Cum să călărească un taur

Călătorind un taur reprezintă cele opt secunde cele mai periculoase ale sportului. Trebuie să înveți să te antrenezi în mod corespunzător dacă vrei să-ți testezi râvna împotriva unui taur care-i stăpânește, îi strică și se supără. Aceasta înseamnă a avea experiență în căutarea taurului, familiarizarea cu acest lucru și, cel mai important, știind cum să vă mențineți. Acest sport își are rădăcinile în cultura greacă și se poate spune că bărbații au fost forțați să călătorească tauri de când au existat ferme și cai de echitatie. Aceasta este o experiență și o emoție ca nici un altul.

pași

Partea 1
tren

Imagine cu denumirea Ride a Bull Step 1
1
Fii ucenicul unei persoane cu experiență care călărește tauri și învață trucurile să iasă. Deși de fiecare dată când taurul este montat durează 8 secunde, acest lucru necesită ani de practică și îndrumare de la un expert în domeniu și să-i arătăm. În plus față de accesul la tauri și la cei care le îngrijesc, călătoria lor necesită să dezvolți tehnica potrivită pentru călărirea și atingerea animalului, pe care nu o veți putea învăța peste noapte. Așa cum ați face în orice alt sport, obțineți un antrenor cu care puteți lucra și care este încântat să vă învețe.
 • Există numeroase reviste pentru montarea de tauri în magazinele de distribuție și în magazinele rurale de hrană pentru animale, care promovează o mare varietate de aptitudini, opțiuni personale de consiliere și clinici cu piloți profesioniști și experimentați dacă doriți să învățați elementele de bază.
 • Taurii de echitație au rădăcini istorice în competițiile ecvestre printre fermele mexicane, care sunt cunoscute sub numele de charreada și care au testat multe abilități generale. În prezent, acest sport este mai profesionist, iar organismele principale de conducere ale Statelor Unite sunt Profesioniștii Bull Riders (PBR) și Campionatul la Bull Riding (CBR).
 • Există programe disponibile pentru cei născuți la plimbare, care sunt destinate tinerilor care sunt interesați să învețe să-și călătorească tauri. Producătorii de tauri organizează evenimente deschise pentru a ajuta oamenii interesați să obțină o experiență cu aceste animale sălbatice. Cel puțin, puteți afla dacă aveți abilitatea de ao realiza.
 • Imagine cu denumirea Ride a Bull Step 2
  2
  Fiți confortabil cu un cal fără scaun. Învățând să vă simțiți confortabil cu un animal cu o spate relativ plat vă va ajuta foarte mult dacă obiectivul dvs. final este de a călări tauri. Învață să-ți alternezi greutatea și să-ți ții picioarele, să conduci un animal care nu este în mod activ enervant și să încerci să cobori. Construirea abilităților fundamentale de echitatie este un prim pas esențial în taierea taurilor.
 • Imagine cu denumirea Ride a Bull Step 3
  3
  Ai văzut echipamentul de bază. Deși este adevărat că nu există multe echipe care trebuie să fie folosite pentru a conduce tauri, veți ieși în evidență (și nu vi se va permite să participați la cele mai competitive rodeoze) dacă nu aveți echipamentul de bază de cowboy. Această echipă este compusă din blugi, cămăși de vest cu butoane, cizme de cowboy cu bastoane și o pălărie de cowboy.
 • Călăreții de taur poartă întotdeauna mănuși de protecție din piele și o frânghie împletită care întoarcă taurul în jurul lui astfel încât să se poată agăța de el. Alegeți o mănușă care este suficient de subțire pentru a vă menține strâns, ceea ce vă permite să aveți flexibilitate în aderență, dar este de asemenea groasă pentru a oferi protecție. Coarda este de obicei tratată cu rășină, care ajută la prindere atunci când este încălzită.
 • Imagine cu denumirea Ride a Bull Step 4
  4
  Luați în considerare un echipament de protecție mai mare. Într-o competiție, căștile de protecție și alte echipamente nu sunt obligatorii în majoritatea inelelor de tauri, deși câștigă popularitate, în special în formare și practică. Unii călăreți de taur poartă o cască de protecție, similară cu cea a unei biciclete sau a unei motociclete, în plus față de o vesta grele pentru a proteja organele interne.
 • Imagine cu denumirea Ride a Bull Step 5
  5
  Dezvoltați-vă forța în părțile superioare și inferioare ale corpului. Călărirea bine necesită un echilibru excelent și o coordonare excelentă, în plus față de forța brută care este necesară pentru a se ține pe taurul pe care îl câștigă și care te câștigă în greutate cu multe kilograme. Instruirea de a conduce un taur include un exercițiu de bază al corpului superior și exerciții fundamentale, în plus față de exercițiile de picior, cum ar fi squats.
 • Executați brațele cu bicep bucle Aceasta va ajuta la dezvoltarea mișcării adecvate pentru a obține putere în brațe.
 • Dezvoltați o rutină genuflexiuni aceasta va ajuta la construirea forței necesare în picioare pentru a se agăța de taur și de viață.
 • Partea 2
  Rămâi pe vârful taurului

