  Așezați metatarsalul celuilalt picior pe podea ca și cum ați fi dat lovitura. Pentru a practica, ridicați și coborâți acest picior până când ajungeți la echilibrul din tabel.
 • Imagine cu denumirea Ride a Board Penny Pasul 4
  4
  Dacă vă este greu să vă echilibrați, luați piciorul pe care nu-l dominați în jos, spre centrul mesei. Unii oameni încearcă să-și pună piciorul mai aproape de centru atunci când lovesc - totuși, acest lucru necesită mult echilibru, deoarece presupune că vă mișcați picioarele atunci când ambii sunt pe tablă.
 • 5
  Schimbați o poziție de alunecare. Rotiți piciorul părții frontale la un unghi de 45 de grade față de placă. Puneți piciorul părții din spate în spatele roților din spate la un unghi de 90 de grade.
 • Piciorul din spate va fi perpendicular pe masă.
 • Imagine cu denumirea Ride a Board Penny Pasul 6
  6
  Încercați să puneți piciorul din față într-un unghi între 45 și 90 de grade față de masă în timp ce glisați. Veți muta în lateral - prin urmare, trebuie să alegeți un unghi care vă oferă un control optim asupra terenului.
 • Partea 2
  Răsturnați o tablă penny

  Imagine cu denumirea Ride a Board Penny Pasul 7
  1
  Luați masa penny pe o lungă întindere de asfalt. Asigurați-vă că nu există trafic atunci când practicați, deoarece atunci când conduceți de câteva ori, veți avea mai puțin control decât în ​​situații normale.
 • 2
  Așteaptă. Plasați piciorul din față pe tablă, în spatele șuruburilor și găsiți echilibrul.
 • 3
  Asigurați-vă că ambele picioare îndreaptă direct spre înainte. Dați lovitura inițială pe podea cu o suprafață de rulare ușoară cu metatarsalul. Nu merge prea repede prea repede.


 • 4
  Pentru a lovi metatarsul pe teren și împingeți la fiecare câțiva metri pentru a câștiga viteza. Nu lăsați piciorul să atingă pământul prea mult timp sau să vă puteți pierde echilibrul.
 • 5
  Determinați când ați atins viteza optimă. În acest moment, întoarceți picioarele și corpul în lateral și întoarceți-vă gâtul astfel încât să puteți vedea unde vă îndreptați. Piciorul din față trebuie să aibă un unghi de aproximativ 45 de grade, iar piciorul din spate trebuie să fie perpendicular pe placă.
 • 6
  Testați mișcările largi între poziții înainte de a încerca să asamblați masa penny în zonele mai populate.
 • Partea 3
  Manevrați o masă penny

  Imagine cu denumirea Ride a Board Penny Pasul 13
  1
  Înțelegeți că în timp ce roțile sunt strânse, veți avea capacitatea limitată de a vă întoarce. Dacă nu ați terminat să faceți lovituri și diapozitive, este mai bine să le mențineți ajustate până când aveți încredere în echilibrul dvs.
 • 2
  Slăbiți ușor roțile pentru a crește flexibilitatea în viraje.
 • 3
  Obțineți viteza prin lovire până la punctul în care ajungeți la o viteză adecvată înainte de a vă întoarce. Dacă mergeți prea încet, este posibil să nu aveți puterea de a face rândul - dacă mergeți prea repede, este posibil să cădeți.
 • 4
  Puneți piciorul din spate într-o poziție perpendiculară pe masă. Puteți obține destul de aproape de partea din spate a bordului pentru a vă ajuta să vă întoarceți la un unghi mai înalt.
 • 5
  Aduceți greutatea piciorului din față în direcția pe care o veți întoarce. Acest picior va ghida bordul când se pliază. Pe măsură ce se mișcă bordul, roțile se vor întoarce în direcția punctului în care îndreptați bordul.
 • 6
  Începeți să faceți trucuri numai atunci când puteți monta bordul în siguranță, fără a cădea frecvent.
 • sfaturi

  • Când tocmai v-ați cumpărat masa Penny, practică cu roțile ajustate. În timp ce roțile sunt libere vă oferă mai multe posibilități de manevră, face ca masa să se deplaseze dintr-o parte în alta și este mai probabil să piardă echilibrul cu acest tip de roți.
  • Cumpărați pantofi de skate dacă nu aveți încă unele. Această încălțăminte plat vă ajută să vă mișcați ușor picioarele, menținând în același timp tracțiunea cu podeaua și cu bordul.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O suprafață de pietriș
  • pantofi patina
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să faci trucuri de skateCum să faci trucuri de skate
  Cum sa faci un kickflip pe un skateboardCum sa faci un kickflip pe un skateboard
  Cum să faci un șuvoi pe un skateboard scuterCum să faci un șuvoi pe un skateboard scuter
  Cum sa faci un pod cu monede asamblateCum sa faci un pod cu monede asamblate
  Cum să menținem echilibrul pe un skateboardCum să menținem echilibrul pe un skateboard
  Cum să evitați rănile atunci când conduci un patinoarCum să evitați rănile atunci când conduci un patinoar
  Cum să activați un skateboardCum să activați un skateboard
  Cum sa faci un 180 pe un skateboardCum sa faci un 180 pe un skateboard
  Cum să faci un OllieCum să faci un Ollie
  Cum sa faci un skateboard dezosatCum sa faci un skateboard dezosat
  » » Cum de a asambla un board penny

  © 2011—2020 ertare.com