  Imagine cu denumirea Ride a Bull Step 6
  1
  Familiarizați-vă cu taurul. Un pas care este de obicei trecut cu vederea este familiarizarea cu taurul pe care va stati. Petreceți câteva minute uitându-te la taurul său și obțineți o idee generală despre agresivitatea și tendințele lor. Uită-te la taur când o călăresc. Cei mai mulți taurani sunt zdruncinați într-una din cele două căi: se întorc cu capul în jos sau se sară brusc cu capul drept.
  • Veți ști că va trebui să vă introduceți puțin greutatea și să vă pregătiți să mergeți înclinat dacă taurul își așază capul în jos și merge spre ușă.
  • Pregătește-te pentru încă un corcovos la nord și la sud dacă taurul are tendința de a alerga în linie dreaptă.
  • O concepție greșită în mod obișnuit este că testiculii taurului o vor face să se îndoaie. Partea animalului va determina picioarele să se întindă și să lovească mai sus, dar testiculele dvs. nu trebuie să atingă sau să facă rău. De obicei, ești crescut să te descurci în acest fel.
 • Imaginea intitulă Ride a Bull Step 7
  2
  Țineți-o corect. Când montați taurul, un călăreț cu experiență vă arată cum să țineți frânghia taurului cu mâna și să aveți o aderență consistentă. De obicei, este de obicei prins peste umăr cu mâna dominantă (sau cu care este scris), deși există și alte tehnici care devin din ce în ce mai populare. Lăsați un asistent să vă tragă coarda, să o ajusteze și să o înfășoare în partea din mâna cea mai apropiată de tine.
 • Pentru o aderență de bază, puneți mâna cu care veți merge pe frânghie, cu palma în jos. Degetul mic trebuie să fie lângă coloana vertebrală a taurului.
 • Imaginea intitulată Ride a Bull Step 8
  3
  Stați bine. Relaxați-vă până aproape vă simțiți pe mâini. Asigurați-vă că rămâneți așa tot timpul când conduceți taurul și stați pe cap. Toată greutatea dvs. va fi în interiorul coapselor. Înclinați-vă înainte, astfel încât pieptul să se afle pe umerii taurului.
 • Când montați-vă, țineți-vă de fiecare parte a rampei, relaxați-vă vârful picioarelor pe spatele taurului și glisați-l în lateral. Nu atingeți-o cu pinteni până când nu sunteți gata să-l călătoriți.
 • Imaginea intitulată Ride a Bull Step 9
  4


  Calmează-te și concentrează-te asupra muncii. Unii călăreți de tauri spun că cea mai grea parte a taurului de călărie se întâmplă când aștepți pe rampă. Într-un anumit moment, când stați pe un taur feroce, care snorts și este deranjat că aveți o curea incomodă legată de corpul vostru, vi se va întâmpla că aceasta este o idee rea. Rămâi concentrat și gândiți-vă la mișcările și echilibrul pe care trebuie să le atingeți, nu la animal. Curând se va termina!
 • Imaginea intitulă Ride a Bull Step 10
  5
  Stai așa Pe măsură ce picioarele din față ale taurului se ridică de la sol, aplecați înainte, în timp ce-l strângeți cu picioarele și mențineți o prindere strânsă pe coardă cu mâna de mers, care va acționa ca un centru de echilibru al animalului. Țineți-vă șoldurile centrate și încadrate. Când taurul începe să coboare din salt, împingeți șoldurile spre frânghie și ridicați mâna cu care călătoriți.
 • Încercați să rămâneți cât mai aproape de centrul posterior al taurului. Du-te greșit în calcularea echilibrului și pentru a muta chiar câțiva centimetri sau un pământ câțiva centimetri în va înghiți una sau două secunde. Concentrați-vă pe soldul central, care a fost creat cu mânerul și șoldurile.
 • Imaginea intitulă Ride a Bull Step 11
  6
  Controlează brațul liber. Mulți piloți începători își mișcă prea mult brațele libere, ca și când ar face un tip de dans de cowboy. Deși este adevărat că puteți utiliza brațul pentru a avea un echilibru care contracarează mișcarea, este, probabil, partea cea mai puțin importantă a echitatie un taur.
 • Uită-te cu atenție la punctele în favoarea ta. În cele mai multe cazuri, veți observa că brațul liber este foarte static. Acest lucru se datorează în principal faptului că echilibrul și controlul pe care îl aveți sunt în șolduri și aderență. Concentrați-vă asupra acelor puncte și mutați brațul liber.
 • Nu veți primi o calificare dacă vă loviți în mod accidental taurul cu brațul liber la un moment dat în timp ce îl călătoriți. Este important să mențineți controlul brațului liber, permițându-i să aibă un echilibru care contracarează mișcarea și vă îndrume spre animal.
 • Imaginea intitulată Ride a Bull Step 12
  7
  Iesi din cale. Nu veți rămâne în taur mai mult de câteva secunde, învățând astfel să scăpați de taur și să aterizați în siguranță fără să vă răniți este o parte fundamentală a călătoriei unui taur.
 • Pentru a scoate taurul, așteptați să-l lovi și apoi să priviți brațul cu care călătoriți (cu care vă țineți) și aruncați piciorul opus peste capul taurului.
 • Încercați să aterizați pe mâini și picioare, apoi alergați la ușa cea mai apropiată de dvs. Opriți-vă și căutați să vedeți unde este taurul și apoi să luați peretele pentru a fi în siguranță.
 • Partea 3
  Obțineți note mari

  Imagine cu titlul Ride a Bull Step 13
  1
  Înțelegeți cum funcționează evaluarea. Veți primi o calificare numai dacă rămâneți în taur timp de cel puțin opt secunde. Timpul este de peste atunci când mâna liberă atinge taurul sau picioarele ating solul și începe de îndată ce umărul de bou prin ușă. Riderul și taurul sunt calificați pentru performanța lor, care este adăugat pentru a da un rating general.
  • Taurul este judecat în primul rând din cauza dificultății sale. Judecătorii sunt stabilite în profunzimea căderii sale, înălțimea de loviturile sale, își schimbă direcția și viteza de spire pentru a determina un rating.
  • călăreț în primul rând pentru abilitatea lui cu care controlează taurul de anticiparea unor modificări în direcția animalului și manevra și maestru sunt judecate.
  • Călărețul și taur sunt evaluat între 1 și 25, care este unit pentru a da un scor de 100 sau divizate posibil pentru a da un rating de 50.
 • Imaginea intitulă Ride a Bull Step 14
  2
  Călăriți corcova, nu taurul. Câștigătorii experimentați și calificați sunt, într-un fel, mai mulți ca surferii decât luptătorii. Nu este un test de luptă cu animalul, ci de a avea capacitatea de a simți mișcările animalului și modelul corcovic al acestuia.
 • În general, gândirea mai puțină și senzația de mai mult vă vor permite să conduceți corcova mai eficient. Singura modalitate de a face acest lucru este să practici ca un demon. Ride tauri și să rămână sănătos.
 • Imaginea intitulată Ride a Bull Step 15
  3
  "Pierde-ti picioarele, pierde-ti locul". Uneori, această expresie este cunoscută ca mantra călăreților de tauri. Aceasta vă ajută să vă amintiți că cele mai multe de control și de echilibru, care va realiza în timp ce ești animalul vine din partea de jos a corpului, agățându-se corcovo taur cu coapse și picioare, și a lovit cu pintenul, dacă este necesar pentru a controla agresivitatea taurului. Fără aceste elemente, veți ajunge la masa de prânz pe uscat. Amintiți-vă că trebuie să vă folosiți mintea și mușchii.
 • Imaginea intitulată Ride a Bull Step 16
  4
  Rămâi pe tot parcursul timpului cât mai mult posibil. Cu cât mai mult rămâneți pe partea de sus a acesteia, cu atât va fi mai bine scorul dvs. Opt secunde sunt mai lungi decât par, deci este o mare provocare pentru călăreț să învețe să canalizeze toată atenția și puterea lui într-o perioadă foarte scurtă de timp.
 • Practicați creșterea duratei de echitatie a unui taur și vă simțiți confortabil cu tinere diferite. Unii călăreți sugerează că practică cu tauri care se hrănesc de la nord la sud înainte de a face tauri care se rotesc, care sunt mai imprevizibile și dificil de condus. După ce ați învățat primele, încercați secundele.
 • sfaturi

  • Bratul tău liber nu este în aer pentru tine de a arăta, folosește-l pentru a menține echilibrul. Nu lăsați-o să se învârtă foarte departe de cealaltă. Acest lucru vă va face să vă îndoiți șoldul și veți pleca.
  • Stați și mergeți spre gard atunci când cădeți la pământ, deoarece este probabil ca taurul să vă ajungă la voi.
  • Când ați plecat, trebuie să vă îndepărtați de spate și să vă țineți umerii în paralel cu a voastră. Spursurile tale sunt un instrument pentru asta. Utilizați-le pentru a vă păstra locul pe spate.
  • Asigurați-vă că frânghia taurului este cu colofoniu - ar trebui să fie lipicios să o țineți mai bine.

  avertismente

  • Există riscul că veți fi răniți atunci când sari pentru a coborî sau pentru a fi împușcați de taur. Va ajunge la tine, deci este foarte important să te ridici și să fugi!

  Lucruri de care ai nevoie

  • Roaba taurului
  • Vesta potrivită pentru călărirea unui taur
  • Chaps (opțional, dar protejează puțin mai mult de zgârieturi și lovituri)
  • Mănuși potrivite pentru călărirea unui taur
  • Spursuri fixe pentru călărirea unui taur
  • Casca cu masca pentru a conduce un taur (pentru a fi sigur)
  • Pulbere roșie și colofoniu
  • gușă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit
  Cum să conduci un taur mecanicCum să conduci un taur mecanic
  Cum sa cresteti vacile si viile in mod naturalCum sa cresteti vacile si viile in mod natural
  Cum să ai grijă de un bullfrog americanCum să ai grijă de un bullfrog american
  Cum să ai grijă de un cățeluș pit bullCum să ai grijă de un cățeluș pit bull
  Cum să oprești frica de viteCum să oprești frica de vite
  Cum se face distincția între taur, vacă, vițel și juninciCum se face distincția între taur, vacă, vițel și juninci
  Cum să înțelegeți comportamentul bovinelorCum să înțelegeți comportamentul bovinelor
  Cum să pregătești un pitbull de catelusCum să pregătești un pitbull de catelus
  Cum de a alege bovine pentru a stabili o turmăCum de a alege bovine pentru a stabili o turmă
  Cum să identificați bovine cu coarne, cu coarne scurte și fără coarneCum să identificați bovine cu coarne, cu coarne scurte și fără coarne
  » » Cum să călărească un taur

  © 2011—2020 ertare.com